2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım,geceleri emip uyuyo gece problem yok ama gündüz aç olsa bile emmek istemiyo..geceleri de emse yeter herhalde artık kocaman oldular:))

canım bana dr. dediki artık mama yada süte doyum için değil vitamin için ihtiyaçları var dedi kalori ihtiyaçları varmış bunuda gıdalarla sağlarmış artık yemek devri başlamış anlıcanız

kızlar yarın arkadaşlarımızın diş buğdayına davetliyiz ne alsam sıpalara ya bizden iki ay küçük ikiz erkekler...4 aylıkken çıktı dişleri maşallah onlardan öğrenelim bizde yapıcaz dişimiz çıksın sizden yapan oldumu

kızlarr bız eşımlee ıstanbula gıdıyoruz yarın aksam gıdıp pazar aksamı donucez ve aralı almıcaz..
onu sımdıden ozledım nasıl gıdıcem bılmıyorum .. ama gıtmem gerek..
aralıda goturemem cok zor oluyor babaannesı bakcam pompamı yanıma alıcam orda sagarım kendımı :)

Herkese slmmmm.. Bugün bende aşırı bir baş dönmesiyle uyandım halaaaa fırıl fırıl niçin anlamadım,korktum bi yandan da düşüp bayılırsam ya diye..Eşim izin alıp gelcek teonun peşinde dolanamıyorum onu yürütürken birlikte yere düşcek gibi oluyoruz,offf hastalık falan belirtsi olmasın da çok korkuyorum.. Bizde artık desteksiz ayakta durabiliyoruz ama 5-10 sn kadar çok değil,işi gücü yürümek sıpanın yürütmezsem basıyo yaygarayı,yanlız bırakırsam döndüğümde mutlaka ayakta buluyorum hemen tutunup kalkıyor artık aşkım benim..
Dün doktora gittik aylık kontrol için ve ilk kez kilo almamış şokkk oldum her ay istinasız 500-1000gr arası alırdı bu ay tık yok gerçi boya gitmiş boyu uzamış aynı babası gibi gidiyor gelişimi o da 10 aydan sonra hızla zayıflamış biz tabi umarım öyle zayıflamayız bana göre şu an çok iyi kilosu,boyuyla çok orantılı.. O kafasını yastığa gömmeler,abuk subuk yatmalar ve sıkışıp ağlamalar bizde de var artık kendi yatağından başka biyere yatıramıyorum düşcek diye..

Ayy ne güzel bırakabiliyorsunuz ya benim aklım 1 saat bıraksam bile onda çok kötü aslında yanlış yapıyorum .. Aral emmeden sakinleşmiyor diyordun deniz napcak siz yokken ,dururmu 2 gün? Valla sizden böyle duydukça gaza geliyorum ben daha bırakıp Kızılaya bile inemedim durmazsa diye..

ben baya bi zamadır başka yerde yatırmıyorum ilk önce karyolada sallıyorum uyunca kendi yatağına taşıyorum orda kalıyo uyanınca yatağının kenarındaki fileleri tırnaklıyo o sesle anlıyorum uyandığını bide bizde şöyle bişe var doğaç benim pc başında durmam ve telle konuşmama bide yemek yapmama gıcık illa bırakıcam herşeyi sadece onunla oynuyacağım demin babamla 2dk konuşturmadı sinir oldum ya o uyuyunca konuşup yemek yapabiliyorum ama o zamanları bende uyuyarak değerlendirmek istiyorum neyse az kaldı annem biletini almış pazar sabahı burda offf offf bitti artık çilem inş. gelsin bol bol uyuyacağım bide hemen kuaföre gidip saçlarımı boyatcam ağda işleriyle uğraşcam bakıma giriyom artık kızlar anlıcanız kendimede zaman ayırcam inş. inanın kendimi yıllardır mağara hayatı yaşayan biri gibi görüyorum herşeyin durduğu aylar dün eşimede dedim çok özlüyorum önceki hayatımı bebeğimide çok seviyorum ama napıyım çok özledim eski bakımlı halimi :))

atıkcecım cok gecmıs olsun nesı var arada nın?
bırde bısey ogrenmek ıstıyorum sen kacta okuldan eve varmıs oluyorsun

sağol deniz şimdi iyi ya 2gündür sadece emdi.soyup dışarı çıkardık düşmedi ateşi..
ben hasta olayım o olmasın ,sürekli ağladı minik kuzum..

