2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm gerçekten çok güzel olmuşsun aferin sana çok takdir ettim ben de senin yöntemi deneyeceğim..ben hamilelikte çok kilo almadım(13 kilo)ama hep senin de dediğin gibi kiloluydum.ergen olduktan sonra 60 ın altına düştüğümü hatırlamıyorum ama artık yavaş yavaş kafama koymaya başladım zayıflayacağım.bir zayıflasam bir daha hayatta almam ahhh ahh....
deryacım yeni çizelgen çok harika olmuş..sen hep bilgisayar işleriyle uğraşıyon ne iş yapıyon kız sen??baya ilgilisin bu işlerle..ben de seviyorum teknolojik şeylerle uğraşmayı ama vakit bulamıyorum şu aralar..
karamsar cnm senin de kararına sevindim ama bence kendini yorma fazla özellikle ilk üç aydikkat et en azından..bu arada ilaç falan da alma bol bol ıhlamur,nane-limon,papatya çayı iç bence ballı ballı şeker koyma..o zaman iyileşirsin merak etme..doktorlar her ne kadar zararsız ilaç verselerde mutlaka bir etkisi oluyordur ben hiçbişey kullanmadım hamileyken allah a şükür gayet sağlıklı bir bebeğim oldu tabi bu işler belli olmaz ama sen gene de dikat et lütfen..

ilginiz için sağlun arkadaşlar...ayşegül çok güzel olmuşsun maşallah idyeyimde nazarım değmesin...
deryacım dikkatimi çekti çok güzel olmuş....

kızlarr selammm herkes nasıl.. esra derya aysegul yasemınler nassınızzz??

bende camları sılmeye basladım afedersınızzz mahfolmuss yaa penlerı cıfledım sonra duruladım kuruladım bırde camlar derken aral da olunca 1 odanınkını bıtırdım balkonuyla beraber.. cok zorduu hepsnı bıtırcem ama .. aralın hala burnu akıyor vede tıkanıyorrr..
sureklı mememı ısırıyor dıslerden dolayı o yuzden bu ay sonu kesıyorum memeden...........!

kars komusumuz eczacı burunu spreyı verdı ama aral aglamaktan catlıyor sıktırmamak ıcın bılıyorsunzu katılma huyu da var aglarken tıkanıyor morarıyor o yuzden usteleyemıyorum ..delırıcem gecmedı yaaa ve hep mız mızz

dun gecede krız gecırdım bagırdım avazım cıktıgı kadar ust kat alt kat umrumda bıle deıldı o an cıldırmıs gbıydım .. gunduz hep ayaktayım gecede ayaktayım mahfoluyorum yaaa

bu arada takım cok guzelmıs derya amaa duşme sorunu yaşayabılırısnız yanlar cok yukarda deıl cunku .. ben aralı burnda yatırsam kendını dırekt asagı atar yatagında bıle parmaklıklara tırmanıyor ayagını kaldırıp

Bu arada çizelgemi değiştirdim nasıl olmuş teyzeleri?
çizelgen çok tatlı olmuş canım

valla canım hiç doğum yapmamış gibisin süper görünüyosun tatlum

yasemin verdiğin karar inşallah senin ve bebeğin için en hayırlısıdır canım
bende senin gibi yapardım...
ayşegül maşallah sana çok güzel görünüyorsun
ben vericeğime aldım bu ay 59 dum 60 oldum
az yiyorum çok hareket ediyorum ve kilo veremiyorum anlamadım gitti
oysa eskiden bir hafta az yiyeyim hemen verirdim kiloları
ben antidepresan hap kullanıyorum ona bağladım bu kilo verememeyi kendimi şiş hissediyorum sanki

Canım ben bir zamanlar grafikerdim,şimdi malümmm :) Gerçi çizelgenin meslekle ilgisi yok ama seviyorum uğraşmayı resimlerle falan şimdi Asrına dev bir kolaj pano yapmaya çalışıyorum d.gününde bastırıp salona asmak istiyorum inşallah tabi zaman bulabilirsem..
Beğenen herkese tsk ederisssss...

