2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Offf şu azılar bizi mahvediyor yaaa...iyice iştahsız oldu hiç bişey yemiyor bend eçıldırıyorum tabi! Sabah ilk kez pirinçunundan muhallebi yaptım azıcık yedi o da benim zorumla sonra koluma bir vurdu muhallebi halıda...
Kızlar bu arada ben tatlı hiç vermedim şimdiye kadar bugün itibarıyla başladım siz veriyormusunuz? (arada dondurmamdan yada çikolatadan ısırıyor o kadarcık)
Aaaa bide süt vermeye başladım şu pınar çocukların ilk adım sütlerinden veriyorum artık yani kahvaltısına,mamsına falan su yerine süt koyuyorum ,şimdi vermek lazımmış yoksa sütten kesince zor alışıyormuş inek sütüne...

Son düzenleme:
maşallah valla annesi allah nazardan saklasın yavrum benim çok sevimli enes

maşallah canım ya çok tatlı Allah nazarlardan saklasın yerim seniigamyoncuiremsu

Esracım ilk defa görüyorum enesi maşallah ne kadar tatlı yakışıklı allah nazarlardan saklasın yavrunuzu size sağlıcakla bağışlasın...

dün akşam 3. dişide çıktı oğlumun huysuzlanıyo biraz herşeyi ısımak istiyo

Kızlar sağolun hepinizden Allah razı olsun şimdiye kadar babadan korkuma cesaret edemedim yayınlamadım şimdide amannnn diyorum napıyım yaaaa...

Diş çıkartanlara Allah sabır versin... Bizim 8 tane var şu anda herbirinde ayrı mahvolduk...

Heee bu arada suus sana 4.takım zayıflama yarışmasından selam getirdim.. Nurcanın çok selamı var -tatlicadiarzu-

iyi geceler arkadaşlar keşke size güzel haberler verebilseydim.evet hamileyim ama daha 4hft.1 günlük ve çok yeni olduğundan daha bebeğin kalğp atışlarını duyamdık bu sorun değil tabi içmiş olduğum ilaçlar ağımış ve bebeğe zarar verirmiş dr.alalım diyor düşünün dedi..........

Offffff canım yaaaa.. doktor bebekte kesin hasarı olur diyor mu?Ayy çok zor bir karar,ne düşünüyorsunuz peki?
Eğer gerçekten kesin etkileme ihtimali varsa hem bebek için hem de sizin için çok daha zor günler gelebilir bunları çok iyi düşünün derim canım,küçük olduğundan duyulmamıştır kalp atışı mutlaka,başka doktorlara da danış derim kararınızı vermeden önce belki etkilenmemiştir yaaa..:Saruboceq:

Heee bu arada suus sana 4.takım zayıflama yarışmasından selam getirdim.. Nurcanın çok selamı var -tatlicadiarzu-

a.s. canımmm getiren götüren sağolsuna.s. hmmmmm bi bakimmm bakalım nasıl gidiyomuş zayıflama işi pazar günü gözlerimle görücem inşallah nurcanı kaydirigubbakcemile5

benimde en korktuğum şeylerden biri de bu yaa Allah korusun kuruyemişi uzak tutmaya çalışıyoruz ondan ama başka şeyler veriyoruz eline dikkat ediyoduk daha da dikkatli olmak lazım offf çok kötü oldum sabah sabh

kafam çok karışık arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum eşimde dahil herkes bu son kararı bana bıarktılar....

kuzucum benim oğlumda 2 haziran doğumlu enesinle aynı gün doğmuşlar:)))

ikisini de yerim senin ki de çok tatlı maaşallah....

canım bu karar çok zor bir karar başka doktora da gidin bence...

suus iyi görünce bana haber ver bakalım kilo durumlarını CADIARZU

kafam çok karışık arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum eşimde dahil herkes bu son kararı bana bıarktılar....

