2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm tek uyku gerçekten çok iyi bizimki hala günde iki kez uyuyor.sabah uyanıyor 3 saat sonra uyuyor ,1.5 ta uyanıyor sonra 4 saat sonra uyuyor 7-7.5gibi uyanıyor ondan sonra da 23.30 gibi gece uykusuna yatıyor ama ne güzel olur artık teke indirse..ben de çok istiyorum ama dışarı çıktığımız için değil sadece artık bi düzen olsun okul çağına kadar istiyorum..

ya hani bahsettiğim saatte hala uyuyo demiştim ya 4saate yakın sürdü uyuması bütün gün dışarda takıldı şimdide babasıyla parktalar biraz mız mızlandı ondan yolladım alışsın diye 8 yada 8.5da uyutucam çok geç yatırmayın kızlar kendinize eşinize vakit ayırın bence biz lostun bölümlerini izliyoruz her akşam doğaç uyuyunca güzel oluyo yoksa izlenmiyo mızmızlığından sesinden ağlamasından

bizde günde iki kez uyuyoruz hala
sabah 9 gibi kalkıyo 11 de falanda uykusu geliyo
sonra 5 gibi uyutuyorum ve 1 saate yakın uyuyo
vee finaldede gece uykusu
zeynep şimdilik günde 1 kez uyumuya dayanamaz diye düşünüyorum
uykusu gelince kendini atarak ağlıyor sanırım onun için bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var

günaydınlarrrrrrrrr .........

ayşegülcüm yaa inşallah alışır bi sefer uyumaya ece bir hafta öyleydi demiştim yaa akşamda çok rahat uyudu diyee ama haftasonu ben evde olunca bozuldu bu hafta yine iki kere uyuyo bide akşam 10 buçuk oluyo uyutana kadar dalamıyo kendini ordan oraya atıyodün babasıd sinirlendi dolabın kapağını açamıyorum diye ağlıyo bebeği istiyo vermeyince ağlıyo ota .oka ağladı anlıııcanız ağrı kesici verdim tam dalıyo ağlayarak uyanıyo tütsü yaptık bilmem ne rahatladı biraz nazarda var heralde ağrısı da var biraz anlamadım ıgg ıgg diye anlatmaya çalışıyo anlamayınca da ağlıyo o da bize sinir oluyo gecede öyle bu aralar var bişeyler bakalım hayırlısı yarın akşamda annem geliyo babanne gidiyo bide ona alışana kadar mızıklar offffff offf zor günler bekliyo yaniii

esra işte senle aynı şeyleri yaşıyoruz sersem gibiyim bu hafta sabahın köründe kalk işe gel yoruldum yaa iyice yarın sabahın 5 indede babanneleri geçirmeye kalkıcaz yok bu hafta uyku bize mirmirmirmir

günaydıııııııınnn hanımlar nasılsınız bakalım bugün aral nasıl oldu acaba bugün inşallah toparlamışstır düşmüştür ateşi denizcim bilgilendir canım bizi

günaydın hanımlar hepinize..evet deniizcim senden haber bekliyoruzzzzzzzz.....uykusuzluk çoook zoooooorrrrrrr.......off

deniz aral iyidir inşallah biraz daha

bende yarın için hazırlıklarımı yapıyorum kızlar
salonu süsleme işini bitirdim nihayet
pastanın siparişi verildi
bitek pastanın yanına yapacağım aperatif yemeklikler kaldı onlarıda yarın yapıcam

kızlar selamlarr hepınıze..
dun gece nıhayet daha rahattı Allahıma cok şukur.... kımseye bunu yaşatmasın bebeklerın burnu dahi akmasın analar cok uzuluyor ve kucucuk bedenler acı cekıyor .. cok zor vallahı..

sabaha karsı ne olur ne olmaz dıye yıne ateş duşurucusunu verdık bugun gayet ıyı burnu tıkalı degıl artık akıntısıda bıtmek uzere neredeyse..
artık ateşı çıkmıyor bugun hıç çıkmadı şukuler olsun rabbıme..

bırazdan bıcı bıcı yapıcaz nerdeyse1 hafta olucak yıkamam lazım bebegımı.

bızde sabah 8 yada 7,30 gıbı kalkıyoruz 9 - 9,30 gıbı gerı uyuyor kahvaltızından sonra tabıkı.. 10,30 gıbı kalkıyor 1 saat fln uyuyor yanı daha sonra3 te uyuyor 6 ya kadar yada 5 e kadar gecede 22,30 da uyutuyoruz

denizcim biraz iyi olmasına sevindim inş.öyle öyle atlatırda biter...
ecrinde dün akşamdan beri ateşli ve ağzına lokma sokmuyor en azından elindebir şeyler gevelerdi onu bile yapmadı .....çok üzgün sürekli ağlıyor...
bu arada bizimda yarın doğum günümz ...
serpilcim doğumgününüz kutlu olsun canım bu gündü sizin sanıırm bizim yarın inş....ama sizde yarın kutlayacaksınız sanrım....

aralın iyi olması beni çok mutlu etti canım
allahım hepimizinkini korusun inşallah
aminnn

yasemincim bugun bizim doğumgünümüz evet yarın kutlucaz canım
bu arada ben sevda canım karıştırdın sanırım bende bazen yapıyorum bunu

