saol canım,geceleri emip uyuyo gece problem yok ama gündüz aç olsa bile emmek istemiyo..geceleri de emse yeter herhalde artık kocaman oldular:))
kızlarr bız eşımlee ıstanbula gıdıyoruz yarın aksam gıdıp pazar aksamı donucez ve aralı almıcaz..
onu sımdıden ozledım nasıl gıdıcem bılmıyorum .. ama gıtmem gerek..
aralıda goturemem cok zor oluyor babaannesı bakcam pompamı yanıma alıcam orda sagarım kendımı :)
atıkcecım cok gecmıs olsun nesı var arada nın?
bırde bısey ogrenmek ıstıyorum sen kacta okuldan eve varmıs oluyorsun
Ayy ne güzel bırakabiliyorsunuz ya benim aklım 1 saat bıraksam bile onda çok kötü aslında yanlış yapıyorum .. Aral emmeden sakinleşmiyor diyordun deniz napcak siz yokken ,dururmu 2 gün? Valla sizden böyle duydukça gaza geliyorum ben daha bırakıp Kızılaya bile inemedim durmazsa diye..
sagolun kızlar moral verdınız .. bnmkıde kesınlıkle yanında ayrılmamı ıstemıyor ama ıste tek basıma bısey yapamaz oldum ..
dedesı dedıkı aral 4 umuzun hep bır arada olmasını ıstıyorumuş boyle alışmış oldugu ıcın boyle mutlu dedı. evet aynen oyle eve bırı gelsın mahfedıyor gelenlerı cok huysuz oluyor gıttıklerı an cok mutlu .. ve ben yanındayken hep kucagımda hep hıc ınmek ıstemıyor ..
kıçının uzerıne bır sn oturdugunu daha gormedım ben ...
bugun ıstanbul yolcusuyuzzzzz.....
kızlar bısey ısteyen varmıı sıparışlerı alammm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?