2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu saat oldu daha yenice ecrin sakinleşti alkşamdan beri ağlıyor bir huzursuz kiii anlatamam gittikçe artıyor.2 gün önce geceleri arada ağlıyordu dün gecede 3 de yattı sabaha kadar mızıkladı bugünde 1 kere zorzar uyuttum bir de gece uyumamasına rağmen hiç uyumadı akşamdan beride ağlıyor çok huysuzlanıyor ne oldu kiii yine diş mii acaba ...bu seferkiler hiç anlaşılmıyor yaa sonki dişinide sonradan hep görüyorum çıkıyor da ....

merhabalar ..............
nasılsınız güzel anneer ve melekleri umarım herkesler iyidir
kusura bakmayın bu aralar sizleri çok ihmal ettim bi kaç gündür rahatsızım öncesindede gezmelerim vardı çok sıkılmıştım atıyodum kendimi dışarıya ada yıda alıyodum eee sonunda da bööle hasta oldum ............
bebişler nasıllar inş. hasta olanlar yoktur eğer varsa acil şifalar diliyorum
Ada artık çok hareketli maşallah inanın hızına yetişemiyorum çok hızlı emekliyor tek başına 3 4 adım atıyoo artık hiç oturmayı sewmiyoo buda benim için çok zor oluyo ............
bu arada henüz dişimiz yok iştahıda giitti iyice bu anlattıklarımın bi çoğunu sizlerde yaşıyosunuz am paylaşmak istedim.
çok sık giremesemde aklım sizlerde ee kolay değil şekerlerr iki tane çocuk hatta üç(kocişte var)
ırmağın dersleri çok ağır ada dan fırsat buldukça ırmaklada ilgileniom.............
hepinizi çok seviyorum
iyiki varsınız
sizleri ve bebişleri en kocamanından öpüyorum
görüşmek üzere canlarım

tesekkür ederim canım işte baska sitedeyim ben ama arada burayı da özlüyorum bakıyorum...
benim cadım gayet iyi cook sımarık şimdiden henüz 9 aylık ama masallahı var:) yerinde durmuyor kenarlarda yürüyor, emekliyooor... ohoo yaptıklarını anlatsaaam:)

bu arada handerya cok zordur diş bilirim uzun süre diş tedavisi gören biri olarak coook gecmiş olsun diyorum canım...umarım biran evvel gecer...

diğer bebişleri hasta olanlar cok gecmiş olsun kızlar azcık daha sabır surda yaza ne kaldı... sonra salacaz kendimizi dısarı...bende bunaldım içerden...

hepinizi coook öpüyorum kuzucuklara iyi bakın:1hug:

günaydınlarrrrr yeni bi hafta daha başladı her zamanki gibi uykusuz cuma olsun hemen öff...
helen hoşgeldin canım sen buralara gelirmiydin aaaaaaa maşallah tuanaya koca kız oldu artık :)

günaydın arkadaşlar.günaydın serpicim. hoşgeldin adercim geçmiş olsun canım...
şimdi k.valdem gelidi ecrini sağlıkocağına ötürmesi için çağırmıştım ecrinin boğazlarında biraz kızarıklık vardı bakalım o geçtimi diye ufak bir kontrol...sabah hiç birşey yemedi ecrin artık 1 öğünü bile bulamaz olduk kızlar çok kötü ecrin bugün hastamı yoksa huysuz mu diş mi zmanala ortaya çıkar ne olacak anlamadım....

canım geçmiş olsun inş. bişeyi yoktur ecrinin deryayıda özledim valla tam kaçak ama o mutluysa bede mutluyum gez arkadaşım ama adayı hasta etme aman sakın

ay ben yeni gördüm fotoları yasemin inş ecrinin bişeyi yoktur canım karanlık çıkmış ama maşallah yerim ben onu çok tatlı
doğaç da delikanlı olmuş hee çok yakışmış saçı canım

sağol serpil tezesi çok ağlamış ama babası zor zapdetmiş çok uzamıştı gözüne giriyodu sürpriz yapmış eşim gezmeye diye gitmişlerdi amerikan traşı yapmışlar annemde aradı yarın sabah burdaymış onada sürpriz olcak bakalım ne dicek en son 3 aylıktı gördüğünde

sağol canım evet gece çektik ondan böyle karanlık çıktı.gündüz gözüylele çekmeme zor yalnız olunca çekemiyorum ecrini zapt edemiyorum kiiii...:çok üzgünüm:

kızlarr selam ben geldım...

yazıları okudum handerya ve adercım cok gecmıs olsun ..
handerya dış cok kotudur yaa ben cok ıyı bılırım acısını agrısını .. ama nedne cektırıyorsun .. bır dış bır dıştır dolgu yada kanal tedavısı yaptırma şansın yok mu ?

ader sana bu sessızlık heeçç yakışmadı canoo .. cabucak gel aramızaa tatlım .. ırmağada derslerınde başarılar..

atıkecım cok gecmıs olsun ya ardaya cok uzuldum .. ama sen bu kadar kendını harab etme sen guclu olucaksın kı oglunda guclu olsun .. emzırıyorsan bence bol bol emzır cok ıse yarıyor hastalıklarda..
kusması normal olabılır ama sen karı seyler yedırde kusmasın bırde azar azar sık yedır .. tekrardan cok gecmıs olsun ınşallah tez zamanda eskı halıne kavuşur.. ınşallah hemencecık ıyıleşır ardacık..

helennnn yanı ciğdemm nerdesın sen kız.. hoşgeldın tekrardan.. yıne gel arada kopmayalım.. tuana nasıl ? bızım aral bey yuruyor .. burda ılk yuruyen bebek o oldu . senı ve bebegını opuyorum canım ..

