2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııın herkeslerr, ayşegülüüm çook geçmişoldu bak kuzum iyileşti bile maşallah yemeside 1-2 güne düzene girecek merak etme, denizcim takvim harike olmuş bende yapamk istiyorum ama birinin öğretmesi lazım :)))

biz hafta sonu istanbula gittik biraz hava değişikliği olur diye asıl amaç kayınvalide oradaydı onuda alıp dönecektik. bizde iyi gelir dedik .gitti ama gitmez olaydık sinirden boynum belim tutuldu . kadının küçücük basit planlarının içine dahil edilmekten yoruldu artık, oğlunu yani benim kocacımıda yiyip bitirirmiş meğersem zavallı kadın acıyorum ona . artık pazar günü yola çıkmak üzereyken balkonda ağladım dayanamadım ve yol boyunca hiç konuşmadım boğazımda bir yumru oldu tüm sinirim boynumu döndüremiyorum. hala benim evli barklı kocaman bir kadın ve bir ANNE olduğumu anlayamadı. ama ben anlatmasını bilirim bundan sonra. beni hasta etti sonunda. kendini zeki zannedip karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan insanlara tahammülüm yokken allah başıma verdi. ama bu sefe akıllandım kocamla kavga etmedim sakin sakin konuştum ve artık o da benimle aynı fikirde . konuşunca tüm sorunlar çözülüyor.

işe haftaya perşembe başlayacağım ve hala aklıma geldikçe ağlıyorum. evet benim için belki iyi olacak değişiklik olacak ama beynime mantığıma söz geçiremiyorum . duygularım beni yiyor anne olmak işte bu. Oğlum benim canım.
hepinizi öptüm

ıyı haftalar kızlarrr... pazar gunum kotuydu..
ıstanbula gıtmedık butun gun evdeydık burda cok bunalıyorum o yuzden sinirimi eşimden çıkarıyorum ..
istanbula gıtsek kım bakacak ogluma . orda da eve tıkılıcam..burda en azından babaannesı bakıyor bız gezıyoruz akşamları fln .. ama orda bakıcak kımse yok .

ama cok ozluyorum ıstanbulumu .. yalnız olmakta benı ıyıce bunalım ettı.. sınırlıyıım kırılganım..
Allah sonumu hayır ede

süpercaos canım Allah yardımcın olsun hem anneanne hem de babaanne bakıcak demişşin babaanne seni biraz zorlayacak gibi seni çok iyi anlıyorum bende de var bir tane maalesef...... kendini ezdirme canım bir başkasının oyunlarına da alet olmamaya bak..

benim kuzum enesim yavaş yavaş iyileşiyor bana geçirdi şimdi ben çok kötü hastayım offfffffffff

deniz oğluşunun fotolarını gördüm çok tatlı maaşallah

yerim ben onu helel o uyutan hali yokmu oy oy oy :lepi:

ayaçacım Allah yardımcın olsun ya 2 yaşına kadar sedece sütle beslemiş nasıl ya çok vahim bir durumm sen bebeğin için kendin için bazı zorluklara gögüs germelisin... Allah yar ve yardımcın olsun canım benim

sagol canım cok tesekkurler yalnız takvıme bı ıkı resım daha eklıcez unutmusuz. dunde bahcede cımenlerde dustu oglum ılk dısarda duşuşunu yaşadı yanıı agacın dallarını tutucam derken doga sevgısı yuzunden yere yapıştıı cok komıktı oyle resmı bıle var. :)
ılk adım ayakkabısını aldık kendısı magazada ılgınc seyler sergıledı bıze.. garıp garıp ayagına baktı baya .. alısamadı ama eve gelınce alıstı :)

sanada gecmıs olsun arkadasım .. dıkkat edın kendınıze yahu kızlar dokuluyoruzz yavas yavas heee

herkese iyi akşamalar.yarın misafirim var bugün temizlik yaptım yarında misafirlerimle ilgileneceğim yoğun bir gün olacak...

