2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yolculuklar denizcim bende bugün doğaça oyuncaklar aldım cep teli aldım ama yüzüne bakmıyo zarar vermesin diye sesi kısık müzik ben bile duymuyom garibim nasıl duycak bilemedim alfabeyi falan anlatıyo neyse bide kulelerden aldım anca ağzına sokuyo

bu arada baston pusette aldım 50liraya çok güzel çok hafif tavsiye ederim kızlar

nerdesiniz yaaaa hepiniz yok oldunuz bugün ben bugün tam kafayı buldum annemi işi çıkmış yine salı sabahı burda olcakmış salladım artık gelsede olur gelmesede napıyım yav

iyi geceler kızlarrrrrr
oh deniz iyi olmuş biraz kafa dağıtırsınız eşinle ayrıca amaaan dertettiğin şeye bak ben kıskanıyodum bi ara kayınvalidemlere vermek istemiyodum ben işten geldikten sonra gitsinler odalarına ben seveyim sadece kızım beni görsün istiyodum artık öyle bi biliyo ki benii gittiğimi geldiğimi o kadar değişiyomuş biz eve geldikten sonra kucağımdan inmez gel diyolar gitmiyo (biz bırakıp ırakıp kaçıyoruz ama:)) sanki gündüz size mecburum iyi davranıyım bari der gibi duruyo walla hehe ayrıca benim işime geliyo yemeğini filan da yediriyo ben geldikten sonra haftasonları sadece bana ait o işler benim için bi sakıncası yok yanii emmeyi bıraksın ben eskişehirede göndericem onlarla bikaç gün benim iznim yok kızım gezsin tanışsın oynasın kuzenleriyle hiç de gözüm arkada kalmıcak ayrıa biliyorum ki kızım babannesine anne dicek tüm yeğenlerimde öyle oldu ama sonuçta onun annesi benim yinee bana gelicek hehe

bu arada biz bugün gezmeye gittik oooooooooffffffffff bi sürü çocuk wardı ikizler var iki tane ay hepside hastaydı malum yine oyuncak alışverişi filan geçen sseferden 3 gün sonra ece hasta olmuştu inşallah olmaz bu sefer :Saruboceq: artık arabasında uyumuyo bakınıyo etrafa çevirdim bende bakına bakına geldi hanım çok mutluydu

günaydın arkadaşlar bakıyorumda kimsecikler yokkk neelerde bu millet yaa ne oldunuz arkadaşlar heyyyyyyyyyy merakediyorum hepinizi .....

kızlar kıızım şuaralar kulağını öğrendi çok şeker yaaa kulağın nerede diyoruz kulağını tutup seviniyor sonra alkışşş yapıyoruz beraber....yeni olarakta anneanneeeee demeyi öğrendi..babanne yok daha

meraaaab ben helen
uzun zamandır ugramıyorum burayaaa...
anlatın kızlar bebişleriniz nasıl kocaman oldular cok şüküüür benim ki yürümek üzere

karamsar dogurdu kactı hepsi:)
sen nasılsın canım

kız anne demiş ne güzel bir de babaanne mi dicek der daha ben anne desin yeter diyom birde baba:)

hoşgeldin kız aramıza nerelerdesin sen bakayım....nasılsın...bebişin nasıl...
biz iyiyiz canım sağol anneyi ve babayı söylüyor uzun zamandır yeniliye anane demeye başladı hani yazılış itibariyle anneanne diye yazdım o yüzden babaanne demiyor daha dedim...bizimde kız yenice kendisi 1,2 adım atıyor sonra dikiliyor korkuyor fazla gidemiyor bazen 3 ,4 adım oluyor sonra hooop yere düşüyor....seninki nasıl ...a.s.
kız anne demiş ne güzel bir de babaanne mi dicek der daha ben anne desin yeter diyom birde baba:)

Kızlarrrrr ben geldim 3 gündür perişanları oynadık resmen yawww! dişlerim iltihaplanmış 2 gündür ağrı çekiyorum kabir azabı gibi beni benden etti sabah akşam iğneye gidiyorum bi yandan da teoyla birlikte nezle-grip gibi bişey olduk o halimle onun nazını hiç çekemiyorum offf be hastayken hasta bakmak ne zorrr!

