2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrr benim ilk ve en güzel hediyem bugün oğluşum enniiiii diyerek ve beni severek uyandırdı veeeee ilk adımlarımız nihayet bugün geldi,çok sevdik yürümeyi kendi kendine yürümek istiyor sürekli umarım düşmez aşkım benim!
Babamıza gelince onu hiç affetmiyeceğim gece yatmadan önce ve sabah kalkınca kuru kuru kutladı..beni çok kırdı yaaaa tam bir hayalkırıklığı yaşattı yine bana.. günlerdir onun yanında diğer arkadaşlarımın eşlerine ahkam kesiyordum küçücük de olsa mutlaka bi şey al ilk anneler günü her kadın bekler vs.. diye eşim almadan gelse eve almam vs diye espri bile yapıyordum o da tüm bunları duymasına rağmen ,beni bilmesine rağmen (böyle günlerin özellik taşımasını isterim ) bugün tık yoktu ya...olay hediye olayı değil içten bir söz,sıcak bir sarılma,küçük bir not,kendi elleriyle yaptığı bir tost herhangi bir şey beni düşündüğünü belirten(bana göre hediye en çok bunlar ).. 2 gündür beraber takılmışız hiç fırsat bulup da bişey alamamış,bahane klasik anlayacağınız...
oysaki neler hayal etmiştim sabah oğlum ve eşim tarafından güzel bir şekilde uyandırılacağım sonra eşim kahvaltıyı hazırlamış olacak veya kahvaltı yatağa gelecek :) ,ardından giyinip süslenip hazırlanacağız kameraya günün anlamını belirten konuşmalar yapacağız ben annelik hakkındaki duygularımı,onları ne kadar çok sevdiğimi falan anlatacağım ardından anane,babane ziyareti vs..
hiç biri olmadı kızlar zaten çok geç yatmıştım ,çok da geç kalktık anane ve ablam yeğenlerim bize geldi apar topar bir kahvaltıdan sonra hep beraber dışarı çıktık,eşim somurttu durdu (yanımızda sıkıldı) ,oğluşun dişi tuttu susmadı vs..
Offf hiç umduğum gibi bir gün değildi,zaten hiç bir konuda hayl kurmamayı ve beklenti içinde olmamayı bir türlü öğrenemedim neyse günün en güzel kısmı oğluşumun yanımda olması,yüzüme bakınca verdiği gülücük ,anniiii diyişi ve ilk adımlarımız oldu! daha ne olsun :)

Son düzenleme:
Deryacım üzme kendini...
Ben minik bir öpücük veya kuru bir tebrik bekledim o bile olmadı maalesef.
Bir tek canım kızkardeşim kutladı anneler günümü :) bunada şükür..
Kuşum yanımdaydı ya sağlıklı sıhhatli ya.... en önemlisi ben anneyim diyebiliyorum yaa daha ne isterim......

Hepinizin anneler günü kutlu olsun canlarım benim....

kızlar gunaydın... bızımde bır kac sorun ve tartışma dışında guzeldı gunumuz..

bnmde anneler gunum c tesı akşamı ben pc başındayken kutlandı ..
eşımle tartışmıştık ama anneler gunu yada hedıye fln deıldı konumuz cok başkaydı ..
neyse ben yukarı çıktım onlar babaannede kaldılar Aral la.
nette takılıyordum eşım ve aral geldıler annem kapııyı açtı ben bu odadayım hala . aral kocaman poşetı içindekı agır şeyle zorla taşıyarak odaya geldı pıtı pıtır.. ve elındekını uzatttı hemen anladım cunku bı kac ay evvel o saç maşasını begenmıştım .. hem duzleştıren hemde kıvır kıvır yada su dalgası yapan bışey. eşım ve oğlum gıtmış almışlar.. aralı optum eşımı opmedım .. sonra bı baktım kı pahalısını almışş bırde ona sınırlendım .. cunku aynısının sadece 10 watt duşuğunu gormuştum ama gıtmış eşım yenı çıkan bır ust modelı almış .. neysee

ertesı gun yalovaya gıttık annem ben kayınvalıdem eşım Aral . dedemız gelmedı bı tek . yalovada cok cok guzeldı dayılar teyzeler halalar herkesten bana hedıye geldı bız onlara hedıyeler verdık yegenım aradı kutladı .. bır teyzemızınde dogum gunuydu kutlandı pastalar borekler mucverler ay patlıcaktım artık.. cok kalabalıktı cok gulduk ..