Canım kızım iyiki doğdum bi tanem
annesinin kuzusu
allahım bana sağlıklı bir evlat verdiğin için sana binlerce kere şükürler olsun yarabbim

Son düzenleme:
yaa kızlar geçen sene bu saatlerde zeynep yeni doğmuştu
kucağıma alıp yüzünü seyrediyordum saatlerce
minicikti bebeğim şimdi ise karşımda yürüyor
zaman ne kadar çabuk geçti
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü imanlı şanslı ol bebeğimmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah guzel bahtlar yazsın o guzel meleklerımıze ınşallah..
bızı onlarsız onları bızsız koymasın ..

bende ECRıN ve ZEYNEP in ilk yaşlarını kutluyorum haziran bebeklerinin ablaları onlar..
ınşallah guzel ve neşelı dogum gunlerı geçırırsınız kızlar

Bende aynen aynı dileklere katılıyorum canlarım..
Güzel kızlarımızın ilk d.günleri kutlu olsun Sevdikleriyle nice güzel d.günleri geçirmeyi nasip etsin Allahım inşallahhh..
Kızlar resimlerinizi bekliyoruz ona göre.. Allah kolaylık versin bu arada!:)

Ecrin ve Zeynep Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin...

Denizcim Aralın iyi olmasına çok sevindim.... ınşallah daha da iyi olacak...

Eneste gündüzleri iki kere uyuyor saat belli değil ne zaman uykusu gelirse ortalığı ayağa kaldırıyor...

Akşamları da canı ne zaman isterse ozaman uyuyor kereta...
Uykuya geçene kadar yuvarlanıyoruz resmen...
O uyuduktan sonra benim pestilim çıkmış oluyor zaten :bbo:

Sevdacım Zeynep çok tatlı olmuş maşallahhh
Denizcim Aralın iyi olmasına çok sevindim canım,bebeklerin hasta olması gerçekten çok zor tekrar geçmiş olsun canım,bende şu anda hastayım geçen gece akşam akşam yürüyüşe gittim hava da serindi soğuk aldım heralde şimdi çok kötüyüm,umarım Asrına geçmez bugün Allahtan babanesi geldi oğlumu aldı götürdü..
Bizim uyku saatlerimiz çok anormal yaaaa..koca adam gibi (anasının oğlu nolcak..)gece bir oluyor bizimki acayip enerjik oluyor yatıramıyorum zorla yanına yatıyoruz ,ışıkları kapatıyoruz,babasının sakallarını oynamadan uyumuyor tabi sabahta 11 gibi kalkıyor yani hiç bebek gibi uyumuyor..Bu aralar bizde öğeln bir kez 2-3 saatlik bir uyku uyuyup gece yatana kadar uyumuyoruz ama sevmedim ben bu işi yine 2 sefer uyutcam..

aynen hıc bısey yapamaz oluyorum hatta dun gece aralı babannesı uyuttu bende orda uyuyakalmısım o ayagında sallarken soyledıgı nınnı benıde uyutmus

ıstanbul un yorgunlugu sonrasında yolculuk yorgunluugu ve hastalık yorgunlugu derken camlarıda sılıyorum dun pılım bıtmıs
eşım gelmış denızzz kalk yukarı cıkalım dedı oyle afalladım uykulu uykulu yukarı cıktım hemen yataga yattım yattıgım gıbı uyumuşum eşım Aralı getırdı beşıgıne koydu tv ızlemeye gıttmış tabı aral bey mızmız uyandı tekrar mama ver salla uyut.. oyle ıştee..
dun gece ben eşımın tarafında yattım eşımse bnm uyudugum tarafta yattı arala o baktı sabah kadar

yarın alışverışe cıkıyorum burdan bır arkadşımla .. arala kıyafet ve dogum gunu suslerı alıcaz. çarşıya gıdıp

ne alabılırım kızlar süs olarak fıkır verın bana

sagol deryacım dualarınız ıcım hepınıze tesekkur ederım.. gercekten bende yaşadım ve gordum zorlıugunu .. 47 kıloya duşmuşum 1 haftada... cırkınım yorgunum bunalımdayım ıyı deılım .. sınırlerımde tepemde dolanıyorum .. ne olucak boyle bılmıyorum
evde tek bagırmadıgım kışı Aral.. dıgerlerı herşeye karışa karışa bana herşeyı ogretmeye kalkışa kalkıla artık tepkımı almaya başladılar.. artık onlarada bagırıyorum.. bır cocuga 4 kılı karışıyor yaa bırı dıyor aman ayagını yere baskamasın bırı dıyor yurumesın duşer bende tepkımı verdım artık..

tedavıye ıhtıyacım var buna ınanıyorum ...

bende bebekler en geç 22,00 de uyumalılar oylede gıtmelı 8-9-10 yaşına kadar..
en normalı budur.. ama gelde anlat bızımkılere.. hıc kendımıze vakıt ayıramıyoruz..
kocalara ozel bışey yapamıyoruz onlarla bışey paylaşamıyoruz..
bız onceden sureklı gezerdık sınema alışverış ama artık babaannenın dız agrıları cok cok yogunlaştıgı ıcın cok yoruluyorum ve aralı onada bırakamıyoruz dogal olarak dışarıda cıkamıyoruz.. ancak aralla kısa mesafeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…