Ooooooo kızlar bir sürü yazmışsınız ne güzel eski günlerdeki gibi oku oku bitmedi..kaydirigubbakcemile3
Denizcim hoşgeldin canım anladığım kadarıyla Aral burnundan getirmiş İstanbulu..olsun annesi olur o kadar tam edepsiz zamanlarındalar şimdi..
Yaseminnnn naptın canım merak ettim,hbr ver son durumları karar verebildinizmi ya da başka doktor?
Bizde son haftalara kadar uslu uslu pusetinde oturan bebeklerdendik ama son zamanlarda hiç durmuyor ayağa kalkmaya çalışıyor,düşecek diye aklım çıkıyor,bunlar büyüdükçe herşey daha mı kolay yoksa daha mı zor anlayamadım ya..
Suyu bizde çok seviyoruz ekimde (bayramda) denize sokmuştum gerçi beline kadar sokmuştuk,havada güzeldi bakalım bu sefer bilinçli denize girince ne yapacak çok merak ediyorum normalde bayılıyor küvetinin içinde şapp şappp sularla oynamaya..Babanesiyle dedesi havuz almış içine renkli havuz toplarından alacağım öyle daha zevkini çıkarır sanıyorum,bir de çocuk jet skisi almışlar onun için daha erken ama süper bişey görünce benim bile kullanasım geldi :) Haziran sonunda gideceğiz inşallah önce antalya sonra akçay..tabi o zamana kadar annesinin acilen zayıflaması lazım off offf..
Şımartılmadan bahsedilmiş sanırım bizde de durumlar aynı ananeler,babaneler kıyamıyor gerçekten sürekli bakmadıkları için sevdikleri süre zarfında ağlayınca,bişey isteyince aman ağlamasın aman keyfi bozulmasın diye bir dedikleri iki olmuyor kerataların onlarda haklı biz de..ama eğitim için kimsenin karışmaması gerektiğine inanıyorum,anneyle baba bile çatışmamalı bir konuda çocuk sığınacak bir liman,şımaracak bir kucak arıyor her daim..
Kızlar biz nereyse doğduğundan beri multitab kullanıyoruz vitamin olarak siz niye yaşına kadar beklediniz anlamadım (sanırım ilk ay devit verdim sonra hep multitab) Sütü ben direkt hiç vermedim kahvaltısına,mamasına katıp verdim dur bi de sek olarak veriyim içecek mi..bizimki varsa yoksa suuuu bayılıyor..
Nasıl bir çocuk anlamıyorum ne meme diye derdi var nben gösterirsem aklına geliyor,ne mama ister acayip iştahsız (hiç anasına çekmemiş kaydirigubbakcemile3)