2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birde bişey soracağım size bizim kız artık yürümeyi arttırdı acaba ayakkabı alsak mı kiii....
aranızda alanlar vardı sanıırm nasıl aldınız ill adım aykkabısı diyoruz ama hepsi aynımı kiii bunların.

walla bilmiyorum yasemin test aldık salak ben unutmuşum nasıl kullanılığını yanlış yere koydum gittitabii test eşimede yok olmaz bişey dedim olurum artık dedimçğnkğ o da strese girdi bugünde unuttum yenisini almayı yarın inş alıcam
bu arada ben eceye aldım ilk adım ayakkabısı diyince veriyolar yada anatomik diye bakabilirsin ama ortopedik değil gerçi ayakkabıcıların çoğu ve çoğu insan ortopedik diyo ama onlar taban düzleşmesi filan olanlarda kullanılıyo sen ilk adım de ayağımızın altında çukur olan yer warya orası biraz yüksek olucak ben aldım ama pek giydirmiyorum çorapla daha rahat yürüyp dışarı çıkarken giyo sadece
denizcim kanına baktırıp öyle bırak çünkü ben kafama göre kullanmadım düştü kanımız 2 ayda kendine anca geldi

yasemincim daha önce yazmıştım ilk adım ayakkabısıyla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar kopyalıyorum..
1- Ayakkabıyı çocuğun sağ ve sol ayağına yani her ikisine de denemek gerekir.
2- Mutlaka hava geçiren (deri) ,yumuşak,esnek,topuk kısmından tutan,bileği saran,altında pet desteği olan hafif materyalden yapılmış olmalıdır.
3- Serbest hareket etmesi,eklem kaslarının güçlenmesi için gereklidir.
4- Ayakkabının burun kısmı 40 derece esnemelidir.
5- Ayağının uzunluğuna 12-15mm daha eklenerek doğru numara tespit edilir.
( her adımda 6mm serbest hareket payıdır.)
(buna büyüme payı olarak 8mm eklenirse ayak sağlıklı numaraya kavuşur )

Denizcim bana sorarsan kendi kafana göre vermemezlik yapma kan değerlerini bi ölçtür derim,sağlıklı gözükebilir ama eksiklik de olabilir yani bizde öyle hbrin olsun canım

canım bi sorun olmadığıha çok sevindim için rahatlamış oldu
günde 10 kere bile kaka yapmanın normal olduğunu duyduğuma hem çok sevindim hemde şaşırdım
çünki bizde hiç böyle olmamıştı
böyle paylaşımlarla bilgilenmiş oluyoruz
ne mutlu bu güzel dostluğumuza

sağol sevdacım eğer çocukta bi rahatsızlık yoksa yaparken canı acımıyor kabız değilse seyrek de yapabilirmiş aslında daha az yapsa kiloda alabilir belki ama böylede bi sorun yok çok şükür
bende buraya yazdıkça rahatlıyorum iyi ki bu siteyi keşfetmiş ve sizleri tanımışım

gunaydın herkeseeeeeeee

yasemın ayakkabı almanı onerırım ışe yarıyor ..

kan damlasını ıse dedıgım gıbı dr a sorucam tabıkıde.

herkese guzel mutlu gunler dılıyorum araldan fırsat bulursam yıne gelırım ama artık cok zor oluyor
dıger kızlarda yok optum herkesıı

sağolun kızlar en kısa zmanada alyım hemen...kuzum giysin..
evet bende çok rahatlıyorum gerçekten hemen hemen bütün sorunlarımı paylışıyorum ve sizdende yanıt gelince inanın çok mutlu oluyor çünkü sizin dostluğunuza ihtiyacım var sağolun kızlar iyiki varsınız..inanırmısınız her kiminle konuşursam hep sanki sizi tanıyorlarmış gibi sizden bile bahsettiğim arkadaşımda şunu tavsiyeetti dediğim okadar çok oluyorki sanki sizi hep tanıyor hep görüşüyormuşuz gibi hissediyorum kendimi.....sizinle ne kadar yakın olmuşum anlatamam...a.s.a.s.a.s.

sanırım bu siteyi ayşegül hareketlendiriyomuş :)))
baksanıza o yok kimse yok
buna bende dahil

Son düzenleme:
evet kımseler ugramaz olduu .. eskıden en azından bır kısı yazardı .. yınede konu donerdı bır sekılde..

