çizelgen çok tatlı olmuş canımBu arada çizelgemi değiştirdim nasıl olmuş teyzeleri?
çok güzel olmuş deryacım bu arada içinizde hamileyken en çok kilo alanda benimdir herhalde net 30 kilo aldım kızlar doğum sonrası resmimi görseniz bu senmisin dersiniz utandığımdan çoğunu yırtıp attım hatta eşim babalar gününde geçen sene kupa yaptırıp resmimizi bastırmış doğçın yeni doğmuş hali benim dombik halimle sevmiyom o kupaları hiç bana sormamış hangi resim olsun diye onu seçmiş deli olmuştum valla neden hzla kilo verdiğimi açıklayım ben size küçüklüğümdede çok kilolu bi çocuktum ve ağır vücut hep beni yorup terletmişti yaşıtlarım gibi giyinemiyodum kafada bitirdim ve verdim o veriş oldu aynı sigarayı bırakmayıda kafaya koyup bırakmam gibi 13 yıllık tiryakiydim 2senedir içmiyorum irademe sahip çıkmayı öğrendim yıllardır onun için kolay oluyo herşey benim için kendinizi telkin edebilirseniz herşeyi yapabilirsiniz öncelikle hep yemesem ne kaybederimki zaten zamanında yedim ve tattım dedim hep yada sevdiğim bişeyi yine yiyip az yesemde yemiş sayılırım karnımı şişirip rahatsızlık yapmanın anlamı yok dedim ben bedenimden dar giymeye çalışırımki yemek yediğimde şişince karnım rahatsızlık verir ve yemek isteğim azalır tavsiye ederim geniş giyerseniz yerde geniş olur
deryacım yeni çizelgen çok harika olmuş..sen hep bilgisayar işleriyle uğraşıyon ne iş yapıyon kız sen??baya ilgilisin bu işlerle..ben de seviyorum teknolojik şeylerle uğraşmayı ama vakit bulamıyorum şu aralar..
Saol Denizcim..Valla şimdi yatırsam kesin bizde düşeriz ben seneye falan yatırırız diye düşünüyorum bi süre daha park yatak,bizim yanımız falan idare etcez artık,oğluşumun odasını bi tamamlayalım da istediğimiz gibi..daha alınacak çok şey var zaten,yarın geliyor takımımız ama odayı boşaltmadım (benim gençlik odam var hala,napcaz bilmiyorum..atsam kıyamıyorum,acil ihtiyacı olan birini bulsam keşke..)Eşyalar gelcek badana yapmadık (aslında duvarlar tertemiz ev yeni ama rengi açık pembe..:) )kızlarr selammm herkes nasıl.. esra derya aysegul yasemınler nassınızzz??
bende camları sılmeye basladım afedersınızzz mahfolmuss yaa penlerı cıfledım sonra duruladım kuruladım bırde camlar derken aral da olunca 1 odanınkını bıtırdım balkonuyla beraber.. cok zorduu hepsnı bıtırcem ama .. aralın hala burnu akıyor vede tıkanıyorrr..
sureklı mememı ısırıyor dıslerden dolayı o yuzden bu ay sonu kesıyorum memeden...........!
kars komusumuz eczacı burunu spreyı verdı ama aral aglamaktan catlıyor sıktırmamak ıcın bılıyorsunzu katılma huyu da var aglarken tıkanıyor morarıyor o yuzden usteleyemıyorum ..delırıcem gecmedı yaaa ve hep mız mızz
dun gecede krız gecırdım bagırdım avazım cıktıgı kadar ust kat alt kat umrumda bıle deıldı o an cıldırmıs gbıydım .. gunduz hep ayaktayım gecede ayaktayım mahfoluyorum yaaa
bu arada takım cok guzelmıs derya amaa duşme sorunu yaşayabılırısnız yanlar cok yukarda deıl cunku .. ben aralı burnda yatırsam kendını dırekt asagı atar yatagında bıle parmaklıklara tırmanıyor ayagını kaldırıp
Saol Serpilcim,bizim kaplumbağa yoluna devam ediyor,etmeli..d,gününden sonra sürpriz yaparak çıkacak karşınıza :) Avatara da Zeytinimi koyayım dedim..günaydın kısslarrrrrrr
yasemin hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel bi hamilelik geçirir sağlıkla alırsın kucağına
derya senin çizelgeler harika oluyo canım yaa kaplumbağa kaçtımıteoda yakıyo yaniiii avatarın harika
kızlarr selamlar....
bız aılecek hıc ıyı deılız Aralımı dun aksam acıle goturduk cekırge ozel doruk hastanesıne goturduk afedersınızzz tam bır hoduk doktora denk geldık aslında bızım gıttıgımız hastane baskaydı ama Aralın doktoru cıkmıstı o saatte 24 saat cocuk doktoru olan orayı soyledıler hemen gıttık o kadar para verdık yavruma helalı hos olsun ama bı ıkı laf cıksın dımı agzından ben soruyorum o mırın kırın cevao verıyor delı oldum yaa.. atesı cıkmıstı neysee tabı doktorda hep agladı yavrum bı suru ılac yazdı gereksızlerıde yazdı burun spreyımız var dedım serum fozyolıjıgımızde var yınede bunuda alıun dedı bırde aferın yerıne gecen baska bı ılac daha yazdı bunuda alın dedı sonra ben konsutum anlattım o zaman aferını kullansın bunun yerıne dedı . şapşap herıf..yan bosu bosuna aynı ozelıkkte bı dolu ılac yazdı ssk lı oşldugumuz halde kase fln basmamıs eczaneden ındırımlı alabılmemız ıcın bı kac kase basmas gerekıomus ama basmadıgı ıcın ılacları fıyatından aldık .. o da tabıkı ogluma deger ama bnm burda anlatmak ıstedıgım paramızla rezıl oluyoruz ya o benı sınırlendırıyor .. hayatta haksızlıga tahammul edemıyorum ..
neyse eczacıya sordum bızde serum fızyolıjıkte sporeyıde var dedm aynı o zaman bunu vermıyım dedı yenı burun damlasını yanı oysakı doktor bunuda damlatın dıye basla bı tane daha yazmıstı..
neyse dun gece 3 te yavrum atesler ıcınde uyandı resmen elımız yanıyordu dokundugumuzdaa tabı soguk su yaptık bezı ıslatıp vucuduna hafıf hafıf kompresler yaptık tabı zar zor ızın verdı Aral buna. ates dusurucusunu verdık yavrum uykusunda parmagını dıger elının ayasına koyup bır bır bır soylıcem varya onu yapıoo uykusunda alkıs yapıyor ıcım acıyor kızlarr..... 500 gram vermış .. erıyor yavrum gozumun onunde.. doktor bogazı ıltıhaplanmıs dedı sımdı bı suru ılacla kucucuk bedenını duzeltmeye calısıyorum hangısınıhangı saatte verıcegımı sasırdım..
gece yanakları pempe pemneydı hala addi addii attatüük dıyordu.. bebegım herseyım benım((
bugun bıraz daha ıyı ara ara hep atse cıkıyor burnu hala tıkanık artık sıldırmıyor spreyı ztn sıktırmıyor aglata aglata sıkıyorum ..
dua edın Aralım ıyılessın...... Allahım hıcbır bebege hastalık kötuluk vermesın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?