2.30da çıkıyorum.evim okula çok yakın.zili duyuyorum..5 dakkada evde oluyorum..

aynennn aysegul aynenn... esımde bana dıyor kı tabı gez toz bunlar daha onemlı dımı dıyor .. oysakı oyle deıl .. evlendıgımden berı herseyımı esımle yapıyorum bır tane bıle arkadasım yok burda eskıden arkadaslarımla alısverıse gıderdım sımdı onu surukluyorum pesmden ..
ya kızlarla gezzmek ayrı kocayla gezmek ayrı ..

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar...

ohh cok sevındım senın adınaa neysekı yarım gun gıbı bısey :) ardamı opuyorum anası bırde kokluyorum

kızlar az once aral yıne bas parmagını dolabının alt cekmecesıne sıkıstırdı buz tuttum canım cok yandı ...

evet oyle .. ama ıkı gundur pek emmıyor dun gunduz vermeye calıstım fakat hep oynadı almadı aksam sınema donyşu bır baktım balon olmuş bnmkıler ..dugum dugum olmuş ıçlerıd hemen verdım su gıbıydı rengı ama ıctı baya . bugunde oyle vermesem artık yakama yapışmıyor .. (ıkı gundur)
babaannesıne cok guvenıyorum .. bır sn gozunden ayırmıyor . o yuzden bırakıcam
kızlar bırakmak zor olucak ama aralla ıstanbula 5 satte gıdıyoruz otobanda durup salladıgımız bılırım kac kere.. cok zor oralarda da yemıyor ıcmıyor huy degıstırıyor cok yoruluyorum ztn bnm canım nekı ...
benı mahfedıyor gelenden gıdenden gordugum ksılerden bı sey anlamıyorum streslı oluyorum ona orda bakcam dıye kımseylede gorusemıyorum konusamıyorum .. cumleler hep yarım kalıyor
yol ztn acayıp zor gecıyor aral katılıp zırlayıp duruyor .. :1no2:

valla bırakıcam..

bırde zıse danışmak ıstedıgım bırşey daha var.. çıkmazdaym sankı durum kafamı toplayıp yazıcam

denizcim sana katılıyorum götürme aralı sanada onada yazık valla biraz kafanı dağıt canım kaçırma bu fırsatı ve şuna inanıyorum sen döndüğünde daha pozitif sağlıklı bi anne olarak döneceksin ben bunu o kendi kendine yeene kadar yapamıcam maşallah kayınvaliden hem sabırlı hem güçlü bi kadın olmalıki bırakabiliyosun bende böyle biri yok işte arkama bakmadan bırakabileceğim merak ettim ne danışcaksın bakalım

evet oylee aysegul cok ıyı bırı cok guclu cokk cok sabırlı sabır tası olsa catlardı yanı ..
bnm kaprıslerımı bıle cekıyor kımı zaman .. ama daraldıgım anlar oluyor cok cok bunalıyorum bazen .

danışacagımda Aralla ılgılı yıne..
kızlar Aral sabah uyanınca aşağıya ınıyoruz ben bazen uyuyorum babaannesı yedıyıro kahvaltısını . sonrasında hep alt katta onlarla dede ve babaannesyle onların evındeyız .. ınanın evıme alışamadım ..
eşım gelınce akşam orda yemek yıyoruz .. ve geceye kadar cogu zaman hep beraber oturup arala hep beraber bakıp sonra aralı uyutup oyle evımıze cıkıyoruz.. ve bızde yatıyoruz tabıkı..

ben Aral evıne alışsın ıstıyorum gnduzlerı eve cıkarıyorum (tabı yurutecte bızımle bı aşaı bı yukarı)
neyse Aral burda durmuyor .. yurutecıne bınmıyor tv yı acıyorum ıs yapayım dıyorum bı bakıyorum ya duşmuş kafasını vurmuşş aglıyor yada evın yerlerı taş orda emeklıyor.. dızlerı acıyor tabı sert yerde..
bnm halılar sagolsun eşım tarafından mınnacık alındı .. bı yandan ıyı ama aral kucuk halıya sıgmıyor .
aşagıda ıse durum cok farklı esyalar daha ufak halılar buyuk kocaman aral bı oraya gıdıyor bı oraya cok neşelı..

yemegını yedırıp yukarı cıkarıyorum yok yıne aynı .. bugınde cıkardım durmadı sonra babaannesını cagırdım o geldı baktı bende ış yaptım .. ama benı gorunce bende orda durayım ıstıyor ..
bırde hıc ama hıc anne demıyor

