teistein .!.:Bende bu sabah montessori topiğine bu konuyla ilgili yazmıştım aynen getirdim koydum..sizceeeee?
teşekkür ederim cnm.
ben hep chicco,ceylan yada panço dan alıyordum ama onlar kaliteli olmasına rağmen hemen bozuluyor.eskiden çok takardım dayansın diye ama artık zaten yaz bir kaç ay dayansın yeter diyorum..ne kadar pahalı olursa olsun sürekli kirlenip yıkandığı için bozuluyor o yüzden pek bakmamak lazım..biraz sağlıklı olsun yeter pamuğu fln..
Allah rahmet eylesin denizcim ailesinede sabir versin..kızlar merhaba herkese ıyı bır hafta dılıyorum ..
sıze acı bır haberım var
hafta sonu eşımın bır yakınını cok cok acı bırşekılde kaybettık .. şuan bıle hala kendıme gelebılmış deılım.. cok sevdıgım bırıydı kendısı..
haberlerde duymus yada gazetede okumus olabılırsınız bu acı haberı..
pazar gununden berı yalovadaydık dun gece geldık ..
Aralın dogum gunune cagırmayı duşundugum bır aıle yok oldu
cok cok sevıyordum
kızlar bu dunyadan sadece sevgı huzur ısteyın .. herşey o kadar yalan hayat o kadar kısa kı
Başınız sağolsun Denizcim..
Kızlar daha önce de yazmıştım kimse cvp yazmadı yasemin ecrin pnömokok oldumu bugün,sağlık ocağında hepsini ücretsiz yaptılarmı,benim yzdığım gibi saçmasapan şeyler söylediler mi..vs... Aşı olanlarrrrr merak ediyorum...
bizde yürümüyoruz,31 marttan beri emekliyor hatta tirmaniyor elinde tutunca kosuyo ama yürüme geregi duymuyo..Bu arada tüm bebişler koşuşturuyormuş bizimkinde de tık yok.. 2-3 adım atıyor ama güveni gelip yürüyemedi bir türlü..(gerçi daha iyi sanırım yürümemesi yazdıklarınıza bakılırsa :) ) boyu uzun ondanmı dengeyi sağlıyamıyor anlamadım sürekli koltukların arasında tutuna tutuna geziyor.. Atikecim yanlız değilsiniz yani bi tembel de burda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?