günaydııın herkeslerr, ayşegülüüm çook geçmişoldu bak kuzum iyileşti bile maşallah yemeside 1-2 güne düzene girecek merak etme, denizcim takvim harike olmuş bende yapamk istiyorum ama birinin öğretmesi lazım :)))
biz hafta sonu istanbula gittik biraz hava değişikliği olur diye asıl amaç kayınvalide oradaydı onuda alıp dönecektik. bizde iyi gelir dedik .gitti ama gitmez olaydık sinirden boynum belim tutuldu . kadının küçücük basit planlarının içine dahil edilmekten yoruldu artık, oğlunu yani benim kocacımıda yiyip bitirirmiş meğersem zavallı kadın acıyorum ona . artık pazar günü yola çıkmak üzereyken balkonda ağladım dayanamadım ve yol boyunca hiç konuşmadım boğazımda bir yumru oldu tüm sinirim boynumu döndüremiyorum. hala benim evli barklı kocaman bir kadın ve bir ANNE olduğumu anlayamadı. ama ben anlatmasını bilirim bundan sonra. beni hasta etti sonunda. kendini zeki zannedip karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan insanlara tahammülüm yokken allah başıma verdi. ama bu sefe akıllandım kocamla kavga etmedim sakin sakin konuştum ve artık o da benimle aynı fikirde . konuşunca tüm sorunlar çözülüyor.
işe haftaya perşembe başlayacağım ve hala aklıma geldikçe ağlıyorum. evet benim için belki iyi olacak değişiklik olacak ama beynime mantığıma söz geçiremiyorum . duygularım beni yiyor anne olmak işte bu. Oğlum benim canım.
hepinizi öptüm
sagol canım cok tesekkurler yalnız takvıme bı ıkı resım daha eklıcez unutmusuz. dunde bahcede cımenlerde dustu oglum ılk dısarda duşuşunu yaşadı yanıı agacın dallarını tutucam derken doga sevgısı yuzunden yere yapıştıı cok komıktı oyle resmı bıle var. :)
ılk adım ayakkabısını aldık kendısı magazada ılgınc seyler sergıledı bıze.. garıp garıp ayagına baktı baya .. alısamadı ama eve gelınce alıstı :)
sanada gecmıs olsun arkadasım .. dıkkat edın kendınıze yahu kızlar dokuluyoruzz yavas yavas heee
slm kızlar netteki sorunlardan dolayı giremedim dün üzüldüm nihalcim inş. düzelir durumunuz zor valla çalışmak bunu psikolojisi yüzündende geriliyosundur bende kafaı yemek üzereyi iyi hissetmiyorum kendimi dr. görünmem gerek bu arada eğer varsa hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum çok zor gerçekten doğaçın iştah çoook kötü ve huysuz belki bu seer diştir diyoruz yine ama tık yok çünkü hala antibiyotik kullanıyo başka acı vercek sorun olması zor yada tam iyileşemedi diyoruz huyu değişti hastalıktan çıkınca herşeye bağırıyo yüksek sesle hemde rahatsız edecek boyutta nara atıyo özellikle mama yerken sesi acayip gür anlatamam bigün gizli kamera yapıp çekersem koyarım videosunu neyse şimdilik benden bu kadar kızlar ben kaçtım misafirim var benimde kayınvalideler dün sürpriz yaptılar gitcekler bugün gerçi ama işte var evde görüşürüz yine fırsat buldukça öpt. hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?