- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Slmmmmmm herkeslereeee... Ancak fırsat buldum yine günün sonunda ama bugün güzel geçti Allah için Nihalle oğlanları babaannelerine satıp dışarıya çıktık gezdik,alışveriş yaptık malum hatun işe başlıyo perşembe cici lazım eskisi gibi oturduk bişeyler içip lafladık yani geçmişten kopmuş bi gün gibiydi özgür olmayı özlemişim valla hiç de aklıma getirmemeye çalıştıp oğluşum napıyor diye bugünü kendime ayırdım iyi de oldu biraz rahatladım sanırsam,bunu ara ara yapıcam kesinlikle..
Serpilcim ben 2001 idari bilimler mezunuyum,sen? Ne güzel sen bi git test et bakalım bende inşallah bahara giderim fırsat bulursam Yasemin seni ve prensesi de görmek isterim canım..
Ayşegülcüm gözün aydın canım artık sende rahatlar kervanına katıldın tadını çıkar canım :)
Denizcim sana da geçmiş olsun diyim inşallah düzelir yada ağrılar azalır zor canım sırt ağrısı yokmu peki düzelmesinin bi yolu tedavisi falan ?
Ayy bu sıpaların hepsi aynı yatıyor demek ki durum bizde de aynı sıkışıp uyanıyor ağlamaya başlıyor sonra da :)
Adaş sende hep geliyorum artık burdayım diyosun yine kaçıyosun,eee nerdesin,neler yapıyorsun,ada nasıl?
günaydın bizde hastayız burnumuz tıkalı arada akıyo dünden beri ıhlamur ve ilaca başladım çok gezdirince böyle oluyo be yaaaa yaz gelsin artık ...
dün bizim yatağa yatırdım mutfakta oyalandım bizimkilerde duymamış sesini tam odann yanında n geçerken sesi geldi korkmuş gibi girdim anaaaa yatakta yok yorganın altınamı girdi derken ()düşse ağlar çünkü) bi baktım bizimki geri geri inmiş sıkısıkı tutunmuş çarşaftan dikiliyo emeklese çıkıp gelcek yanımıza aaaaaaaa amma şaşırdım yaaa ordan bi düşşe kafasını dolabın kenarına çarpardı ya çok yakın çünkü Allah korumuş tesadüfen nasıl inmiş öyle aldım kucaama hemen gülüyo yavru kuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?