2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu en sonki kırmızılı çok hoşuma gitti benim nasıl ama çok şıklar değilmi kızlar

herkese tünaydin..
benim kizimda suyu sevmiyo son zamanlarda banyo yaptirmak cok zor olmaya basladi.aynen sizinkiler gibi zeynepcimde arabasinda oturmak istemiyor hareket halinde bile mizirdaniyor kalkmak istiyor eskiden böyle degildi..
bende keci sütüne basladim dün ilk defa verdim icti..
hala resmi islemler bitmedi tasinamadik bu bölgeden vize almadan tasinamiyoruz sanirim 2 hafta sonra tasinriiz bende yatak konusunu düsünüyorum,karyolasi dar geliyor kücükhanima carpiyo oyana buyana..
ben hic demir kullanmadim,vitaminde..folruda bir 2 verdim vazgectim,bu ay kontrolü var bakalim durum nasil...

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

KIZLAR aral dun gecede cok zor bı gece yaşattı ben uyumayyayım ama yeterklı ıyılessın burnu tıkanıyor gecelerı gunduz sorun yok ama gece tıkandıgı ıcın uyuamıyor uyusada nefes alamıyor ve aglıyorr. bu gece babamız gelıyor allahım kazası belasız gelmesını nasıp etsın ..

bende aralın odasını yavas yavas hazırlıyorum ama once buyuk bı yatak almamız lazım ...bızım odadakı dardı hep kafasını vuruyor..
bırde ıkı gece once bı baktım sesı gelıo kalktım hemen ayak ucuna gıtmış orda orda oturur vazıyette uyuyordu bebegım bnm yaaa ay nası ıcın cız ettıı

bırde aral bayadır aşağı egılıp yere duşurdugu bıseyı alıp gerı dıkılebılıyor elınde suyuylaa hem ıçıp hemde yuruyorr..

atatükk demesınede hastayım canım bebegım bnm .. o hasta olmasın cok beter oluyorum ben..

kızlar yaa ben hıc sut vermedımm.. vermaya baslıyayım bende...

bu arada aral kılo kaybettı erıdı yavrum yaa ıstah sıfır dısler bırde hatalıgı ust uste geldı sanırım ust dılser gelıyor

cnm denizcim sana demiştim burun tıkanıklığı gece çok fena oluyor ama her iki-üç saate bir temizlersen sanırım yarına bişeyi kalmaz.çok zor cnm biliyorum ben çok uğraştığım için..allahtan artık yok çok geçmiş olsun size..

deryacım her doktor farklı şeyler söylüyor demekki.bazısı hiçbişeye gerek yok diyor bazısı ilk günden herşeyi veriyor..sana tavsiyem çilekten hiç bir şey alma ben bebek takımı aldım çok pişmanım servisi çok kötü..ürün sağlam olmasına sağlam ama piyasada çok daha güzel mallar var hem de çilekten daha ucuza..bursa da yapılmasına rağmen 1ay sürdü bize gelmesi parasını peşin verdiğimiz halde ama ankara da belki farklıdır gene de sen bilirsin ama kesinlikle iyice araştırmadan alma..ben e-bebek mağazasındaki takımları görünce ağzım açık kalmıştı ama ne yapayım aldım bi kere..artık 1 sene daha kullanırım sonra değiştiririm belki..

ayşegülcüm resimler çok güzel..ilki biraz dandik gibi duruyor ama sonrakiler çok şeker..bize bir tek karar vermek kalıyor piyasa mal dolu...artık o kadar değişik şeyler var ki..eskiden sadece zenginlerin aldıklarını şimdi bir çok insan alabiliyor herşeyde böyle...akp bu konuda başarılı oldu..

canım ya çok geçmiş olsun arala kıyamam kuzuya dişler hepimizi mahvetti ya doğaçta çok huysuz ve iştahsız dişten önce 10 kiloyu geçmişti şimdi 9.800 falan baya zayıfladı yavrum ya offf offff