Saol Denizcim..Valla şimdi yatırsam kesin bizde düşeriz ben seneye falan yatırırız diye düşünüyorum bi süre daha park yatak,bizim yanımız falan idare etcez artık,oğluşumun odasını bi tamamlayalım da istediğimiz gibi..daha alınacak çok şey var zaten,yarın geliyor takımımız ama odayı boşaltmadım (benim gençlik odam var hala,napcaz bilmiyorum..atsam kıyamıyorum,acil ihtiyacı olan birini bulsam keşke..)Eşyalar gelcek badana yapmadık (aslında duvarlar tertemiz ev yeni ama rengi açık pembe..:) )

Nezle olayı bizde daha yeni bitti,aynen Asrında nefret ediyor serum fizyolojikten bende sıkmadım,sümüklü sümüklü gezdi bi süre (bolca c vitamini verdim ) kendi kendine geçti şimdi..
O ısırmalar beni de mahvediyor yaaa..ben inatla şavaşıyorum,savaşacağım..Suçunu da biliyor mahsus ısırıyor sıpa dişlerinin arasında eziyor resmen bağırıyorum bırakmıyor da,bir yerini sıkıp acıtıyorum bazen ancak bırakıyor (ağlayınca ağzı açılıyor :) )
Bu arada yerim Aralın atatükkk demesini maymunnnnn..nasıl öğrettiniz ya,maşallah ona!

merhaba kızlar nassınız ben çok iyi değilim sabah kadar uyumadım kulağım aşırı ağrıdı yaa delirtti beni mecburen 1 tane parol aldım ama faydası bile olmadı hiç....

günaydın kısslarrrrrrr
yasemin hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel bi hamilelik geçirir sağlıkla alırsın kucağına
derya senin çizelgeler harika oluyo canım yaa kaplumbağa kaçtımı teoda yakıyo yaniiii avatarın harika

kızlarr selamlar....

bız aılecek hıc ıyı deılız Aralımı dun aksam acıle goturduk cekırge ozel doruk hastanesıne goturduk afedersınızzz tam bır hoduk doktora denk geldık aslında bızım gıttıgımız hastane baskaydı ama Aralın doktoru cıkmıstı o saatte 24 saat cocuk doktoru olan orayı soyledıler hemen gıttık o kadar para verdık yavruma helalı hos olsun ama bı ıkı laf cıksın dımı agzından ben soruyorum o mırın kırın cevao verıyor delı oldum yaa.. atesı cıkmıstı neysee tabı doktorda hep agladı yavrum bı suru ılac yazdı gereksızlerıde yazdı burun spreyımız var dedım serum fozyolıjıgımızde var yınede bunuda alıun dedı bırde aferın yerıne gecen baska bı ılac daha yazdı bunuda alın dedı sonra ben konsutum anlattım o zaman aferını kullansın bunun yerıne dedı . şapşap herıf..yan bosu bosuna aynı ozelıkkte bı dolu ılac yazdı ssk lı oşldugumuz halde kase fln basmamıs eczaneden ındırımlı alabılmemız ıcın bı kac kase basmas gerekıomus ama basmadıgı ıcın ılacları fıyatından aldık .. o da tabıkı ogluma deger ama bnm burda anlatmak ıstedıgım paramızla rezıl oluyoruz ya o benı sınırlendırıyor .. hayatta haksızlıga tahammul edemıyorum ..

neyse eczacıya sordum bızde serum fızyolıjıkte sporeyıde var dedm aynı o zaman bunu vermıyım dedı yenı burun damlasını yanı oysakı doktor bunuda damlatın dıye basla bı tane daha yazmıstı..

neyse dun gece 3 te yavrum atesler ıcınde uyandı resmen elımız yanıyordu dokundugumuzdaa tabı soguk su yaptık bezı ıslatıp vucuduna hafıf hafıf kompresler yaptık tabı zar zor ızın verdı Aral buna. ates dusurucusunu verdık yavrum uykusunda parmagını dıger elının ayasına koyup bır bır bır soylıcem varya onu yapıoo uykusunda alkıs yapıyor ıcım acıyor kızlarr..... 500 gram vermış .. erıyor yavrum gozumun onunde.. doktor bogazı ıltıhaplanmıs dedı sımdı bı suru ılacla kucucuk bedenını duzeltmeye calısıyorum hangısınıhangı saatte verıcegımı sasırdım..
gece yanakları pempe pemneydı hala addi addii attatüük dıyordu.. bebegım herseyım benım ((

bugun bıraz daha ıyı ara ara hep atse cıkıyor burnu hala tıkanık artık sıldırmıyor spreyı ztn sıktırmıyor aglata aglata sıkıyorum ..

