2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım inanki dmesi o kadar kolaykii..bende derdim yani ama bıra çakmayı dilim tutlduda bir şey bile diyemedim......zaten abim zor zaptettii...sonrası naptı bilmiyorum biz çıktı...:dilcikar::dilcikar:

canı cehendemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...nankör...

slm kızlar kaç gündür giremiyorum yine
eceden fırasat kalmadıı iki gündür evdeydim kızımla
pazar akşamı eskişehirden haber geldi kayınvalidem ve pederim gittiler apartopar eşimin dayısı vefat etti bende izin aldım gitmedim işe
nasıl geçti son bi kaç gün anlamadım dün gezmeye gittik kızımla ama rezil etti beni yollarda arabasını hiç sevimiyo kucakta da durmııcakmış hanım ayyyyyyyyyy öldüm arkadaşa varana kadar tıkana tıkana ağladı insanlar camdan balkondan akıl veriyo filan ayyyyyyyyyy sinir geldi eşimi aradım sonra gel al bizi diye bi daha tek çıkmam bi de ankaraya gidicekti eceyle bi yere götürmem artık annemle bırakıp bırakıp gezcem -tatlicadiarzu-
benim kızım da son zamanlada söylene söylene ağlamayı öğrendi bıdıdıdııd bişeyler diyo ayyyyyyyyy bide konuşmaya çalışıyo anlamayınca kızıyo çok tatlı ıhh bıhhh deyip duruyo yeni kelimeler çıkartıo filan

Canım nice nice senelere hep beraber mutlu,huzurlu bir şekilde girersiniz inşallahhh..

karamsarcım nice sağlıklı, sıhhatli, mutlu senelere....

deryacım bu arada kilo takip çizelgene bayıldım alkisalkisalkis

Saol Esracım baktım çok ağır gidiyor kaplumbağayı harekete geçirdim :) gel sana da yapalım!

iyiki dogdunn yasemın nıce yıllar dılerım eşın ve yavrunla.. konunu daha okuyamadım ama okuycagım canım...

esteda cok guzel ve hoş bır surprız olmuşş bende duygulandım okurken..

esracım nasılsın .. senfaze dekı hazıran annelerınde varmısın canım ?

bende ıkı gundur alacakaranlık adlı kıtabı okuyorum ve neredeyse bıtmez uzere.. cok surukleyıcı kac yıldır kıtap okumayı bırakmıştım nışan evlılık hamıleleık cocuk derken.. hafta sonu eşımın yegenınden aldım alacakaranlık ve sonrasında kıtabın devamı olan bır başka kıtap olan yeniay.. bu bıtsın hemen yenıay ı okumaya başlıycam .. eşım delırıyor gecelerı aral ve o uyuunca hemen okumaya başlıyorum .. hatta hıç elımden duşurmuyorum ıkı gundur .. adamda haklı..:))

tavsıye ederım kızlarr vaktı olanlara..

bu arada sibelcim ben bılıyorum orayı bı kac kez gıttık .bayada yer gezmışssınız yaa
fıyatı nedır koltugun ona gore gıdelım canım

slm kızlar doğum günün kutlu olsun yasemincim bizde kaç gündür diş buğdayıyla uğraşıyoz tutturdular sade ekin buğdayından olurmuş diye memlekette annemler buğday arayışına çıktılar aslında bulamadık diye aşurelik buğdayla yapcaktık kayın validem sinir krizi geçirdi ertelemek zorunda kaldık psikolojik sorunları var ciddi derecede elinde değil kadının hastalığı var hemoroid onu kafaya taka taka sinir hastası oldu götürmediğim dr. kalmadı kaç gündür yarında kolonoskopi çekilcek özelde oraya götürcem kaç gündür dr. geziyoz sırf içi rahatlasın diye bişeyi yok diyo dr.lar illa var diyo neyse böyle bende tempo bitsede kurtulsak yoruldum gerçekten moralini düzeltcez diyede baya dil döküyoz anlamıyo tıbbi tanısı hastalık hastasıymış bütün gün kendii dinliyo hastamıyım diye neyse erteledik bi müddet pztesi yapaıca aksilik çıkmazsa

doğum günün kutlu olsun yasemincim

cemredenizcim canım gerçekten çok güzel bi süprizdi

Dün annemlere gittik bahçeye indik oynasın batuhan diye bende yanındayım ama neyse oturduk yere çimlerle falan oynuyo sonra daldı biyere bakıyo eğildi bende hayret nasıl kıpırdamadan duruyo diyorum meğersem karıncaları görmüş sen onları takip et sonra parmağını uzataraak öldür hepsini şok oldum ya Allah tan ağzına falan atmamış dikkatli dikkatlide izliyo onları

cnm isofixliler 550ytl den başlıyor bizimki 580ytl ye aldık ama sadece oto koltukları isofixsiz olanlar 200ytl ye de var.

fotoğrafını yüklemeye çalıştım ama olmadı chicco key 1 isofix olarak google dan bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…