Şeniz kaydirigubbakcemile5bu arada dimplem sağol tatlım ya kaydirigubbakcemile5
günaudın arkadaşlar ..ayşegülcüm çok sevindim umarım her şey daha iyi olur dediğin gibi.....
ARKADAŞLAR SİZDEN BİR RİCAM OLACAKA BEN BU GÜN ÖĞLDEN SONRA DR. GİDECEĞİM BEBEĞİMDEN DOLAYI SİZE DAHA ÖNCEDENDE BAHSETMİŞTİM İLAÇLAR FELAN ALDIM VE DAHA İLK GİDİŞİMİZ HAMİLEMİYİM YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ VAR BİLMİYORUM BİLE NE OLUR DUALARINZI EKSİKETMYİN BİZDEN BEBEĞİM İYİ OLSUN VE İLAÇLARIN HİÇ ZARARI OLMAMIŞ OLSUN İNŞALLAH HER ŞEY YOLUNDADIR MUTLU BİR ŞEKİLDE GELİRİZ İNŞALLAH NE OLUR DUALARINZII EKSİKETMEYİN ALLAH RAZI OLSUN...
Gerçekten yaaa özellikle şu günlerde geçen sene bu zamanları düşünüyorum o telaşımı,o duygu kaosunu,o sabırsız bekleyişi,herşeyden çok seveceğimi bildiğim ama tanımadığım insanla tanışma anımı.. Çok güzeldi bir kez daha yaşamak isterim ama ne zaman hiç bi fikrim yok,göze alamayabilirim...karamsarcım merak etme hepimiz dua ediyoruz ve ben inanıyorum ki iyidir sapasağlamdır bebişin ayyyy çok heyecanlandım kızlar şimdi hamilelik günlerim aklıma geldi onun tadı da bir başka...
biz de bugün doktora gittik bebişim pamukçuk olmuştu ağzı ilaç verdi 2 haziran da da aşı olmaya gidicez bir yaş aşısını kan da verdik bugün yaşında kontrol ediliyormuş biz bu günden verdik gittiğimizde bakıcaz hepsine..bir de azı dişleri çıkıyor dedi doktor o yüzden iştahsızmış yavrumgeriye bir tek köpek dişleri kaldı onlar da artık 2 yaşına doğru çıkar bakalım....
Canım benim tabiki yanındayız hepimiz burada herşeyi beraber paylaşıyoruz acıyı da ,sevincide,üzüntüyü de,sıkıntıyı da...da..öncelikle gözyaşalrıma hakim olamadığımı belirtmek isterim iyiki varsınzı arkadaşlar...ayşegülede bahsettiğim gibi yakınımda okadar çok güvenbdiğim insanlar bile benim kötü olmamı isterken siz benim yüzümü bile görmediğiniz bir kişi için dua ediyorsunuz sağolun arkadaşlar allah sizinde yavrularınızı size bağışalsın sağlık sıhhat mutluluk ve gönlünüzden geçenleri versin inşallah....
Esracım Enesimiz de çok yakışıklı maşallahhh annesi zaten bu haziran bebeklerinin kızları ayrı güzel,erkekleri ayrı bir yakışıklı..kaydirigubbakcemile3
Ayşegülcüm ohhh gidiyorlarmış okudum ve ben rahatladım inan biraz olsun tasası,sıkıntısı uzaklaşır sizden..umarım orada kendini daha iyi hisseder ve iyileşir Allah sağlık versin acilen..hafta sonu gidip yemek yapacakmışım onlara kızlar görümcem gece refakat ediyo peder gündüz ondan yapamıyolarmış 1 haftalık yapcakmışım eşimlede konuştum onlar benim zor zamanımda hiç yanımda olmadılar hamileliğimib 4 ayı ben yemek yiyemedim yalnızdım bi gelipte yemek yapanım olmadı unutamıyorum o günleri eşimde bana kızıyo üzüyom kendimi diye üzmemek eldemi neyse tek tesellim taşınıyolarmış kananamın memleketine kütahyaya uzaklaşıyolar iyice sorun olunca kardeşine sığınır abisi ablası var kızının yokluğunuda unuttururlar bizde toplarız karı koca alemizi inş. mutlu mesut oluruz toprağa düşmüş kaynanam kolunun belinin üstüne ondan bişey olmamış allah korumuş konuştum bugün iyiymiş şimdi pşmanmış falan filan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?