BU ARADA ARALINDA ILK DOGUM GUNU HEDIYESI GELDIIIII..
HANİ ŞU BAHSEDILEN BISIKLETLER VARYA PNCE KENDINIZ SURUYOR YONLENDIRIYORSUNUZ SONRA BUYUDUKCE YANI COCUKLAR KENDILERI PEDALLARINA BASABILIYORLAR.. ONDAMN ALMIŞ TEYZEMLER BIZ ARABAYLA GITTIK DIYEDE VERMEK ISTEMIŞLER ERKENDEN.
DOĞAÇTA DA VAR SANIRIM AYNISI IŞE ONDAN .. ARAL BAYILDI BAYILDI INIP INIP TEKRAR BINDI ONUNDEKI KORNAYA BASIP DURDU..
ZTN KUCAKLARDAN HIÇ INMEDI YAVRUM AZCIK ŞAŞIRDI ORTAMA
BU ARADA ANNEMDE GITTI ISTANBULA

ama herşeyden öte oglum bana anneee dıyor artık hemde cok kaba bı şekılde maço olcak bu dıyorum.. bnm ıçın en guzel anneler gunu hedıyesıde bu oldu.. pıtır pıtır zorla hedıyesını getıtırkende gozlerım doldu ascık agladım

Rabbıme şukurler olsun.. Allahım her hak edene ısteyene bu duyguyu yaşatsın.. yavrularını kaybetmış melek annelerıne bır evlat nasip etsin inşallahh..

aminnnnnn canım denizcim o bisiklet bizim değil gittiğimiz restaurantın gelen müşterilerinin çocuklarının eğlenmesi için temin edilmiş orda her boy bisiklet vardı yürütece kadar oyuncak ata kadar hepsi düşünülmüş ben almakta kararsızım ya o sapı ince kaldırımlarda öünü kaldırmak zor oluyo parklarda falan kullanılır ancak uzun yürüyüşlerde zorlar bence evdede güzel olur dün görümcemler oğlumun salıncağını getirmişler çok sevindi doğaç hep sallanmak istiyo şimdi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay şımdı gordum eşım bana cok cok guzel cok duygulu bır mektup yazmışş anneler gunumude kutlamışş zaten kutlamıştı bende teşekkur etmıştım .. ama barıştıgımız halde hala gonlumu hoş etmeye calışmış mektuplada.. cok guzel yaa yatak odasına koymuş resmımızın yanına ama ben gormemıştım .. canım bnm yaa .. mutlu oldum kızlar.. :)

ayyy ne güzel denizcim çok ince bi eşin var kıymetini bil gerçekten bizde nerdeeeeee sade bi tel açtı dün kutladı geçti valla

bu arada doğaç çok ishal kızlar 2gündür cır cır hiç bitmedi geceleri bile yapıyo kaç kere değiştiriyorum altını bide huysuz diş çıkaranlar sizdede oldumu acil cvp yazın nolur ateşi yok sadece cır cır bide iştah sıfırın altında seyrediyo muz patates falan yediriyoz ama kar etmiyo zorla yiyo onuda

canımm Aralda cok aşırı ıshal olmadı sadece bugunlerde daha cok kaka yapar oldu katı deıl ama sıvıkta deıl.. ama bazende normal seyrınde gıdıyor bu durum tabıkı dışlerden dolayıdır.. patates haşlayın bacım.. bırde muz fln doğaç sever muuzu aral hıc sevmıyor ..
hepsı bırden cıkıcak bızımkılerdın dışlerı bence ayşegulcum

Denizcim ben senin eşinden bekliyordum zaten bir jest..:) valla anlattığımız kadarıyla eşlerin anlayışı,tutum vs.. açısından senin eşini tebrik ediyorum valla ilet ona da ! Çok şanslısın canım bu elektriği kaybetmeyin sakın..
Bu sabah Asrın kucağımda oturuyordu yüzüme baktı anniiii dedi ve gülümsedi sonra tekrar kafasını göğsüme yasladı eridim bittim resmen bende dayanamadım mutluluktan ağladım,çok çokkkkk güzel bir duyguymuş yaaaa hele birde anne demesi yokmu offff yani...

