2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım 1 yaşında vurulan kızamık aşısı değilmi yoksa benmi yalnış hatırlıyorum
ama hakkaten vuran ebenin dediği gibi yarın 1 hafta olacak ve zeynep bugün ilk kez bir aşı yüzünden ateşlendi daha öncekilerde olmamıştı
bende tabiki şurubu vermek zorunda kaldım yoksa kesinlikle ateşi olmadan boşyere ilaca bende karşıyım canım
ben bu ateşi aşıya bağlıyorum çünki grip falan değil durup dururken oldu

evet canım bilgim var sağol ama az ecrinin çok şükür çok değil...bizim daha 4. dozu daha vurmadılar bu ay vurulcak ama...canım yapıyor bizim eltimin oğluyla anı gündü ben yaptırmadı 15 gün sonra yaptırdım hastaydı ecrin eltimin oğlu ateşlendi ama 2 gün...

Son düzenleme:
canım inanirmısın ben artık bu konu hakkında 3 gündür ecrine bağımaktan ses tellerim etkilendi sesim bozuldu okadar gerginim ki ecrin aşırı huysuz 1 öğün bile yok hep ağlıyor durmuyor dhep ağlıyor yine başladı o günlerimiz ve bende de sabır inan hiç kalmamış bağırıyorum sus ağlama yeter artık bazen yanından çıkıyorum başka odaya geçiyorum ağla kendi başına diye amö nerde hemem koşuyor arkamdan ağlaya ağlaya hep ağlamasa.......klava:klava:dövücem diye tehdit etmeye başladım sinirlerim çok bozuk...:1no2:senağlamaALLAH SABIR VERSıN SANAD...BıZıMDE HEM DıŞ YEMEK YOK AÇLIKTANDA AĞLIYOR...

canım hepsi çok güzel güle güle giysin kuzumuz...pantolonun turkuaz mavisi şortunu ve eteğindie biraz değişiğini bende weniceden aldım lcwaikikiye hiç bakmadım bu sefer gidişimde bakayım çok güzelmiş ....

kızlar weniceyede bakın çok güzel şeyler var özellikle şortlu takımlar gelmiş bende aldım 2 takım tişörtleri işlemeli ve çok güzel erkekler içinde çok şirin gömlekler vardı....:teytey:

valla yaesemin delircem gerçekten doğaçın canı yerinde olunca mum gibi çocuk aslında bu diş mahvetti canı yanınca felaket huysuz oluyo çok nazlanıyo mızıldanıyo ağlıyo söz dinlemiyo bu şimdi çıkcak olan diş gelene kadarda iyiydi doğaçın iştahında sorun yoktu gerçekten güzel yiyodu ne zaman diş olayı çıktı bitti bizide bitirdi allah kolaylık versin gerçekten hiç rahat olmuyo bide sen üstüne 2.yi yapıyon ya cesaretine hayranım inanki ben bi 2. doğaçı inan kaldıramam henüz çok erken görüyorum benim için en azından kendi yemeğini yiyen ve tuvaletini öğrenmiş olması gerekiyo 2. için 2. olduğunda küçük olsa 2 kere alt 2kere yemek yedirme sorunu çıkıcak istemiyorum ikiz gibi çok zor valla

arda sakin bir çocuk.doğaçla ecrin annelerini bayağı bunaltmış..
en sevdiği şey reklamlar.reklam seyreden çocuk daha önce çok gördüm ama arda kadar seyrederken kendini kaybedenini hiç görmedim.okuldan döndüğüöde tvnin önüne geçiyorum,yine beni görmüyor,kenardan eğilip reklamlara bakmaya devam ediyor...el ayak tırnaklarını seyrederken rahatlıkla kesebilir,istediğini yederebilirsiniz..
inanılmaz düşkün anlayacağınız..
bu arada sizn ufaklıklar yürümeye başladımı

Ayşegülcüm o dişler bitmiyorrrrr bizde çekiyoruz 9. dişimiz patladı patlayacak ama her seferinde aynı şeyler mızmızlık,iştahsızlık,suratsızlık... Tamamlanıncaya kadar büyüyecek bunlar ne zaman sevcez bunları yaaa..
Sibelcim cicilerinizi güle güle giyin canım çok güzeller,zaten herşey kızlara... Bende dün bişeyler aldım oğluma üşenmezsem çekip eklerim..Bu arada biz rüyayla tanıştıkmı hiç ,resim eklede görelim prensesi annesi..

