bende bağıra bağıra seviyorum oğluşumu zaten usul usul hırsımı alamamki doymalıyım ben ısırıp mıncıklayıp sevgi dediğin öyle olur benim için çişli poposunun kokusunu bile kokluyom ben hastamısın dersiniz belki ama o oğlumun ifrazatı napıyım onun olan herşeyi seviyom delikafadulden o da çok memnun kıkır kıkırdıyo hep hoşuna gidiyo hele ayaklarını nasıl ısırıyo o uzatıyo zaten ısır diye bana kaydirigubbakcemile3bende aral uyyanınca dısarı cıkıcam ogluşumlaaa..
kızlar ben bagıra bagıra sevıyorum oglumu sızde de varmı boyle seyler
yanı oylee sakınce uysal uysal sevemıyorum yaaa .. alıp sekılden sekıle sokuyorum cevırıp dönduruyorum fln :) acayıp hoşuna gıdıyor .. bagırtılarımada bısey demıoo :))
ardam hasta kızlar..
ilk kez hasta oluyor.nazarım değdi oğluma
39 ateşi..şimdi biraz düşürdümde uyudu..
hiçbirşey yemedi.sadece emiyor..çok huzursuz..
ardam hasta kızlar..
ilk kez hasta oluyor.nazarım değdi oğluma
39 ateşi..şimdi biraz düşürdümde uyudu..
hiçbirşey yemedi.sadece emiyor..çok huzursuz..
serpil ohhh yaşadın valla şanslısınız valla böyle bi fırsat kaçarmı ya kızını sonuçta görceksin yine ben bulsam öyle bi durum hiç düşünmem doğaçı bırakcağım 1 kişi yok ya tek başımayım annem geliyo ama o da çok sağlıklı sayılmaz romatizma hastası başetmesi zor az çok yardımcı olur ama tam yükü almaya gücü yetmez bunada şükür valla napıyım en azından bana bi nefes olur o da yeter
iyi gelmezmi ayşegül annen gündüz oyalar biraz sen dinlenirsin eşinle çıkarsın biraz walla insanın yanında birisi olması çok iyi oluyo ne kadar kalıcak kalsın bayaaaa bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?