hoşgeldin kız aramıza nerelerdesin sen bakayım....nasılsın...bebişin nasıl...
biz iyiyiz canım sağol anneyi ve babayı söylüyor uzun zamandır yeniliye anane demeye başladı hani yazılış itibariyle anneanne diye yazdım o yüzden babaanne demiyor daha dedim...bizimde kız yenice kendisi 1,2 adım atıyor sonra dikiliyor korkuyor fazla gidemiyor bazen 3 ,4 adım oluyor sonra hooop yere düşüyor....seninki nasıl ...a.s.
günaydın arkadaşlar.günaydın serpicim. hoşgeldin adercim geçmiş olsun canım...
şimdi k.valdem gelidi ecrini sağlıkocağına ötürmesi için çağırmıştım ecrinin boğazlarında biraz kızarıklık vardı bakalım o geçtimi diye ufak bir kontrol...sabah hiç birşey yemedi ecrin artık 1 öğünü bile bulamaz olduk kızlar çok kötü ecrin bugün hastamı yoksa huysuz mu diş mi zmanala ortaya çıkar ne olacak anlamadım....
ay ben yeni gördüm fotoları yasemin inş ecrinin bişeyi yoktur canım karanlık çıkmış ama maşallah yerim ben onu çok tatlı
doğaç da delikanlı olmuş hee çok yakışmış saçı canım
Tünaydınnn şekerlerrrr... Bızdıklar ne tatlı çıkmış öyle doğaç ve ecrin maşallah size..hele doğaçın saçlar çok fiyakalı olmuş bu saç konusunda bende çok kararsızım kestirsemmi,dururmu,uzasa daha mı şirin olur vs.. diye..bir süre daha bekliycez sanırım şöyle en azından yaşına kadar...
Saolun kızlar gerçekten şu diş ağrısı beni benden etti yaşamadım sanki 3 gün zonk zonkk..Denizcim zaten kanal yapılan dişim iltihaplanmış doktor yine de bi bakalım gerekirse çekecez dedi yoksa bende çektirme taraftarı değilim yani umarım gerek kalmaz.. Ohhh ne güzel gezmişsin istanbulda ama aklın eminim sürekli bursada kalmıştır,özlenmez mi ya ben uyurken bile özlüyorum aşkımı!
Bahar aylarında bende bi eskişehir yapmak istiyorum hazır hızlı trende gelmişken ben orada okudum ve acayip severim eskişehiri ve son gördüğümde inanamadım acayip gelişmiş tramwaylar,gondollar küçük venedik olmuş resmen meraktan çatlıyorum gidip görmem lazım..
Atikecim çok geçmiş olsun bu arada çok zor bizde de hala hastalık devam yemiyor zor emiyor sümüklü bişey oldu sıpa Allah sabır ve şifa versin canım inşallah!
Tünaydınnn şekerlerrrr... Bızdıklar ne tatlı çıkmış öyle doğaç ve ecrin maşallah size..hele doğaçın saçlar çok fiyakalı olmuş bu saç konusunda bende çok kararsızım kestirsemmi,dururmu,uzasa daha mı şirin olur vs.. diye..bir süre daha bekliycez sanırım şöyle en azından yaşına kadar...
Saolun kızlar gerçekten şu diş ağrısı beni benden etti yaşamadım sanki 3 gün zonk zonkk..Denizcim zaten kanal yapılan dişim iltihaplanmış doktor yine de bi bakalım gerekirse çekecez dedi yoksa bende çektirme taraftarı değilim yani umarım gerek kalmaz.. Ohhh ne güzel gezmişsin istanbulda ama aklın eminim sürekli bursada kalmıştır,özlenmez mi ya ben uyurken bile özlüyorum aşkımı!
Bahar aylarında bende bi eskişehir yapmak istiyorum hazır hızlı trende gelmişken ben orada okudum ve acayip severim eskişehiri ve son gördüğümde inanamadım acayip gelişmiş tramwaylar,gondollar küçük venedik olmuş resmen meraktan çatlıyorum gidip görmem lazım..
Atikecim çok geçmiş olsun bu arada çok zor bizde de hala hastalık devam yemiyor zor emiyor sümüklü bişey oldu sıpa Allah sabır ve şifa versin canım inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?