deryacım bende sibele aynı şeyi söylücektim
lafı ağzımdan aldın vallahi :)
sibelcim kıyafetlerinizi güle güle kullanın canım
bende genelde ordan alıyorum fiyatlarda çok uygun
eskiden waikikiye girilmiyordu çok pahalıydı
şimdi artık onlarda işin ucuzuna kaçıp çinde ürettiriyorlar mallarını
o yüzden kaliteleri biraz düştü ama yinede fena değil bir sezonluk idare eder

merhaba ayçacım
ne yürümesi kız koşuyo bizimkiler
çok oldu canım zeynep yürüyeli 10 aylıkken başladı zeynep yürümeye
burda çoğu arkadaşımızınkiler yürüyor hemde yaşlarına girmeden
arda yürüyomu ???

evet cnm 1 yaş aşısı bakalım o zaman ben de bir hafta sonra ateş olacak mı korktum şimdiii...

koşuyomu maşallah maşallah...
arda 1 haftadır emekliyor..biz biraz geriden takip ediyoruz sizi..
henüz dişimizde 2 tane..
sibel çok şirin kıyafetler güle güle giysin...

sağolun kızlar bugün eteğini giydirdik babası ay ben kıskanırım kızımı valla dedi bir görseniz çok komiktii..ama daha küçüksün giy bakalım nasılsa büyüyünce giyemeyeceksin dedik..:)))

bu arada bizim de dişler çok fena daha öncekilerde hiç böyle olmamıştı dişi çıksada yemek yiyordu ama bu sefer hiç yemiyor ben yine de zorla yediriyorum sevdiği şeyleri vermeye çalışıyorum o zaman az da olsa yiyor..doktorun dediğine göre azılar çıkıyormuş 4 ü birden zaten bütün gün eli ağzında bir de hep meme istiyor..amaaann az kaldı bakın 1 sene geçti bile doğum yaptığımız zamanları hatırlıyorum da daha dün gibi herhalde 1 sene daha kaldı çekeceğimiz ondan sonra dişleri de çıkmış olur konuşmaya da başlarlar inşallah...rüyanın fotosunu da eklerim bir tane adam gibi çektirirseee..

henüz dişimizde 2 tane..

sağol cnm ayy yerim ben ardayı maaşallah ona olsun geriden olsun ne farkeder herşeyi sindire sindire yaşıyosundur işte..rüya da artık koşturuyor ama heryeri de karıştırıyor evim çok dağınık artık toplamaya güç bulamıyorum kendimde ne olacak böyle bilmiyorum..doğum günü de geliyor valla yandım benn..:uhm:

teşekkür ederim cnm.

ben hep chicco,ceylan yada panço dan alıyordum ama onlar kaliteli olmasına rağmen hemen bozuluyor.eskiden çok takardım dayansın diye ama artık zaten yaz bir kaç ay dayansın yeter diyorum..ne kadar pahalı olursa olsun sürekli kirlenip yıkandığı için bozuluyor o yüzden pek bakmamak lazım..biraz sağlıklı olsun yeter pamuğu fln..

canım normalde ecrinde büyüdükçe en azından oyalanmaya başlamıştı bu kadar eskisi gibi huysuzluk yapmıyordu ama şimdilerde yine eski ecrin geri geldi..haklısın 2. ne olacak bilmiyorum iana...ALLAH KERİM......

canım senin adına çok sevindim ne güzel ecrin reklamlara bakmaya bile tenezzületmiyor bırak yemek yedirmeyi....ecrin 9.ayda başladı yürümeye 11.aydada koşmaya sırnaşık şey.....sanıırm arkadaşların miniklerde koşuyordur hepsi ...hihoyyyt....

Son düzenleme:
olsun canım takma kafana nanaki böyle çok zor artık yetişemiyorum ilk zamanlar daha iyiyidik en azından yürüyordu şimdi koşuşturup her yerleri karıştırmak her şeye yetişmek istiyor bütün g
n bende koşuyorum ardında bazen hadi gitsiin aman diyorum başka odaya gidince inana bir giriyorum odaya mutfaksa mesala tencere tava ne bulduysa yere diğer odalar içinde geçerli bu gün hele öldüm çıldırdım yaa bu kadar mı hareketli olur bir çocuk hiç uyumuyor sabah 7 buçukta kalktı ve öğlen 20 dk.uyudu ve hiç oturmuyor hep ayakata sağa sola sürekli karıştırıyor...:ecrin_bebek:delikafadulden
henüz dişimizde 2 tane..

atikecim ne güzel sakinmiş arda maşallah arkadaşlarında dediği gibi bizimkiler yürüyo ama durmuyolar yerlerinde bizi yoruyolar psikolojik bunalıma bile sokuyolar işe bu yönden bak eninde sonunda yürüyecektir keşke benimki geç yürüseydi azcık daha rahat etseydim nolurdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…