deryacım aşılar ücretsiz ben acıbademde yaptırıyorum özel olmasına rağmen aşılar ücretsiz.sağlık ocağında hayli hayli ücretsiz olması gerekir yani...
karamsar ve sevcecim kızamık aşısını biz de olduk ateş yapmayan bir aşıymış bizim doktor söyledi..hemşire yada ebenin dediğine pek inanmayın bence boşu boşuna bebeklerinize ateş düşürücü vermeyin..yine de siz bilirsiniz ben ilaçlara biraz karşı bir anneyim de öyle çok ciddi bir durum olmadığı sürece vermemeliyiz diye düşünüyorum çünkü hepsi kimyasal şeyler ve onlara ne etkide bulunduğunu aslında bilmiyoruz..
kızlar size lcwaikiki den aldıklarımı göstereyim gerçi renkleri gotoğrafta pek canlı çıkmadı ama çok cıvıl cıvıl şeyler..
deryacım ben geçtiğimiz perşembe pnomokok 4. dozu vurdurdum canım sağlıkocağında
hiçbir sorun çıkmadı
kızamık aşısınıda vurdulur
bu sefer koldan vurdulur 1 yaşını geçen bebeklere artık koldan vuruluyormuş
bir koldan pnomokok birinden kızamık
çok ağladı yavrum zor susturduk babannesiyle
bu arada yasemincim kızamık aşısı hemen ateş yapmaz dedi ebe 1 hafta sonra yaparmış dikkatli olmakta fayda var canım
zeynebin bugün hafif ateşi var şurubunu vericem hemen daha fazla yükselmeden
of yaaa hiç bitmiyo çileleri desenize zaten dişten mahvoldu doğaç bizide bitirdi kendinide şimdi dışarda düştü burnunu alnını yara etti ağla ağlaya bitap düştü sabahtan beri bişey yemedi sokmuyo ağzına bişey iştah sıfır bide aşı olcak 15inde offf anam offf ankaraya gitmeyi planlıyodum burnumdan gelicek iyice anlaşıldı herkesin siniri çok gergin evde doğaçın ağlamalarından dolayı herkes bana al götür şunu şurdan kafam patladı diyo bende çok normal sayılmam zaten bitsede kurtulsak şu dişten bıktım artık
deryacım aşılar ücretsiz ben acıbademde yaptırıyorum özel olmasına rağmen aşılar ücretsiz.sağlık ocağında hayli hayli ücretsiz olması gerekir yani...
karamsar ve sevcecim kızamık aşısını biz de olduk ateş yapmayan bir aşıymış bizim doktor söyledi..hemşire yada ebenin dediğine pek inanmayın bence boşu boşuna bebeklerinize ateş düşürücü vermeyin..yine de siz bilirsiniz ben ilaçlara biraz karşı bir anneyim de öyle çok ciddi bir durum olmadığı sürece vermemeliyiz diye düşünüyorum çünkü hepsi kimyasal şeyler ve onlara ne etkide bulunduğunu aslında bilmiyoruz..
kızlar size lcwaikiki den aldıklarımı göstereyim gerçi renkleri gotoğrafta pek canlı çıkmadı ama çok cıvıl cıvıl şeyler..
canım inanirmısın ben artık bu konu hakkında 3 gündür ecrine bağımaktan ses tellerim etkilendi sesim bozuldu okadar gerginim ki ecrin aşırı huysuz 1 öğün bile yok hep ağlıyor durmuyor dhep ağlıyor yine başladı o günlerimiz ve bende de sabır inan hiç kalmamış bağırıyorum sus ağlama yeter artık bazen yanından çıkıyorum başka odaya geçiyorum ağla kendi başına diye amö nerde hemem koşuyor arkamdan ağlaya ağlaya hep ağlamasa.......klava: klava:dövücem diye tehdit etmeye başladım sinirlerim çok bozuk...:1no2:senağlamaALLAH SABIR VERSİN SANAD...BİZİMDE HEM DİŞ YEMEK YOK AÇLIKTANDA AĞLIYOR...
arda sakin bir çocuk.doğaçla ecrin annelerini bayağı bunaltmış..
en sevdiği şey reklamlar.reklam seyreden çocuk daha önce çok gördüm ama arda kadar seyrederken kendini kaybedenini hiç görmedim.okuldan döndüğüöde tvnin önüne geçiyorum,yine beni görmüyor,kenardan eğilip reklamlara bakmaya devam ediyor...el ayak tırnaklarını seyrederken rahatlıkla kesebilir,istediğini yederebilirsiniz..
inanılmaz düşkün anlayacağınız..
bu arada sizn ufaklıklar yürümeye başladımı
canım 1 yaşında vurulan kızamık aşısı değilmi yoksa benmi yalnış hatırlıyorum
ama hakkaten vuran ebenin dediği gibi yarın 1 hafta olacak ve zeynep bugün ilk kez bir aşı yüzünden ateşlendi daha öncekilerde olmamıştı
bende tabiki şurubu vermek zorunda kaldım yoksa kesinlikle ateşi olmadan boşyere ilaca bende karşıyım canım
ben bu ateşi aşıya bağlıyorum çünki grip falan değil durup dururken oldu
koşuyomu maşallah maşallah...
arda 1 haftadır emekliyor..biz biraz geriden takip ediyoruz sizi..
henüz dişimizde 2 tane..
sibel çok şirin kıyafetler güle güle giysin...
deryacım bende sibele aynı şeyi söylücektim
lafı ağzımdan aldın vallahi :)
sibelcim kıyafetlerinizi güle güle kullanın canım
bende genelde ordan alıyorum fiyatlarda çok uygun
eskiden waikikiye girilmiyordu çok pahalıydı
şimdi artık onlarda işin ucuzuna kaçıp çinde ürettiriyorlar mallarını
o yüzden kaliteleri biraz düştü ama yinede fena değil bir sezonluk idare eder
valla yaesemin delircem gerçekten doğaçın canı yerinde olunca mum gibi çocuk aslında bu diş mahvetti canı yanınca felaket huysuz oluyo çok nazlanıyo mızıldanıyo ağlıyo söz dinlemiyo bu şimdi çıkcak olan diş gelene kadarda iyiydi doğaçın iştahında sorun yoktu gerçekten güzel yiyodu ne zaman diş olayı çıktı bitti bizide bitirdi allah kolaylık versin gerçekten hiç rahat olmuyo bide sen üstüne 2.yi yapıyon ya cesaretine hayranım inanki ben bi 2. doğaçı inan kaldıramam henüz çok erken görüyorum benim için en azından kendi yemeğini yiyen ve tuvaletini öğrenmiş olması gerekiyo 2. için 2. olduğunda küçük olsa 2 kere alt 2kere yemek yedirme sorunu çıkıcak istemiyorum ikiz gibi çok zor valla
en sevdiği şey reklamlar.reklam seyreden çocuk daha önce çok gördüm ama arda kadar seyrederken kendini kaybedenini hiç görmedim.okuldan döndüğüöde tvnin önüne geçiyorum,yine beni görmüyor,kenardan eğilip reklamlara bakmaya devam ediyor...el ayak tırnaklarını seyrederken rahatlıkla kesebilir,istediğini yederebilirsiniz..
koşuyomu maşallah maşallah...
arda 1 haftadır emekliyor..biz biraz geriden takip ediyoruz sizi..
henüz dişimizde 2 tane..
sibel çok şirin kıyafetler güle güle giysin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?