kulaklarim cinladi galiba...
okadar yoruldumki bi oturup internete takilayim dedim..
bu aralar yogun bir misafir baskini oldu bize,hepside yemekli..annem bana gülüyo sen yemek yapmayi biliyormusun diye..bu arada bizim üst disimiz cikti onun huzursuzlugu vardi,kücükhanim geri geri emekliyo..bende disimi cektirdim daha dogrusu dis kalintimi evvelden kanal tedavisi olan bi disim kökü kalacak sekilde beni terk etti..discim kendi cesaret edemedi esi cekti yine..karikoca ayni yerde..zor oldu..
ve yarin büyük gün..ya doktoraya kayit yaptiracam yada derslere katilma sansimi kaybedecem..hala kendime bi hocada bi bölümde bulamadim cünkü arastirmaya bile vaktim olmuyo kizimla..ben nasil doktora yapacaksam..
Harbiden çınlamış valla canım:)) nerelerdesin kaç zamandır sesin çıkmıyor? Ya bende cumartesi eskiden kanal olan dişimi çektircem çok mu zor yaaa tırsıyım mı? Antibiyotik kullandım ağrı falan kalmadı şimdi rahatım acaba gitmesem mi hiç? SAna kolay gelsin canım yemekli misafir falan iyi uğraşıyorsun tek başına helal valla! Kilo topiğini unuttun bu arada kilolar ne alemde??
Ve bence doktora işini ihmal etme canım evde otur otur köreliyor insan bi yerlerden devam etmek şart..
iyi geceler yine bitti haftasonu nasılda geçiyo ya anlamıyorum dün hava çok güzeldi dolaştık bugün de rüzgarlıydı ama çıktık yine de ece artık uyumuyo arabasında bakına bakına gidiyo konuşuyo filan gevezem benim
derya bizimde burnumuz akıyo iki dün peditus werdim bıraktım ıhlamur içiriyorum işte sildirmiyoda spray sıkıyorum kavga dövüş geçer inşallah ememiyo bile tıkalı olunca gece tıkanıyo genelde
yaaa ece yiyoda kızlar bazen daha bitmeden bazen 10 dk sonraaaaaaaaa hopppppp çıkartıyo kaka yapıyo yaniii zaten dr 3 aylıkken demişti bağırsakları yetişkin gibi çalışıyodiye çorba yiyo yapıyo düşünün muz veriyorum arkasından hemen yine yapıyo gün içinde 3 4 bazen 5 posta yapıyo azda değilyanii o yüzden kilo almıyobu hafta hava iyi olursa dr götürcem ordada hsta çocuklar vardır filan diye götürmek istemiyorum ama merak ediyorum ya zararı varmı acaba diye işte böyle en azından yiyo diyorm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?