Dün çok kırıldım akşama kadar tek kelime etmedim ama boğazımda bir yumruyla gezdim resmen gece de dayanamadım biraz konuştuk beni nasıl kırdığını anlattım ama bay zeytinyağı hep bulur üste çıkacak bahaneler..bugün kesin gönül alma olayına girer ama geçti artık dün dündü ve ben bir daha ilk anneler günü heyecanımı hiç yaşayamıyacağım artık tüm umutlar seneye...

Ayşegülcüm biz de hiç ishal olmadı ama iştah gerçekten çok azalıyor şimdi de diş bekliyoruz bakalım çıksın da şu mızıl mızıl halden kurtulsak yavrum perişan oluyor.. ishal için de muz,elma ve pirinç çorbası yap (yağsız) canım iyi gelir diye biliyorum

off bazen bende cok sinirlenip ufacık şeyleri buyutuyorumm.. ve tum kapılarımı kapatıyorum ve sinirim geçene kadarda yalnız kalmak istiyorum ş. ama bı yandan da neden onu uxzuyorum dıye kendıme kızıyorum kızdıkca kapılarımı daha cok kapatıyorum duvalar öruyorum harl harıl.. ama eşım cok sabırlı ıllede yıkıyor duvaları konuşuyor alıp benı karşısına.. c tesı bı basketbol maçına gıdıcektık kapıda sorunla karşılaştık ve ben onu suçladım olay bu yanı.. bende maça gırmedım gırmek ıstemıyorum dıye ona bagırdım o da peşımden geldı böyle ıştee..

sabah ta mektup yazması benı cok duygulandırdı .. ztn bugunlerde herşeye aglıyorum..
o da belırtmış cok zrlu bır sureçten geçtıgımı ama aşacagımız oglumuzun buyuyecegını vs.. vs.. umut dolu sozler..

Allah bızı sevdıklerımızden ayırmasın....

amin denizcim doğaça yapmadık şey kalmadı patateste yediriyoz muzda zorla ama ya dötü çıktı yavrumun resmen çok kötü şimdi yanımda yine yapıyo valla ıkınıyo ama dediğim gibi kusma ateş falan yok ishal ve huysuzluk iştahsızlık var bugün eşim kesici şurup getiriyo eczaneden almış deneyelim kesmezse dr. a götürcem

gecmis olsun aysegül bazi cocuklarda oluyo böle..insaallah hasta degildir ve cabuk gecer..
anne olmak zor zanaat sabir istiyo,bizim gibi serbest alismis bayanlarin bir anda bagimli hale gelmesi yipratiyo haliyle..eslerimizin destek olmasi lazim..Rabbim anlayisli olanlarinkini artirsin anlayislarada akil fikir anlayis versin..yoksa hepimiz derinlere dalacagiz

ayşegülcüm geçmiş olsun ben olsam doktora sorarım şurup vermeden ama sen bilirsin tabi senin çocuğun daha iyi tanırsın haliyle.diş çıkarmanın ishal yaptığını bilmiyorum bizim doktor dişle ilgisi yok dedi ishalin ama gene de her çocukta farklı oluyordur belki de.

