2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim ben aldığım ve alacaklarımı yazıyım sen kendin seçersin içinden..
Masa örtüsü (1 yaş için alcaktım ama ablamda disneyli vardı gerek kalmadı)
tabak,bardak,şapka (disneyli)
rengarenk balonlar (ben renkli çiçek şeklinde yapıp ara ara duvarlara yapıştıracağım)
yerler içinde ayrı balonlar aldım.
Duvarlar için hapy birtday yazısı (3 adet)
Evimizin kapısına disneyli dev parti burada afişi..
konfeti.
1 yaş mumu
D.günü pasta fişeği,maytap..
Ben bir de küçücük bir biblo aldım d.günü pastasını yiyen bir yaşında erkek bebek biblosu çok tatlı onu da pastamızın üzerine koyduracağım

tamam aralarından sectım deryacım sagol bende bazıları var.ıste bakalım yapabıldıgımız kadar yapıcaz artık

kendımı kasmıycam ben artık hersyemukemmel olcak dıye o zaman olmuyor cunku
bnm butun ozel gunlerımın ıcıne bı sekılde edıldıgı ıcıın bunca yıldır
o sebeple hııııc ozenmıcem

yalnız şu happy birth day yazısının resmını koyabılırmısın bırd ne boyutta ben hep kucuklerıne denk geldım almadım wnniielı flndı bnm buldugum .. mrk ettım sendekını

biraz gec oldu ama gecmis olsun Denizcim...
bende okadar yorgun ve halsizimki bugün kizimlada hic ilgilenemedim..bu aralar cidden 2 kisi kaldik nerden cikti su lig anlamadim ya babamiz 2 gün macta 2 gün yorgunlugunu atmak icin 1.80 uykuda 2 gün calisiyo 1günde okulda..isyan bayraklarini cektim evlendigimizden beri ilk defa birseyi bu kadar üsteledim..ona en cok ihtiyacim oldugu zamanlar..tatil yaklastikca yorgunlugum artiyor..son 1 ay..ama bu ay tasinma vs..hersey bir vizeye bagli bir türlü alamadik onuda..bekle bekle haber yok..amma mizmizlandim..iste sorunda bu ben bukadar mizmiz degildim sanirim bende cok yoruldum ve doldum iyi bir tatile ihtiyacim var..
sevdacim zeynep ne kadar tatli masaallah,bende böyle süslü kiyafetler ariyorum 10 küsür yillik arkadasim can yoldasim bana elti olacak bizi taniyanlar sokta böle bisey olamaz diye..bizde inanamiyoruz benim dügünümde nikah sahidimiz olmuslardi arkadasim ve kaynim simdide biz onlarin nikah sahidi olacagiz..onlarin nisani vs var burda öyle süslü kiyafet bulamadim kizima ..
kizlar bebekleri en cok ter hasta ediyor..ve genelde gece terliyorlar..biz en az 2 kere üst degisiyoruz gece uyanma korkusu bile viz geliyo..
bizim gündüz uyukumuz hic düzene girmedi bazen 2 bazen 1 kere bazen 15dk bazen 1.5 saat..ve ben ne kadar uyuyacagini kestiemedigim icin o uyurken uyuyamiyorum sabahta 1 aydir nerdeyse 7:30 en gec kalkiyoruz..cok özledim yatak keyfi yapmayi ama canim kizim rahat iyi ve saglikli olsunda sorun degil..

bnmdee hemen tatıle ıhtıyacım varr

ben oglumsuz nasıl yaparım oralarda fln dıye aglıyordum ama artık son karrarımı verdım hele hele şu ıstanbul maceramızdan sonra bırde arabayla 10 saat bodrum yolculugu.. yok yokk yapamıcam aralla .. orda da ne yaptıgımı bılmıcem uyuyamıcam denıze gıremıcem bara dıscoya gıdemıcem hep arala endekslı olmaM GEREKICEK.. o yuzden aral burda babaannesıyle dedesıyle kalıcak
yaşlovadan ıkı tanede eşımın teyzelerı gelıcek annemeyardım ıcın aral ıcın öluyorlar resmen

gozum arkada kalmıcak... 1 hafta da gıdıp gelıcez ztn ınşallah..
bız ztn balayınada gıdememıştık herşeyı oyle yaşamak ıstıyorum oralarda.. bırde geze geze gıdıcez ınşallah..

butun kış bu tatılı hayal etttım umarım bır aksılık cıkmazzzz......buna cok ıhtıyacım var cunku..

