maşallah valla annesi allah nazardan saklasın yavrum benim çok sevimli enes
maşallah canım ya çok tatlı Allah nazarlardan saklasın yerim seniigamyoncuiremsu
öncelikle gözyaşalrıma hakim olamadığımı belirtmek isterim iyiki varsınzı arkadaşlar...ayşegülede bahsettiğim gibi yakınımda okadar çok güvenbdiğim insanlar bile benim kötü olmamı isterken siz benim yüzümü bile görmediğiniz bir kişi için dua ediyorsunuz sağolun arkadaşlar allah sizinde yavrularınızı size bağışalsın sağlık sıhhat mutluluk ve gönlünüzden geçenleri versin inşallah....
Esracım ilk defa görüyorum enesi maşallah ne kadar tatlı yakışıklı allah nazarlardan saklasın yavrunuzu size sağlıcakla bağışlasın...
dün akşam 3. dişide çıktı oğlumun huysuzlanıyo biraz herşeyi ısımak istiyo
karamsarcım merak etme hepimiz dua ediyoruz ve ben inanıyorum ki iyidir sapasağlamdır bebişin ayyyy çok heyecanlandım kızlar şimdi hamilelik günlerim aklıma geldi onun tadı da bir başka...
biz de bugün doktora gittik bebişim pamukçuk olmuştu ağzı ilaç verdi 2 haziran da da aşı olmaya gidicez bir yaş aşısını kan da verdik bugün yaşında kontrol ediliyormuş biz bu günden verdik gittiğimizde bakıcaz hepsine..bir de azı dişleri çıkıyor dedi doktor o yüzden iştahsızmış yavrumgeriye bir tek köpek dişleri kaldı onlar da artık 2 yaşına doğru çıkar bakalım....
enes çok tatlı maşallahh Allah nazarlardan saklasın ....
ece ninde 3 çıktı 4. görünüyo şimdi bakalım çıkar yakında iştah gitti gerçektende huysuz bide aam başka bişeyi yok çok şükür napalım düzelirler inş bitince diiler
Gerçekten yaaa özellikle şu günlerde geçen sene bu zamanları düşünüyorum o telaşımı,o duygu kaosunu,o sabırsız bekleyişi,herşeyden çok seveceğimi bildiğim ama tanımadığım insanla tanışma anımı.. Çok güzeldi bir kez daha yaşamak isterim ama ne zaman hiç bi fikrim yok,göze alamayabilirim...
Biz de kanımıza baktırdık bu ay doktor kan sonuçlarına göre demir eksikliği yok ama elinizdeki şişeyi bitirin depo olsun dedi şimdi azar azar veriyorum,tabi vitaminimize devam.. Kızlar öyle kafanıza göre demir ilacınızı yada vitamini kesmeyin kan sonuçlarına göre doktor karar versin..
Bizde bir yaş aşıları için sağlık ocağına gideceğiz ama bişey soracağım en son pnömokok aşısı yaptırdığımda son dozo siz dışardan alıp geleceksiniz demişlerdi ( ilk dozları devlet karşılamadan önce ben dışarıdan alıp doktora yaptırmıştım) ilk dozu sağlık ocağında olmadığı için öyle bişeyler söylemişlerdi biliyormusunuz son durum ne, devlet ödüyor olmalı aşıyı dimi? boş yere aşı alıp gitmeyim..
Canım benim tabiki yanındayız hepimiz burada herşeyi beraber paylaşıyoruz acıyı da ,sevincide,üzüntüyü de,sıkıntıyı da...da..
Hepimiz inanıyoruz ki minik bebiş annesinin karnında gayet sağlıklı keyif çatıyor ( hatta burdan erkekkkk gibi gözüküyor :) tabi hayırlısı! ) Yasemincim için rahat bir şekilde git doktora hem ayşegülün de dediği gibi ilaçlar etkilemiş olsa şimdiye kadar düşük olurdu, hadi bakalım canım hbrlerini bekliyoruzzzz..
Esracım Enesimiz de çok yakışıklı maşallahhh annesi zaten bu haziran bebeklerinin kızları ayrı güzel,erkekleri ayrı bir yakışıklı..kaydirigubbakcemile3
Ayşegülcüm ohhh gidiyorlarmış okudum ve ben rahatladım inan biraz olsun tasası,sıkıntısı uzaklaşır sizden..umarım orada kendini daha iyi hisseder ve iyileşir Allah sağlık versin acilen..
