2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İNANAMIYORUMMMMM ŞOK OLDUM :1shok::1shok: ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BİR ŞEY OLMAZ :Saruboceq:NASIL BU KADAR YANİ PSKOLOJİSİ BOZUK BİR İNSANI TEDAVİ ETMELERİ LAZIM OLMALI BUNUN BİR YOLU...OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFsenağlamasenağlama

Aaaaaa kadın gerçekten yaptı yani dediğini şokkkk oldum resmen yaa.. Allahtan önemli bir sorunu yok sanırım ama anlıyamadım Ayşegülcüm sorunu ne? eşiyle de iyiymiş arası mademmçok ilginç ya..Bence de illaki tedavi görmesi lazım öyle bir kere gidip ilaç yazma olayı değil seans seans gidip sorunu neyse çözülmeli..off yaaa yazık,Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun,çok zorrr!

kırılmış beli sırt kemikleri kolu iç kanama yokmuş şimdide sakat kalıcam diye korkuyomuş kayınvalidem hastalık hastası kızlar aşırı derecede dr.lar bişeyin yok diyo illa var diyo inanmıyo dr. dr. gezdiriyoz bizde yıllardır titizliğiyle meşhur bi kadındı bi kabızlık sorunu başladı basur oldu 3 kere operasyon geçirdi canı çok yandı çok kan kaybetti bu kanamalarla başladı kanadıkça moralini hep bozdu iş bu radde geldi dr. diyoki senin bağırsak tembelliğin var ilaçla yapıcan hayatın boyunca büyük abdesini ilaçta fayda etmiyo bana diyo aslında ediyo ama az yapıyo sebebi az yemek yemesi illa çok gelmeliymiş hergün yapmalıymış şartlamış kendini konuşuyoz anlamıyo bizde hergün ve çok yapmıyoz diyoz yok illa onun boşalcakmış temiz kalcakmış bağırsağı başka bişeye kafayı yormuyo tabi alt yapıda titizlik hastalığı var bence ona misafirliğe git otur koltuğa kalk arkandan düzeltir örtüleri öyle biri o hergün 5 çeşit illa yemek yapar belli saat meyve yer hep dakiktir kendini programlamış dört dörtlük olucam diye şimdi yemeğini zor yer hale gelmişti canı bişey yapmak istemiyodu dr. dediki bundan daha ağır ilaç donup bi köşede baktırır dedi veremem dedi yatıralım dedik bu kez ordakileri görünce daha kötü olur dedik böyle işte ne yapcaz blemiyoz kızı evlencekti bu gidişle nişanlısıda bırakır çünkü hep bi sorun yaşadılar gün aldılar salonları hazır eşyalarını aldılar evi tuttular kızın bütün hayallerini anası babası ikiside yıkıp darma duman ettiler en çok ben o kıza üzülüyorum yazık ya eşimde çok üzgün

canım öyle düşünme bir anneye en iyi destek kızından gelir destek olmak zorunda evlat onlar teselli versinler vardır bunda da bir hayır....inşallah düzelir zamanla hem fiziksel hem ruhsal...

hepimiz elimizden geleni yaptık emin ol kadın kızıın evlenmesini istemiyo ölene kadar dizimde otursun istiyo mümkünmü bu olacak işmi bugün vazgeçse uçarım havalara diyo hep eşi çok güzel gezdirir dr.a götürür destek oluyo düzelceksen memleketine taşınalım diyo ama anlamıyo malesef uç noktaya getirmiş kendini kendi çıkacak başkası bişey yapamaz dr. dedi teelli vermeli alası günlerdir aylardır yapıyoruz yılmadan bi yere kadar oluyo herşey yaşamayan anlamaz yaçekiyo ve çektiriyo

çook geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm

ayşegül çok şaşırdım arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah kalıcı hasar bırakmaz 5. kat ne demek yaa nasıl çalışıyo beyni anlamıyorum nasıl bi düşüncedir insanın hayatına son vermek istemesi Allah akıl fikir versin şimdiden sonra biraz daha mantıklı düşünmeye başlar umarım
sen de ne kadar yoruldun üzüldün 1 senedir biri bitiyo biri başlıyo sinirlerini sağlam tutmaya çalış canım eşin çok düşkün ailesine annesinede o bakmak istiiicektir belki ama görümcende var bundan sonra biraz sizde biraz kızında biraz eşiyle kalırsa sen o gittiği zamanlarda doğaçı al kaybol oralardan biraz kafanı dinler dağıtırsın Allah yardımcın olsun canım

Karamsar canım hakkın da hayırlısı senin adına sevindim. Ben çok korkuyorum ikincisini uzunca ibr zaman istemiyorum