haksızlık etmeyin kızlar bana yaa elimden geldikçe giriyorum yazıyorum ama yinede kimseler uğramıyor...

eeeeeeeeeee hadi gelin artık..
ecrinde duröuyor dğru ama yinede giriyorum arad da olsa bakınıyorum ben....

a.s.a.s.a.s.herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

bahar rehavetidir..
bende bahar temizligi yaptim..hali yikama makinesi kiraladim haliflexleri yikadim,kuzum her yerde sürünüyor insallah temiz olmustur..ama yanliz zor bugün esimde calisiyor,o gelinceye kadar bisey yapamam halilar hala kurumadi,esyalar yerlesmedi..cok isim var cokkkkk..
doktoraya basvurdum bir pürüz cikti benden harc istediler normalde ben burda bitirdigim icin almamalari lazim ptesi onu düzeltecem,arkadasimda aklima uzmanligi soktu o almanyaya basvurdu 4 yerden olumlu cevap almis görüsecek belki bizde almanyaya geceriz..bitmiyo gurbet yolculugu..

herkeseee ıyı hafta sonlarıııııııııııııııı kızlarrr .. kocalarla bebeklerle ıyı guzel eglencelı hafta sonları dılıyorumm :))

bız bugun aralla dısarı cıktık sıtede dolandı durdu bı yerlere tırmandı . montunu cıkardım oyle guzeldıkı hava sıkıldı montla hareket ozgurlugunu kısıtladıgı ıcın . komşum arkadasımızın kamyonunun kasasına attı Aralı orda her yerı toz kir oldu kotunun dızlerı sımsıyah :) eve zor soktum ellerı pimpistii sokak cocuklarına döndu evde yıkadım pakladım şuan uyuyor ..

sızler nasılsınz..

herkese selam bayadır giremiyordum işe başladım malum, 4 buçukta çıksamda eve gelince efe yle hasret giderip sevişmekten hiç birşey görmüyor gözüm. yalnız işe başlamak acayip iyi geldi ilk hafta zorlansamda psikoloji oldukça iyi artık bende. akşamları efeyle daha kaliteli zaman geçiriyoruz. o kadar özliyorki insan ve bütün gün yorulmamış olduğun için o na daha iyi vakit ayırıp daha yaratıcı oluyor insan valla. bua arada umarım herkesler iyidir.

öpüyoruz

herkese merhaba
bende geldim ..bahar temizliği telaşı bendede var ..camlarımı sildikten 10 dakka sonra yağmur yağdı çıldırdım.bende bıraktım temizliği..
yarında seçimde görevliyim..off çok zor bir gün beni bekliyor..
ardam hastalığından bu yana daha iyi.doktorumuz vitajil adında bir vitamin şurubu verdi.sanırım o işe yarad.iştahı açıldı.daha güzel yiyor artık..aman nazar değmesin benim nazarım çok değiyor oğluşuma..
yasemin sana öneririm.devlet ödemiyor.biraz pahalı ama çok güzel bir vitamin.her vitamin var içinde..

canım sağol dr.soralım bakalım ne diyecek.....

slm ben geldim hu huuuuu ay gerçekten kızlar ne bu yawaşlık yaa kaç gündür yokum kimse girmemiş heyyyy ayşegül gel artık yoksa bizim topik gidecek arka sayfalara
ben çok yorgunum cuma günü eskişehire gittik tren yolculuğu güzeldi eceyle yürümek istedi çocuklarla oynadı babannesi yürttü artık napalım mamalarını yedi bakına bakına hiç üzmedi beni maşallah ordada aynen çocuklara bayıldı burda emeklemeyen yuvarlana yuvarlana gieden kızım orda emeklemeye başladı sanırım yaşına doğru bi daha gidicem yürümesi için hep ordagösteriyo yeni marifetlerini eşek hehe bugünde arabayla döndük yine iyiydi ama yorulduk yaaa iki gündür akşamda çantaları boşaltırken oda yürüteciyle babannesini arıyodu biyere takıldı heralde düşmüş kafası kızardı yavrumun çok ağladı yaaa nazar değdi heralde zaten trende amca uyarmıştı bizi öffffffffff üzüldüm babasının haberi yok daha nöbette bu akşam zaten özlemiş bizi çok hasret gideremeden gitti bu akşam yine yalnız yatıcam kızımla
bizden böyle işte kızlar hava süperdi gelirken mola verdik ece orayada bayıldı ayyyyyyyy artık hep çıkarız gece gündüz süppperrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…