bana gelınce.. ıstanbula gıttık vede geldık ..

c tesı gunu 3 gıbı cıktık yola ben yola cıkarken oglumu babaannesı sallıyordu .. oyle sessızleşmıştı kı bır an gıtmeycektım nerdeyse.. hıssetttımı ne gıdecegımı..
ayrılırken cok agladım . cok zormuş cıdden..
ama yolda kendıme geldım ..
c tesı pek bısey yapamadık bı kac akrabamı gordum arkadasıma gıttım . orda yemek yedık onun aılesıyle.. annesı bana fıncan takımı verdı .
o gece sabaha kadar uyuyamadım . başka bır arkadaşımda kaldık eşımle 25 yıllık arkadaşımda.
ama uyuyamadım.. sabah 8 de kalktım goguslerım patlayacak durumdaydı . azcık sagabıldım cunku motorun gubu yetmedı hepsıne.. sınır oldum
memeler kocaman kocaman dolandım butun gun .. taxıme besıktaşa gıttık arkadaşlarım ve eşımle . yemek yedık gezdık tozduk .. ee tabı trafıkte vardı .. alışverış yaptık aralarda. sonra 7 ye dogru yola cıktık ve 21:20 de ogluma kavuştum hemen emzırdım allahım saclarımı okşadı neler yaptı bı an olsun yanımdan ayrılmadı kımseye gıtmedı . cok ozlemış benı .. goguslerımın düğüm düğüm olması dışında herşey guzeldı .. bırde oglumun ozlemı..

ayyyy bızde 9 aylık oldukkk ..

kızlar aklım ıstanbula kaldı .. gonlum oraların .. taşını topragını sevıyorum ya.. ama burdan da şuan ayrılamayız.. yukarı tukursem bıyık aşağı tukursem sakal..

sağol ayşecimmmmm sağol serpilcimmmmm bizi merakettiğiniz için...

kızlar dr.dediği gibi gerçekten ilaç önceden kullandığı için onun etkisiyle boğazları geçmiş iyimiş yani ama yan dişler kabarmış yakın zmanada kalıcı olarak kızama gelyorlar yani yine diş dorunumuz varmış...of be bu cimcime bütün dişleri çıkarıp rahatlayacak galiba...

ayşecim çok tatlı çıkmış ya maşşallah nede güzel yakışmış tıraşı oğluşumuza.....

Tünaydınnn şekerlerrrr... Bızdıklar ne tatlı çıkmış öyle doğaç ve ecrin maşallah size..hele doğaçın saçlar çok fiyakalı olmuş bu saç konusunda bende çok kararsızım kestirsemmi,dururmu,uzasa daha mı şirin olur vs.. diye..bir süre daha bekliycez sanırım şöyle en azından yaşına kadar...

Saolun kızlar gerçekten şu diş ağrısı beni benden etti yaşamadım sanki 3 gün zonk zonkk..Denizcim zaten kanal yapılan dişim iltihaplanmış doktor yine de bi bakalım gerekirse çekecez dedi yoksa bende çektirme taraftarı değilim yani umarım gerek kalmaz.. Ohhh ne güzel gezmişsin istanbulda ama aklın eminim sürekli bursada kalmıştır,özlenmez mi ya ben uyurken bile özlüyorum aşkımı!

Bahar aylarında bende bi eskişehir yapmak istiyorum hazır hızlı trende gelmişken ben orada okudum ve acayip severim eskişehiri ve son gördüğümde inanamadım acayip gelişmiş tramwaylar,gondollar küçük venedik olmuş resmen meraktan çatlıyorum gidip görmem lazım..

Atikecim çok geçmiş olsun bu arada çok zor bizde de hala hastalık devam yemiyor zor emiyor sümüklü bişey oldu sıpa Allah sabır ve şifa versin canım inşallah!

gel canım eskişehire beklerimm ....çok güzelleşti yaa...

kızlar kızım bu arralar sürünerek değil normal gövdesini kaldırarak dizlerinin üzerinde yani tam olarak emeklemeye başaldı...adımlar hala 2,3 ama artık daha da çok hevesleniyor..sürekli yürümek istiyor ellerini bırakıpta.

of baharda eskişehir ne güzel olur bende istiyorum gerçi ben gidiyorum seçim haftaso ordayım inşallah hızlı treni bi test edelim dimi bakalım kızım sevicekmi.... derya hangi senelerde okudun anadolu dimi bende anadolu mezunuyummm

günaydııııınnnn hanımlar anacığım gelmiş şükür eşim almaya gitti garaja doğaçıda uyuttum uyansın daha dinç olsun annanesiyle oynarken dedim bu arada doğaç çok tatsız ya gece çok dönüyo uyurken yatağın bi ucuna geciyo ağlıo uykusunda iştah sıfır aşırı huysuz diyemem ama ormalde değil dişmi acaba diyorum eşimin bu sıralarda çıkmış dişi belki ay sonu yada nisan başı çıkar kakası biraz cıvık çok değil hasta desem hala antibiyotik kullanıyo

gözünaydın canım ohhh senden mutlusu yok artık desene.....
ecede doğaç gibi ay nasıl sabah oluyo bilmiyorumkaç gündür beşiğinde ağlıyo uykusunda bi bakıyorum sıkışmış kafası bi oyana bi bu yana nasıl atıyo kendini yanımıza alıyorum orasıd dar geliyo geçen gece babası gitti başka odaya ikimiz yattık dün gece babannesine postaladık artık 10 dk da kalkınca onlarla uyudu offff bu gece yalnızım eşim nöbette bakalım napcam ama bizimki diş sıkıntısı değil ya huysuz değil çünkü konuşa konuşa dolana dolana uyıııcak hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…