2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bütün bebişlerin 23 nisan çocuk bayramı kutluyorummmmmm iyi bayramlar bebişler :))

kızzlarrr merhabaaa....
ay ay ayyyyyy bayıldım teonun dergılerınee oyuncakınaaa... ahh ahhh benımkı yuzlerıne bılem bakmıyorrrr o yuzden artık eşım bışey aldırmıyorrrr... ztn para yok dıoo yuzune baksa alırım en azından deger dıoo ama yok bızımkıı hep ordan oraya yurucekk parmakımı tutup... ınanın ıkı buklum yurumekten sırtım ıyıce fenalaştı ve kamburum cıkıcak yakında...

parkta cocukları dovmeye fln kalkışıyor ya...
daha dun çamaşırlıga parmagını sıkıştırdı buz tuttum hemen benı o odaya gerı goturdu yıne aynı yere sokuo parmagını ..
ıkı dış çıktı huysuzlukkk dorukta.. mahfedıtyor benı o kadar annecı o kadar annecı kıııı.. ınanamazsınız yaa bı an olsun benden ayrılmıooo .. delı olcam.. neysekı sabahları 1 1 e kadar uyuyorummmm 8 de aral uyanıo babaannesıne verıoyorum ve cumburlopp gerı yatak uyumam lazım mahfedıo benı cunku
bırde kucagıma cıkmam ıstıo tamam alıyorum haydee gerı ınmek ıstıo anındaa. mızmızzzz huysuzzzz ayyy neler cekıyorum şu aralar.. tek keyfım sabah uykularım.. gece olmadıgı ıcın...

dun gıttım tel aldım onaa 2 dk oynadı o kadar..
yemek yemıoo asla ve aslaa.. sadece uyurken bıberonlar beslıyoruzz.. mamasına muhallebı katıyorum.. yadaa muz katıo blendırlıyorum bıberonlar verıyorum bugun ılk kez oyle yaptım ıctı bırazda olsa .. uykusunda tabıkı....

havada berbattt... yaz gelemıcek kızlar sanırım bu sene... bedeviyiz . biz :=)))

Son düzenleme:
deryaaa sen esofmanları cekebılıyormussun ben bazen onu bıle yapmıyorum pıjamalarla takılıyorummm tey tey tısssss salkdım ıyıce.. ama dışarı cıkınca bı degısıyorum sormayınnn ...

merhabalar kizlar..bende kilo vermeye basladim..2 kilo verdim..aslinda daha fazla verirdim ama hergün dondurma yemeden rahat edemiyom..evde bulundurmamak lazim...baktim yemegi kesemeyecegim yürüyüse basladim..yaklasik 1 saat yürüyorum bugün hava bozuldu ya..bakalim cikabilecekmiyim..
Deniz insaallah sana göre bir ise baslarsin..
Aysegül hosgeldin..ne güzel ya komsularin varmis,benim 1 tane bile yok,ne akraba ne komsu,pilim bitmek üzere..2 ay var daha türkiyeye..
benim doktora meselesi yatti..bir dahaki döneme kaldi..esimin okulu bi bitse benim asil yapmak istedigim ya mecburi hizmet ya uzmanlik..diyorum ben gideyim ev kurayim ise baslayim yooook diyo ben nerde sen orda..iyice körelecem..doktoraya baslasam en az 3 sene daha burda kalmak istemiyommmm..

slm kızlar 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsunç........
denizcim inş gönlüne göre ib iş bulursun ben çalışıyorum vwe çok da memnunum çalışmaktan evde olmak bana göre değil maddi açıdan rahatlığı ayrı ben evde olduğumda çok gergin oluyorum eşimin kalbini çok kırardım şimdi süper çok şükür
ayşegülcüm hogeldin sensiz buralar çok sessizdi
deryacım geçen gün bende yazmıştım nt ye uğrayın diye bende bu oyuncaklardan aldım ahmet 4 5 aydır var ayşeyi yeni aldık uyku kitabımda vardı oda güzeldi ama en güzeli ayşe ya ece alıştı ahmeti alıyo kitabını açıp kuşu gösteriyo şöforu gösteriyo okuyoruz
ayşe içinde her gün bi masal uyduruyoz seviyo baka anlatıyoruz