dua edın Aralım ıyılessın...... Allahım hıcbır bebege hastalık kötuluk vermesın..

geçmiş olsun denzcim bizim geçen yaşadığımız olayı yaşamışsın canım doğaçında ateşler içinde yandığı zaman boğazları iltihaptı ateşi düşürene kadar gebermiştim 41 dereceyi görmüştük biz seni çok iyi anlıyorum canım çok zor ateşi çıktımı çıplak bi şekilde sil vücudunu ateş düşene kadar ben öyle düşürebilmiştim ilaç etkisini 3gün sonra gösteriyo büyük ihtimal rahatlıcaktır 3gün sonra bide sık sık uyutmalısın zor iyileşir yoksa dinlenmesi gerek vücudunun

denizcim Allah acil şifalar versin çok üzüldüm onlar hasta olamsınlar biz olalam onalrın yerine

Saol Serpilcim,bizim kaplumbağa yoluna devam ediyor,etmeli..d,gününden sonra sürpriz yaparak çıkacak karşınıza :) Avatara da Zeytinimi koyayım dedim..

Denizcim çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bi an önce iyileşsin inşallah Aralcım..
Bana sorarsan ateş düşürücüleri falan ver ama o kadar da çok ilaca boğma yaaa,doğal yollardan vitamin,ıhlamur falan versen yazık küçücük bedenine..Gerçi doktor vermiş ama her doktor farklı işte bazısı da ne kadra az ilaç o kadar iyi diyor,gerekmedikçe vermiyor..
Ben bazen dişi çok zorluyor durmuyor calpol veriorum onda bile acaba mı oluyorum (kendimde ilaç içmekten nefret ederim )
Bi an önce iyileşirsiniz umarım canım..

deniz geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallah aral ıhlamurun içine 1 çay kaşığı bal da verebilirsin artık bence yada daha az verip deneyip sonra 1 çay kaşığı yapabilirsin bal çok faydalı, ıhlamur karanfil kaynatıp içirebilirsin Allah şifa versin sağlık sııhhat versin bebişlerimizee :Saruboceq:

deryaacım merakla bekkliyorum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ben bırktım artık ekmeği az yiyorum o kadar zor iş ya bana göre değil -tatlicadiarzu-

aysegul esra sagolun kızlar dualarınız ıcın dıleklerınız ıcın ..

sureklı uyutuyoruz ztn kendısıde uyumak ıstıyor cunku halsız oyle oldugu halkde uyanıkken hep ayakta hoplayıp zıplıyor yavrum amaa gozlerının canlılıgı yokk.. suratı kaşık kadar kaldı sureklı mız mız uykusunda da ınlıyor .. sıçrıyor ve dedıgım gıbı alkıs fln yapıyo uykusunda ((
cok sızlıyor yuregım ne guzel toparlanmıstı yavrum kılo alımı cok ıyıydı aldıgı tum kılolar gıttıı.. 9500 kıloya duşmuş hep emzırıyorum hanı bogazınada ıyı gelır dıye ılacların yanı sıra..

bakalım nasıl seyredecek hastalıgımız.. esım benden beter o cok buyutuyr dun gece ates dusurucusunu verdık hemen etkısını gostermesını umuyor nıye dusmedı fln dedı hemen 30 dk ıcınde duser dedım kı ole oldu hemen aldı cocugu alt kata babaanneyle dedeye ındırdı onlarıda uyandırdı ..off ya
ztn bugunlerde sınırlerım tepemde onlarada kızıp duruyorum.. bır bana bısey dese parlıyorum ..
oglumun tum dogum gunu hazırlıkları duruyor bu hastalık erıttı yavrumu..

allah kımseye yasatmasın..

