ayşegülcüm şimdi bizdede kulakta su var ama antibiyotik vermedi dediki sadece evde bulunsun hani çok ağlar böyle çıldıracak gibi dyrmaz susturamazsın o vakit antibiyotik vereceğiz. ama bende korkuyorum ilerlerse diye sormadan vermeyede korkuyorum sadece tavagly diye bir şurup verdi suyu kurutmak için .oooof napacağımı şaştım valla.
yaseminiciiiim hiiiiçç üzülme aynı durumdayız valla ne huzur kaldı ne bişiy ama hepsi geçecek nasıl olsa üzülme alttan al sadece. neden alttan al ecrin için caım çünkü senin ruh halin ona yansıyor . annesi iyi olmazsa prensesi nasıl iyi olsun. kafanı dağıtacak bişeyler yap dışarı çık arkadaşlarınla göürş ne bilim alışveriş yap ama takılma sakın. güçlü ol canım. malesef kadınlar her zaman güçlü olmak zorunda kalan çünkü erkekler zaten gamsız takmıyorlar onlara göre sorun hiç yoktur zaten. o nedenle sende kızın için .
tüm hasta bebişlere acil şifalar allahtan öpüyorum ciciler
aysegul ve nıhal tekrar gecmıs olsun..
doğaç duzelıyor demek kı annesı onu gozunden sakınsada oluyor ıstee .. bebek bunlar boyle buyuycekler .. Allahım tez vakıttee eskısı gıbı guclu kuvvetlı yapsın bebeklerınızı kızlar..
nıhal calısmak durumunda olmana cok uzuldum.. o duyguyu bılırımbende ıs basvurularında bulundum ama ya baslarsam ya gerı cevıremeyecegım bı teklıf gelırse.. nasıl ayrılırım oglumdan nasıl... dıye dıyee beynımı yıyorum..
babaannesı super bakıyor ogluma ama ıste ozlem varya benı cok zorluyor..
suan calısmıyorum ama baslarsam bende senın gıbı aglıycam hergun bunu bılıyorum..
allah sabrını versın canım.. o mınık ellerını op efecımın bnm yerımede..
bu arada kıme bırakıcaksın efeyı ??
bende bugn reglı oldum neysekı.. mujdeyıde eşıme verdım..
yasemıncım sorunun nedır yardımcı olabılıcegımız bırsey varsa paylaş.. anlat belkı acılırsın.
ahh sorunlar ailevi meselelerr en yakın dostlarımızdan yedıgımzı kazıklar.. herkeste var bunlardan.. nıye dunya boyle oldu ınsanlar bu hale geldı neden manevı degerlerımızı yıtırıyoruz bır bır..
neden uzaklarda arıyoruz sevgıyı huzuru..
yasemıncım sorunun nedır yardımcı olabılıcegımız bırsey varsa paylaş.. anlat belkı acılırsın.
ahh sorunlar ailevi meselelerr en yakın dostlarımızdan yedıgımzı kazıklar.. herkeste var bunlardan.. nıye dunya boyle oldu ınsanlar bu hale geldı neden manevı degerlerımızı yıtırıyoruz bır bır..
neden uzaklarda arıyoruz sevgıyı huzuru..
ayçacımmmmmmmmmmmmmm yazdıklarını okuyunca şok oldum yaaa içimin derınlerınde bı yerlde bırşeyyy cızzzzzzzzz etttıı..
bana bebek konusu açılınca bı bebegın dudagının buzuldugunu gorursem yuregım yanıyor kızlar..
şuan kuş olup ardanın yanına varmak ıstedım .. nası aç yatırır yaa nasıl... ? aklım dimağım almıyor .. yemese bıle tulru şaklabanlıkla yedırıcek kı kahvaltı bu en onemlı oğunu gunun...
lutfen kendı annenden yada ablan eşın dostun bırılerınden de yardım ıste..
sonuçta 2 yaşına kadar kendı evladını sadece anne sutuyle besleyen bır anneden fazla bır performans beklenmez.. yetıştırmesıde bence tam bır yetıştırme olmayacaktır..
valla eger mumkunse sen ızın al 3-5 ay daha kendı evladına bak ..
hala ınanamıyorum yazdıklarına .. gecen gunde boyle bırsey yazmıştın sanırım .. o zamanda cok uzulmuş ama bırşey yazamamıştım sana..
lutfen sıneye cekıp kaderım demeyelım bazı seylere.. sesımızı cıkaralım
kızlar maşallah dıyeyım aranızda cıdden en sanslı bnm sanırım babaannesı bır yandan ben bı yandan arala hem yemek yedırıp..hemde egıtıcı seyler ogretıyoruz.. bnm yorgun oldugum yerde o onun yorgun oldugu yerde ben devreye gırıyorum bazen dedeye atıyoruz aralı .. (o da evde)
ama bazen uçumuzunde haşatını cıkartıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?