2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy ecrinin ağzındaki lokmasını yutmayı beklerken sıkıldım ve o yerde yatar helde bi uğrayıp dert yanayım dedim tamm saat 1:10 geçe doyurmaya başladım kiii saat tam 2 olmuş 20dk..dır lokmasını yutmasını bekliyorum acaba yutacakmaı kii yoksaq çıkaracakmıkiii çok sıkıldım yaa daha 40ml anca yediii..........

Kızlar selam, bende sizlerle aynı dertteyim, hastalıktan yeni kurtulduk, iştahımız zaten yoktu, artık eser yok. Yani oğlum şahdı şahbaz oldu. Ama benim sinirlerim çok yıprandı, hergün aynı sahne. Zarzor yemek yap, yedirmek için çırpın ama bir kaşığı bile zor ver, en sonunda yediremeyerek otur oturduğun yere. Zaten son 1 haftadır sürekli evde elini tutturup yürümek istiyor, artık belim tutuldu, yürütecide birtürlü sevemedi. İlla beni yorup, perişan edecek. Aslında yemeklerini yese hiçbirşeyi dert etmicem ama yemedikçe moralim sıfırın altına düşüyor. Hiçbirşeye hevesim enerjim kalmıyor. Allah hepimize yardım etsin. Çıldırmaya az kaldı...delikafadulden

denizcim al bendende o kadar açık söylemesi gerekirse durum bu bizde bide eşimle aylardır ayrı yatıyoruz o horluyo bide sigaradan öksürüyo bide acayip sesli hapşurma özelliği var bu nedenle ayrıyız doğaç uyanıyo hemen onun seslerine belki bununda etkisi vardır ama bence annelik kadınlıktan öne geçip sorumluluğumuzun ağır olmasından kaynaklanıyo pilimiz gün içinde bitiyo gerçekten bebekler tam yetebilmeliki kadında olalım biraz daha zaman var sanırım havalar soğuk diye onlarla birlikte evlere tıkıldık bütün kış normalde mümkünmü hepimiz çıkarız dışarı soğuğa çok aldırış etmeyiz değilmi alışveriş mesela en büyük tutkumdu şimdi akrabalara sipariş verip gerekli şeylerimi aldırıyorum eee hepsi biniyo tabi stres atıcak dert yancak kimsemiz yok anlıcanız benim analizler bunlar tabi en büyük etki bebişlerin hastalığı bize herşeyi unutturuyo doğaç iyi gibi kızlar bugün dr.u aradım açan olmadı teli adam hastanedede çalıştığından yoktu sanırım ama gerek kalmadı doğaç fazla bağırmıyo artık iştahı kötü ama zorlada olsa azcık yedirdim bugün şükür karnıda biraz doydu tabi sanırım yavaş yavaş iyileşiyo gücü yavaş yavaş toplanıyo tay tayı falan unuttu tamamen desteksiz dikilmiyo kanepede bile kanepeye çıkıyo ama geri oturuyo hemen yoruluyo sanırım yine diyorum kızlar bebeklerimiz yürüyüp kendi başlarına oyuncak oynayıp oyalayana kadar sürecek bu yaz mevsimi en büyük kurtarıcımız olacak bence dışarı çıkıp onlarda bizlerde yılın stresini atıcaz inşallah

bende bağıra bağıra seviyorum oğluşumu zaten usul usul hırsımı alamamki doymalıyım ben ısırıp mıncıklayıp sevgi dediğin öyle olur benim için çişli poposunun kokusunu bile kokluyom ben hastamısın dersiniz belki ama o oğlumun ifrazatı napıyım onun olan herşeyi seviyom delikafadulden o da çok memnun kıkır kıkırdıyo hep hoşuna gidiyo hele ayaklarını nasıl ısırıyo o uzatıyo zaten ısır diye bana kaydirigubbakcemile3

ardam hasta kızlar..
ilk kez hasta oluyor.nazarım değdi oğluma
39 ateşi..şimdi biraz düşürdümde uyudu..
hiçbirşey yemedi.sadece emiyor..çok huzursuz..

