- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
merhabalar kızlar işlerin yoğunluğundan pek uğrayamıyorum kusura bakmayın....
enesin üst dişlerinin üstünde siyah lekeler gördümsanırım biberon çürüğü nasıl önlem alabilirm bilgisi olan varmı?
canım çok yiyen çok kaka yapr meraklanma ecrin yemediği halde yani 2 kere yapıyor yediği zmanalrda oooo 6 defa bile oluyorduuu...yani normal.ama bende sinir oluyordum çünkü emek ememk zorla yediriyorum hemen ardından çıkarması sinirimi bozuyor buda kilo alımını engelliyor işte..ece kaç kilo canım.
kızlar benimki bişey yaptığında hıııı yapma bir daha diye azarlıyorum görseniz bana nasıl kızıyor karşılık veriyor yeni çıktı bu da....
ece maaşalllah canını biliyor bizimki cupp atlıyor valla hiç bilmiyor düşücem etcem umrunda değil...
sevcecim sorma iki gecedir uyanıyor uykusunu almış herhalde 2 saatten önce yatmıyor ben çalışıyorum haliyle çok bitkin düşüyorummm yeni yeni huylarrr
Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
karamsarcım 6 kez kaka yapması normalmi sence
bence hiç normal değil canım
zeynep ihsal olduğunda bile 3-4 kez yapıyodu
doktora gitmekte yarar varbence
selam kızlar acayip vicdan azabı çekiyorum Allah göstermesin bi daha rahatsız olmadıkça kızımı doktora götürmiiicem bi problemi yok çok şülür ama işte kafamda bi sürü soru işareti kansızlığıda var kontrol edelim demişt iarkadaşlar balka bi dr tavsiye ettiler ona gittik dün kaka yapmas normalmiş çok yediği için yapıyomuş bizim sıpa kilosu az biraz ama yedikten sonra problem olmaz dedi maşalah bizim yemeklerde başladık ağzını şapırdata şapırdata yiyo
neyse kaka yapıyo bağırsakları hızlımı çalışıyo acaba diyince eski drumuz elinle kontrol ederdi dinlerdi filan bu röntgen deid bişeyde anlamadık ne yazdı filan derken göttürdük çektirdik ayyyy sinir oldum kan aldırmaya geçtik sonra alamadılar 10 damla çıktıysa anca ağladı hiç öyle ağladığını duymadım yeter dedim ya yapamazsanız yapamayın bırakın artık eşim dışaran girip girip bakıyo mahvoldum yolda papaz olduk tabiiiii sağlam çocuğu dra götürüyosun diye sende ben gidelşim derken sesiin çıkarayıp sonra beni suçlama dedim bütün sorumluluk benim üstümde yaaa saki zevk alıorum onun acı çekmesinden aman dolmuştum iyice yazdım rahatladım ohhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?