2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o hhooooooo ne olmuş buraya ya bızım hatunlar yok olmuşş ..... hıc kımseler gelmıyor buraya artıkk

Kızlar nasılsınız yaa
nerelerdesınız
umarım herkes ıyıdır
ben hastayım hala yaaa
dıŞlerımede wurdu dıŞ etlerımde sorun var
ada veırmakk ııler
herkesı ÖpÜyorum canlarımmm

merhabalar kızlar işlerin yoğunluğundan pek uğrayamıyorum kusura bakmayın....

enesin üst dişlerinin üstünde siyah lekeler gördüm sanırım biberon çürüğü nasıl önlem alabilirm bilgisi olan varmı?

selam kızlar
sizin neden buraya uğramadığınızı bilemiyorum ama benim pc oturma odamda olduğu için ben açar açmaz zeynep kucağıma gelmek istiyo
oyüzden pek açmıyorum
bizi merak ederseniz biz çok iyiyz
kızım büyüklerinin ellerinden küçüklerinin gözlerinden kocaman öpüyomuş
öyle dioooo :)))))))))

canım bence o siyah lekelerin çürük olması imkansız daha çok erken
onlar eğer kan şurubu kullanıyorsan onun renklendirmesi olabilir
telaş etme ama yinede doktorunuza danış istersen

kızlar benimki bişey yaptığında hıııı yapma bir daha diye azarlıyorum görseniz bana nasıl kızıyor karşılık veriyor yeni çıktı bu da....

ece maaşalllah canını biliyor bizimki cupp atlıyor valla hiç bilmiyor düşücem etcem umrunda değil...

sevcecim bu hafta içinde doktora götürmeyi planlıyorum bakalım inşallah dediğin gibidir yaaa daha çok küçük ooo

karamsarcım 6 kez kaka yapması normalmi sence
bence hiç normal değil canım
zeynep ihsal olduğunda bile 3-4 kez yapıyodu
doktora gitmekte yarar varbence

canım ya aynı sorun bendede var yaramazlık yapma diye kızıyorum görüceksin bana nasıl bağırıyor bide çığlık atma huyumuz çıktı bu aralar herşeye çığlık atıyor
demekki aynı dönemlerde aynı şeyleri yapıyo bu cimcimeler

sevcecim sorma iki gecedir uyanıyor uykusunu almış herhalde 2 saatten önce yatmıyor ben çalışıyorum haliyle çok bitkin düşüyorummm yeni yeni huylarrr

Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

selam kızlar acayip vicdan azabı çekiyorum Allah göstermesin bi daha rahatsız olmadıkça kızımı doktora götürmiiicem bi problemi yok çok şülür ama işte kafamda bi sürü soru işareti kansızlığıda var kontrol edelim demişt iarkadaşlar balka bi dr tavsiye ettiler ona gittik dün kaka yapmas normalmiş çok yediği için yapıyomuş bizim sıpa kilosu az biraz ama yedikten sonra problem olmaz dedi maşalah bizim yemeklerde başladık ağzını şapırdata şapırdata yiyo
neyse kaka yapıyo bağırsakları hızlımı çalışıyo acaba diyince eski drumuz elinle kontrol ederdi dinlerdi filan bu röntgen deid bişeyde anlamadık ne yazdı filan derken göttürdük çektirdik ayyyy sinir oldum kan aldırmaya geçtik sonra alamadılar 10 damla çıktıysa anca ağladı hiç öyle ağladığını duymadım yeter dedim ya yapamazsanız yapamayın bırakın artık eşim dışaran girip girip bakıyo mahvoldum yolda papaz olduk tabiiiii sağlam çocuğu dra götürüyosun diye sende ben gidelşim derken sesiin çıkarayıp sonra beni suçlama dedim bütün sorumluluk benim üstümde yaaa saki zevk alıorum onun acı çekmesinden aman dolmuştum iyice yazdım rahatladım ohhhhhhh

sevcecim sorma iki gecedir uyanıyor uykusunu almış herhalde 2 saatten önce yatmıyor ben çalışıyorum haliyle çok bitkin düşüyorummm yeni yeni huylarrr

Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

bi ara ecede yapıyodu canım aynısın zor oluyo ya sonra işe git uykusuz ayyy çok zor dişelrindeki ferumun lekesidir dişine değdirmeden vermeye çalış va su içir caım arkasından görümcemin oğlu 4 aylıkken çıkardı diş çürüdü sonra o yüzden demişler sağlıkocağında

canım normalmiş ayrıca çok yediği zmanalar yapar şimdilerde az yiyor sabah akşam yapıyor .kızım aşırı hareketli uyumuyorda sadece geceleri uyuyor biraz sabah bir erken kalkar tamm hiiiççç oturmaz hareket çok olunca yakıyormuş.ayrıca benim kzım ishal olunca 2 dk.bezi temiz kalmazkiii ishal bebeklerin.... ishalken nasıl 3 - 4 kez yapıyor :bbo:anlamadım nasıl ishal bizimki sabaha kadar 20 bulur akşama kadarda 20 bulur yani ishal olan bebek çok sık sık kaka yapar sen şanslısın bu kounlarda....
karamsarcım 6 kez kaka yapması normalmi sence
bence hiç normal değil canım
zeynep ihsal olduğunda bile 3-4 kez yapıyodu
doktora gitmekte yarar varbence

Son düzenleme:
canım olsun bende bu ay yaptıracağım kansızlık vardı ama yaptırmakta fayda var çünkü daha da kötüye giden şeyler olabilir ALLAH korusun evet canları acıyor tamm ama yaaa ksansızlık arttıysa yada başka bir vitamin eksikliği yada fazlalığı varsa işte ozmanada ona göre ilaç verir dr....

yasemincim bende öyle düşünüyorum takip edilmesi lazım kan damlasının dozunu düşürcek belkide arttırmıştık çünkü ama işte dünkü aşadıklarımdan sonra pişman oldum öncedende kan aldırdık hiç böyle olmamıştı akşamda dedesi babannesi hani neresi kızım bakıym diyip durdular iyice dellendim o değilde ben hala regl olmadım bu ay gecikti bayaaa aslında tam tarihinide hatırlamıyorum ama son günlerde herkesle bozuşuyorum amaaan bi olsamda rahatlasam

Slmmmm ,bizde bu ay kan aldırcaz umarım çok ağlatmazlar geçen sefer koldan aldılar onu da zor buldular yavrum perişan oldu offf hiç istemiyorum aslında ama bizde demireksikliği var baktırmamız gerekiyor doktor geçen ay ferrum şurup verdi 3,5 ml veriyorum yavrum alıştı o demir tadına bile..

Kızlar bebekten bebeğe farkediyor sanırım bu kaka olayı bizimki de sevda gibi günde 1 kez yapar aynı saatte,ishalse de 3 kez falan yani.. artık vben günde 4-5 kez bez değiştiriyorum çok azaldı sizde de öylemi?

selam kızlar nasılsınız bakalım .. herkesler ıyılermıı ?

cok yorgunum bende

slm kızlar sonuçları aldım dra gösterdim herşey süpermiş kalsiyum üst sınırda demir normal kan damlasını azalttık o yüzden bağırsakları güzel ohhhhhhhhhhh içim açıldı çok şükür............ her çocuk farklı tabiiii drumuz demişti kimi günde 10 kere yapar kimi 10 günde 1 yapar ishal yada kabız olmadıktan sonra problem yok ecede günde 10 kere yapanlardan işte böyle bitti maceram ohhhhhhhhhhhhhhhh

ben kan damlasını bıttıkten sonra vermıcem bı daha .. tabı dr a da sormam lazım
demır eksıklıgı ıcın
artık vermıcem oglum ıstemıyor ..
kendısı gayett maşallah saglıklı .. turp gıbı . sadece vıtamın damlasına devam edıcem..

doğru bu kaka tabi bebekten bebeğe değişiyor ama çok sık kaka yapanlar çok kilo alamazlar ...
canım serpilcim çook sevindim darısı bizim başımıza hadi bakalım...adetinin gecikmesi bişey olmasın sakın..........
denizcim aynen bende çok yorgunum yaaa.
bende bu dalgınlık oldukçada daha çok yorulurum vallaaaaaaaaa...ocakata ecrinin yemeğini unutup yaktım tencersini felan 2 saat abartısız onu temizleyeceğim diye uğraştım...
havalar da bir iyi bir kötü açılmadı ya bizim buralarda daha da zor bizde mayısın sonuna doğru iyi oluyor genelde o yüzden kızımla gezemiyoruz bizde eşimle takılıyoruz bu arada eşimin keyfi iyi bakalım dr.gitti kızlar bunalıyordu dr.bişey olmadığını söylemiş hap vermiş sadec stresmiş ecrin ikimizide strese sokmuş resmen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…