Allah en doğru kararı vermen konusunda sana yol göstersin canım (AMİN)

yasemin canım bende arkadaşlara katılıyorum
başka doktora gitmeden kararını verme
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
aminnn

karamsarcım canını daha şimdiden sıkma zaten kalp atışı 8 haftadan sonra duyuluyor biliyorsunuzdur.ve evet bence de başka doktorlara da git ondan sonra karar ver.

yasemincim bencede başka dr.a git bide zaten 2aya kadar aldırabilirsin bekle kalp atışı duyulabilir belki

Son düzenleme:
kızlar selam .. bız yanı sadece oglumla ben ıstanbuldan erken dönduk sıze anlatacaklarım var.. cok yorgunum ..
yasemın hamılemısın .. ? ılkk gozume carpan o oldu dıger sayfaları henuz okuyamadım..
ne yapıcaksın ?
eger aldıracaksan acele etmen lazım cunku kalp atışlarını duyduktan sonra cok gunah oldugunu bılıyorum . daha oluşmamışken bunu yapman lazım.. 2 ayı fln bekleme .. tamam tıbben dogru bulunabılır ama dınen dogru deıl .

ecrınde cok cektın cok zor 1 yıl gecırdın .. herseyı cok ıyı duşun canım .. allahım yardımcın olsun .. en dogru ve hayırlı kararı vermenı dılerım bı tanem

hoşgeldin denizcim çok merak ettm anlatıcaklarını valla iyi şeyler anlat ihtiyaç çok iyi haberlere

aysegul yok canım ıyı haber bende de..... of offf
ıkıncı bebek dıyorsunuz ya nevrim dönuyr allah korusun suanda böyle bıseyden benı amann dıyım.
ılk gunden ıtıbaren aral benı mahfettı pazar gecesı yola cıktık aral yol boyunca uyudu tam annemın kapısının önune geldık pıt gozlerını açtıııı.. ve gece 4 e kadar benı uyutmadı evı dolaştıı her yere gırdı cıktı ınsanlarıda uyutmadı babası erkenden fuar yerıne gıdıcektı gorevlı adam da ışı gucu var yokkk ama aral durmadı yenı ev kucuk bı ev herseyı ınceledı durdu ..

en son babasını uyandırdım salladık oyle uyudu.. sabahta erkenden kalktı . babamızı yolcvu ettık veeee asıl zor gorev o zaman başladı ennemın ev gırış kat ve evının onunce kucuk bır bahcesı var tabı duz ayak oldugu ıcın annemde kapısını sureklı acık tuttugu ıcın aral hep dısarı kacmak ıstıyordu .. kaac kere eşıkte yakaladık oraya bı takılsa agzı burnu dagılırdı..
bana yemek yedırmedı kendısıde cok az yedı .. sureklı dısarı cıkmak ıstedı .. ıyıce annecı oldu yapısık kardes gıbıyız ve hala öylee... wc ye bıle gıdemedım ya ...
bu arada yavrum hıc aglamadıgı kadar agladı ıstanbulda ve hıc duşmedıgı kadar duştu ..
p tesı kuzenlerı geldı yegenımle bunları tarabyay sahıle ındırdık burger kıng e gıttık arala yemek yapmıstım onuda yanıma aldım azcık yedı emzııgı ıcınde kaynar su aldım ordan tam kalkarken kaşla goz arasında suyu uzerıne döktuu... her yerı ıslandı neysekı su kaynarlıgını yıtırmıştı sıcaktı ama cok kaynar olmadıgı ıcın yanmadı.. neyse gerısın gerı eve dönduk hıc bı sey anlamadım kızla sohbet edemedım .. eve gırdım annem yemek yapmıstı aral kucagımdaydı tek elle bıseyler hazırlamaya calısıryordum o an elını kaynar tencereye dokuındurdu ve yandı şapşal

