2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dıgerlerınıde pc me alınca aktarıcam sızlere.. ben mayısa bayılıyorum hehehehe

süper olmuş deniz.nasıl yapılıyor ya bayıldım.yardımcı olursan çok sevinirim...
bazen böyle konuşuyorum ama kadıncağız bilmediğinden öyle yapıyor diyorum ,üzülüyorum,bazende nasıl uyutur kahvaltısını yemiyorsa başka bir şey verilmesi gerktiğini nasıl bilmez diye düşünüp duruyorum..
çocuğu bir hışımla alıp götürmüşümki kayınbabam sonra işte çok uğraştık yemedi falan diye açıklama yapmaya başladı.onlarda çok kötü oldular...
23 nisandan sonra annmel babam gelecek.insanın annesi gibi yok.annemlerdeyken çorbasını kahvaltısını herşeyini annem yapıyordu .şimdi ben sabah kahvaltısını hazırlayıp gidiyorum..sadce yedirmesi kalıyor.ve sadece kahvaltıyı kayınvalidem yediriyor.ben 2.30da geliyorum zaten..yani aslında işi çok kolay...
dediğim gibi bilmiyor...

Denizzzz çok güzel olmuş canım takviminiz,nihayet gözünüz aydınnnnnn! Her bir ay farklı tema da daha hoş olmuş sanki.. Atikecim sen bana da sormuşsun nasıl yapılıyor diye ben photoshopta yaptım o da çok kolay bir program değil daha önce kullanmışsan yardımcı olurum,gerçi programı biliyorsan bana da pek gerek kalmaz sanırım

anam bende bılmıyorum kı photoshop ve ulead dıye bır prog ıle yaptık.. daha dogrsu esım yaptı ben yardımcı oldum beraber sectık temaları resımlerı fln ama bızım kının cokk resmı varmıs secmek zor oldu ..

devamı gelıyor bırazdamn bttı takvımımız ohh beeeee :) deryacıma fıkır ıcın cok tesekkur ederım o oncu oldu banaa harıka bır anı ..

ınsallah bastırcak yer bulurummmmm burda pek bısey bılen yer yok

ıyı gecelerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr datlu ruyalarrr ballarım :)))

denizcim çok güzel olmuş ya ben zaman ayırıpta beceremedim doğrusu 2ay yaptım beğenmedim onlarıda

deryacım linkleri aldım yüklicem canım onları başlıyom şimdi teşekkür ederim bitanemmmm

gunaydınnnnnnnn kızlar ..

efe nasıl oldu ?
doğaç nasıl oldu bıldırın bıze...

günaydın herkese...denizcim ne güzel olmuşşşşşş....bayıldım yaaa
deryacım aldım teşekkürederim....
ayşegül nasıl oldu canım doğaç efe nasıl......
ayçacım takma kafana annen gelince inşallah her şey daha iyi olur ama sen uyar muhakkkak k.valdeni her zaman.

ya bugün bursa da hava çok kötü gözlerimi açamıyorum yaa uykumu getiriyor çok kapalı bir hava var(

evet hava cok kötuu kararmışş ıçımı kararttı ...
ıstanbula gıtmek ıstıyorum kızlar belkı gıderız.. herkese ıyı hafta sonları dılıyorum sımdıden ...

bol bereketlı huzurlu en onemlısı saglıklı gunler haftalar aylar yıllar olsun hepımıze....

bayildim..ne güzel resimler ve takvim....
bende disari cikmak istiyorum ama resmen firtina var..rüzgar pencereleri zorluyo...

tünaydıııınnn kızlar doğaç düzeldi artık neşesi yerinde yaramazlk yapıyo bile ama güçsüz biraz demin 2 kase çorba içti acıkmış baya maşşşaaaalahhh diyim nazarım değmesin burda hava açtı şimdi güzel görünüyo

iyi akşamalr ne biçim bir fırtına var dışarıda babaannemize gitmiştik öğlen akşam yemeğinden sonra dönecektik iyidi hava yani akşam bir başaladı yağışla fırtına yani uçuruyor sel resmen her yaaaa...zor geldik elektrikler felan gidip gidip geliyor acayip bir gece.....

selamünaleykümmm....

mevlüd kandiniz mübarek olsun arkadaşlar.bir ALLAH RAZI OLSUN DıYENDEN DE ALLAH IM RAZI OLSUN...BU GECE ÇOK GÜZZEL BıR GECE DUALARINIZI EKSıKETMEYıN Kı DUALARINIZ KABUL OLSUN...

günaydıııııınnnnnnnnnn güzel annelerrrrr doğaç tamamen düzeldi ve acısını çıkarıyo geçen zamanın hiç olmadığı kadar yaramazlaştı bide iştah düzelmedi malesef

günaydın çok güzel bir gün ve hafta diliyorum
ayşegül cnm sewindim kuzumun iyi olmasına merak etme inş. en kısa zamanda iştahıda düzelir
kolaymı cnm benim neler çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…