ama bışey danışmak ıstıyorum bu tatılden once memeden kesmem lazım Aralı yoksa orda cok agrım olur goguslerımden yana ..
bırde kızlar ben aralı hazıran ılk haftası memedne kesıcem goguslerımın şişip agrımaması ıcın ne yapmam lazım boyle bır ılac varmı.. gulşah bır kere konuşurken bana doktorun ona bır ılac verıdıgnı onun sutun gerı gıtmesını sagladıgını acımadıgını soylemıstı boylelıkle.. acaba varmı ? benımnkıler bırgun emzırmesem acıyor şışıp dugum dugum oluyorda

[color="ındigo"]herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa[/color]
Çok Özledım kızlar sızı ve bır yaŞını dolduran ve doldurmak Üzere olan tÜm bebıŞlerımı
bana gırmedıĞım sÜrece neler yaptıĞınızı Özetlarsenız sevınırım Çok Şey kaÇırdımmı..aral,zeynep,doĞaÇ,ecrın,teo.....nasıl,neler yapıyorlar.yÜrÜmeye baŞladılarmı
[color="ındigo"]ardacık emeklemeye 3gÜn Önce baŞladı..hrŞeyı bız bıraz gerıden takıp edıyoruz..11aylıkken emekledı 2yaŞında yÜrÜr artık dıyorum.herkes bana gÜlÜyor..9kılo 600gr 2aydır doĞru dÜzgÜn kıloda almıyor..ama aĞzımızdan hangı sesı Çıkarırsak aynısını taklıt edebılıyor,her sÖyledıĞımızı ellrıyle taklıt edıyor..yanı en azından bunları yapıyor[/color]
Şımdı annem yanımda.Çok zor yemek yıyordu hatırlarsanız..yemesı dÜzeldı.gÜzel yıyor artık.annem ıse kendısını sayesınde olduĞunu sÖylÜyor..oysakı bende onun yaptıĞı Şeylerı yapıyordumm..
bundan sonra daha sık gırmeye ÇalıŞırım..hepınızı ÖpÜyorum.sevdacım mesajını aldım,hatırlanmak Çok gÜzel,saĞol canım

zeynep ve ecrin in doğum günlerini ece de kutluyo kızlarr çok öptü arkadaşlarını bol bol foto eklesinler anne bakalım nasıl geçmiş doğum günleri dedi uyumadan önce kaydirigubbakcemile5

ahhh bu zaman ne kadar çabuk geçiyo geçen sene bu zamanlar son 5 günümün kaldığını düşünüyodum hatta dün dr gitmiştim bugün yarın gelir demişlerdi hanfendi üşengeç çıkmıştı canım kızım halaaa öyle üşengeç ayçacım zamanı gelince koşarlar bunlar ecede bi inat ediyo yürümemek için görsen acayip kucakçı oldu evin içinde bile kucakta gezmek istiyo üşeniyo yaaa odadan odaya gitmeye emeklemeye bile kapının önüne kadar geliyo sonra yere uzanıp ağlıyo mecbur gidip alıyoz tabiii 4 kişi bakınca da böyle oluyo işte sürekli Allaıh sağlık versin hepsi olur nasılsa

hoşgeldin bu arada ardayı da öpüyoruzz dah asık görüşürüz inş

yasemincim bende dedim önceki msjındada saçlarımızdan bahsetmişsin ecenin saçlarını nerde gördün diiicektim msn demi :1shok: ama sevdayla karıştırmışsın kaydirigubbakcemile3

Denizcim benim bildiğim memeden kesme olayı gündüzleri kes hiç verme sadece gece uyanınca ver ve yavaş yavaş geceleri de uyanırsa sütle falan geçiştirmeye çalış zaten sen vermedikçe sütte azalır o da emmek istemez (gündüzleri meme isterse ilgisini dağıt başka şeylere yönlendir,biraz zor bi dönem ama 1 hafatada işlem tamammış..)

Ben bu sene tatilde de böcüğümleyim belki babamızı satarız bizyerimseniben
babane ,dede antalyada diğer dede akçayda bizi bekliyor (zaten tüm yaz ablamda akçayda olacak )biraz orda biraz burda ,biraz babamızla biraz yanlız takılcaz bu yaz artık..Bi an önce onu denize sokmak istiyorum ilk tepkisini çok merak ediyorum (bu arada dün babanemiz antalyadan geldi deniz suyu getirmiş şişede bir görseniz tertemiz şaşırdım valla hasta olunca lazım olur diye işe yarar dimi kızlar ?

Kızlar bu arada yazmıştım hastayım soğuk aldım ve ben bugün kendimi iyi hissettim yürümeye çıktım akşam sesim kısılmaya başladı şimdi hiç çıkmıyor çıldırcammm ya ,imdatttttttt! Ses kısıklığına ne iyi gelir,mırıl mırıl konuşuyorum kimse duymuyor,teo bile..offf offff..

