- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Denizcim ben aldığım ve alacaklarımı yazıyım sen kendin seçersin içinden..aynen hıc bısey yapamaz oluyorum hatta dun gece aralı babannesı uyuttu bende orda uyuyakalmısım o ayagında sallarken soyledıgı nınnı benıde uyutmus
ıstanbul un yorgunlugu sonrasında yolculuk yorgunluugu ve hastalık yorgunlugu derken camlarıda sılıyorum dun pılım bıtmıs
eşım gelmış denızzz kalk yukarı cıkalım dedı oyle afalladım uykulu uykulu yukarı cıktım hemen yataga yattım yattıgım gıbı uyumuşum eşım Aralı getırdı beşıgıne koydu tv ızlemeye gıttmış tabı aral bey mızmız uyandı tekrar mama ver salla uyut.. oyle ıştee..
dun gece ben eşımın tarafında yattım eşımse bnm uyudugum tarafta yattı arala o baktı sabah kadar
yarın alışverışe cıkıyorum burdan bır arkadşımla .. arala kıyafet ve dogum gunu suslerı alıcaz. çarşıya gıdıp
ne alabılırım kızlar süs olarak fıkır verın bana
Denizcim ben aldığım ve alacaklarımı yazıyım sen kendin seçersin içinden..
Masa örtüsü (1 yaş için alcaktım ama ablamda disneyli vardı gerek kalmadı)
tabak,bardak,şapka (disneyli)
rengarenk balonlar (ben renkli çiçek şeklinde yapıp ara ara duvarlara yapıştıracağım)
yerler içinde ayrı balonlar aldım.
Duvarlar için hapy birtday yazısı (3 adet)
Evimizin kapısına disneyli dev parti burada afişi..
konfeti.
1 yaş mumu
D.günü pasta fişeği,maytap..
Ben bir de küçücük bir biblo aldım d.günü pastasını yiyen bir yaşında erkek bebek biblosu çok tatlı onu da pastamızın üzerine koyduracağım
yalnız şu happy birth day yazısının resmını koyabılırmısın bırd ne boyutta ben hep kucuklerıne denk geldım almadım wnniielı flndı bnm buldugum .. mrk ettım sendekını
bnmdee hemen tatıle ıhtıyacım varr
ben oglumsuz nasıl yaparım oralarda fln dıye aglıyordum ama artık son karrarımı verdım hele hele şu ıstanbul maceramızdan sonra bırde arabayla 10 saat bodrum yolculugu.. yok yokk yapamıcam aralla .. orda da ne yaptıgımı bılmıcem uyuyamıcam denıze gıremıcem bara dıscoya gıdemıcem hep arala endekslı olmaM GEREKICEK.. o yuzden aral burda babaannesıyle dedesıyle kalıcak
yaşlovadan ıkı tanede eşımın teyzelerı gelıcek annemeyardım ıcın aral ıcın öluyorlar resmen
gozum arkada kalmıcak... 1 hafta da gıdıp gelıcez ztn ınşallah..
bız ztn balayınada gıdememıştık herşeyı oyle yaşamak ıstıyorum oralarda.. bırde geze geze gıdıcez ınşallah..
butun kış bu tatılı hayal etttım umarım bır aksılık cıkmazzzz......buna cok ıhtıyacım var cunku..
ama bışey danışmak ıstıyorum bu tatılden once memeden kesmem lazım Aralı yoksa orda cok agrım olur goguslerımden yana ..
bırde kızlar ben aralı hazıran ılk haftası memedne kesıcem goguslerımın şişip agrımaması ıcın ne yapmam lazım boyle bır ılac varmı.. gulşah bır kere konuşurken bana doktorun ona bır ılac verıdıgnı onun sutun gerı gıtmesını sagladıgını acımadıgını soylemıstı boylelıkle.. acaba varmı ? benımnkıler bırgun emzırmesem acıyor şışıp dugum dugum oluyorda
yalnız şu happy birth day yazısının resmını koyabılırmısın bırd ne boyutta ben hep kucuklerıne denk geldım almadım wnniielı flndı bnm buldugum .. mrk ettım sendekını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?