Canım resmini bulurmuyum bilmiyorum,babanesi Antalyaya götürdü bile..bulursam yüklerimevet o modelde güzele benziyomuş deryacım bide şu bahsettiğin çocuk jet skisi nasıl bişi merak ettim resmi varsa atsana bi beğenirsem dedeye aldırcam
deryacım teonun odasıda çok güzel sever bencede bayılıyolar arabalarla oynamaya erkek çocukları iyi yapmışsınız ben hiç bebek odası düşünmedim eceye 2 3 yşından sonra çocuk odası alırız daha uzun süre kullanır diye
deryacım hayırlı olsun güle eğlene eskitsin teoman,inşallah sen de memnun kalırsın.
günaydın arkadaşlar nasılsınız ...geçmiş yazılarınızı okudum...
deryacım güle güle kullansın teo çok güzelmiş...
ecrin hiç süt içmiyor hiç sevmiyor ecrinin ayrıca iştahı zaten hiç yok bu yüzdende ne versem redediyor zaten diş çıkarıyorda...
Kızlar bu takımı aldıkkkkk... Sizce nasıl? Eşim çok istedi arabalı olsun,erkek çocuk sever vs.. bana kalsa biraz daha yaşına hitap eden bişeyler istiyordum ama kırmayım dedim (tüm ev benim zevkimden oluştu gıkı çıkmadı gerçi zevkime güvenir..:) )
Yatağın yanlarda çıkıntısı olduğu için düşmeyi engeller umarım yani seneye kullanırız heralde o zaman da daha bilinçli oturup kalkmasını bilen bir çocuk olur..k güzel ya kontak anahtarı var çevirince farları yanıyor gece lambası olarak falan.. daha halısı,perdesi,kitaplığı (onu çilekten alıcam ordaki çok güzeldi)alınacak ve en önemlisi duvarlar boyanacak gri boyayacağız damalı şeritlerden bordür geçireceğiz..offf gıcık oluyorum bi yandan ne hayallerim vardı odaya dair şimdi herşey mecburen araba üzerine saati,duvar süsleri,halısı vs.. neyse erkek çocuğu ya sevecektir.. sever dimi yaaaa!:uhm:
eee bu kadarmı yasemin yazacakların ya noldu bebek olayı aldırdınmı yada aldırcakmısın yada başka dr.a gittinmi ?
deryacım odanız çok şık güle güle kullunsın teom
bizde ayşegül gibi ikinci çocuk düşünüyoruz
2 yıllık planlarımız arasında çocukta var cinsiyet belli olduktan sonra ranzalı bi takım alırım çünki tek boş odamız var mecburen ikisi bir odada yatacak
ayşegülcüm eklediğin odalara bayıldım ne kadar değişikler bizim zamanımızdaki ranzalar çok basitti
bunlar çoookkk şıkk
kızlar bu bluzumla bi eski fotomu koymuştum arkamda manavgat şelalesi vardı hatırlarsınız buda şimdiki halim bakın nasıl olmuşum bu arada kilom 55 oldu
süper görünüyosun canım valla helal olsun verdin kilolarını çok kızıyorum kendime irade sıfır:mymeka:
Yasemincim çok sevindim umarım hiç bir zararı olmamıştır sağ salim alırsın kucağına..bu arada bebeğim 5 hft.3 günlük olmuş.....
Ayşegülcüm süpersin canım eski resminden fark yok,sen doğum yapmışmıydın? :)kızlar bu bluzumla bi eski fotomu koymuştum arkamda manavgat şelalesi vardı hatırlarsınız buda şimdiki halim bakın nasıl olmuşum bu arada kilom 55 oldu
deryacım odanız çok şık güle güle kullunsın teom
Saol canım son halimiz.. Tsk ederiz daha iyisi diğer bebişlere olsun,Allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah!Çok güzelmiş deryacım güle güle kullansın....
avatar daki resmine de hasta oldum bu arada.. yerimseniben
:
Tsk ederizzzzz çok sevdi mağazada da güzel mi oğlum dedik düzelllll gibi bir şeyle rmırıldandı,cici yaptı bizde aldık :)bende biraz baktım sadece şişme olanıda var motorsuzu onlar uygun baya akülüler tuzlu dediğin gibi ve piyasadada çok olan bişey değil sanırım googleda zor buldum araya araya ama gördüm sonuçta sağol canım güle güle kullansın teo yeni odasını inş. güzel güzel günler görür cici düt dütüyle :))
Saoolun hepinize kızlar Sevdacım,yasemincim...günaydın arkadaşlar nasılsınız ...geçmiş yazılarınızı okudum...
deryacım güle güle kullansın teo çok güzelmiş...
ecrin hiç süt içmiyor hiç sevmiyor ecrinin ayrıca iştahı zaten hiç yok bu yüzdende ne versem redediyor zaten diş çıkarıyorda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?