2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah zeynebe çok tatlı oldular artık yaa tam sevilcek zamanları ecede ben gidince yatakta benim yerime bakıp gitti diyoo ecede getti der ama oyuncaklarını yere bilerek atıyo ses çıkarsın diye ozaman getti der biz gidersek gitti babannesi deden geldi diyomuş kapı çalınca geçende kapı çalmış kim geldi ki demiş annem ecede deden demiş hahahaha

evet o modelde güzele benziyomuş deryacım bide şu bahsettiğin çocuk jet skisi nasıl bişi merak ettim resmi varsa atsana bi beğenirsem dedeye aldırcam
Canım resmini bulurmuyum bilmiyorum,babanesi Antalyaya götürdü bile..bulursam yüklerim

deryacım hayırlı olsun güle eğlene eskitsin teoman,inşallah sen de memnun kalırsın.

Çok tsk ederiz teyzeleri umarım yakın zamnda kullanabiliriz,bu aralar hep bizim aramızda yatıyor bebekliğinden beri ara ara alıyorum yanımıza ,hem benim hem de eşimin çok hoşuna gidiyor bu durum (büyükler alışır diyorlar ama kaç yaşına kadar yatar ki yanımızda şunun şurasında,doyalım sarılıp yatmaya büyüyünce zaten kaçıyorlar hep..)zaten en çok teo mutlu oluyor.. (bugün 12.00 de kalktı uyanmadı bir türlü gerçi gece de çok fena çok geç yatıyor..)

Ayşegülcüm buna benzer bişey..aküyle çalışıyor ama 5 yaşından büyük çocuklar için yazıyor şimdi baktım da netten,bizimkilere göre değil pek,biraz büyüyünce kullanırız sanırım bizde..(dedesi uygun fiyata bulup almış netten baktım biraz tuzluydu..)

bende biraz baktım sadece şişme olanıda var motorsuzu onlar uygun baya akülüler tuzlu dediğin gibi ve piyasadada çok olan bişey değil sanırım googleda zor buldum araya araya ama gördüm sonuçta sağol canım güle güle kullansın teo yeni odasını inş. güzel güzel günler görür cici düt dütüyle :))

günaydın arkadaşlar nasılsınız ...geçmiş yazılarınızı okudum...
deryacım güle güle kullansın teo çok güzelmiş...
ecrin hiç süt içmiyor hiç sevmiyor ecrinin ayrıca iştahı zaten hiç yok bu yüzdende ne versem redediyor zaten diş çıkarıyorda...

eee bu kadarmı yasemin yazacakların ya noldu bebek olayı aldırdınmı yada aldırcakmısın yada başka dr.a gittinmi ?

Çok güzelmiş deryacım güle güle kullansın....
avatar daki resmine de hasta oldum bu arada.. yerimseniben

eee bu kadarmı yasemin yazacakların ya noldu bebek olayı aldırdınmı yada aldırcakmısın yada başka dr.a gittinmi ?

yasemin cevap bekliyoruz merakta kaldık :uhm:3

denizcim Allah kolaylık versin hepimize çok zor geçmiş istanbull faslı...

benimki suda nefret eder oldu ayşegül dediğin gibi bende banyodan ürktüğünü düşünüyorum nasıl severdi enes suyu halbu ki :çok üzgünüm:

aaa
yasemin canım bize hiç bebek olayından bahsetmemişsin
çok merak ediyorum seni

deryacım odanız çok şık güle güle kullunsın teom
bizde ayşegül gibi ikinci çocuk düşünüyoruz
2 yıllık planlarımız arasında çocukta var cinsiyet belli olduktan sonra ranzalı bi takım alırım çünki tek boş odamız var mecburen ikisi bir odada yatacak
ayşegülcüm eklediğin odalara bayıldım ne kadar değişikler bizim zamanımızdaki ranzalar çok basitti
bunlar çoookkk şıkk

evet sevdacım çok güzel şeyler var evleri dar olan bizler gibilerini düşünmüşler hemde çok şıklar en son yüklediğim tek kişilik 209 liralık olanlarda çok şık değilmi kaydıraksız olan ev görünümünde olanlarıda 109 lira hemde sıfır

