2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karı koca ilişkilerinde ki problemler bizde de hat safhada maalesef

düzelecek diye bekliyorum umutla inşallah düzelir kızlar.....

hiçbirşey eskisi gibi değil bazen patlıcak gibi oluyorum....

hem çalış hem çocukla ilgilen uyku düzenimiz zaten yok sabah uykusuz işe git akşam gel yine çocukla ilgilen sonra koca gelir saat 22:30 da yatıyorsun diye laf eder sabaha kadar uyumayan benim derim laf anlamaz bu gibi sıkıcı durumlar ve daha fazlası....

günaydın kızlar nasılsınzzzzzzzzzzz.....
serpilcim çok güzel yaa benim yerimede gez canım yakışır sanaaaaaa...
ne yapalım kızlar yaaa yaz gelsin bakarız bizde çıkarız iyi olur her şey inşallah....
benim kasıklrım çok ağrıyor akıntımda baya biii fazla şu bir kaç gündür...
deryacım hoşgeldin canım arayı uzatma..öpt..hepiniziiii..........

kızlar çok kötüyüm elim ayağım zangır zangır titriyor ödüm patladı ..
ecrin odaya girdiğimde ağlıyordu kucağıma aldım sonra yere inmek istedi ürümek istedi hadi gönlü olsun yüreteyimde ağlamasın dedim ayağını basamadı ayağını yamuk yumuk basıp birde çığlık atıyor acayip korktum dikiltmeye çalıştım bir kaç sefer denedim yürütüyorum olmuyor çok korktum bişey oldu di yeeşimi aradım eşim geldi bizraz bakındık beraber sonradan dikildiyürüdü ma parmak ucuyla hiç öyle yürümezdi en azında dikiliyor ve ağlamıyor sanırım sorun yok ağladım taa yaa çok korktum...

bızımde ıkı gunumuz varrr ama hala mınncakk mınyon gelıo aral bana
ay ne yavas buyuyorlar yaa
yada bnm kı mı oyle sadece.....

bugun gunesı gordum e gıdıcezz bızde kocışlee

hava çok güzel kızlar burdaa öğlen dolaştık biraz yemekten sonra akşam çıkarmıyız bilmiyorum ama dün akşam çıkmıştık yarın akşamd arkadaşlarla canlı müzik yapan biyer war oraya gidicez bu akşam kıralım popomuzu oturaım demii
yasemin geçmiş olsun canım kendi kalkmaya çalıştıda da üstünemi düştü acaba korkmazmı insan ya ama geçmiş çok şükür yallnızda bırakılmıyo bunları iki dakkada halledyolar

gecmıs olsun yasemın .. valla ıkı dk yalnız bırakılmoıyor bunlar
dunde aral yanımda duştu kafasını gummmm dıye yere carptıı cok uzuldum ya nasıl agladı yavrum
yurumek ısıtoyrdu bende tek elınden tutuyordum bırden elımden kaydı duştu kafası yere geldı

geçmiş olsun yasemincim ay canm ya incinmiştir belki serpille deniz ohhhh sefanz olsun kızlar ne güzel ya eğlenin benim yerimede olurmu

arkadaşlar benim oğlum artık çok az emiyo.hatta bugün doğru düzgün hiç emmedi bile( sütüm de iyice azaldı.devam sütü vermem gerekir mi ne dersiniz?şimdiye kadar hiç vermemiştim.ek gıdaya geçmiş olsak bile 300-500ml süt içmesi gerekiyomuş sanırım.ne yapayım bi akıl verin ltfn...

sağolun kızlar bi sorun çıkmadı iyi yaramazım bakalım şimdilik denizcim üzülme ecrinde bu aralar çok düşmeye başladı çok istiyor yürümeyi ellerini bırakıveriyor bazen hoppp kafa yerdeeee bazen ağloyor bazen ağlamıyorr alışıyor mu neee...

geçmiş olsun yasemincim ay canm ya incinmiştir belki serpille deniz ohhhh sefanz olsun kızlar ne güzel ya eğlenin benim yerimede olurmu
canım ya sende annen gelince gezicesin inşallah az kaldı kırıkkale bildiğin kırıkkale işte nereyi ne kadar gezebilirz sonuçta :)

canım gündüz zaten yemek yediği için ben mama wermiyorum ama geceleri emzirdikten sonra veriyorum doymuyo çünkü dalamıyo uykuya sendede öyle olursa verebilirsin

artık düşmelerde artıcak malesef ne kadar korusakta durmuyo ki cadılar :)