Kuşummmmm naptılar sana,hayırdır? Aradım evde de yoksun..
Tam işe başlama arifesinde kötü olma derim,alttan almaya çalış biliyosun ipler artık onun elinde! Bundan sonra daha sık görüşeceksiniz mecburen o yüzden olayları daha fazla büyütme derim sonra kabahatli duruma bile gelirsin valla.. Efeye sadece ananenin bakması zor biliyosun o yüzden ne yap,ne et ortamı yumuşat ve sinirlerine hakim ol canım kendini de sıkma o kadar sana yazık valla bi zaman sonra bu yaşadıklarını hiççç hatırlamayacaksın bile..

slm kızlar netteki sorunlardan dolayı giremedim dün üzüldüm nihalcim inş. düzelir durumunuz zor valla çalışmak bunu psikolojisi yüzündende geriliyosundur bende kafaı yemek üzereyi iyi hissetmiyorum kendimi dr. görünmem gerek bu arada eğer varsa hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum çok zor gerçekten doğaçın iştah çoook kötü ve huysuz belki bu seer diştir diyoruz yine ama tık yok çünkü hala antibiyotik kullanıyo başka acı vercek sorun olması zor yada tam iyileşemedi diyoruz huyu değişti hastalıktan çıkınca herşeye bağırıyo yüksek sesle hemde rahatsız edecek boyutta nara atıyo özellikle mama yerken sesi acayip gür anlatamam bigün gizli kamera yapıp çekersem koyarım videosunu neyse şimdilik benden bu kadar kızlar ben kaçtım misafirim var benimde kayınvalideler dün sürpriz yaptılar gitcekler bugün gerçi ama işte var evde görüşürüz yine fırsat buldukça öpt. hepinizi

yerim ben onun minik ayaklarını ya denzcim ben tam b bebek ayağı fatişistiyim doğaçın ısıra ısıra mahvediyorum hergün ayaklarını onunda hoşuna gidiyo ama ağzıma sokuyo artık ben uzanmadan al ısır diye canım ya ne yakışmıştık ona şimdi pabuçları doğaçada almış halası ayakkabı kırmızı afilli yanıyo ayağında çok şirin oluyo ya allah hep neşeyle sağlıkla giymeyi nasip etsin onlara

canım çok üzüldüm huyu değişmiştir belkide çok zor oluyor işte bu da ecrinin hep huysuzluğu bundan huyu sürekli değişiyor iyi yönde daha görmedik hep üzerine ekliyor hele ki hasta zamanaları inn 1 sn.çekilmez aşırı huysuz ağlancı mızmız olur ve iyi olur sanki hastaymış gibi devamı gelir hala da öyle ALLAH KOLAYLIK VERSİN EĞER BÖYLEYSE DURURUMUNUZ.

aynen yasemin istediği bişi yapılmadığında yapalım diye bağırıyo dün görümcem farketmiş ben baknca bağırıyomuş ben başımı çevirince duruyomuş şapşal ya :))

slm kızlar ayşegül hasta olduğuna yanmıyorum huyunun değiştiğine yanarım derler ya inşallah herşeyi tekrar düzene girer doğaç paşanın
bizde huysuzuz bu aralar daha alışamadı ya bana naz yapıyo bakıcı değiştikçe aynı şeyler gece hep memede uyuuucak hanfendi offf offf uykusuzm
bu arada bende takvim yapıyorum bi bakın bakaım photoshopla uğraşamadım bi tane daha yapmıştım onuda eşim silmiş akıllım şimdiki sade biraz güzle olmuyosa devam etmiyim kızlar bu gün bitirmeyi düşünüyorum

işte böyle şeyler nasıl olmuşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
canım çok küçük belli olmuyo anlaşılmıyo imageshakte size ölçü ayarını büyült öle dene ok

bellı olmuyor bacımmm ..
aysegulum duzelır ınsallahh zamanla .
aman hava berbat ıcım karardı valla
bende cok dolmusum dun agla agla catladım resmen ama ohh be ıyı geldı gece ıyıydım suanda da ıyıyımm .. kızlar aglayın valla acılıyor ınsann :))

selam kızlar
cemre bacım hayırdır kimden ötürü okadar doldun ve ağladın canom
kızlar ya benim bu kızım zoru başarmayı çok seviyo :))
biliyosunuz alt dişleri çıkması gerekirken enzor dişler olan üst köpek dişlerini çıkardı sonra alttakileri çıkardı
şimdi ise emeklemeden 1-2 metre yürüyor bir haftadır
veeeeeee dünde emeklemeye başladı
şaşılacak şey gerçekten ters bi kızım var sanırsam :)))

sevdacım tebrik ederim canım ama belliydi zate tay tay duruşunda bu arada face doğaçın sürekli bağırmasının videosunu koydum işte kızlar bütün gün beynimi nasıl yiyo görün önceden yoktuu hastalıktan sonra huy yaptı ağlıyomu bağırıyomu gülüyomu belli değil sizce numaramı yapıyo bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…