kızlar bu bluzumla bi eski fotomu koymuştum arkamda manavgat şelalesi vardı hatırlarsınız buda şimdiki halim bakın nasıl olmuşum bu arada kilom 55 oldu

süper görünüyosun canım valla helal olsun verdin kilolarını çok kızıyorum kendime irade sıfır:mymeka:

aldırmadım aldırmayıda düşünmüyorum nasibimizde ne varsa zaten ben ilaç alsamda almasam da anlıma yazılanı yaşayacağım...şuan tek sorunum grip olmam daha geçmedi yaa ne yapışkan girpmiş..yarın dr.arayıp ilaç felan alabilirmiyim onu soracağım....her şey iyi 3 gündür temizlik yapıyorduk annemler geldi eltim felan badana heryerleri pırıl pırıl yaptık çok yoruldum ama her şey iyi badanın olduğu odaya girmedim kendim başka oaları sildim ç.suyu felan olmadı ama cifle temizledim umarım okadarcıkta sorun yapmazdır....doğum günümüze az kaldı......hazırlklar başladı temizlik bitti hediyelerin bazıları geldi...

bu arada bebeğim 5 hft.3 günlük olmuş.....
Yasemincim çok sevindim umarım hiç bir zararı olmamıştır sağ salim alırsın kucağına..
kızlar bu bluzumla bi eski fotomu koymuştum arkamda manavgat şelalesi vardı hatırlarsınız buda şimdiki halim bakın nasıl olmuşum bu arada kilom 55 oldu
Ayşegülcüm süpersin canım eski resminden fark yok,sen doğum yapmışmıydın? :)

deryacım odanız çok şık güle güle kullunsın teom

Çok güzelmiş deryacım güle güle kullansın....
avatar daki resmine de hasta oldum bu arada.. yerimseniben
:
Saol canım son halimiz.. Tsk ederiz daha iyisi diğer bebişlere olsun,Allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah!
Tsk ederizzzzz çok sevdi mağazada da güzel mi oğlum dedik düzelllll gibi bir şeyle rmırıldandı,cici yaptı bizde aldık :)
Saoolun hepinize kızlar Sevdacım,yasemincim...

Bizimde Teo dedemiz geldi epeydir görmüyordu hiç yabancılamadı görünce sarıldı bıyıklarını sevdi,yüzünü sıkıştırdı..çok özlemiş,kan mı çekiyor ne! Bu aralar mutlu ve aç geziyoruz,yemiyo bişey bende artık sallamıyorum acıkınca mama diye dolanıyo nasılsa..

çok güzel olmuş deryacım bu arada içinizde hamileyken en çok kilo alanda benimdir herhalde net 30 kilo aldım kızlar doğum sonrası resmimi görseniz bu senmisin dersiniz utandığımdan çoğunu yırtıp attım hatta eşim babalar gününde geçen sene kupa yaptırıp resmimizi bastırmış doğçın yeni doğmuş hali benim dombik halimle sevmiyom o kupaları hiç bana sormamış hangi resim olsun diye onu seçmiş deli olmuştum valla neden hzla kilo verdiğimi açıklayım ben size küçüklüğümdede çok kilolu bi çocuktum ve ağır vücut hep beni yorup terletmişti yaşıtlarım gibi giyinemiyodum kafada bitirdim ve verdim o veriş oldu aynı sigarayı bırakmayıda kafaya koyup bırakmam gibi 13 yıllık tiryakiydim 2senedir içmiyorum irademe sahip çıkmayı öğrendim yıllardır onun için kolay oluyo herşey benim için kendinizi telkin edebilirseniz herşeyi yapabilirsiniz öncelikle hep yemesem ne kaybederimki zaten zamanında yedim ve tattım dedim hep yada sevdiğim bişeyi yine yiyip az yesemde yemiş sayılırım karnımı şişirip rahatsızlık yapmanın anlamı yok dedim ben bedenimden dar giymeye çalışırımki yemek yediğimde şişince karnım rahatsızlık verir ve yemek isteğim azalır tavsiye ederim geniş giyerseniz yerde geniş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…