atikecim çok geçmiş olsun canım ya fitil kullan yükselince o daha etkili şurup gibi değil bizde o bile kar etmemişti gerçi ya olmadı sirkeli suyla sil vücudunu çıplak bırak başka türlü olmuyo ılık banyo falan salgın var resmen ya nedir bu çektiğimiz nazarada inanıyorum hepinize duyrulur anneler bebeklerinizi övmeyin sakın bişey çıkıyo muhakkak

Denizcim ben o güzelim rapunzel saçlarımı neden kestirdim dersin? :) gece gece kurutması,uğraşması çok eziyet.. Ne zaman normal düzene geçicez çok merak ediyorum valla!

Şu nazar değdirme olayını bizzat 2 gün önce yaşadım gece deliksiz uyur benim oğlum dedim misafirlere demez olaydım o gece sabaha kadar uyumadı ağladı,gerçi derdimiz dişmiş bugün 5.dişimiz de teşrif ettilerrrrr...

Atikecim çok geçmiş olsun acil şifalar canım,bi an önce iyileşir umarım

Kızlarrrr Ader nerelerde,yazışanınız varmı?uğramıyo bu aralar niye ki?

ugramıyor evet bende merak ettım cadolozuu :) kızlarla ugrasıyordur herhalde.. aman allah dert keder vermesınde

deryaa ugra bacım bak mrk edıyoz senııı

atıkcecım cok gecmıs olsun nesı var arada nın?
bırde bısey ogrenmek ıstıyorum sen kacta okuldan eve varmıs oluyorsun

kızlar bızde dışarı çıktık bugun ılerde bır park var kafesı ve guzel buyuk bır bahcesı yuruyuş yolu var. orada bır kuş klubesı duruyor cok buyuk ve 20 tane kadar kuş var oraya goturuyorum hep aralı

neysee donuşte bızım blogun altında bır agda salonu var oranın sahıbı kızın oglu gelmış aynı zamanlarda dogdular aralla .
tam sıteye gırdık bebekler bırbırını gorunce tabı heyecanlandılar oynamaya başladılar.
aral bır ara kucagımda dalmıştı kızın bebegı bagırdı ve aral yerınde fecı bır şekılde sıçradı korktuu 10 dakıka agladı yavrum damagını kaldırdım hemen kızının dukkanının ıcıne gırdım emzırdım azcık
bıraz sakınleşınce cıktım bebek uzaktaydı aral onu gorunce yıne aglamaya başladıı cok komıktı :)
aman cok uzuldum yavruma yaa korkunca bıseyden o seyı uzun sure yapmıyor .. tıpkı yurumesı gıbı

ardam hasta kızlar..

çokgeçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırınız hasta olmadan büyümüyolar afacanlar....nazara bende innıyorum bende hasta olmadık dedim ddim soğuk algınlığı atlattık şimdi söylemiyorum artık bişeycik :)

ardam hasta kızlar..

geçmiş olsun..inşallah çabucak iyileşir arda..

benim de nazarım değiyo oğluma.geçen gün çok iyi anladım.bi kıyafeti var onu giyince küçük adam gibi oluyo.çok hoşuma gidiyo.bi gün yine onu giymişti yanımda oturuyodu.eşime dedim çok yakışıyo bu takım çok seviyorum dedim.yeni yemek yedirmiştim fazla kusan bi bebek değil oğlum.o an içimden geçirdim ne güzel fazla kusmuyo diye.bikaç dk sonra bi baktım kusmuş çok değil ama üstü başı, çok yakıştı dediğim kıyafeti batmış.inanamadım.. dedim sonra nazarım değdi herhalde.artık dikkat ediyorum söylediklerime...

herkese slm..atikecim çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanada iyileşir kuzun..
ben bugün hava soğuk demedim ecrini alıp dışarı yürüyüşe çıktım babaannesine kadar 10dk.yol zaten oraya gidip gelecektik değişiklik olsun diye ama babaannemiz göndermedi bizi orada akşam yemeği yedik birazönce geldik eltimin oğluyla oynuyorlar vakit geçiriyorlar aralarındda 1 ay var.ama bizim cadı pek yüz vermiyor inanın kızlar oğlumuzda bizim kızın peşinde yazık sürekli bizim ki neredeo orada oğlum benim kızımın arkasında koşuşturcam diye harab olduu .çok ilgili ecrine doğduğundan beriii...