deryacım serpılcım cok tesekkurler kızlarr

derya bende ılaca cok karsııyım hatta aferınını bıraz kendını ıyı hıssedınce hemen kestım .. ztn o ılactan nefret edıyor aral .. neyse sımdıde hepsınıvermıyorum 4-5 ılac yazmıstı ıkısını aldım sadece hanı bogazını gecırcek olanlara oncelık verdım . vbende dogal yontemlerı daha uygun buluyıorum bu bogaz yollarının hastalıklarında tabıkı ılacın yanında

o yuzden serpılınde dedıgı gıbı ıhlamur bal verıcem uyanınca evde bal yok gıdemde alam

dualarınızı eksık etmeyın .. allah razı olsun

bizim de dün gecemiz zor du yaa ece yemedi mamasını uyumadı o yüzden sabah da 3 buçukta uyandı ağladı durdu rüya gördü herlade sabah bide ishal gibi yapmış kakasını kayınvalidem çorba yaptı kıymalı arpa şehriye 7 de onu yedi kahvaltıdan önce neşesi geldi biraz yerine
diş de yok görünürde bu aralar pınarın ilk adım sütünden içiyodu bitmiş diye mama yaptım onumu sevmedi anlamdım bakalm ben gidince nasıl olcak
her gün yeni bi macera yaşatıyo bunlar bize yaa şakkıdı

denizcim geçmiş olsun rüya da faranjit olmuştu kışın bir tane şurup verdi doktor hem ateş düşürücü hem de ağrı kesici heralde size de ondan vermiştir baya iyi gelmişti..ayrıca patlasada serumu mutlaka sık sık yapmalısın cnm gerçekten çok önemli..ve ıhlamur gerçekten çok işe yarıyor sık sık içirmelisin hem rahatlıyor benim hiç uyumayan kızım bile rahatlayıp uyuyor en azından daha raht oluyor o zaman..

bu arada ben doğumumu orda yapmıştım kadın doğumcuları çok iyi ama çocuk doktorlarını ben de hiç beğenmemiştim daha ilk günden çıktığımdan beri rüya yı acıbadem e götürüyorum..orda da geceleri çocuk doktoru var,valla pahalı falan ama hepsi helal olsun bebeğime en azından doktorlar her sorduğun soruya en ince ayrıntısına kadar cvp veriyor..eşim kaza geçirdiğinde de oraya gitmiştik sürekli güleryüzlü ve ilgililer.başka yerde doktorlar sana cahil muamelesi yapıyor adam yerine koymuyor hiç bişey anlatmıyor ama orda baş tacı ediyorlar kendilerinin ne olduğunun farkındalar,bizim sayemizde para kazanıp rahat yaşadıklarının farkındalar...tabi gerçekten iyi doktorlar da var ucuz yerlerde ya da devlette çalışan zaten dediğim gibi benim doktorum doruk bursa hast.nde ama iyisini bulmak da gerçekten çok zor allah insanlarımıza hastalarımıza vicdanlı iyi niyetli doktorlar nasip etsin..

denizcim çok geçmiş olsun ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN...ince şeyler giydir canım ialcını ver yinede geçmezse sürekli tekrarlar ecrinde ben öyle yaptım daha yüksek antibiyotik kullnamak zorunda kaldım.sirkeli suda çabuk düşürüyor....

ben alışkınım bizim oğlumuz sürekli ateşlenir sürekli ecrinde zaten sürekli yemez yani ben bu konularda artık daha az sinirleniyorum alıştım gergnilik çok fazla olmuyor....ne yapcaksın canım işte oluyor başına ilk defa gelince zor gerçekten ama oğlumuzun ben yaklaşık 4 aydır sanıırm sürekli boğazları tekrarlıyor ve oyüzden sürekli ateşlenir oğlumuz dediğimde bu arada eltimin oğlu k.valdemelere çok sık gittiğimden ve en ufak hastalığında yanındayımdır hemen ....o yüzden anlıyorum yani...ecrinde ateşenir ama çok sık değil arada olur yani yüksek ateştewn bahsediyorum normalde sık sık olur ecrinin ateşi..

slm kızlar keyifler nasıl umarım aral iyidir ona dua ediyorum küçük kuzu biran önce iyileş olmazmı meleğim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…