- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
canım ya sende annen gelince gezicesin inşallah az kaldı kırıkkale bildiğin kırıkkale işte nereyi ne kadar gezebilirz sonuçta :)geçmiş olsun yasemincim ay canm ya incinmiştir belki serpille deniz ohhhh sefanz olsun kızlar ne güzel ya eğlenin benim yerimede olurmu
canım gündüz zaten yemek yediği için ben mama wermiyorum ama geceleri emzirdikten sonra veriyorum doymuyo çünkü dalamıyo uykuya sendede öyle olursa verebilirsinarkadaşlar benim oğlum artık çok az emiyo.hatta bugün doğru düzgün hiç emmedi bile( sütüm de iyice azaldı.devam sütü vermem gerekir mi ne dersiniz?şimdiye kadar hiç vermemiştim.ek gıdaya geçmiş olsak bile 300-500ml süt içmesi gerekiyomuş sanırım.ne yapayım bi akıl verin ltfn...
sağolun kızlar bi sorun çıkmadı iyi yaramazım bakalım şimdilik denizcim üzülme ecrinde bu aralar çok düşmeye başladı çok istiyor yürümeyi ellerini bırakıveriyor bazen hoppp kafa yerdeeee bazen ağloyor bazen ağlamıyorr alışıyor mu neee...
canım gündüz zaten yemek yediği için ben mama wermiyorum ama geceleri emzirdikten sonra veriyorum doymuyo çünkü dalamıyo uykuya sendede öyle olursa verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?