sonrakı gunlerde de bı kere duşup yuzunu duvara carptı 2 saat sonrasında da kucuk bı komıdıın koşesıne şakagını çarptıı . hıc duşurmemıştım oglumu ..
gecelerı uyuymamaya başladı ztn havada cok ıyı deıldı annemın evı soguktu .. eşım bıletımız aldı ve carsamba gunu ne umıtlerle yanıma aldıgım koca valızımı aralın mamalarının cogunu ve bebek arabasını orda bırakarak (annemde) 17,30 gemısıne bındırdı bızı....ayrılmak cok cok cok cok zordu .. cok ozluyorum eşımı aradıgında aglıyorum onsuzluk cok zor.. suan bıle burnumun dıregı sızlıyor..

küs oldugum ablam orda oldugumu bıle bıle yanımöa gelmedı aylardır küsüzü ıçım oyle acıyorkı... o gelsın dıyormuş ama ben onu affedemıyorum hemde ozluyoruım cok celışkılı duygular ıcerısındeyım..
cok kötu şeyler yaşatttı bana ve anneme..
neysee gemı 1,5 saa suruyor mudanyaya gelene kadar aral benu mahfetttı gemınıun maskoyu oldu herkes bana yardımcı olmaya calıstı ama nerdeeee... kımseye gıtmedıkı ordakı parkta azcık oyalandık gemıde araba aldım ona.. dedemız bızı karsıladı aral onu gordugune once ınanamadı durup durup adamın yuzune baktıı ve sarıldı öptu hep dedesını ..
bende de bı sırt cantası bırde buyuk kocaman bır kol cantası ıkısıde tıklık tıklımdı acıl olanları aldım yanıma sadece bırde aral.. neysekı dedesı aralı aldı hemen 3 vesaıt deıştırdık ve eve vardık aral yarı yolda uyudu.. uyumadan once otobusun sofor koltuguna otrmaya kalktı dıreksıyona fln uzanmaya calıstı rezıl ettı bızı durmadı hıc. neysekı uyudu kaldı sonunda....

ve nezle olduuu dun gece sabaha kadar uyumadı uyutmadı kayınvalıdem bızımle burda kaldı ıkı gece .. ıkımızde perısan olduk aral ateşlendı ılk kez.... burnu tıkalı oldugu ıcın nefes alamadı ve sureklı agladı sabaha karsı uyumuşuz.. bugun cok ıyı maşallah..

ama aklım annemde kaldı tansıyon problemı cıkmış gozetım altında hergun gıdıp olcturuyor ama sureklı sendelıyor egıldıgı zaman fln bası donuyor .. dusecek gıbı oluyor .. aklım onda.. yuregım orda.. ıstanbula aşıkken boylesıne uzak kalmak

benı sevdıgım şehırden soguttular... oraya gıttıgımde kendımı yabancı hıssettım.. ne burda ne orda yapamıyorum artık.. ztn aral varken gezmek mumkun olmuyor ıstanbulumu..

bu arada Aral
ATATÜRK diyorr kızlar...

dedıgı dıger kelımeler dedde bababii annee (anneyı super soyluyor)
addaaa addaya gıdelım mı deddıgımde addaa deyıp benı hemen kapıa surukluyor gozlerı ışıl ışıl oluyorr tabıkı..

hadii dıyor biyere benı cektıgı zman hadi dıyor ..
memme
mamma

bırde dun eşımle benım nışan albumumuzu açtı babasını ışaret parmagıyla gosterıp dokunup babbaa gitti dedı ayyy gozlerım doldu o an kayınvalıdemle bırbırımzeşok olmuş vazıyette bakakaldık..

bırde bızım burda medıa market var oraya bayılıyor aral ışıklı yazısı bızım evden gozukuyor medıa markett dıyoruz maaakeett dıyor

bu arada ıştak cok azz sureklı meme emıyor..

ama ataturk u cok tatlı soyluyor yaa sıpaa attatükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…