2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkesee
doğumgünleri yapılmış ne güzel esteda ve sevda sizin de resimleri bekliyoruz siz atlattınız sıra bizde kim var ilk ecenin 10 haziran doğumgünü 13 haziran cumartesi kutlıııcaz biz inşş
ayşegül gelemiyomusun şimdi ankaraya tüh yaa işlerini hallet gel görüşebiliriz inşallah canım bekliyorum ben yerimseniben

yasemin sizin resimlerede baktım çok güzel çıkmışsınız canım pastanız siz ecrin prenses herşey çok güzel hayırlı olsun yeni yaşınız

bende yorucu bi hafatsonu geçirdim memeye çok düşkün olmadığını düşündüğüm kızım beni çıldırttı ananeside geldi daha dilinden pek anlamıyo bugün yalnızlar ağlayıp duruyodu ben çıkarken bakalım neler yapıcaklar iki gündür yapıştı beni ne zaman oturuyo görse üstümü açıyo mememememememe diyee gecede aynı uykusunda atıp duruyo kendini yer yatağı yaptım ona kocaman ondan bile iniyo yerde uyuyo kimbilir keaç kere uyandım sabaha kadar evdede yığınla iş var nasıl yapıcam yetiştircem bilmiyorum bu akşam koltukları silmeye başlarım umarım camlar salonun duvarları silincek halıları göndercem mutfak dolapları silincek tüller yıkancak yatak odası dandini kışlık yazlık dönüşümü bi yapamadık havadan belli olmuyo diyee alışveriş varr 12 günüm var inşallah yetiştirebilirim :Saruboceq:

canım sağol darısı senin başına inş....:içelim:

kızlar ben bu gün yokum ecrinin aşısı var onu yaptırıp annemlere geçeceğim ayyy bu gün ateşlenir kesin her aşıda ateşleniyor çünkü.....

günaydıııın hanımlar bende çok üzüüldüm serpilcim gelemediğim için ama bi yöndende iyi oldu doğaç çok huysuz biz üstten beklerken alt köpek dişi çıkıyo alttaki iki dişin hemen sağ yanındaki doğru dedim demi köpek dişi değilmi yoksa başkamıydı eğer öyleyse zor çıkıyomuş öyle derler ya yandım valla ısırıp ısırıp duruyo bacaklarım diş oldu hep illa kucak istiyo peşimi bırakmıyo sürekli mız mız offf offf bitsede kurtulsak kızlar hangi dişten sonra biraz rahatladınız söylermisiniz

yaa eceninemi dişi acaba o da çok huysuz az yemiş kahvaltıda da ısırmıyo ama hep dibimde ben hep 3.ye bakıyorum açmıyo ağzınıda yine acab başka yerdenmi çıkıyoo

yaa eceninemi dişi acaba o da çok huysuz az yemiş kahvaltıda da ısırmıyo ama hep dibimde ben hep 3.ye bakıyorum açmıyo ağzınıda yine acab başka yerdenmi çıkıyoo

evet dişten canım doğaçta iştahsız bişey yemiyo kavga ediyoz sürekli allahtan azda olsa yavan ekemeğe hayır demiyo genelde zorlanınca öyle yapıyorum bide oyun oynarken farkında olmadan balık kraker atıyorum ağzına yoksa açlıktan ölcek yemek yemiyo hiç allahtan annem var başka kimseye yapışmıyo evde tek bana yapışıyo bende babay tv izletiyom yanıma kucağıma alıyorum aaa bak bak cicilere falan diye oyalıyorum mızmızlandığında annemde diğer işlerle uğraşıyo yemek alışveriş gibi bende uyuduğunda temizlik yapıyorum böyle oyalıyoruz

günaydın.... doğum günü bebeişlerimize Allah hayırlı ömürler nasip etsin...
Yarın da bizim doğum günümüz....
Geçen sene bu zamanlar inanılmaz sancı çekiyordum... Ne çabuk geçiyor zaman kafamçokkarıştı

günaydın hanımlar tatlı haziran anneleri doğum günleri kutlanmış ne güzelll...bütün bebişlerimizin ilk yaşını kutluyorum bugün yarın hep doğum günleri var benim kızımın da 10 haziran da bakalım neler yapıcaz daha tam oturmuş bir planım yok.
haftasonu lcwaikiki ye gittim çok güzel şeyler var cıvıl cıvıl kıyafetler özellikle kızlar için tavsiye ederim.üstelik çok uygun..ben 3 parça bişey aldım fotoğrafını yüklerim ama daha da alıcam..:)))babamız alışverişten nefret etse de ben vazgeçmemmm...:))