Denizcim iyi yolculuklar ,iyi gezmeler moral depola ,kafanı rahatlat öyle gel emi canım fırsat bu fırsat...

Helencim hoşgeldin,kaçakkkkk! bebişler geldi sen yokoldun nasılsın canım ,prenses nasıl? Bu arada face' de 2008 haziran anneleri grubumuz var seni de bekleriz gelmeyen herkesi de..

canım çoook geçmiş olsun çok merakettim seniii ...iyi misiniz şimdi...hastayken çok zor oluyor doğru ALLAH YARDIMCIN OLSUN...yok mu gelecek yardımcı olacak kimse ....

canım çoook geçmiş olsun çok merakettim seniii ...iyi misiniz şimdi...hastayken çok zor oluyor doğru ALLAH YARDIMCIN OLSUN...yok mu gelecek yardımcı olacak kimse ....

Saol yasemincim haftasonu malüm eşim evde Allahtan o yardım ediyor dün de babanedeydik onlar ilgilendi saolsunlar yarın annem gelir sanırım öyle bi şekilde idare etcez sanırım,off şu kış geçsin artık yaaa heryer mikrop,hastalık dolu... 1 hafta antibiyotik kullancam sonra diş çekilcek sanırım haftaya da onunla uğraşcam

ardam hala hasta atlatamadık.çok kötüyüm..hiçbirşey yemiyor.oğlum ellerimde eriyip gidiyor ve ben hiç birşey yapamıyorum..
kusuyor kızlar ne olur bir bilginiz varsa paylaşın..doktorumuz sağolsun normal dedi.kusuyor diyorum normal diyor,ağzında tutuyor lokmasını diyorum normal diyor..300 gr verdi.dahada verecek gibi....
her yediğini çıkarıyor..midesini üşütmüş olabilirmi..boğazında,kulağında hiçbirşey yok dedi(iltihap falan)
bütün gün aç duruyor.çok yıprandı oğlum,bir görseniz..
yazarken ağlıyorum.artık buraya kadar dayanabildim.ağlalmamak için zor tuttum ama....minik kuzum iyileş eskisi gibi ol kuzum..annen seni çok özledi..
dualarınıza ihtiyacımız var kızlar eksik etmeyin...

atikecim canım üzülme bitanem atlatacak arda biraz sabret canım seni çok iyi anlıyorum ama hastayken kusuyolar doğaçın kusmasıda bitmedi hala ama azaldı yani yavaş yavş oluyo iyileşmeleri kilo kaybına gelnce boşver verir şimdi ama alırda iyileşince toparlar dualarım ardayla bitanem çoook çoook geçmiş olsun canım

atike geçmiş olsun canım inşallah iyileşir artık ve toparlanır arda merk etme canım üzülme hastayken bişey yememesi çok normal bizimde canımız istemez nane limon biraz midesini bastırır dı aslında ama onuda içemez heralde şu anda sık sık ılık su wer ıhlamur içebilirse canım Allah yardımcın olsun
kızlar ecede çok komik ya ben baba diyorum o dada diyo bidaha diyorum iki üçkereden sonra anneee diyo kalın kalın yeter ama der gibi:) bide dün bakıyorum bi sürü çocuğun arasında en uysalı eceydi eline aldığını ver kzıım diyorum veriyo hemen arkadaşı alıp arkasına saklıyo ece almasın diye bizimki eşindekini uzatıyo odaaalsın diye kuzum benim ya maşallah

canım çok geçmiş olsun ecrinde çok kusuyordu dr.muz ilaç verdi ertesi günü kesilmiştiii...

kızlar kızım kulaağını gösterirken.....tabi rahat durmuyor foto çekmek bizde imkansız oldu...

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…