2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada gecmisi sölee hizlica okudum bir coguna yazmak istediklerimi yazamadim herkesin birden dogumgününü ama ayri ayri kutlarim..

Aşkolsun kimse cicilerimizi beğenmemiş sanırım bari güle güle giysin deseydiniz küstüm hepinize,dün nasıl uğraştım halbuki resim çek ekle falan..

deryacım kusura bakma yaa
ben bugün odada tekim sabah baktım fotolara içimden demiş yazmamışım demekki kusura bakma yazdığım msjı okumadım çünkü tekrar farketmedim o yüzden:1no2:

valla teonun ciciler koca koca bizimkiler cücücük kalmışşş :çok üzgünüm: güle güle giysin inşallah

canım hepsine baktım çok güzeller güle güle giysin kuzumuz......vereliniortak

Aşkolsun kimse cicilerimizi beğenmemiş sanırım bari güle güle giysin deseydiniz küstüm hepinize,dün nasıl uğraştım halbuki resim çek ekle falan..

ay hayatım ben de şu ticker işine daldım sana yazacaktım sonra rüya uyandı...hepsi çok güzel güle güle eskitsin cnm teo'm benim..hele kanatlıya bayıldım harika yaaaaa..nerden aldın onu?ya teo ya maaşallah çok şeker insanın içine sokası geliyor..bursa ya geldiğinizde mutlaka görüşelim onu tanımayı çok isterimmmm..

canım küsme yaa
valla kaçgündür hiç buraya uğrayamıyorum.
doktora gidip geliyorum kaçgündür
valla hepsi çok güzelmiş güle güle giydir oğluna

sibelcim image shack tan girip resmi yükledikten sonra link sayfası açılıyo ya en üstte pembe bi kutu içinde büyük yazıyo onu kes yapıştır yapıyosun en alttakiler değil önce bende sen gibi yapmıştım ordaki sıralı linkler değil canım en üstte kutucuk

deryacım inan çoğumuz aynı şeyi yapıyoz serpilinde dediği gibi içimizden diyoruz güle güle giysin diye yazıya dökmeyi unutuyorum güle güle giysin teo çok tatlılar dediğin gibi bende o kanatlıya bayıldım fazla alternatifimiz yok erkek çocukta kız çocuk şaarrrrrrrtttttttttt 2. inş. erkek bebiş anneleriine kısmet olur :Saruboceq:

kızlar bende bunları 2 ay önce almıştım çok hoşuma gitmişti siz koyunca bende koyayım dedim.....
[/URL]
[/URL][/
[/URL][/IMG]

birde hani şu altı dantelli taytlar oluyoryaa büyük ve küçüklere göre ecrine ondan almak istiyorum kısa kısa etekelrin altına ...tabi ecrine göre bulabilirsem...

Son düzenleme:
yasemın harıkasınn maşallah tü tü tüüü bayıldım sana valla ılk kez resmını goruyorum senın canım
ana kız hatıkasınız kılonda super bence hıc dogum yapmamıs gıbı.. hem ıkıncıden sonra alırsın cnm sıkmaa canınıı..

tv ızlemesının sakıncaları gec algılama olabılıyormus dun gazetede okudum ve kayınvalıdemede yuksek sesle okudum...
buyuyunce karsısındakı bısey anlatırken hemen anlamayabılırler bunun gıbı zararları varmıs ayrıca beynıde yoruyor..
ama malesefkıı oglum zayıf oldugu ıcınbu konuda sımarttık sanırım bızde reklamsız yemek yedıremıyoruz .. aslında ben hep uzak tutmak taraftarıyım ama alt katla beraber baktıgım ıcın bazen goz yumuyorum.. mecburum cunku cok zor bır cocuk Aral..

oylee cızgı fılmı kafasını da yaastıga dayayıp hayatta ızlemez.. varsa yoksa arastırmaa dolasma kosma.. bu tur seyler.. keske cızgı fılm ızlese egıtıcı cok guzel seyler var baby tv de fln..