günaydııııın hanımlar üzerimde öyle bi yorgunluk varki sormayın doğaç geceleri uyanıyo 1saat sallıyom tekrar uyuması için sabahında köründe kalkıyo uykusuzum bitkinim cmtesi akşamı annem biniyomuş otobüse gelsin sabah ona devredip yatıcam valla mışıl mışıl uyuyacağım bu arada baya zayıflamışım eski kıyafetlerim pantalonların eşofmanlarım geliyo dün doğaç uyuyunca defile yaptım eşim şok oldu hiç kilo falan kalmamış diyo daha çekici olmuşum komşumda çocuk gibi kaldın diyo ayyy çok mutluyum ya az kaldı hedef kiloma dişimi sıkmam gerek 1ay kaldı 1ay sonra ulaşırım herhalde idealime

herksee gunaydınnnnnnnnnn..
aysegulkcum sanada gunaydın bacım ama bu kadar hızlı gıtmee kılo konusunda daha cok var yaza hem sonra mıdenı kucultursen gerı donusu zor oluyor (ornek ben)

kızlar başım catlıyor aralı aşağıya verdım yatıcam bır bakayım dedım sıze..
guneşi gordum... evet dun o fılme gıttıkk

sakın gıtmeyın ben cok etkılendım o kadar cok agladım kı hala başım çatlıycak gıbı aglıyor dun geceden berı .. ılac aldım ama gecmedı .. uyumam gerek (dun gecede aral cok kalktı)
aralı bır gece duzenıne alıstıramadım gece yatsa sabah kalksa ama yok ıllaa 5 kere mızıldancak kalkcak kafasını bı yerlere vurcak.. yatagıma yatamaz oldum yat kalk yat kalk yapmaktan..

Ama Allahım onun acısını gostermesın bana ..
dunku fılmde az daha yarısında cıkıp gıdıcektım cok fena oldum eşım deniz gıdelım dedı sustum bışey demedım bırde en yukardaydık mılletı rahatsız etmek ıstemedım oturdum yerıme ama bır sahne vardı ordan sonra ne ızledım bılmıyorm.. koptum yani.

günaydın oh valla çok şükür cuma geldi
ecede sık sık uyanıyo aslında uyanmıyo dönüyo dönüyo beşikte gitcek yer kalmıyo kafasını sıkıştırıyo bi yere mızıklanıyo düzeltirken beni görüyo bu sefer hadeee emmeden bırakmıyo belim tutuluyo sabah aldım yanıma nasıl yatııcanı şaşırdı en son kafası benim üstümde ayakları babasının üstüneydi:)
ben bide o halde kalkıp işe geliyorum walla haftasonundanda bişey anlamıyom offfffff of

ayyy keşke denizcim küsse ben hiiiç şikayet etmem senin gibi emin ol hayatm boyunca hep müsait oldum almaya hep hayatım rejimle geçti küsmek bilmiyo benim midemin cinsi valla ırsi bu canım aileden geliyo herkes tombik bizde hemde baya bi tombikler çok hızlı gitmiyorumki hızlımı kızlar haftada 1kilo normal bence bakıyorum bazı reklamlarda ayda 8 kilo verilir falan o çok bence mesela sabah sürme çikolata ve ceviz yedim kahvaltım buydu tabiki az miktarda güç enerji almak için yiyorum

hayırlıı cumalar arkadaşlar inşallah dualarınız kabul olur...
ayyyy gecem berbattı ama günüm iyi geçmesi dileğiyle....artık hep sorunlar devamlı oluyor aman sallasmda aynı .....
işte ben ......-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-nasılım saçımın eseriiiii ecrin nisa ..........................................................:jeyyar:

kızlar ecrin kendisi dikilip kendiğliğinden 2 adım atıyor sonra hoooop yere düşüyor yada yürümüyor dikiliyor....

Son düzenleme:
ırsi ise yapcak bışey yok..
bızde de herkes boyle zayıf :) annem evlı ve cocukluyken ıstemeye gelmışler :)))
ama şuan annem şişman benı dogurduktan sora almaya başlamış kılo.
belırlı bı yaştan sonra vermek zor oluyor metabolızma yavaşlıyor fln fılan ..
ben suan 49700 üm. yanı tartı oyle dıyor..
51-52 olsam tamamdır .
su saat oldu hıc bısey yemedım hıc sıfır yanı.. daha yenı uyandım başımın agrısı bıraz geçmmış
Aral uyuyor alt katta bende oraya ınıp kahvaltımı edıcem..

maşallah ecrinee. haydı bakalım artık yavaş yavaş adımlar başladııı ..
doğaçta hastalandıgı ıcın gerıledı bence yoksa cok azgın bışey o da yururdu şımdıye kadar

canım gündüz zaten yemek yediği için ben mama wermiyorum ama geceleri emzirdikten sonra veriyorum doymuyo çünkü dalamıyo uykuya sendede öyle olursa verebilirsin

saol canım,geceleri emip uyuyo gece problem yok ama gündüz aç olsa bile emmek istemiyo..geceleri de emse yeter herhalde artık kocaman oldular:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…