günaydın herkesee
doğumgünleri yapılmış ne güzel esteda ve sevda sizin de resimleri bekliyoruz siz atlattınız sıra bizde kim var ilk ecenin 10 haziran doğumgünü 13 haziran cumartesi kutlıııcaz biz inşş
ayşegül gelemiyomusun şimdi ankaraya tüh yaa işlerini hallet gel görüşebiliriz inşallah canım bekliyorum ben yerimseniben
yasemin sizin resimlerede baktım çok güzel çıkmışsınız canım pastanız siz ecrin prenses herşey çok güzel hayırlı olsun yeni yaşınız
bende yorucu bi hafatsonu geçirdim memeye çok düşkün olmadığını düşündüğüm kızım beni çıldırttı ananeside geldi daha dilinden pek anlamıyo bugün yalnızlar ağlayıp duruyodu ben çıkarken bakalım neler yapıcaklar iki gündür yapıştı beni ne zaman oturuyo görse üstümü açıyo mememememememe diyee gecede aynı uykusunda atıp duruyo kendini yer yatağı yaptım ona kocaman ondan bile iniyo yerde uyuyo kimbilir keaç kere uyandım sabaha kadar evdede yığınla iş var nasıl yapıcam yetiştircem bilmiyorum bu akşam koltukları silmeye başlarım umarım camlar salonun duvarları silincek halıları göndercem mutfak dolapları silincek tüller yıkancak yatak odası dandini kışlık yazlık dönüşümü bi yapamadık havadan belli olmuyo diyee alışveriş varr 12 günüm var inşallah yetiştirebilirim :Saruboceq:
yaa eceninemi dişi acaba o da çok huysuz az yemiş kahvaltıda da ısırmıyo ama hep dibimde ben hep 3.ye bakıyorum açmıyo ağzınıda yine acab başka yerdenmi çıkıyoo
günaydın.... doğum günü bebeişlerimize Allah hayırlı ömürler nasip etsin...
Yarın da bizim doğum günümüz....
Geçen sene bu zamanlar inanılmaz sancı çekiyordum... Ne çabuk geçiyor zaman kafamçokkarıştı
zeynep çok huysuzdu o gece
batuhan neler yaptı rahat durdumu merak ettim
baksana resimlerde bile hep ağlarken çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?