2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tuuutuuu ne hamileliği kız ay ne güzel keşke ben de normal doğum yapsaydım şimdi ikinciyi yapardımdelikafaduldenneyse sen istemiyorsun sanırsam o zaman inşallah değilsindir .hem madem istemiyon ne önlemini almıyon bakim???hııııııı

günaydın hanımlar çok sağaolun gece yine uykusuzduk :1no2: burnu tıkalı durmadan uyandı....

deniz hediye alıp almaman önemlid eğil sonuçta.... kuzunu akşam için bırakabilecek kimsen varsa güzel bir masa hazırlayabilirsin baş başa hani şu günlerde tam da ihtiyacımız olan birşey biraz sıradan ama benim aklıma bu geldi bu bile benim için çok büyük bir aktivite kocamla evde başbaşa yemek :asigim:

birkaç gün önce 8 aylık olduk.ben neden hala emeklemiyoruz diye düşünüyorum.sizinkiler emekliyor mu?bir de günde kaç öğün besliyorsunuz?ben bir türlü düzen tutturamadım.bütün 8 aylıkları öpüyorum

günaydııın hanımlar bugün gece doğaç ağladı yine ya grip oluyo yine herhalde tısıldayıp durdu burnuda aktı birazcık offff offf şu kış bitse şu soğuk evden bi kurtulsak başka bişey istemicem gerçekten herkes çok şikayetci bu durumdan ama sesimizi duyan görevliler yok malesef denizcim eşini yemeğe çıkarabilirsin hep erkeklermi çıkarcak demi bide çok yemek yemende onun için hediye olur ne dersin :))

diş yooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk denizcim halaaaaaaaaaaaaa tık yoooooooooooookkkkkkkk bilmem ne zaman çıkcak ya sinir oluyorum artık çıksada bitse derdi dün gün vardı kızlar güne gittik karşı komşumdaydık doğaç bi yedi mercimek köftelerini anlatamam yetiştiremedim kadınlar diyo o ne minnacık veriyon dediler
büyük büyük lokmalar verdim yedi valla bu arada az yedim ben merak etmeyin rejimi bozarmıyım akşam yemeği yemedim tabi bide uyku zamanı eve geçtim uyuttum telsizide açtım güne gittim tekrar sesini duyunca geri döndüm gerçi çok geri dönmeler yaptım bizim telsiz hep karışıyo asker telsizleriyle ses çıkarıyo her sesi doğaç zannedip gittim gittim geldim malesef neyse değişiklik oldu doğaç çok sevdi hiç sorun yaşatmadı uslu uslu oturdu kucağımda kadınların konuşmalarını dinledi bakındı durdu bu ayın sonu gün benim evimde olcak kızlar ama ne şanski annem geliyo demiştim ya görümceminde olduğu güne ayarlıcam yardımcı çok olcak anlıcanız yaşadım

günaydın güzel bir gün olsun...........

ayyy bu gece bizde uyumadoık ada hanım dewamlı uyandı ağladı çok huzursuzdu
ayşegül bizde de diş yok daha cnm
sewindim cnm doğaca maşallah sewiyolar gezmeyi değişiklikleri maşallah oğluşuma
ayağın nasıl oldu cnm gözün aydın anneciinde geliyo ohhh

metalurji öncelikle aramıza hoşgeldin canım
herzaman aramızda olmanı dilerim
merak etme canım benim kızımda emeklemiyor 9 ayı bitirdik biz
emeklemeyi bırak o pozizyona gelmekten bile nefret ediyor
hep dik olacak hanfendi kesinlikle yere kafası yatmıcak ama tay tay duruyor kanepede sıralıyor kendisi tutunup biryere kalkabiliyor
senin bebeğindede eminim bunlar vardır

