2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum günümüz bugün ama cuma günü kutlayacağız..
ılk yaşı olduğu için mevlüt okutmayı düşünüyorum..
Cuma günü bol bol foto çekmeyi planlıyorum sizlerle de paylaşacağım...

doğum gününüz kutlu olsun canım nice güzel sağlıklı yıllara inş...
mevlüt çok güzel bir şey bende okuttum ilk olduğundan böyle şeylere çok dikkatederim zaten önce RABBıME sonrada herkese hizmet etmek güzel... herkesede tavsiye ediyorumopuyorumnanaktan hem daha güzzel ve tam oluyor bence.....

canım ecenin iştahı iyidi belkide diştir yoksa durupdururken yavrum niye huysuzlansın ki....:lepi:
yaa eceninemi dişi acaba o da çok huysuz az yemiş kahvaltıda da ısırmıyo ama hep dibimde ben hep 3.ye bakıyorum açmıyo ağzınıda yine acab başka yerdenmi çıkıyoo

selam kızlar keyifler nasıl
bende şimdi yoğurt mayaladım bi sizlere bakayım dedim
eşim bugün kızımıza bisiklet almış o itmelilerden çok güzel pembe renkte
az önce denemek için sahile indiler gezmeye
bende balkondan baktım oturmuyo bizimki ayakta gidiyor çok komik tutuncak yerlerinden tutmuş ayakta bakınarak gidiyor
erkek gibi kız yaaaa
aradım şimdi eşimi hala aynı pozizyonda ayakta gidiyomuşş :)))

yasemin bizim fotoğraf makinesinin video modunda çektik o görüntüleri
bilgibayara atmadan makinede izlerken pause tuşu var ona basıyosun o andaki görüntü donunca kesme tuşu var o anı kesip resim yapıyosun canım
sen bir incele makinanı belki sendede vardır bu seçenek

canım güle gül kullansın meleğiniz...çok güzel oluyorlar kullanışlı hem itmeli hem sonrada bisiklet olması ve biizm oyun aparatlarıda çok boncuklu felan müzikli havyvan ve bebek çocuk şarkıları var çok eğlenceli ....ecrinde aynı şekilde duruyor canım gerçekten çok komik oluyor...gerçi ecrin uzun zamandır biniyor yani evde bindirirdim ben kışın gezerdik alışkın ama illaki dikiliyor ....burada biraz uzaktan çekilmişi ecrinin doğum mevlüdünden görüntüsü bisikletinin...ananesi sağolsun doğumuna almıştı... hiç ondan sonra binerken felan çekmedim süreklide biner evin içinde oyuncağı oldu ecrinin....
[/URL][/IMG][/IMG]

Son düzenleme:
Başınız sağolsun Denizcim..
Kızlar daha önce de yazmıştım kimse cvp yazmadı yasemin ecrin pnömokok oldumu bugün,sağlık ocağında hepsini ücretsiz yaptılarmı,benim yzdığım gibi saçmasapan şeyler söylediler mi..vs... Aşı olanlarrrrr merak ediyorum...

canım bu son aşımız kızamıktı ama 3 doz ücretsiz olarak pnömokok vurundu ve 4.dozuda vurma ihtimalleri varmış tartışmadaymıştı ama sanırım bu ayın 24 de vurulacak yani ozmanda dediğim gibi 4. doz olacak....

deryacım bizim 3 doz bitti pnömokok hepsini de sağlık ocağında ücretsiz vurdular en son yaşında getirin 4. yüde vurcaz diğer aşılarıyla birlikte dediler
bakalım 10 unda bizim aşı
ya bu arada ece hiç hastalanmadı diğer aşılarda ama bu sefer 10 unda aşıları 13 ünd doğumgünü var inşallah yine bişey olmaz yasemin si<inki nasıldı

canım ecrin her aşıdan sonra ateşlenirdi bu kızamık aşıası ateşlenmeyen bebekelri bile ateşlendirirmiş ebeler dedi ama ecrin inanırmısın hiç ateşlenmedi....:icecream::dance:

deryacım ben geçtiğimiz perşembe pnomokok 4. dozu vurdurdum canım sağlıkocağında
hiçbir sorun çıkmadı
kızamık aşısınıda vurdulur
bu sefer koldan vurdulur 1 yaşını geçen bebeklere artık koldan vuruluyormuş
bir koldan pnomokok birinden kızamık
çok ağladı yavrum zor susturduk babannesiyle
bu arada yasemincim kızamık aşısı hemen ateş yapmaz dedi ebe 1 hafta sonra yaparmış dikkatli olmakta fayda var canım
zeynebin bugün hafif ateşi var şurubunu vericem hemen daha fazla yükselmeden

of yaaa hiç bitmiyo çileleri desenize zaten dişten mahvoldu doğaç bizide bitirdi kendinide şimdi dışarda düştü burnunu alnını yara etti ağla ağlaya bitap düştü sabahtan beri bişey yemedi sokmuyo ağzına bişey iştah sıfır bide aşı olcak 15inde offf anam offf ankaraya gitmeyi planlıyodum burnumdan gelicek iyice anlaşıldı herkesin siniri çok gergin evde doğaçın ağlamalarından dolayı herkes bana al götür şunu şurdan kafam patladı diyo bende çok normal sayılmam zaten bitsede kurtulsak şu dişten bıktım artık

deryacım aşılar ücretsiz ben acıbademde yaptırıyorum özel olmasına rağmen aşılar ücretsiz.sağlık ocağında hayli hayli ücretsiz olması gerekir yani...

karamsar ve sevcecim kızamık aşısını biz de olduk ateş yapmayan bir aşıymış bizim doktor söyledi..hemşire yada ebenin dediğine pek inanmayın bence boşu boşuna bebeklerinize ateş düşürücü vermeyin..yine de siz bilirsiniz ben ilaçlara biraz karşı bir anneyim de öyle çok ciddi bir durum olmadığı sürece vermemeliyiz diye düşünüyorum çünkü hepsi kimyasal şeyler ve onlara ne etkide bulunduğunu aslında bilmiyoruz..

kızlar size lcwaikiki den aldıklarımı göstereyim gerçi renkleri gotoğrafta pek canlı çıkmadı ama çok cıvıl cıvıl şeyler..

Eklentiler

• $03062009605.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 15
  • $03062009606.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 16
  • $03062009607.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $03062009608.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 17
ayyyy sibel pantalonuna bittim çok güzelmiş bizde hiç bişey yok valla 2gün önce bi takım aldım şort şapka yeşil renkli tişört falan bi güzel o geldi gözüme doğum güü içinde bi gömlek kırmızı bide lacivert şort aldım

sibel çok güzel hepsi rüya güle güle giysin
lcw da çok güzel tşirtler var bayıldım ben de ama artık kazık yemek istemediğimden eskişehire gittiğimde vurucam alışverişi gözüne bir iki penye takım aldık yazlık dışarda giymeye bide etekleri war yeter 1 ay idare eder en azından
aşı aşı aşı korkuyorum inşallh bizde sorunsuz atlatırız

sagolun kızlar.. allah razı olsun .

hayat ıste cok garıp bı an varız dıger an yokuz...

bende bugun dısarı cıkıyorum ogluma bıseyler alıcam hem ıyı gelır banada..
herkese ıyı gunler dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…