2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınn hanımlarr .. aysegul gozun aydın canım haydıı bakalım bol bol dınlen ..
ne kadar kalıcak annen ?

bende sarhoş gıbıyım aralda aynen oyle uyuyor kafasını beşıgının parmaklıklarına carpıyor uzun zamandır oyle .. ve hep kendını köpru yapıyor .sureklı tetıkte olmam lazım

ayşegül senin adına çok sevindim canım anneni görmek sana çok iyi gelecek eminim
bide doğaçın saçlarına bayıldım yüzünü çok değiştirmiş saç modeli daha toplu ve büyümüş gibi gösterdi doğaçı
denizzzzz sende hoşgeldin canım seni kıskanıyorum :))))
negüzel aralı güvenerek bırakabileceğin bir kayınvaliden var çocuk bakıyorum çok yoruluyorum diye hiçççç şikayet etme bacım babanne dede ve sen 3 kişi 1 çocuk
şaka biryana çok şanslısın deniz
sosyal hayatın çocuğun yokmuş gibi devam ediyor sinemaya gidiyosun sevgililer gününde kocanla başbaşa yemeğe gidiyosun gezmelere gidiyosun
biz tamamen eve kapandık canım yaaa

karamsarcım ecrinde kulağını gösteriyor maşallah ona
resim biraz karanlık ama o sevimliliği çıkmış güzel kızının

annem yaza kadar bizde denizcim tabi yazada birlikte ankaraya gidicez eşimin kamp görevi var 1 ay dağda olcak fırsattan yararlanıcaz karadeniz turu yapalım diyo babamda hep beraber doğaçta gezmiş olur diyo bakıcaz artık çok özlemişim ya annemi kurs veriyom şimdi mamasını birlikte yedirdik oyunlarla oluyo yani baya yarında pazara çıkcaz sosyallik başlıyo artık çok mutluyum

çok sağolun kızlar güzel düşünceleriniz için ya benim bi hyum var okurken tşk ediyom herkese yazmayı unutuyom sanki siz duyuyomuşunuz gibi unutsamda anlayın siz olurmu gerçekten çok teşekkür ediyorum okurken hepiniz benim için değerlisiniz

sevdacım senden de ses seda cıkmıyor artıkkk .. zeynep tum vaktını alıyor sanırım ..

sanırım haklısın cocuk bakmam konusunda cok yardım alıyorum .. ıyıde oluyor yoksa kafayı yerdım sanırım .. cunku sırtım fecı agrıyor sırt kemıgım yamulmuş fılmlerden cıkan sonuç o.
buyuk ıhtımal kazadan sonra olmuş dogumdan sonrada kendını gostermış..
her akşam masaj yapılıyor ama ıkı dakıka sonra yıne aynı agrı.. bılmyorum ne ypcam..
bırde bnm başka sıkıntılarım var. ama hep ıçıme atıyorum . ztn burda paylaşacagım bır arkadaşım bıle yk.. ıstanbulu ozlememde ayrı bır feryat..

ama yınede Allahıma sukredıyorum hep. ck sanslıyım dıye.. cocugum guzel buyuyor ..

aysegul tamam artık gezmeler başladı tey teyy tıssss halay başını al sen cek bacımm yakışır cok sıkıntı cektınn
anneye selamlar ellerınden operım

sevda zeynep nasıl kız .. bahsetsene ondan cok datlu yaaa

slm kızlar nasılsınız
burdayım artık canlarım nasıl özlemişim siziiii
geçmişi okuyamadım göz attım şöle bii
ayşegül cnm gözün aydın annecine kavuştun ayağn nasıl oldu cnm
hastalarımıza acil şifalar diliyoum
görüşürüz şekerlerrrr

Slmmmmmm herkeslereeee... Ancak fırsat buldum yine günün sonunda ama bugün güzel geçti Allah için Nihalle oğlanları babaannelerine satıp dışarıya çıktık gezdik,alışveriş yaptık malum hatun işe başlıyo perşembe cici lazım eskisi gibi oturduk bişeyler içip lafladık yani geçmişten kopmuş bi gün gibiydi özgür olmayı özlemişim valla hiç de aklıma getirmemeye çalıştıp oğluşum napıyor diye bugünü kendime ayırdım iyi de oldu biraz rahatladım sanırsam,bunu ara ara yapıcam kesinlikle..

Serpilcim ben 2001 idari bilimler mezunuyum,sen? Ne güzel sen bi git test et bakalım bende inşallah bahara giderim fırsat bulursam Yasemin seni ve prensesi de görmek isterim canım..
Ayşegülcüm gözün aydın canım artık sende rahatlar kervanına katıldın tadını çıkar canım :)
Denizcim sana da geçmiş olsun diyim inşallah düzelir yada ağrılar azalır zor canım sırt ağrısı yokmu peki düzelmesinin bi yolu tedavisi falan ?