Kızlar bu takımı aldıkkkkk... Sizce nasıl? Eşim çok istedi arabalı olsun,erkek çocuk sever vs.. bana kalsa biraz daha yaşına hitap eden bişeyler istiyordum ama kırmayım dedim (tüm ev benim zevkimden oluştu gıkı çıkmadı gerçi zevkime güvenir..:) )
Yatağın yanlarda çıkıntısı olduğu için düşmeyi engeller umarım yani seneye kullanırız heralde o zaman da daha bilinçli oturup kalkmasını bilen bir çocuk olur..k güzel ya kontak anahtarı var çevirince farları yanıyor gece lambası olarak falan.. daha halısı,perdesi,kitaplığı (onu çilekten alıcam ordaki çok güzeldi)alınacak ve en önemlisi duvarlar boyanacak gri boyayacağız damalı şeritlerden bordür geçireceğiz..offf gıcık oluyorum bi yandan ne hayallerim vardı odaya dair şimdi herşey mecburen araba üzerine saati,duvar süsleri,halısı vs.. neyse erkek çocuğu ya sevecektir.. sever dimi yaaaa!:uhm:

Ayşegülcüm bugün çilekte bu ranzayı gördüm bi an durup düşünmedim değil acaba 2.ne zaman olur,olurmu vs.. çok kullanışlı bir takımdı bu sadece ranza kısmı,arkadaki dolp çok geniş içine tüm oyuncaklar sığar yani.. ben çok beğendim kullanım ve yer açısından..

evet o modelde güzele benziyomuş deryacım bide şu bahsettiğin çocuk jet skisi nasıl bişi merak ettim resmi varsa atsana bi beğenirsem dedeye aldırcam

günaydınnnnn
ne güzel takımlar eklemişsin ayşegül bizim odamzda küçük kullanışlı bi şey almamız lazım ama en erken 2 yaşına kadar babanneleri bizimle o yüzden ecenin odası şimdililk beklemede deryacım teonun odasıda çok güzel sever bencede bayılıyolar arabalarla oynamaya erkek çocukları iyi yapmışsınız ben hiç bebek odası düşünmedim eceye 2 3 yşından sonra çocuk odası alırız daha uzun süre kullanır diye
tabiiii en sonunda bi yer yatağı da koyabiliriz odasına çünkü ben 1 haftadır filan yer yatağında yatırıyorum eceyi beşiğinden atladı sonunda neyseki biz başındaydık yerdede yatak vardı şimdi dolana dolana yatıyo koca yatakta gündüz de orda yatıyo kapıyı aralık bırakıyoruz uyanınca kalkıyo geliyo yanımıza yavrumun hiiiç ağlama huyu yok yalnız şimdi öyle deli yatıyo ki tecrübeliler düzelmez diyo o yüzden korkuyorum baza filan alsak düşer durur diye bakalım nasıl olucak büyüdükçe

deryacım hayırlı olsun güle eğlene eskitsin teoman,inşallah sen de memnun kalırsın.

suuscum aynen bizimki de deli yatıyor daha beş aylıkken uykusunda döne döne yataktan yere attı kendini ama allahtan alçak ve basamaklı yatağımız yavaş yavaş indi yani:)))neyse o günden sonra ona hemen karyola aldık ..bir de rüya hayatta yataktan başka yerde uzun uyumaz bizim de onun da yatağı ortopedik ve sert o yüzden koltuk yada yer yatağı gibi yerde uyumuyor çok kötü bir huy napıcam bilmiyorum.sen ne güzel yerde uyut hava da sıcak ohh ayrıca maaşallah hiç ağlamıyormuş bizimki daha gözünü açmadan bağırıp çağırmaya başlıyor..şımarık bu şımarık..

Son düzenleme:
ablamin kizida öyleydi canim duvaara tirmanacak sanirdim,bi kac kere yaninda yattim 10 kere filan uyanip atlamadan yakaliyodum,suan kendi yatiyor..
bizde yataginin parmakliklarini yükselttik yoksa sarkiyodu uyaninca,bizim zeynepler benziyo sanirim,uyaninca aglama huyu bizimde yok masallah,uykusunu alamazsa agliyo tekrar uyutuyoz..2 gündürde baba gettiii diyo..gittiiimi diyom getti diyo..
su resmi islemleri halledemedik gitti bugün yine gitmem lazim bizim beyide mac meraki sardi jübile yaptim diye aldi beni yoksa evlenirmiydim dermisimmmm,burda lig kurmuslar z
orla onuda aldilar resmi islemler bana kaldii,o olsada benim yapmam lazim ben ögrenci olmadigim icin hersey benim üstüme..en büyük sorunum artik arabada durmamamasi zeynebin,okadar zorki bir isi halletmek onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…