- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
nerdesiniz yaaaa hepiniz yok oldunuz bugün ben bugün tam kafayı buldum annemi işi çıkmış yine salı sabahı burda olcakmış salladım artık gelsede olur gelmesede napıyım yav
kız anne demiş ne güzel bir de babaanne mi dicek der daha ben anne desin yeter diyombirde baba:)
Kızlarrrrr ben geldim 3 gündür perişanları oynadık resmen yawww! dişlerim iltihaplanmış 2 gündür ağrı çekiyorum kabir azabı gibi beni benden etti sabah akşam iğneye gidiyorum bi yandan da teoyla birlikte nezle-grip gibi bişey olduk o halimle onun nazını hiç çekemiyorum offf be hastayken hasta bakmak ne zorrr!
Denizcim iyi yolculuklar ,iyi gezmeler moral depola ,kafanı rahatlat öyle gel emi canım fırsat bu fırsat...
Helencim hoşgeldin,kaçakkkkk! bebişler geldi sen yokoldun nasılsın canım ,prenses nasıl? Bu arada face' de 2008 haziran anneleri grubumuz var seni de bekleriz gelmeyen herkesi de..
canım çoook geçmiş olsun çok merakettim seniii ...iyi misiniz şimdi...hastayken çok zor oluyor doğru ALLAH YARDIMCIN OLSUN...yok mu gelecek yardımcı olacak kimse ....
ardam hala hasta atlatamadık.çok kötüyüm..hiçbirşey yemiyor.oğlum ellerimde eriyip gidiyor ve ben hiç birşey yapamıyorum..
kusuyor kızlar ne olur bir bilginiz varsa paylaşın..doktorumuz sağolsun normal dedi.kusuyor diyorum normal diyor,ağzında tutuyor lokmasını diyorum normal diyor..300 gr verdi.dahada verecek gibi....
her yediğini çıkarıyor..midesini üşütmüş olabilirmi..boğazında,kulağında hiçbirşey yok dedi(iltihap falan)
bütün gün aç duruyor.çok yıprandı oğlum,bir görseniz..
yazarken ağlıyorum.artık buraya kadar dayanabildim.ağlalmamak için zor tuttum ama....minik kuzum iyileş eskisi gibi ol kuzum..annen seni çok özledi..
dualarınıza ihtiyacımız var kızlar eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?