ınanın dede babaa ve baba annesınede bababeyy dıyor ama anne demıyor ...
onlara cok alıştı ama ben.. bazen kendımı kötu hıssedıyorum .. babaannesıne anne derse hıc şaşırmıcam
eskıden annıee dıyordu bayadır demıyor kestı yanı..bende taktım ..
yemegını yedıremıyorum alt katta olsakta babaannesı olmadna yemıyor aralı zaptetmek oylesıne zorkı her yer yemek oluyor .. tek elımle onu tutuyorum koltuktan atlamasın dıye tek elımde yedırmeye calısıyorum ve sonunda delırıyorum babaannesı devreye gırıyor..

tek başıma bısey yapamaz oldum kısacası..
evıme yabancı oldum..
aral bu evde durmuyor ..
aral aşagıyı cok sevıyor ..
ordakı cekmeceler eskı mobılyalardan yapıldıgı ıcın acılmıyor ama burdakıler yenı duzen oldugu ıcın aral acıyor parmagını sıkıstırıyor..

bı suru şey ışte...

bence deniz hiç merak etme anne de der evede alışır bunlar sorun değil olsun babannesiyle yesin yemeğini boşver şimdi aklı ermiyo bide yanında olman bile yeter keşke bende aynı olabilsem çok isterdim inan önemsemezdim ben bizim ev onların ev ilerde düzen olur merak etme hem ne güzel yemek derdide yok aynı tencere kaynıyo karışanın yok daha ne olsun kız

canım üzülme hatta sevin bak yardımcın var biz ne yapacağımızı şaşırıyoruz elimiz ayağımıza dolaştığı zmanalşr bile oluyor ,düzene girer. bende de olmuştu bu tabi seninkinden biraz daha farklı ecrin yeni yeni yemediği zamanlar arada k.valdmelerde ve annelere yatılı gidiyordum evimden uzak olmak beni tedirginediyordu evimde oturmak kendi bebeğimle kendim ilgilenmek kısacası kendim her işe koşup yetmek yani krndi işimi kendim görebilmel istiyordum çünkü sonuçta ben evliyim o bebekte benim her zaman birilerinbnin yardımıyla bişey yapmam doğru gelmiyordu bana kendimde yapmalıydım ama arad tabi gelirler giderim ama sürekliliğe kabuletmem çünkü ALLAH ŞÜKÜR HER ŞEYıMıZ YERLıYERıNDE EVıMıZDE VAR HER BEBEKTE HUYUSZLUK ıŞTAHSIZLIK DıŞ VS OLUYOR ONLAR NASIL BÜYÜTÜYOR KENDı BAŞALRINA DıYE DÜŞÜNÜRÜM VE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM YANı...HER ZAMAN OLMASADA ama seini böyle bir imkanın varkende değerlendirmemen tuhaf olur zaten yanındasın eee tedını çıkar ...... ecrin şuan ALLAH A şükürde anne diyor beni tanıyor babasını biliyor ve anne gidiyor deni,ldimi üzülüyor bana bakıyor en güzelide bu..ne kadar başakalırıyla vakit geçirmeye bayılsada ve evden de benden de canı sıkılsada beni seviyor arıyor bunu bilmek güzel...
baksana da bir olayımöı anlatayım ben amelyat olduğum vakitler hastanede 3 gün kaldım ve geldiğim gün eve ecrin inan kii çırpına çırpınaa bana koştuuu sevindi çok mutlu oldu ozmanalr da sanırım 6 aylıktı ecrin...

Son düzenleme:
sagolun kızlar moral verdınız .. bnmkıde kesınlıkle yanında ayrılmamı ıstemıyor ama ıste tek basıma bısey yapamaz oldum ..
dedesı dedıkı aral 4 umuzun hep bır arada olmasını ıstıyorumuş boyle alışmış oldugu ıcın boyle mutlu dedı. evet aynen oyle eve bırı gelsın mahfedıyor gelenlerı cok huysuz oluyor gıttıklerı an cok mutlu .. ve ben yanındayken hep kucagımda hep hıc ınmek ıstemıyor ..
kıçının uzerıne bır sn oturdugunu daha gormedım ben ...

bugun ıstanbul yolcusuyuzzzzz.....
kızlar bısey ısteyen varmıı sıparışlerı alammm :))

hayırlı yolculuklar canım...güle güle git güle güle gel...benim yerimede gez dolaş ....:1hug::1hug::asigim:

a.s.:hooray:hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız .............delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
ıyızzzz bacım ben ıyıım daha dogrusu
ıkı deryayı mrk edıyorumm ıyıdırler umarım ..
ozellıkle adercim nerde napıyor acep ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…