öf kızlar ya doğum günü topiğine resim ekeliyodum net birden koptu ve bütün resimler gitti
şimdide ımageshack sitesine bağlanmıyooo

zeynep çok huysuzdu o gece
batuhan neler yaptı rahat durdumu merak ettim
baksana resimlerde bile hep ağlarken çıktı

kuzum bebeğinin doğumgünü şimdiden kutlu olsun
sağlıklı imanlı bir ömür yaşasın inşallah
bol bol resim çekip bizimle paylaşmayı ihmal etme haaaaaa

sevcecim resimlere şimdi baktım çok güzelsiniz ikiniz de canım zeynebim ne tatlı yaaa allah ona uzun sağlıklı ömürler ve nice doğum günleri versin sizlerle beraber inşallahhh..

ayy kızlar bursa felaket yanıyoorrr..demin rüyayla bir markete gideyim dedim canım çıktı resmen..yaseminpark ın marketi de tam girişte old.için yürü de yürü allahtan geçtiğim yollar hep ağaçlıklı çimli en azından rüzgar esiyordu biraz ...kızımla yürüyüş yaptık biraz arbasında biraz da kucağımda gittik geldik..onunla dolaşmak çok zevkli yaaa çok seviyorum ben çakıl ımı..allah çocuklarımızı bize bağışlasın ..onsuz hayat artık düşünemiyorum canım kızım benim iyi ki doğdun..seninle birlikte ben de yeniden doğdum artık bambaşka biriyim...

ay çok doğru söylüyorsun canım allahım evlatlarımızı ayırmasın bizden şu an babasıyla markete gitti kızım ve inan bana özledim sürekli onunla olmak istiyorum
hava orda sıcaksa buraya gel canım ben güzelyalıdayım müthiş güzel bir esinti var burda
aa sen ben ve deniz birgün bulusak ya ne güzel olur ayarlayalım hem çocuklarımızda tanışır
bide aldığın kıyafetlerin resimlerini eklicektin unutma

Son düzenleme:
hakikaten nerelerde kimbilir bi gitti tam gitti msnyede girmiyo derya yok ortada yokluğu çok belli değilmi okuyosan deryacım uğra bi arada ceee de olmazmııııı

zeynep çok huysuzdu o gece
batuhan neler yaptı rahat durdumu merak ettim
baksana resimlerde bile hep ağlarken çıktı

canım ya bizimki pastayı kestikten sonra birden değişti huy değiştirdi bi,rden
acayip sinirlendi herşeyi istemeye başladı valla şaştım kaldım...

kızlar merhaba herkese ıyı bır hafta dılıyorum ..
sıze acı bır haberım var

hafta sonu eşımın bır yakınını cok cok acı bırşekılde kaybettık .. şuan bıle hala kendıme gelebılmış deılım.. cok sevdıgım bırıydı kendısı..
haberlerde duymus yada gazetede okumus olabılırsınız bu acı haberı..

pazar gununden berı yalovadaydık dun gece geldık ..
Aralın dogum gunune cagırmayı duşundugum bır aıle yok oldu
cok cok sevıyordum
kızlar bu dunyadan sadece sevgı huzur ısteyın .. herşey o kadar yalan hayat o kadar kısa kı

merhaba arkadaşlar ben geldim ooo şenelmiş buralar...resimler konulmuş...çok güzel hepsi bayıldım yaaaaa.....ecrin aşısını oldu şükür bu da bittti......sizin fazla kalabalık değilmiş biizm oturacak yer bile yoktu kızlar düşünün yani......:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…