yasemıncım kayınvalıdenı uyarmıssın bence kendını suclama .. herkese durması gerektıgı yerı bılmelı bence.. kola cok cok zararlı bebekler ıcın en azından 5 yasına kadar verılmemelı.. suan onlar daha 1 yasındalar.. asıtlı ıcecek ben bıle ıcmıyorum dogru duzgun..
(o yuzden sıfır selulıt :))) )

scapula yasemıncım ev ısıne cok uzuldum yazdıklarının okuyunca yuregım tukendı amma guclu hatunmussun yaa tek basına ıyı bas edıyorsun .. allah ıyı gunlere cıkarsın ferahlayın bı an evvel ınsallah canım.. bebekle ozellıkle dahada zor oluyordur.. ama sen 1 yıldır cok seyı yalnız basına gogusledın bence artık esınede bıseyler yukleme zamanı
bıraksın dersı fln okulda calıssın ve sıze zaman ayırsın . sen bellıkı cok anaçsın hem eşıne hemde tabıkı evladına.. ama bazen senınde dınlenmeye ıhtıyacın var ... yoksa cok cabuk yorulursun hayattan..

deroooo asrının cicileri çok tatlıı onada cok yakısır..
1yaşa gore 2-3 yas kıyafetı daha bol oldugu ıcın bulmakta zorlanmıyorsundur kıyafetlerını mınık bocükün..
ben arala beyaz gomlek buleyım dedım bursanın altını ustune getırdım sonunda zar zor uzun kollu bulup kollarını kestırdım papyonda tatam ayakkabısınıda aldım cok yakıstı ogluma..

ALLAHIM ACILARINI GOSTERMESIN.. HERKESIN EVLADININ ANALARINA BABALARINA BAĞIŞLASIN..(AMİN)

Tsk ederis kızlar ( biraz zoraki oldu ama..)napıyım o kadar uğraştım,yükledim kimse lafını ble etmemiş döndüm msja baktım resim falan çıkmadımı acaba diye..neyse..sağolun Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..

Yasemincim Ecrinin cicileri de çok güzel,bayıldım (siz buldunuz kızları süslüyosunuz tabi :) ) güle güle giysin canım.. Sana gelince sen ve deniz gibilere sadece şaşırıyorum valla nasıl böyle formda kalabiliyorsunuz ya (ki sen birde hamilesin) hiç mi aşermiyosun yaaa.. Ne güzel iştah yok,metabolizma hızlı vs..sanırım ama ilerleyen aylarda senin hbrlerini alırız kilo aldıkça bu aralar sağlıklı besleniyorsundur dimi bebeciğe yarasınnnn..
Kayınvalide olayına gelince ii yapmışsın gerçi söyleme uslubunu bilmiyorum ama haklısın sonuna kadar..Bizimki benim yanımda (özellikle eşimin yanında ) hiç öyle şeylere girişmez,biliyor çok hassas olduğumuzu ama gel gör ki benim annem kimseyi sallamaz verme desem de ben görmeden veriverir (kola vermez ama çiikolata vs..)o yüzden bende çok çatışıyorum hiç bi faydası yok vs..diye bence bu böyle sürer gider..
bence sende neden vermesini istemediğini anlat kolanın zararlarını vs hatta bazen mailler geliyor ya kola ile ilgili onları göster,belki görünce sana hak verir bazı şeyleri lafın gelişi söylemediğini anlar..Ay biz böyle olmayız dimi yaaaa yaşlanınca,niye yaparlar ki böyle gereksiz şeyleri?

Sibelcim saol canım ,eskiden (yani evlenmeden önce)her iki ayda bir mutlaka bi bursa yapardım (ev arkadaşım orada oturuyordu yanlız bende o zaman çalışmıyordum sıkıldıkça kaçıyordum) ama şimdi nerdeeee halbuki çok severim bursayı! Keşke gelebilsem canım hepinzle tek tek görüşmek isterim ,herkesi ayrı ayrı çok merak ediyorum (hem göremediğimiz Rüya'mızı da görmüş olurum :)

O kanatlı bodyi waikikiden aldım ikili olarak satılıyor biri kolsuz ve beyaz,diğeri de bu başka renkleri de vardı yanılmıyorsam fiyatı da uygundu 12.900 (2 adet) falan olması lazım!