bacılar bu nt dedıgınız magazaa sanırım uantısı nedır bu ıkı harfın acep ..? bursada varmıdır burda toyıkı var toyzz var ve joker maxy toys var ben bunlara gıttım sadece bu uunler o nt dedıgınız magazadamı bulunuyor sadece . bende almak ısterım .. aral 2 dk oynar bırakır..
suan da ben evımdeyım o ıse babaannesınde .. dedesı ve babaannesı yemek yedırmeye calısıyor hıc bı sey yemedııı bugun kahvaltı dışında.. benı emıyor 11 den berı.. bende de hal yok kalmadı cunku aralın benı emdıgı kadar ben besın alamıyorum .. halıylee cok kötu oluyorum hayır yemesem bıle sutum oluyor vucudum ıflas edıcek yakında..
48,500 kıloya duştugumu soylemışmıydım.. ıyıce mıde kuçuldu aah ahh yıyenlere hayranım..
dun yaş pasta yaptım aksam ve dolaba soktugum gıbı unuttumn oylee bırıyım yanı duşkun olsam başımı dolaptan çıkarmasammm ne guzel olurrrrr......

bu arada eşımın eger 47 kıloya duşersem benı hamıle bırakıcagını soyledıgını soylemışmıydımmmmm
tehdıt altındayım kızlarrr kurtarın benı

hamıleyken cok yıyorum dıye bu careyı bulmuş beyefendı şapşall yaa :)))

merhaba kızlarrrr
bütün bebişlerimin BAYRAMINI kutluyoruz ırmak ve adayla ÖPÜYORUZ HEPıNıZııı
kızlar sabah ırmağı törenine gittik
kızım 4. sınıflada en çok kitap okuma yarışmasında 1. oldu ödül aldı çok mutlu oldu meleğim ve gurur duydum bende sonra kzlarla yemeğe gittik eşim çalışıoo bugün kız kıza takıldık yanii ardında yağmur bastırdı ewe attık kendimizi iştee bööle bi gün geçiyoz
aşkomm ayşegülümm gelmişşş hoşgeldin cnm ii olmana sewindim cnm oğluşum yürüyoo artık maşallah dişte çıkmış hayırlı olsun bizde yürüyoz ama diş yok hala beklemedeyiz
adaşş çok güsel şeyler almışsın teoma
kızlar ben kçatr ada vıyaklıyooo

hoşbulduk deryam sen nasılsın ada nasıl fıstığım benim öp onu benim için ırmağıda tebrik ediyorum hiç şaşırmadım bu başarısınada
kızlar bu arada doğaçın videosunu koydum ben facebooka merak edenler bakabilir ok
yasemincim üzülme canım biter elbet bu gurbette sonu güzel olsun canım benim sabret türkiyeye gelipte napcan durumlara baksana herkes sürünüyo
neyse yine canım sıkıldı bak şimdi öpt. hepinizi canolar

deryacım aldığın kitaplar çok güzel
teo okuduklarını anlattıklarını dinliyo demekki ne güzel zeynep nerde ben bişeyler anlatıyorum o ise beni hiççç sallamıyor başka yerlere bakıp başka şeylerle oynuyor hiç laf dinlemicek diyorum babasına
bizimkinin şu anda en popüler eğlencesi parmağımızdan tutup oda oda dolaşmak ve giderkende önüne çıkan dolap çekmece ayakkabılık gibi yerlerin kapaklarını açmak :))
bayılıyo bu işe bide balkon hastası oldu beni kapısına kadar götürüp dışarı çıkmak istiyoooo
bütün gün öyle geziyoruz denizin dediği gibi yakında kamburum çıkacak eğilmekten

yasemıncım gurbetlık coookkkk zorrr bende kısada olsa bı donem yaşadıgım ıcın bılıyorum
ztn suanda da ıstanbuldan ayrı aılemden ayrı oyle gıbıyımm..

ama sakın turkıyeye donmee allah askıan ne var burda tovbee tovbee mıllet bırbırını yıyor açlıktann ..
baya kötuleştı memleketımın hali.. ış yok guç yok herkes kendı havasında kımsenınkımseye faydası yok.. boşver yurt dışında bu kadar deıldır..
yalnızsın anlıyorum cok zor kızını yapayalnız buyutttun ama ınşallah bunun bır mukafatı da olacaktır rabbımden sana.. (amin)

sevdacım bız bu aralla zeynepı bı odaya sokalım bence bıgunn.. suan nasıl sırtım agrıyor varyaa... of off..
esımlede msn de atıştım sınırlerım hat safhada.. sanırım reglı olcam..

sabır sabırrr........................

