2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr
güzel bir gün diliyorum
cnm arkadaşım çok sewindim senin adına maşallah kıss ne güzel veriyon ööle................

kızlar selam
bende daha kılo alamıyorum yaa bu sabah tartıldım 48900 cıktım neden acaba.. sacmalıyor bnm beden yıne..

bu arada Aralın yurume vıdeosunu bırınıze atayımda sız ekleyın buraya . sorun cıkıyor bende cunku

aysegul bu ısı en ıyı sen yaparsın canım :)
ama suanda msn ımde sorun var acılmıyor sonra yıne denıcem

selam kızlar
yine diş çıkarıyoruz biz
üst köpek dişlerinden sonre şimdi üst ön dişlerden biri çıkıyor
altlarda hala diş yok
ihsal oldu yavrum ve 9 aydır ilk defa kıçı pişti ne yapıcağımı şaşırdım
halbuki her altını açışımda mutlaka popolin sürerim hiç olmamaıştı
sanırım çok fazla kaka yaptığı için oldu içim acıyor öyle görünce
akşam zeytin yağı sürdüm bakalım ne olacak
kızlar bu durum için sizin bir formülünüz varmı

benim kizim arada oluyo portakal gibi asitli seyler pisik yapiyo,ozaman altini yikiyorum,islak mendili sensitiv kullaniyorum,kokusuz..kullandigim pisik kremi sanirim trde yok..

oy oy cnmm benim mAşAllAh subanallah tütüüüü
çok şeker bişey yaa deniz bu çok tatlı küçük adam yürüyooo............
kuzuma maşallah mucxxxxx

canım dişten oluyor ishal.ecrinde ilk dişini çıkarırken olmuştu bende popolin kullanıyordum ishal olunca dr.götürmüştük başka bir melhemle hametanı vermişti ayrıca altını çığunlukla bez bağlamadım açık bıraktım 2 günde faydasını gördüm yoksa yavrum altının acısından duramıyordu ayrıca asla ıslak mendille islmedim hep yıkadım birde sabun mikrobunu kırar rahatlatır.

yurudugu yer alt kat babaannesının evı ve o konusanda babaannesı :))
vıdeoyu ceken eşım
aral babaannesıen dogru yururken bırden kamerayı gorup babasına yonelıyor ordan sonrası malum ztn saldırıyor :))
o arkadakıde benım kızlar saç baş dagınık ascık kusura bakmıcaksınız artıkk ..

nedemek denizciim teşk. ederiz cnm sen koyduğun için cnm çok mutlu oldum valla ırmak okuldan gelince izlettim ayy anne bana geliyomuş gibi şimdi pc nin camına girecem valla diyoo öpmek ve mıncıklmak için aralı sende fıstıksın kıss

denizcim ne güzel yürüyoraral maşallah
kayınvalidem kayınbabam hepimiz beraber izledik..çok şaşırdılar.gerçekten ilk kez 8 aylık bir bebeğin yürüdüğünü görüyorum.maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…