Denizcim çok şirinsiniz ama sen gerçekten kilo vermişsin tatlım ama yinede güzelsin..( ay seni anlayamıyorum yaaa tabi muhtemelen sende beni) azıcık ye be tatlım bünyen zayıf düşmesin gerçi bak 2. bebeği de düşünüyormuşsunuz yavaş yavaş o zaman alırsın zaten ama gördüğüm kadarıyla Aral sana fazlasıyla yetiyor yani yoruyor iki bebeğe nasıl bakacaksın ?
Ya ne zaman yer değişcez çok değil şöyle bir haftalığına ben senin yerine alıyım,sende benim yerime ver olmazmı ?

kızlar bu da benim bugünkü halim kilo topiği için çekmiştim resmi ondan yüzüm yok olsun siz beni biliyorsunuz.. varmı bi gelişme sizce? (kıştan beri 8 kilo gitti sadece (78 kilo oldum ) ama daha çokkk var biliyorum..)

günaydııııın deryacım süpersin canım gerçekten vermişsin bence hem 8 kilo az değil bence bana yakın 8kilo denizde çok tatlı gözüküyo zayıf ama çirkin durmuyo çıtı pıtı gösteriyo denizi aralın annesi değil sanki ablası gibi duruyo :)

atikecim çok bi gelişme yok doğrusu sen okul işinden fırsat bulamıyosundur nete girmeye neyse az kaldı sayılır kapanıyo okullarda rahatlarsın ardayla daha çok ilgilenirsin ayrıca 9.600 az değil bence doğaçta dişten dolayı çok kilo kaybetti ve 9.800 oldu hem artık dr. dediki bana 3ayda 1kilo alcaklarmış büyüdükleri için ve hareket halinde oldukları için

bu arada doğum günü olan kızlarımız zeynep ve ecrinin doğum günlerini doğaçla birlikte kutluyorum nice güzel seneler diliyoruz happy birthday girls

denizcim benim sütüm kesilirken ateşlenmiştim ben 2gün çok yükselmişti halk arasında süt ateşi diyolar bilmiyorum çok emzirmiş annelerde oluyomu 2gün sıkıntı çekmişstim sonra çekilmişti yavaş yavaş sütüm emmeyince çekiliyo süt 2.5aylıktı doğaç sıkmıştım azcık bi damla falan hala çıkıyodu yani zaman alıyo deryanın dediği yöntemleri yap bide memeye biber falan bişeyler sürüyolardı duyduğum kadarıyla çocuk istemiyodu araştır bunu bi

gunaydınnnn.. demek o kadar zayıf gozukuyorum ıgrencım dımıı.. off offf...

hemen gecelerı yeme ışlemıne gerı dönuyorum .. aralın ablası gıbı gozukmek ıstemıyorum bennnn ((
gercı orda bırde saçımı ıkı kulak yapmıştım ondan dan kucuk gosterıyor olabılırım belkım..

yok yok kendımı kandırmıyayım. etlı butlu olmanın yollarını araştırmaya devam .. gecelerı yıyıp yatıcam artık dun gece yedım yattım mesela ama sonra eşımle kalkıp 2 ye kadar nette takıldık aralın dogum gunu ıcın bıseyler araştırdık yıne aç yatttım yanı...

ATıKECıM hoşgeldın canım nerelerdeydın mrk ettım senı .. neden ugramıyorsun okul cok yogun sanırım..

kılosuna uzulme valla aralda 10 kılloydu bı hastalandı 9,500 e duştu yıne toplarlanıcak ınşallah ..
dr kılosuna cok abest olmadıkca takmayın ılerde az ye dıyecegınız gunlerde gelıcek dıyor..
saglıklı olsunlarda bak aral hastalandı aldıgı tum kılo 1 haftada gıttı ...
bırde yemeklerı yapma tarzı deılde yedırme tarzından da kılo alıyorlar.. dıyrsun ya aynı yemeklerı yapıyordum dıye.. bızde de benden yemıyor aral ama babaannesı koca kaseyı bıtıttırıyor arala.. cok sabırlı o yemek yedırme konusunda .. ben kactıgı zaman yada puskurttugu zaman pes edıyorum ama o turlu şeylerle yedırıyor..

deryacım azcık kılo fazlalıgın var ama 10 kılo daha verırsen bence harıka olucaksın ..
bu arada ses kısıklıgına ballaı sut ıyı gelır ıc ıstersen canım

Sağolun kızlar moral oldu gerçekten iyiye gittiğim onaylanınca daha bir gaza geliyorum :)
kızlar bugün ses tamamen gitti çok kötü bişey ya konuşamamak offf nasıl geçecek ne bulursam içiyorum bal,çörek otu,karabiber,tarçın,karanfil..vs bidolu şey ama tık yok çıkmıyooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…