ablamin kizida öyleydi canim duvaara tirmanacak sanirdim,bi kac kere yaninda yattim 10 kere filan uyanip atlamadan yakaliyodum,suan kendi yatiyor..günaydınnnnn
ne güzel takımlar eklemişsin ayşegül bizim odamzda küçük kullanışlı bi şey almamız lazım ama en erken 2 yaşına kadar babanneleri bizimle o yüzden ecenin odası şimdililk beklemede deryacım teonun odasıda çok güzel sever bencede bayılıyolar arabalarla oynamaya erkek çocukları iyi yapmışsınız ben hiç bebek odası düşünmedim eceye 2 3 yşından sonra çocuk odası alırız daha uzun süre kullanır diye
tabiiii en sonunda bi yer yatağı da koyabiliriz odasına çünkü ben 1 haftadır filan yer yatağında yatırıyorum eceyi beşiğinden atladı sonunda neyseki biz başındaydık yerdede yatak vardı şimdi dolana dolana yatıyo koca yatakta gündüz de orda yatıyo kapıyı aralık bırakıyoruz uyanınca kalkıyo geliyo yanımıza yavrumun hiiiç ağlama huyu yokyalnız şimdi öyle deli yatıyo ki tecrübeliler düzelmez diyo o yüzden korkuyorum baza filan alsak düşer durur diye bakalım nasıl olucak büyüdükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?