Teoman Asrın yaz tişört kreasyonu.. :) gömlek,pantolon ve şortlarımızı eklemedim (bu arada yaz geldi kolsuz ve kısa kollu body açığı çıktı yana döne body arıyorum hep küçük geliyor bulduklarım da,bunlar isabet oldu)bir de son resimdeki body waikikiden aldım çok hoşuma gitti ikili olarak satılıyor diğeri de beyaz askılı ama arkasındaki kanatlar falan çok şirin,tabi bizim kızlarınki gibi cicili bicili kıyafetlerimiz olmayınca bi kanata tav oluyorum :)
Aşkolsun kimse cicilerimizi beğenmemiş sanırım bari güle güle giysin deseydiniz küstüm hepinize,dün nasıl uğraştım halbuki resim çek ekle falan..
Aşkolsun kimse cicilerimizi beğenmemiş sanırım bari güle güle giysin deseydiniz küstüm hepinize,dün nasıl uğraştım halbuki resim çek ekle falan..
ay hayatım ben de şu ticker işine daldım sana yazacaktım sonra rüya uyandı...hepsi çok güzel güle güle eskitsin cnm teo'm benim..hele kanatlıya bayıldım harika yaaaaa..nerden aldın onu?ya teo ya maaşallah çok şeker insanın içine sokası geliyor..bursa ya geldiğinizde mutlaka görüşelim onu tanımayı çok isterimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?