Ayy bu sıpaların hepsi aynı yatıyor demek ki durum bizde de aynı sıkışıp uyanıyor ağlamaya başlıyor sonra da :)
Adaş sende hep geliyorum artık burdayım diyosun yine kaçıyosun,eee nerdesin,neler yapıyorsun,ada nasıl?

ben 2004 fen fakültesi mezunuyum canım liseyide kampüste okudum çok severim tabiii çok da değişmiş kampüs , eskişehir hakeza öyle her gidişimizde yeni yerler görüyoruz doyamadan dönüyoruz haftasonu için gidicem ama yine gezemiicem ben annemlere giderim sadece

ayyy ne güzel bende arkadaşlarımla buluşmayı istiyorum öyle burda dışarda buluşcak bi yer yok malesef ev oturmaları yapıyoruz anca ama nisanda ankaraya gidicem arkadaşlarla buluşcaz kızımıda götürcem inşallah

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrrr
güzel bir gün olsun hepimize ...................

adaşşşş cnm geldüm datlum geldümmm
ayyy ne iyi yapmışsınız nihalle azda olsa açılmışsınızdır kafan dağılmıştır cnm
annem bendeydi dün gitti saolsun geldi hastayken kafamı kaldıramıyodum şimdi daha iyim çok şükür
ada ne yapsın bol bol konuşuyoo ve yaramazlık yapıyoo.............
görüşürüz şekerler

kızlar gunaydınnnn.. deryalar hoşgeldnızzz...

aysegul yok bakıom da hahaha kadıncazz evden kactı kendını kuafore neyım attıı belkıde.. alısverısede gıtmıs olabülüüü :)

handerya sana msn den yazıyorum yazıyorum ama sanırım msn ı acmadın bı cvp alamıyorum canoo..
şu takvımle ılglı danışacagım bır kaç şey vardı bız burda bastırmaya yer bulamadık sızın orda yapılsa ucretını havale etsem nasıl olur acaba ?
mart ayıda bıttı nerdeyse . takvımı hala bastıramadık (

AraL aşı oldu bugun .. huysuz olur belkı

herkesı opuyorum

deniz cnm geçmiş olsun
inş. fazla etkilenmez aral aşıdan
ayşegül cnm ben geldim sen gittin
dinlen biraz arkadaşım

Denizcim her zaman açmıyorum msni şimdi sen diyince açtım da gördüm msjnı,canım koskoca bursada hiç büyük kırtasiyelerden yokmu,illaki vardır eşim bilkentte office1store diye bi yer var ordan bastırtmış normal renkli fotokopi işlemi ama kağıdını sen seçebiliyosun yani eşim en iyi kalitede ve kalın olsun diyince o şekilde çıkarmışlar,spiral dersen yine hemen her yer takar siz nasıl bulamadınız bursa gibi bi yerde ona şaşırdım,ama yine bulamadık dersen yardımcı olurum canım yani bu şekilde bence yine astarı yüzünü geçmesin havale,kargo vs.. derken,ama dediğim gibi son çare dersen yardımcı oluruz

Tesekurler derya sagol ben bıraz daha arastırayım . eşe dosta sordurayım tekrardan. ben merkezde araştırdım bulamadım
ıstanbulda bı yere sorduk hafta sonu beşıktaşta buyuk bır kırtasıye ye onlar bıle basmadıklarını soyledıler.

ama yınede sagol

herkese ıyı geceler hanımlar.. aral ılk kez aşıdan sonra huysuz.. atseıde vardı calpol verdık şuan yanımda salıncagında sallanıyor.. hepınızı opuyoruz

Bu arada Aral bey artık (maşallah suphanallah) tum evı dolanıyor.. bende peşinde tabıkı .. duşmesın dıye hep yerlerde dolanıyorum .yada ıkı buklum oluyorum .. dişleri ise mahfedıyor oglumu
bugun ılk kez bu diş sorunu aglattı benı hep yuzu gozu kaşınıyor .. kötu oldum onu oyle gorunce..

günaydın bizde hastayız burnumuz tıkalı arada akıyo dünden beri ıhlamur ve ilaca başladım çok gezdirince böyle oluyo be yaaaa yaz gelsin artık ...
dün bizim yatağa yatırdım mutfakta oyalandım bizimkilerde duymamış sesini tam odann yanında n geçerken sesi geldi korkmuş gibi girdim anaaaa yatakta yok yorganın altınamı girdi derken ()düşse ağlar çünkü) bi baktım bizimki geri geri inmiş sıkısıkı tutunmuş çarşaftan dikiliyo emeklese çıkıp gelcek yanımıza aaaaaaaa amma şaşırdım yaaa ordan bi düşşe kafasını dolabın kenarına çarpardı ya çok yakın çünkü Allah korumuş tesadüfen nasıl inmiş öyle aldım kucaama hemen gülüyo yavru kuşum:)

slm arkadaşlarr.. ben çok fena grip oldum.burnum gözüm akıyo.gözüm şişti( kulağım boğazım ağrıyo..oğluma da geçircem diye çok korkuyorum.emziriyorum diye doğru düzgün ilaç da içemiyorum.oğluma geçirmeden çabuk atlatsam bari

gecmıs olsun bu durumda buyuk ıhtımal gecıcek gıbı cunku baya fena olmussun sen . ınsallah gecmez ..

aralda dun gece benı delırttı uyumadı allahım kabus gıbıydı .. nedn boyle anlamıyorum ya neden sureklı köpru yapıo kendını uyumuoo bıberon kesınlıkle almıyorr mememı ıstıyor o da cok az sutum var ztn doymuyor yetmıyor bu kez sınırlenıyor.. aglama krızlerıne gırıyor .. sonrada uykusu kacıyor tabıkı

sırnaşık şey ahahahaa super yaaa bayıldımm afferrın eceye :lepi:

anası artık koca kız oldu aaa rahat bırakın kızı baksana hem temkinlide bıcırık..
nasıl bılıyorlar duşnce kafa göz acıycak sakınıyorlar artık kendılerını

kızlar oğlum kendine geldi..iyi çok şükür bebeğim...
şimdi daha dikkatli ve titiz davranıyorum.uyanınca sırtına birşey koymuyordum.şimdi görseniz hemen koyuyorum,yelek gydiriyorum...
ben olayım ,o hasta olmasın..çok zormuş
güzel dilekleriniz için sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…