2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa ayşegül merak ediyodum zaten doğaçı anca bu vakitte fırsat buldum
üzülme cnm benim ilaçlar anca etkisini gösterir
kuzum inş. biran önce iyileş oldumu doğaçım allah şifa versin sana meleğim benim gül yanaklarından öpüyorum
ayşegül cnm sanada kolay gelsin rabbim güç kuvvet versin cnm
inş. sabah güzel haberlerini bekliyoz cnm dua ediyorum inş. ateşi düşer biran ewel

günaydın herkese
ayşegül çok geçmiş olsun canım nasıl oldu doğaç inş gelir bizi haberdar edersin ateşinin düştüğünü söylersin...
ecede biberonla besleniyo ve gece mecburen yatarak yiyo oda hep bi kulağını kaşıyo hatta kanatıyo kulak kepçesini 4 ay önce sormuştum dra yok bişey bebeklik tüyleri kaşındırıyodur demişti nisanda bizim kontrolmüz o zaman sorabilirim ancak merak ettim bende kulağı ağrısa ağlar huysuz olur demişti bide

bizimde babannemiz hasta grip olmuş her gelen önce bi hasta oluyo bakıcı değiştirmek ne kötü tüm huyları değişiyo amaaannn inş bizede geçmez grip huysuzluğunu kaldırabiliyorum ama hastayken çok zor ya Allah ım inş olmayız :Saruboceq:

günaydınnn nasılsınz
ayşegül cnm güzel habrlerle gel inş. çok merak ediyom doğaçı inş. düşmüştür ateşi
rabbim bütün bebişlerimize sağlık versinn

hepinize teşekkür ederim kızlar zor bi gece geçirdik şimdi iğneden geldik gece ateşi 41 oldu tamamen soydum bi yandan salladım bi yandan sildim sirkeli suyla o ağladı ben sildim sabaha karşı düşürdüm 39a sabah uyandığındada 38.4tü hala var ateşi hemşirede dedi etkisi 3. gün başlar iğnenin dedi dr.da demişti yapıcak bişey yok ateş düşürücü fitilden başka dedi 6 saatte bir veriyorum fitili hatta bazen 5 saatte dr. dedi çok yükselirse beklemeyin verin dedi offff offf çok kötü ya bu haliyle oyun oynamak istiyo takati yok kalkamıyo başlıyo ağlamaya yapamadığı için bende hiç bişeyle ilgilenemiyorum ağlıyo kucak istiyo illa yürütec falan binmiyo itcek gücü yokki ayaktayız bütün gün anlıcanız herşeye ağlıyo sürekli yaseminin kızı ecrin gibi oldu doğaçta susmuyo hiç ne yapsam memnun edemiyorum mamasını yemiyo kio kaybediyo tabi sürekli sabah ishal olmuş bide baya hemde fitillerden yada ateşten herhalde şimdi uyuttum yazabiliyorum yoksa imkansız yazmam hepinizi öpüyorum canlarım benim bütün bebişlere sağlık diliyorum tabi biz annelerede

ayşegül cnm yavaş yavaş düşecek ateşi inş.
canım benim rabbim güç kuwet ve kolaylık versin sana acil şifalar kuzuma .............

selam kızlar aysegulum cok gecmıs olsunn yenı okudum tum sayfaları canım .. yıne hastalanmış doğaç.. cok uzuldum yaa .. sakın gozunu uzerınden ayırma hee gece kac olursa olsun bısey hıssedersen ters bısey yanı dr a koş.. aman haa ..

cok op yerıme anası .. aral durmuyor . cıkmam lazım on odada oyun oynuyor arada gelıcem.
dogac a cok uzuldumn ya umarım bır an evvel ıyılesır .. dualarım sızınle aysegulcum

Aralda artık o kadar cok yurumuyor anam nazarmı degdı gercekten yoksam
duştugunden berı korktu urkek urkek ve hep tutunarak yurumek ıstıyor

gecmis olsun aysegül kiyamam ya Allah acil sifa versin..
bizimde huzursuzlugumuz artti sanirim üst disler zorluyo,yada mizlamayi huy edindi...bi kac gündür yogundum misafir vs sanirim kendisini ihmal ettigimi düsünüyo..
kizlar ben sahalara geri dönüyom,doktoraya basliyacagim karar verdim,bu dönem bisey yapamam biliyorum ama en azindan kayit yaptirip ingilizce calisacagim,ben almanca okudum onun üzerine ingilizce zor gelecek..

sağolun kızlar biraz daha iyi eşim izin alıp gelmiş 2saate yakın uyudu uyandı şimdi daha iyi gibi ağlama kesildi ateşide37.4olmuş düşüyo yani yırttık herhalde yarın dr. dediğine göre bişeyi kalmıcak inş.

