2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne kusuru kız süperrrrrrrrrrrrrrrrrrsin....:lepi:

günaydıııın herkese hayırlı cumalar diliyorum kızlar kilomu azıyorum tartıldım şimcik istikrarım bozulmamış

vay be denizcim maaşallah ne güzel yürüyor aral a bakın yerim ben onu.hadi gözünüz aydın pek erkenciymiş seninki maaşallah maaşallah.

cok tesekkurler bacılarım :)

gunaydın herkesee ay ne gunaydını tunaydın ayolllll....

ıyı guzel hayırlı cumalar olsunn herkese sevdıklerımızee. ınşallahhhhh

bağaaa bakın ben şu dahı bebek cd sının 4. süde varmış sanırım onu buldum
daha dogrsu eşım bulmuş ındırmış cd ye cekmış hepsını akşama getırıcek bakıcaz. bızım pc yavaş dıye ış yerınden hallettı sagolsun..

Herkese slmmmmmm!
Evet Deniz ya tekrar maşallah Arala.. Dün Nihal ve Efe nihayet bizdelerdi sütkardeşleri buluşturduk yani... Çok tatlılardı birbirlerini sevdiler ,mıncıkladılar vs.. Ama sonraları bizim açımızdan çekilmez oldu ,Teo ben sürekli evde yanlız olduğum için yüksek sese alışık bi bebek değil hemen korkup ağlıyor,kendide bağırmıyor ama Efecim kendi kendine oynarken sesler çıkartıyor doğal olarak bazıları yüksek onu duyduğumuz anda bizimki ağlama krizine girdi akşama kadar Efe bağırdı,Teo ağladı son saatlerde ayrı yerlerde tutmaya çalıştık çünkü bizimki öyle fena bakıyordu ki.. ayaklansa kalkıp saldırcak sanki kerata..
Dün bir de Teonun yemek yerken uyuma videosu var ama kameraya çektim bilgisayara henüz atamadım atarsam size de göstermek isterim tam youtube videosu! gülmekten zor çektim.. Bu arada Efe-Teo buluşmasının videosunu facebook grubumuza attım hbriniz olsun..

Biz şu dahi bebeğe bayılıyoruz renkler falan bizimkinin çok hoşuna gitti. Az önce ona köpük yaptım hani küçükken mandalla yapardık balon balon olurdu,gerçi şimdi satılıyor ama ben aklıma geldi ilkelinden yaptım oğluşa bayıldı çok güzel eğlendi yaparsanız aklınızda olsun balonları yakalamaya çalışıyor ,kahkahalar atıyor..

maaşallah denizcim arala haziran bebekleri her şeyde aceleci ve hızlılar maaşallah
arkadaşlar dahi bebek cd sini indirdiginiz adresi özel mesaj yazarak atabilirseniz çok sevinirim Ayşegülcüm link koydum yazmışsın ama ben biraz cahilim bu konularda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

evet deryacım bende geçen ay almış kendim yapmadın markette görünce 2 tane aldım geçen aydan beri oynuyoruz yemek yerken felan baya biii işe yaramıştı bizde ama şimdilerde yemeğe yaramıyor ama oyun oynuyor.yakalamaya çalışıyor.bakıyor işte.

sabirecim çok uzun iş ya sen daha sayfaya ulaşamamışsın indirincede açılmazsa yapacağın şeyler yüklüyeceğin programlar var hangi birini nasıl yapıcan anlayan birini bulmalısın verdiğim linke gidip indirsin yüklesin olmazmı yada anlatabilen başka arkadaş varsa yardım etsin benim yapabileceğim bu kadar uzaktan bu kadarı oluyo denizlede denedim msnden atmayı ilerlemiyo hiç çok uzun yani saatler alır olmaz

doğaç sallanıyo dahi bebeğin müziğinde ve pür dikkat izliyo izlerken arada ellerini şaplatıyo seviniyo çok mutlu oluyo bide kadın konuşuyo ya o da kadınla konuşuyo bu arada ben face yeni video ekledim doğaçın kanepeye tırmanışını koydum

ben de indirdim dahi bebeği..daha izlemedik bakalım beğenecek mi bizimki..dahi bebek diye arama yaptığınızda çıkıyo zaten heryerde var..

şu baloncuklardan biz de yaptık ama biraz korktu ilkbaşta üstüne doğru gelince.şaşkın şaşkın baktı:))

kızlarr dahı bebek ı pc den mı ızletıyorsunuz yoksa cd ye cekıp tv den mı ızlettınız . ben daha cd ye cektıremedım esımın ıs yerınde yokmus cd alıp cekıcez. ama bazen tv de calısmıyor calıssada sesı olmuyor .

efeyle teoyu izledim...teonun efeyi kucaklamaya çalışması çok hoştu......
ne güzel dostluklara temel atmış bu forum...

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu gunaydınnnnnnnnnnnnnn guzel hazıran annelerı ...

guzel bır gun dılıyorum herkesee

tünaydıııın kızlar nerdesiniz yav açılışı bugün deniz yapmış valla bu demekki kimse uğramıyo kocişler evde herhalde hııııı hadi bakalım mutlu olunda o bana yeter :)) bu arada serpille dün yazıştım msnde şifresini unutmuş giremiyomuş vakit bulamıyomuş yani allaha şükür bi sorunu yokmuş iyilermiş yani neyse ben kaçtım gelin arada hadi bakalım

ne sıkıcııı bogucuuu berbat bırgunnnnnnnn.. yıne bı dızı kabus gordum gunduz uykumda..

kızlar nasılsınız dahi bebek linklerini verirmisin ayşegül
bugün kocişim ewde ırmak ewde olduğundan giremedim şimdide ırmak bıcı bıcı yapıcak 2 dk bakiim dedim öptm canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…