Denizcim bu nt büyük bir kırtasiye,bursada da vardır sanırım..Kitaplar çok güzel ama bana fazla din ağırlıklı geldi yanai eleye eleye bunlar kaldı diğerlerinde her sayfada dişimizi fırçalayıp Allaha şükrederiz,bir sonraki sayfada yüzümüzü yıkayıp şükrederiz şeklindeydi,bana biraz fazla geldi açıkcası bunlar biraz daha bebeğe hitap ediyor

günaydıııııııınnn güzel haziran annişleri özlemişim bu açılışı yapmayı yav hayırlı cumalar hepinize

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hava guzele benzıyor yenı kalktım ben .. bılmıyorum o yuzden kafamı daha cıkarmadım camdan..
bırazdan aşağıya ınıcem ve Aral la olan seruvenım gece 23,00 e kadar devam edıcek ayakta onun peşınde ve ha duştu duşucek gıbı anlık korkmalarımla..

ay ne zaman buyuyecek bunlar bee....

deryacım sagol gorursem bakarım nt ye..

kızlar ben arala wenice dıye bır magaza var ordan hakım yaka tshırt fln aldım shortla gıydırdm sandaletlerıde var kahverengı
allahım super olduu yaa yazın cok cici olcaklarr... inşallah...
ama hemen cıkardık uşumesın dıyee

bugun eger gıydırıp resımlerını cekebılırsem kı Aralın resmını çekmek cok cok zor sureklı hareket halınde oldugu ıcın.. neyse çekersem ekleerım..

c tesı ıstanbula gıdıyoruz. buyukıhtımalle.. Aralı bu kez daha zor bırakıcam cunku ıyıce yapışık kardeşler gıbı olduk

su halsizlikte olmasa iyiyiz sükür..terzi kendi sökügünü dikemez ya bende benim kansizligi bi türlü tedavi edemedim..ilac kullanasim gelmiyo..demir almam lazim hemde uzun süre..tabi buna bide bahar yorgunlugu eklendi zeynebimde iyice hareketlendi bu bahar yorgunlugu bunlarida biraz vursada uyusalar..

canımm at kendini dışarı gez açılırsın
bu arada zeynebin resmini ilk kez görüyorum burda maşallah çok tatlı
dün eşimin akrabasınn bebek mevlütü vardı eşem dün resmi tatil olduğu için evdeydi kızımı sattım ona mevlüde gittim orda asla durmazdı çünki
baba kız vakit geçirmişler
bide kızım kakasını yapmış bi güzel eşimde tabi mecbur kalınca altını açmış
zeynep normalde altını açtırıp bağlatmayı hiiiççç sevmez
temizleyip bağlayana kadar canım çıkıyo kalkmaya çalışıyo kaçıyo ağlıyo
ama dün babası temizlerken hiç sesini çıkarmamış
eşimde bu kız sana naz yapıyo diyo
tamam o zaman bundan sonra altını sen açıyosun dedim :))

biraz önce girdik eve parka gittik ana kiz sallandik..kimseler yoktu bu saatde..
o resim yakinda kalkar sevdacim babamiz yasakliyor nete resim eklemeyi,kizi cok kiymetli herkesin kizi kiymetlide bizim bey biraz karadenizli nasil oluyorsa birazi iste avatar kisminda minicik filan dediysemde ikna olmuyor..benim zeynepte ayni alt degismek özellikle giydirmek ölüm,kaciyo..

geçen gun aral bey burdan bır arkadaşıyla once carrefour a gıttı daha sonrada evımıze arkadaşını davet ettı beraber oynadılar (bızımkı hafıften burak ın sacını cektı vede omuzundan tutup oyuncagıyla oynamasını engellemeye calıstı) çaktırmayınnnn :ecrin_bebek:

sevdacim,gecen ekledigin fotoda salincak vardi ne kadara aldiniz ben burda bakiyorum 15ila 19 euro filan..acaba alsammi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…