herkese iyi günler yazılarınızı okudum...ayşegülcüm çoook geçmiş olsun inşallah iyi olur bebeğin popodan 38 üzeri ateş sanrım öncelikle ateşi düşürmek için zaten ilaç tek başına asla işe yaramaz ılık banyo sirkeli su kasıklarıona ve koltukaltına sık sık yapacaksın ve ince şeyler giydirp oda sıcaklığını ayarlayacaksın...denizcim çokk üzüldüm aralada inşallah tekrar cesaretlenir bebeğin...üzülme ama normal daha küçük düşe kalka büyüyecekler.yeni gelen arkadaşımızada hoşgeldin diyorum.serpilcim yeni nicn hayırlı olsun canım...
ecrini merakedenleriniz olmuştur belki biz<idareediyoruz aşı tantanasıda bitti ama ecrin hala huysuz sanırım artık böyle gidecek dişimiz ise maşallah görünüyor hemen hemen zor tabi bebekler içinde ama yan tarafları hatır hatır her şeyle kaşıyor yolda mı onlarda bilemiyorum gelmesin demekten kendimi alamıyorum.hala emekleme yok dr.göre ise var 2 aydır hatta 4 ay bile denilebilir çünkü kimi bebekler geri emeklerlermiş ecrin zaten geri süpeeeeeeer emekliyor ama iler kafayı illaki kaldıracak asla kabullenmiyor yerde yatar pozisyonu normal kocaman bebekler gibi gideyim sürünmeyeyim diyor oda çok zor tabi dikilme zor sıralama ite kaka işte ne olacak bilmem sabahtan akşama kadar elimden tut gezdir yürüt diyor hayın yaaaaaaaaaaaa....
nazara gelince bende inanırım ama asla kimselerden sakınmöam aklıma getirmem getirince sakınınca daha da çok başına gelir...diye inanırım.rabbime emenet.

Son düzenleme:
ben nazara çok inanıyorum kızlar artık ece bişey yapsada söylemiyorum walla hasta olmadı dedim dedim hasta oldu kuzum geçenlerde :)
ayşegül etkisini gösterir artık ilaçlar geceye kada dahada düşer ateşi bol bol su içir canım sen ona iştahı yoksa ishali için geceniz daha rahat geçer inş

ayşegül sevindim ateşi düşmüş..
çok geçmiş olsun..
bizi haberdar et canım

kızlar merhaba öncelikle ayşegülcüm çok geçmiş olsun sen moralini yüksek tut yeter ki bebeğin hemen iyileşir zaten ateşi düşmeye başlamış ne güzel..

denizcim aral korkmuştur düştüğü için bence ama merak etme biraz güven kazanırsa yine devam eder.

ben yatar pozisyonda hiç vermiyorum hep biraz da olsa dik oluyor kucağımda emzirir gibi tutuyorum ama yine çekiştiriyor saçını kulağını fln sanırım uykusu olduğu için ama yine de nisan da doktora gittiğimizde soracağım bunu.

bu arada ben de bugün doktora gittim bronjit olmuşum iki tane ilaç verdi süte geçsede zararı yok dedi ama ben gene de emzirmemeye çalışıyorum..of çok zor oluyor ya hem emziripp hem hasta olunca insan ne yapacağını bilemiyor o yüzden artık emzirmeyi bırakmasını istiyorum ne güzel olur kendi bıraksa istemese artık ama çok da düşkün bakalım artık.

malesef kızlar tekrar yükseldi nmiyo deli olcam neler yaptık neler sürekli banyo ılık suyla sildim çığlak geziyo zaten evdede huysuzluk diz boyu devam anlıcanız herşeye bugünde nöbet güüm var belli oldu artık yarın geçicek artık dr. deyişiyle görümcemle konuştumda bademcik iltihabı zor iyileşen türmüş zaman alırmış zaten dokununca en sıcak yer boğazı su içirmem gerekiyo ama kuzum yutma sorunu yaşıyo bademcikten dolayı acıyo sanırım önceden lıkır lıkır içen bebek içmek istemiyo içiyo ama fazla değil çok zor kızlar allah herkese kolaylık versin annemin bi lafı var aklıma geldi anne olacağına mezarda taş ol daha iyi der

günaydınnnnn doğaçın ateşini indirdim yine sabaha kadar kızlar sirkeli bezle boğzının ateşi azaldı sanki en çok orda ateş vardı bademcikten dolayı bakalım huysuzluk ne alemde olcak uyuyo hala rahatladı herhalde ateşi düşünce uyanmadı hala

günaydın güzel bir gün diliyorum
ayşegül cnm zor bi gece geçirmişsin
ama neyseki düşmüş ateşi inş. bi daha çıkmaz
canım benim acil şifalar diliyorum

günaydın hayırlı cumalar
ayşegül bugün daha iyi olur inşallah doğaç ateşide düşmüş bak iyileşcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…