herkse iiyi geceler
kızlar saolun beni merak etmişsiniz iiyiz çok şükür ama bu aralar biraz yoğunum yatıcam şimdi aklım sizde olduğundan bi bakiim dedim
hastalarımıza acil şifalar diliyorum inş. en kısa zamanda iyileşir.
herkesi ve bebişleri kocaman öpüyorum canlarım
her fırsatta gelicem şekerler
kendinize ve bebişlerimize cici bakın mucxxx

günaydııııınnn deryacım sevindim iyi olmana gez bakalım bizim içinde ben yaramazla boğuşmaktan giremiyorum nete durmuyo hele pc başına geçince ben deliriyo resmen

günaydın kızlar ayyyyy dün akşam çok güzel bi teklif yaptı eşim bakalım inşallah gidebiliriz 23 nisanda okul gezisi varmış öğretmenlerin maraş tarsus urfa filan oraya gidicez ikizleri olan bi arkadaşımda war onlarda gelicek tabii bebişler babannnelerinin ellerinden öper bu cesaret nerden geldi derseniz geçen gece eceyi babannesine postaladık onlarla uyudu rahat uyumuş dedik o zaman bakarlar daha onlara söylemedik kesinlesince söyleriz ilk size söylüyorum özlerim bıdışımı ama çok iyi gelir iki gün eminim bizde çok bunaldık... seçim haftasında da eşime nöbet yazmışlar kalamam kzımla yalnız babannelerimizi peşine takılıp eskişehire gidiyoruz ohhh walla iyi haberler üstüste geldi bende kendime geldim

serpil ohhh yaşadın valla şanslısınız valla böyle bi fırsat kaçarmı ya kızını sonuçta görceksin yine ben bulsam öyle bi durum hiç düşünmem doğaçı bırakcağım 1 kişi yok ya tek başımayım annem geliyo ama o da çok sağlıklı sayılmaz romatizma hastası başetmesi zor az çok yardımcı olur ama tam yükü almaya gücü yetmez bunada şükür valla napıyım en azından bana bi nefes olur o da yeter

iyi gelmezmi ayşegül annen gündüz oyalar biraz sen dinlenirsin eşinle çıkarsın biraz walla insanın yanında birisi olması çok iyi oluyo ne kadar kalıcak kalsın bayaaaa bi

iyi gelmezmi ayşegül annen gündüz oyalar biraz sen dinlenirsin eşinle çıkarsın biraz walla insanın yanında birisi olması çok iyi oluyo ne kadar kalıcak kalsın bayaaaa bi

doğru diyosun canım hem havalarda güzelleşiyo arabasıyla gezdirse o da yeter kendime zaman ayırabilirim o zaman doğaç çok aşırı hareketli bi bebek gören allah kolaylık versin diyo hastayken bile inanmazsınız 40 derece yanan çocuk olduğuna o halde bile durmuyodu nasıl bi enerjisi var anlamadım ondan kilo almıyo aksine veriyo iştah düzeldi gibi ama kiloda tık yok hemşire demişti bana bu çocuk zor alır diye kayınvalidem her gelişinde diyoki gerçekten ben başedemezmişim bununla diyo 2dk bakamıyom gücüm yetmiyo diyo bi altını değiştirmem abartısız 15 dkmı alıyo üstünü nerdeyse yarım saatte giydiriyorum durmuyo dönüveriyo emekliyerek kaçıyo çok yoruldum gerçekten ha bide bu ara sallarken dönme huyu çıktı zaten bacaklarım kopuyo sallarken iyice bitiriyo ben düzeltiyorum o dönüyo bütün gücüyle direnerek denge şaşıyo tabi bende denge kurcam diye geberiyorum çok fena anlıcanız herkes diyoki yürüse napıcaksın emekliyenle yürüyenin ne fark varki aynı şey yine heryere giriyo gdiyo yıkıyo kırıyo fark yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…