Şu yemek olayı yazmışsın ya seni çok iyi anlıyorum canım insan hamileyken en ufak yardım bile çok mutlu ediyor bende çok bekledim hamileyken,doğumdan sonra.. ilk aylar çok zorluk çektik süt nedeniyle bebekten zaman bulup yemek yapamıyordum ve tabi yiyemiyordum bişey kayınvalidem aaa olmaz öyle sen yemelisin diyip gidiyordu bi güne bi gün de yemek yapıp getirmek yada çocuğa ben bakıyım sen yemek yap demedi..bende halaaa affetmedim.. Sende için elvermez tabi yapmamaya ama çok üzüldüğünü bilsinler içine atma..
Doğaçcığımın d.günü de gayet güzel geçecek annesi sen hiç tasalanma.
Offf şu azılar bizi mahvediyor yaaa...iyice iştahsız oldu hiç bişey yemiyor bend eçıldırıyorum tabi! Sabah ilk kez pirinçunundan muhallebi yaptım azıcık yedi o da benim zorumla sonra koluma bir vurdu muhallebi halıda...
Kızlar bu arada ben tatlı hiç vermedim şimdiye kadar bugün itibarıyla başladım siz veriyormusunuz? (arada dondurmamdan yada çikolatadan ısırıyor o kadarcık)
Aaaa bide süt vermeye başladım şu pınar çocukların ilk adım sütlerinden veriyorum artık yani kahvaltısına,mamsına falan su yerine süt koyuyorum ,şimdi vermek lazımmış yoksa sütten kesince zor alışıyormuş inek sütüne...
Kızlar üzücü bir haber ama paylaşmak istedim sizlerinde haberiniz olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...lma-yakti-cigerimizi-anneler-dikkat-edin.html
iyi geceler arkadaşlar keşke size güzel haberler verebilseydim.evet hamileyim ama daha 4hft.1 günlük ve çok yeni olduğundan daha bebeğin kalğp atışlarını duyamdık bu sorun değil tabi içmiş olduğum ilaçlar ağımış ve bebeğe zarar verirmiş dr.alalım diyor düşünün dedi..........
Kızlar üzücü bir haber ama paylaşmak istedim sizlerinde haberiniz olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...lma-yakti-cigerimizi-anneler-dikkat-edin.html
Heee bu arada suus sana 4.takım zayıflama yarışmasından selam getirdim.. Nurcanın çok selamı var -tatlicadiarzu-
Allah hiç bir anneye yaşatmasın böylesi acılar,en çok korktuğum çekindiğim şeylerden biri bu zaten tüylerim diken diken oldu okurken resmen.. Aman dikkat edin kızlar,hepimiz dikkat edelim Serpilcim sende babanesine de söyle olurmu yaaa Allah korusun melekleriii...
kuzucum benim oğlumda 2 haziran doğumlu enesinle aynı gün doğmuşlar:)))
iyi geceler arkadaşlar keşke size güzel haberler verebilseydim.evet hamileyim ama daha 4hft.1 günlük ve çok yeni olduğundan daha bebeğin kalğp atışlarını duyamdık bu sorun değil tabi içmiş olduğum ilaçlar ağımış ve bebeğe zarar verirmiş dr.alalım diyor düşünün dedi..........
a.s. canımmm getiren götüren sağolsuna.s. hmmmmm bi bakimmm bakalım nasıl gidiyomuş zayıflama işi pazar günü gözlerimle görücem inşallah nurcanı kaydirigubbakcemile5
benimde en korktuğum şeylerden biri de bu yaa Allah korusun kuruyemişi uzak tutmaya çalışıyoruz ondan ama başka şeyler veriyoruz eline dikkat ediyoduk daha da dikkatli olmak lazım offf çok kötü oldum sabah sabh
kafam çok karışık arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum eşimde dahil herkes bu son kararı bana bıarktılar....
kafam çok karışık arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum eşimde dahil herkes bu son kararı bana bıarktılar....
iyi geceler arkadaşlar keşke size güzel haberler verebilseydim.evet hamileyim ama daha 4hft.1 günlük ve çok yeni olduğundan daha bebeğin kalğp atışlarını duyamdık bu sorun değil tabi içmiş olduğum ilaçlar ağımış ve bebeğe zarar verirmiş dr.alalım diyor düşünün dedi..........[/QUOTE[/I][/B]
üzüldüm canım yaa peki kesinmi zarar görmesi başka doktorlarla görüşmeden kararınızı vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?