bu arada bursalı hanımlar size kesinlikle kimlikteki e bebek mağazısını gezmenizi tavsiye ederim.dün dolaşmak için çıkmıştık birden eşim gel rüya ya araba koltuğu alalım dedi(sürekli onun arabada güvenli olmasını istiyordu)ilk önce carefourre daki joker e gittik ama kız renkleri yoktu eşim de sinirlendi kızıma mavi renk almam diye çıktık zafer plaza ya gittik chicco ya baktık orda da yoktu sonra bi oyuncakçı vardı adını hatırlayamadım oraya girdik orda da isofixli yoktu.hayda bu sefer de geldiğimiz yolu döndük koru park a gittik tahmin edeceğiniz gibi yine bulamadık artık eşim çıldırmak üzereydi ben de yorulmuştum ama bizimki dururmu inat yaptı gel özdilek e de bakalım dedi haydaaaaaa gene dön bu sefer yalova yoluna gittik özdilek e orda ise doğru düzgün bir marka bile yoktu ben de en sonunda dedim ya şu kimlik te e bebek mağaza açmıştı (oraya hiç gitmeyiz ama içime doğmuş heralde)internette baya bir şeyler satıyor istersen gidip bir bakalım son çare gittik ve kapıdan girer girmez eşim tamam bulduk dedi.koca koca alışveriş merkezlerinde bulunmayan çeşitler ve markalar hep orda var meğerse orası toptancı gibi birşeymiş bütün mağazalar ordan alıyormuş.ama neler var bir bakın derim biz koltuğumuzu bulduk chicco nun isofixli ve kırmızı renk hemen arabamıza koyduk bebişimize de oturttuk bir güzel de uyudu bir ara fotosunu da eklerim onun yanında 150 liralık hediye çeki verdiler ve bir sürü indirim kuponu valla çok memnun oldum.bir kaç tane de oyuncak aldım kızıma küpler,playskool un şekilli kaplumbağa sı ve fisher price ın uykucu denizatı..:)yarın da gidip hediye çekimle mamalar ve başka oyuncaklar alıcam belki giysi de alırım zaten aptamil i bitmişti.orda mamalar ve giysiler de var..aynı mağaza ankara ve istanbul da da var bu arada duyurulur..biraz reklam gibi oldu ama gerçekten çok beğendiğim için.

benim kızım da anneler gününde artık koşarak hediye verdi hep gelip sarılıyor öpüyor yaaa beni çok seviyor o beni sevdikçe benim ağlayasım geliyor allahıma her onun yüzüne baktığımda şükrediyorum böyle bir aşk yoktur herhalde dünya üzerindeki allah aşkından sonra gelen en yüce aşk bence anne çocuk sevgisi...

eşim ise elektronik çerçeve almış rüyanın resimlerini yüklersin dedi..ama hediye önemli değil hiç bir zaman birşey beklemedim ne ondan ne hayattan sadece hep gerçek aşk ve huzuru aradım..bu arada gerçek aşk deyince arash-helena nın şarkısı geldi aklıma bu uzun yazıya onun sözleriyle son vereyim bari öptüm sizi canlar

This Was Just Meant To Be
You Are Coming Back To Me
'Cause, This Is Pure Love
'Cause, This Is Pure Love
...

benim ilk anneler günümde çok güzeldi eşim gece hiç uyumadan harıl harıl renkli kartonlardan kalpler kesmiş evin bütün duvarlarına yapıştırmış yerlere heryere serpiştirmiş koridorun sonuna da hediyesini koymuş tabi güzel bi notta :))) şansa da batuhanda gece zırt pırt kalktı zavallı eşimde bana çaktırmamk için hemen yatağa koşmuş durmuş.
sabah kalktığımda o manzarayla karşılaşmak beni çok şaşırttı tabi kahvaltımda hazırdı...
oğlumunda "anneler günün kutlu olsun seni seviyorum anne" yazılı kalbi bana getirmesi çok muhteşemdi...

Enişteye kocaman bir alkış canım,helallll!alkisalkisalkis

günaydın kızlar moralim sıfır ömrümde böyle bir şey yaşaömadım ilşgilenenizin oluırsa şu konuyu okuyabilir....
birderdim vara konu açtımm....biraz uzun ama desteğe ve görüşlerinize ihtiyacım var...

karamsar canım üzme kendini.... :teselli:
kimsenin yaptığı kötülük yanına kâr kalmıyor

yasemincim okudum şimdi üzme kendini bu kadar sende zaten sıkıntılar vardı bide buna kafanı yorma canım kendine zarar verirsin

Sağolun kızlr aklım almıoyr şokta gibi geziyorum dilimdende kafamdanad atmıyorum bazen inanın annemin benim üzerime yürüdü anlar +geliyor g
ö+zümün önüne.

ben de okudum ama neden bu kadar taktığını anlamadım çakıverseydin bir tane biri benim annemin üzerine yürüyecek onu var ya....................................................................................................bence hiç görüşmemek en iyisi mesafeli olmanı tavsiye edebilirim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…