Ayşegül duyunca şok oldum ya geçmiş olsun şimdi yatalak kalırsa kim bakıcak??? O kadına Allah akıl fikir versin

sağolun kızlar sinirleri zedelenmemiş şükür yürüyebilecek sanırım ama istirhati uzun sürecek kızı işten çıkacaktı zaten düğünü ertelenecek kadın tekrarlamazsa tabi inanın hepimiz yıldık artık eşim yazık serpilcim bu olaylar eşimide yıldırdı ailesine karşı bıkkınlık oluşturdu küçüklüğümden beri annem hastalık hastasıydı zaten diyo hep takarmış kafaya şimdi patlama noktasına geldi sanırım hastanede bi süre psikiyatrik tedaviye devam edicek hala depresyondaymış ben niye yaptım diyomuş kendi kendine pişmanmış allah akıl sağlığı versin hepimize ya çok zor aileye yakın oturursan olacağı bu tabi 5senemiz kaldı nasıl dayancaksam bu süreye dayancam artık

yanında refakatçi filandamı olcak gece gündüz
offfffff hasta bakması çok zor yaa
inşallah çıktıktan sonra destekle filan toparlanır artık canım baksana pişmanlık duyuyomuş yaptığından

dün görümcem refakat etmiş eşimde orda biz çocukla kalabalık etmeyelim dedik yararımızdan çok zararımız dokunur şu durumda inş. toparlar biran önce biz eşimle acaba kızım evlenmesin diyemi yaptı diye düşünüyoz çünkü hep bi gün bile önemli benim için evlenmiyorum dese dünya benim olacak diyodu damadını seviyo sevmiyo değil ama kızından ayrılmak istemiyo gittiği mesafe kızının 1.5 saatlik yol geliboluya gelin gidecek kızda yazık ne zamana kadar dizlerinde oturcak 25 yaşına gelmiş elinde mesleği napsın

offf yaa anlamak mümkün değil insan çocuklarının mutluluğunu rahatını ister ne kadar bencil davranıyo Allah kolaylık versin canım inşalah çabuk toparlar

çok geçmiş olsun ayşegül
olaya çok üzüldüm ama kalıcı bir hasar olmamasınada çok sevindim umarım enkısa zamanda toparlanır
5. kattan atlayıpta yaşıyo olması bi mucize bence
hastanede yatılı olarak psikolojik tedavi görmesi en iyisi bence
senden bişey beklemesinler canım senin çocuğun var zaten inşallah eşin bu konuda sana anlayışlı davranır

karamsar ne yaptı acaba
doktora gidecekti
haberde vermemiş inşallah hamilelikle ilgili bi sorun yoktur

Canım ben seinin için üzülüyorum ayşegülcüm doğrusu zaten çok iyi değildin ama şimdi de bir de böyle bir sorunla karşılaşman çok üzücü eşnini yokluğu dahada belirginleşecek umarım soprun çıkarmaz eşin sana destek olur...

hepinize geçmiş olsun ayşegülcüm ama senin yapabileceğin bir şey yok bakman gereken bebeğin ve kocan var sonuçta.bence kızı ona baksın yanından ayrılmasın diye yapmış olabilir anlattıklarına göre ama ne olursa olsun aklı başında allah inancı olan biri yapmaz bunu .sen kendine ve çocuğuna iyi bak onu o kadar düşünme sonuçta herkes kendi yaptığından sorumlu onun ne hakkı var size bunları yaşatmaya.

hafta sonu gidip yemek yapacakmışım onlara kızlar görümcem gece refakat ediyo peder gündüz ondan yapamıyolarmış 1 haftalık yapcakmışım eşimlede konuştum onlar benim zor zamanımda hiç yanımda olmadılar hamileliğimib 4 ayı ben yemek yiyemedim yalnızdım bi gelipte yemek yapanım olmadı unutamıyorum o günleri eşimde bana kızıyo üzüyom kendimi diye üzmemek eldemi neyse tek tesellim taşınıyolarmış kananamın memleketine kütahyaya uzaklaşıyolar iyice sorun olunca kardeşine sığınır abisi ablası var kızının yokluğunuda unuttururlar bizde toplarız karı koca alemizi inş. mutlu mesut oluruz toprağa düşmüş kaynanam kolunun belinin üstüne ondan bişey olmamış allah korumuş konuştum bugün iyiymiş şimdi pşmanmış falan filan işte

GÜnaydınn hanımlar...

AyŞegÜl bak bu taŞınma haberıne Çok sevındım ınŞallah en kısa zamanda gerÇekleŞır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…