slmsss kızlar ben geldim ----serpil---- özledinz mi he bakiiim hehe
nickimi değiştirdim böyle daha iyi oldu beaa
geçmiş çok okuyamadım walla zaten giremiyodum bi süredir hasta olan warsa geçmiş olsun dişi çıkanların hayırlı olsun ayşegül demişti denizcim aralın videosunu izledim maşallah maşallah maşallah
bizim de hala dişimiz yok bence daha gelmeye niyetide yok çok da dert etmiyorum kimse dişsiz kalmamış sonuçta bide rahatlığım şundan kaynaklanıyo burda hangi arkadaşın çocuğuna baksam bizden büyük dişi yok herkesin çıkmış olsaydı panik yapardım heralde :)
ayyy yazııcaaam çok şey warda sıkılırsınız şimdi okurken
bu arada sayfalar pek de ilerlememiş nerelerdesiniz huuuuuu

ayşegül ader günaydın kızlar
bebişler uyumamaış anlaşılarn hasta olmasınlarda
bizimkide aksine bu gece ilk kez sabaha kadar hiçççç uyanmadan uyudu 7,30 da kalktı
mama için bile uyanmadı hayret etttim
tabi bende kendime geldim vallahiiiii

yeni bi arkadaş mı gelmiş hoşgelmiş
sevda ecede emeklemiyo canım yaa ve yüzüstü yatmayıda bilmiyo gibi bişey ben koyuyorum yuvarlanıyo odanın bi ucuna gidiyoda geçemiyo kanepeden yoksa çıkıp gidicek kapıdan üşür diye çok yatırmıyorum ayakta durmak istiyo ama korkuyo sıralamaya öyle duruyo ben 14 15 aydan önce yürümesini beklemiyorum kıpır kıpır ama niyeti hanım kucakta çok gezdiriyolar ondanmı üşeniyo tembel oldu acaba :1no2:

canım benim oğlum emekliyo 7aylıkken başladı tay tay duruyo kanepelere tırmanıyo kanepe boyu yürüyo tutunarak kanepeye bu kadar ama her bebek bir olmaz zamanı gelince oda emekler yada yürür emeklemeden yürüyen bebişimiz var burda bizim haberin olsun yerimseniben

deryacım nasılsın bitanem çok özledim kız seni nerelerdesin girmiyosun eskisi gibi nete

cnm bende seni özledim
inan ada dan fırsat olmuyoo net hep açık biliyosun yaa ama ben oturamıyom başına
en kısa zamanda grşmk üzere cnm

hoşbulduk.aynı ayın anneleriyle iletişim kurmak çok heyecan verici.ben emeklemesini bağımsızlığını kazanması açısından çok istiyorum.istediği yere gidebilir.bir arkadaşın bebeğinin sıraladığını okudum çok hoşuma gitti.belkide direk yürüyecek.
burada beslenmelerini,oynadığınız oyunları,tercih ettiğiniz oyuncakları da paylaşıyormusunuz?

canım hoşgeldin inş sık sık görüşürüz artık burada
bebeklerimizi beslenmesini oyunları da paylaşıyoruz ewet bugün menüde ne var başlığı war birde scapula arkadaşımızın açtığı oyunlarla ilgili bi başlık war onlardada yazışıyoruz

herkese tunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr...
dun test almış eşım neysekı hamiş deılım
aslında sızı kandırmak varduuuu amaa neyse didimm

bugun bnm kocanın dogum gunu dışarı cıkıcam hazırlanıyordum bır bakam dedım sıze.. bışeyler almak lazım ona..

aral cok huysuz ve artık yetışemıyorum .. cok hareketlı .. her yere tırmanıyor dun gece uyurken yatagına tırmandı :S....

denizciim gözün aydın
kolay gelsin cnm sana inş. güzel geçer özel gününüz gerçi sen olursunda başka ihtimal olabirmi cnm
ayy ada da hiç durmuyooo yetişemiyom valla
aral yürüdüğü için senin işin daha zor ama bende bittim walla
önceden pc den ayrılmazken şimdi zor oturuyom valla

metalurju aramıza hoşgeldin bebişini allah size bağışlasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…