2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın ..

Aral hala ıyı deıl kızlar bugun sabah 7 de atesler ıcınde yanarak uyandı evladım ..
artık sınırlerım ıyıce gerıldı cok degısık bır durumdayım sanırım bır profosyonele ıhtıyacım var kendımı kontrol etmekte gucluk cekıyorum..

atseını dusurmeye calısıyoruz ama cok aglıyor soguk bez degdıkce .. yavrumu hıc boyle gormemıstım hıc ona hastalık yakıstıramıyorum .. cunku cok cok guclu bır bunyesı vardı Aralın.. sımdı caresızım hergun erıyor erıyor yavrum.......
ayatkta oldugu zamanlar yururken dızlerını kırıyor cokuyor yere..

ne olur dua edın.

canım ya aral oğlum iyileş teyzem güçlen bebeğim üzme bizi gayret et dualarım sizinle denizcim çoook geçmiş olsun canım

denizcim sabret canım iyileşcek inşallah aral senin güçlü olman lazım en fazla ihtiyacı olan sensin şu anda
dualarımız sizinle canım

denizcim böyle söyleme yaaa Allahım sen aralımıza bir an önce sağlık sıhhat ver (AMıN)

denizcim yapma böyle ne olur çocuk bu tabi hasta olur ateşlenir..önemli olan iyi bakılması bak gerçekten o şurubu içir iyi gelir şimdi baktım benim evde var hala pedictus adı eğer doktor vermediyse bence eczacıya danışıp al sabah akşam 1 çay kaşığı cnm ateşe ve boğaz ağrısına çok iyi geliyor... soğuk bez-sirkeli su bir işe yaramaz üstünü fazla giydirme örtme yeter..sirkeyle silmek çocuğun ateşini birden düşürür vücut ısısı birden düştüğü için de dengesizleşir daha kötü olur allah korusun..
hastalanmış işte annesi ne yapsın çocuğun gücü yokki koşup eğlensin o kadar da büyütme panik yapma biz büyükler bile halsiz oluyoruz hastalandığımız da o daha küçücük..benim kızım o kadar hareketli uyanık olduğu her saniye kıpır kıpır bir çocukken ateşi olduğunda acayip halsiz oluyor hep yatmak istiyor..normal şeyler bunlar..lütfen biraz güçlü ol senin negatif enerjin ona da geçmesin cnm..aralımız iyileşicek 2 güne kadar sen yeter ki iyi ol ona da iyi bak...

denizcim geçmiş olsun canım
çok üzüldüm şidi
ben ateşte fitilin şuruptan daha etkili olduğunu biliyorum canım
hatta paranox hemen düşürüyo ama tabi dr yazmadığı için alamazsın

kızlar işte son halimiz
artık sabit bir şekilde resim çekmek çok zor oluyor
tam yerleştiriyorum ben karşıya geçene kadar o yanıma gelmiş oluyor
zar zor çekebildim bu resmide

bu arada ben zeynebin kulaklarını deldirdim 2 hafta oldu
maşallah hiç yara yapmadı elinide hiç sürmüyor küpelerine
cumartesi günü ilaçlı küpeleri çıkarıp altın küpelerini takıcam doğum gününde şık olsun

maaşallah sevcecim çok şeker saçlarını kestiniz mi yoksa doğduğunda yok muydu?ben kızımın kulaklarını deldirmeyi düşünmüyorum büyüdüğünde o isterse deldiririz.
bu arada fitil de ateşe iyi geliyor ama onu genelde aşıdan sonra ateş olursa tavsiye ediyor bizim doktor.aral ın boğaz iltihabı var sanırım o enfeksiyondan kaynaklı ateş olduğu için ben pedictus şurup tavsiye ettim ama tabi doktora sormadan kullanmasın yada doktora gitmek istemezse eczacıya danışsın kullanmak isteyenler...

maşallah zeynebe sevdacım çok canlar yakacak bu kız söyleyim ben sana yaaa bende kız istiyorum kızım olur inş. 2. bende süslerim böyle oğluma göre bişey bulamıyom mağazalarda hep aynı şeyler kızlarınkine bakıp bakıp kalıyom valla

zeynep çok tatlı olmuş sevdacımm
bende ecenin deldirmek istiyorum kulaklarını ama burda güvenmiyorum hiç biyere doğumgününde küpe taksa güzel olurdu aslında artık biz temmuzda eskişehirde deldiririz
aynen bende ecenin fotosunu çekemiyorum anında üstüme tırmanmaya çalışıyo

serpil bugün konuşmuştuk ya doğaçı 11e çeyrek kala uyuttum bu saat oldu hala uyuyo uyanınca bundan sonra akşam yatışı olur diyorum nasıl bence süresi süper nerdeyse 3.5 saat uyumuş oluyo yeter bence gündüz uykusu için bu süre

Canım maaşallah 3,5 saat öğle uykusu

bizimki bu günlerde yarım saat uyusa kar diyoruz

sıpa akşam yemedi gece boyunca da emdi uyutmadı beniiii

Canım maaşallah 3,5 saat öğle uykusu

bizimki bu günlerde yarım saat uyusa kar diyoruz

sıpa akşam yemedi gece boyunca da emdi uyutmadı beniiii

esracım ben doğaçı baya yoruyorum uykusu geliyo ama direndiriyorum uyumaması için yavrum buldumu götürüyo uykuyu tabi bi yönden kötü oluyo dışarda arkadaşları var bir iki yaş arayla onların olduğu saatte doğaç uyuyo oluyo kaçırıyoz oyun arkadaşlarını ama benim içinde 11ile 2arası uyuması süper oluyo bidada uyumayıca daha süper bu zamana kadar 2kere uyutuyodum teke indirmeyi istedim rahat etmek için dışarda oluyoruz uykusu geliyo uyuyacak yer bulamıyo başlıyo ağlamaya bende teke indirip çok uyumasını sağlamaya çalışıyorum böyle süper gözüküyo şimdilik

canım benim çok tatalı maşallah nede güzel yakışmış kuzuma benim küpe......:teytey::hooray:

kızlar işte son halimiz
artık sabit bir şekilde resim çekmek çok zor oluyor
tam yerleştiriyorum ben karşıya geçene kadar o yanıma gelmiş oluyor
zar zor çekebildim bu resmide

kızlar ıyı aksamlar herkesee..
yasemıncım bulantın fln yokmu hıc? umarım hersey yolunda gıder

bende dogurucam arayı cok uzatmıcam .. 2 sene fln yeterlı olur herhalde

bu arada herkeseee ıyı aksamlar dılerım sıteden cıkıyorum pc mı kapatıyorumm..

hepınızı opuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…