BİZİM UAKLIK BU YAZDIKLARINIZIN HİÇ BİRİNİ YAPMIYOR..
TEMBEL BENİMKİ BİRAZ.SADECE BİR SAĞA BİRDE SOLA DÖNÜYOR.SÜREKLİ AYNI YÖNE DÖNÜP İLERLEMİYOR bile..
kanepey tutunup birkaç dakka ayakta durabiliyor...
emekleyen çocukalrın bacak kaslarının daha iyi geliştiğini duymuştumm.birde emekleyen bebek çok tatlı oluyor..
emeklemesini çok istiyorum..ama sanırım daha çok bekleyecem gibi...
serpil hoşgeldin..nerelerdeydin ya.kapsama alanı dışında yazıyordu..merak ettik..
metalurjı aramıza hoşgeldin..inanılmaz güzel ve faydalı paylaşımların olduğu bir forum burası..biz hamile dönemlerimizden bu yana birçok şey paylaştık..birbirimizden çok şey öğrendik..
çok güzel dostluklar kuruldu burada..hatta bebeklerini tanıştıranlar bile var aramızda...
takip etmeni tavsiye ederim..
az once dolabının cekmecesıne parmaklarını sıkıstırdı .((
metalurji ben çorbasına kıyma şeklinde koyyorum.sonra blendırda karıştırıyorum..
bugün menüde ne var başlığı altındada bunları sorarasan daha çabuk yanıt alırsın
metalurji hoşgeldın aramıza.. bnm oglum 8 aylıkken yurudu bırdne pat dıee .. hıc br cabamız olmadan. babasıda 8 aylıkken yurumuş.. hıc bır eksi tarafıyla karsılasmamıs annemler. ama bılmıyorum kazalar oldu bızde de ıkı kere sureklı de pesınde olmak gerekıyor .. cok haylaz bnm kı karıstırmadıgı gırmedı yer kalmıyor . .. emeklemesıde aynı olurdu .. ben şahsen kayınvalıdemle baktıgım halde cok yoruluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?