Ben Asrına zaten doğduğundan beri ayından büyük almaya alıştım (doğduğunda neler vermedimki sağa sola hiç giyilmemiş) hepsi yeni doğan bebeğe göreydi bizimki irice çıkınca hepsi kaldı hala da öyle devam ediyor en az 18-24 ay alıyorum,o tişörtlerin bazıları 3 yaş vs.. gerçi kalıplarına göre de değişiyor bazıları çok dar kalıplı oluyor falan..ama durumun böyle olmasından hiç şikayetçi değilim ,sağlıklı olsunda gerisi boşşş..Allah tüm bebeklerimizi korusun!

Scapula (yasemin) Zeynebin d.günü kutlu olsun canım ,Allah nice güzel,özel günlerini yaşatsın sizlere onu çok öpüyoruz..

Son olarak bir de şu tv konusunda yazıyım.. Benim büyük yeğenim tv düşkünüydü bebekkken o cdler,reklamlar,kral tvler hep kendi basar kumandaya açardı..sonuç çok erken konuşmaya başladı,şimdi çok aktif ve sosyal bir çocuk zekası çoğu zaman beni hayretler içinde bırakıyor! Yani ben çok da fazla etkili olduğunu düşünmüyorum öyle sabahtan akşama kadar önüne oturtup seyrettirmek ayrı ama tadında seyrettirerek görsel hafızasına ve zekasına etki etmek ayrı diye düşünüyorum..Her çocuk ayrı yapısı,zekası,ilgisi vs.. Ben özellikle o baby einstein,brainy baby,dahi bebek gibi cdlerin çok etkili olduğunu ve bebeklere çok şeyler kattığını düşünüyorum (hatta laf aramızda şu an brainy baby cdsi indiriyorum şşşşt )

günaydınn kıslarr
zeynebin doğumgününü kutluyoruz adaşı kızımla birlikte
enes in doğumgünüde geçti sanırım onunkinide kutluyoruz herkesin tam tarihini bilemeyince unutoyruz kızlar doğumgünleri geçen tüm bebişlere sağlıklı nice mutlu yıllarr

deryacımm ecede reklamlarla yiyo malesef öyle kolaylarına geldi alışştı ben bir iki mama sandalyesinde denedim am olamdı bıraktım artık ama onun dışında düşkünlüğü yoktur arada dönüp bakar oys ahep açıktır tv bizde alışmaz inşallah ilerleyen zamanlardada

yasemin ecrinin cicileride çok güzelmiş iyi günlerde giysin

Deryacım denizcim teşekkürederim yazılarınız için...deryacım şuan tam 4dört dörtlük olmasada beslenmeme dikkat ediyorum yani...ecrinden kalan zamanlarımda ama anlarsın yani beni biraz zor oluyor şimdi...aşerme hiç başıma gelmedi şimdide olmuyor...k.valdem konusuna gelince küsmemiş sanıırm dün konuştuk iyiydi yani anlamıştır artık beni....
Deryacım o son indirdiğin ne oluyor konu nasıl yani benzermi değişikmi daha bebek cd sine göre merakettim.......teo ya gelince maşallah diyeyim ben yine yani......

Ayrıca şunu çoooook merakediyorum bas bas bağırıyorlar tv iyi değil diye şimdi bende tabi şu dahi bebek cd leri gibi verimli tv de programlar vear onları şzletşyorum sayı sayıyor renker vs..işte peki bunlardamı aynı yani sonuçta izliyor aynı kefeye koymak doğrumu yoksa bunlar tv değilde program program ayrılıyormu zararlı yararlı diye...bunu anlamış değilim......

benim bildiğim tvde renkler daha canlı hareketler daha hızlı olduğu için çocukların daha çok ilgisini çektiği ve ordakileri gerçek hayatta var zannettikleri hızlı hareket ettiklerindende kafalarının karıştığı falan filan artık bunlar program program ayrılırmı bilmiyorum ama 2 yaşına kadar mümkün olduğu kadar uzak tutun diyor drlarr onların çocukları hiç mi izlemiyor acaba ya bazen kurtarıcıda olmuyor değil hanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…