Ayyy yazacaktım unuttum bu sabah uyandığımda çok güldüm çünkü rüyamdaydınız.. sanal manal valla rüyama girdiniz kızlar ayşegül ve denizi çok net hatırlıyorum ama 4-5 kişiydik ayşegülle harıl harıl bi konuyu konuşuyorduk..:)
Denizcim bizde de tam tersi benden başka kimse yediremiyor herkese naz yapıyor onlarda aman yemesin acıkınca yer diyip bırakıyorlar ben bitirene kadar izin vermiyorum yapmadığım şey kalmıyor yesin diye zaten öğleyle akşamı karışık bir öğünde yiyor (bir öğün eksik yiyor hala yaaaa)
Bir de bişey soracağım Teo yanlız büyüdüğündenmidir bilmem sese karşı,kalabalığa karşı hala çok huysuz oluyor. Sürekli ağlıyor ,sessizlik istiyor,götür beni burdan tavrı oluyor yanlız kalınca egemenliğini ilan ediyor resmen keyfi yerine geliyor,sizde de varmı bu durum? yeğenlerinin d.gününde ,geçen başka bi d.gününe gittik orada da öyleydi şimdi korkuyorum kendi d.gününde de huysuz ağlak olacak diye. Alışması lazım yaaaa..
Bir de bişey soracağım Teo yanlız büyüdüğündenmidir bilmem sese karşı,kalabalığa karşı hala çok huysuz oluyor. Sürekli ağlıyor ,sessizlik istiyor,götür beni burdan tavrı oluyor yanlız kalınca egemenliğini ilan ediyor resmen keyfi yerine geliyor,sizde de varmı bu durum? yeğenlerinin d.gününde ,geçen başka bi d.gününe gittik orada da öyleydi şimdi korkuyorum kendi d.gününde de huysuz ağlak olacak diye. Alışması lazım yaaaa..
Saol Atikecim valla büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar zaten bu haziran bebeklerinin hepsi birbirinden tatlı mümkün olsada keşke hepsi bir anda görüşebilseler (gerçi sanırım hepsi kalabalığa sinir oluyor,hepsi ağlardı :) ) Sen firarisin sana bişey demiyorum ama arada bi merhaba de canım..deryacım ne şeker çıkmış teo resimde ya..bayıldım..büyümüşde küçülmüş gibi.
aralın resimlerinide gördüm oda kocaman olmuş maşallah...
ardanın yeme problemi azaldı sayılır.en büyük sıkıntımız oydu..şimdi her öğünde tabağında bir iki kaşık bırakıyor..
1 yaşına giren tün bebişlerime sağlıklı,huzur dolu mutlu yıllar diliyorum.öpüyorum ominik yumuk ellerini ve ayaklarını(bebeklerin el ve ayaklarını öpmeye bayılıyorumda)
bizdede pek farklı değil derya ama bu alışmaklamı ilgili dersen doğaç hergün dışarda ve çocuklarla oyun oynuyo sabah çöp kamyonu geliyo biz yoksak balkonda ağlıyo yanındaysak bacağımıza yapışıyo al ben kucağına çabuk diye ağlıyo yüksek seste hep korkuyo ne tür olursa olsun geçen şimşek çaktı gök gürledi başladı ağlamaya susturamadık bi türlü ödlek diyoz bizde:tomato:
İyi yani bizde bir sorun yok bunların mayasından yani..:) Ay Ecrin huysuzluk yapmış baksana bizimki de kesin beni çıldırtır o telaşın içinde,neyse göreceğiz artık!canım bizimkide aynı kalabalıktan nefret eder fazla yüksek ses duysun ağlamaktan duramaz[/I]
merhaba kıazlar nasılsınız......bu gün çok yorulduk ama neysekiii bitti çokta güzel oldu doğum günümüz...her şey yolunda gitti ALLAH ŞÜKÜR...ama ecrin baya bii huysuzlandı çok kalabalıktııı belkide birazda o yüzden yapmış olabilir...resimlerimizi koyarız....
resimlerinize baktım yasemincim süpersiniz gerçekten
bizimde akşama doğru başlıcak artık hazırlıklar bitti ama bende bittim
Yaaaa bu resimler nerdeeee?
Ayyy canım şimdi gördüm,hep kullanıcı panelinden direkt bizim topiğe girdiğim için görmemişim..Çok güzel çıkmışsınız özellikle d.günü çocuğu fıstık çok tatlıııı..Sana da helal valla canım ikicanlı halinle o kadar kişi çağırmışsın iyi üstesinden gelmişsin valla ben çok yakın arkadaşlarımı ve aileden bikaç kişi çağırcam gözüm korkuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?