2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııın kızlar nasılsınız bugün bakalım güneşli bi gün bugün içim ısındı valla dünden sonra doğaçın burnu hala yara bere içinde nasıl sokak çocuğu hali var anlatamam dur resmini çekeyimde bakın burnuna çok komik ya yaramazlığı her yerden belli :)

oyy burna bakkk çok komik gerçekten yara bereleri hiç bitmiyo artık
eceninde alnı mor yüzü çizik dün akşam arkadaşlarla oturduk ne bu böyle sokak çouğu gibi diyolar heheheheh

zeynebin doğum günü kutlu olsun canım nice yıllara inşallah
partinizide artık annenlerle yaparsınız
ama 3 kişilik bir kutlama yapsanızda ben yinede doğumgünü topiğimize resimlerinizi eklemeni istiyorumcanım
merak ediyorum kızımın adaşını
gerçi eşin izin vermiyordu sanırım nete resim koymana ama sen çaktırma :)))))

doğaç o hal he öyle kıyamam yaa ne acımıştır
bide şimdi dışarda böyle düşme sorunlarıylamı uğraşçaz
kızlar bunlar ergen olana kadar işimiz bitmez bizim
gerçi o zamanda başka başka sorunları olcakk
rabbim hepsini korusun inşallah

kıyamam doğaça yaa çok kötü bir durum bizmkide yanağını boydan boya çizdirmiş çarpmışta yaraydı morardı şimdi de kafada ki morluklarımız hiç bitmiyor bizim ya...parmaklarda aynen öyle her gün sıkıştırıyor bir yeerlere...

derya kıyaetlere bayıldım..
belki biliyorsunuzdur biz konyanın bir kasabasındayız,her zamanda konyaya gidemiyoruz 1.30 saat kadar uzak..ardacıma hala yaza uygun birşey alamadım.burda yok .sizinkiilere bakıp ardayada beğeniyorum.resimlerini koymanız inanın en çok benim işime yarıyor..burdan beğenip gidip alıcam..
yasemin benim kaynanamı biliyorsunuz fazla birşey bilmiyordu,herşeyi bana soruyordu.şimdi annem yanımda o hiç birşeyi bana sormuyor herşeyi kendi bildiği gibi yapıyor...
soruyorum size sizce hangisi iyi???

çocuk işte ya hepsi düşe kalka büyüyecekler robot değillerki bi köşede dursunlar öğrencekler canları yana yana herşeyi şimdi yine dışardan geldik dut topladık komşularla yedirdik çocuklara üstü başı yine doğaçın toz topraktı zor uyuttum oyundan alamıyorum artık bizim burası çocuk dolu bisikleti kapan geliyo araç kullananlar dikkatli sürat yapmak yasak pek bi tehlikemizde yok yani çiçekli böcekli bi yer tam doğaçlık

KIZLARR SELAMMMMM

ya aral baya baya konusuyorr yaa ne dıyor bılıyormusunuzz öykü.. resmen dudagını uzata uzata öyku dıyorr...
gulşaha soylesem mı soylemesem mıı dıye dusunuyorum ama soylememek en ıyıısı sanırım...

derya bursaya geldıgınde gelırsen bana haber et bacım bızde sıbeller gıbı karı koca gezmeyı cok severızz bakarsın hep beraber bı gezerız.. super olur..

bende ruyayı ve ozellıkle anası olucak bu gezmecı sıbel hatıunbu cok mrk edıyorım kendısı benı gormuş ben addalardaykene ama bız daha goremedıkkk... bılemıyorum yanı bu bı msjdırrrr !!!!!!
hem bız aynı sehırdeyız dımı bıgun bulusalım hakketen sıbelcım yaa sevdayıda alırıız yada bız oraya gıderız sahılde bırer cay ıcerız bebeklerle .. kocalarda belkı tanısır yada gelmeselerde olur...

Allah kısmet ederseee evlılıgımden berı yaşayamadıgım yazı bu yaz yaşıcam.. kımsenın benı uzmesıne ızın vermıcem
bılıyorsunuz 6 aydır ablamla konusmuyorum bu durum bnm pskolojımı mahfettı cok kotuydum ama artık yavas yavas kendıme gelıyorum .. ama hala onu kabuslerımda goruyorum bagırırken fln
bana yaşattıklarını bı kenara atmak zor olsada bu yazı kendıme haram etmıcem..

temmuz ılk haftasından sonra ınşallahhh tatıle kaçıyoruz eşımle ben.. arabayla dolaşa dolaşa gıtmeyı planlıyoruz..
Allahım ınşallah bı aksılık cıkmazzzzzzzzz

ayşegul doğaç a ne olduuu nerde duştu okumadım o kısmıı.. canım ay kıyamam yaaa..
aralın bı yerı böle olsa ıkı gun aglardım heralde .. manyak oldum ıyıce bu analık konusunda .. duşe kalka buyucek desemde ıkıncı dakka unutuyorum bu sozumu..

cok gecmıs olsun canm bu son olur ınsallah

yere düştü canım tam kalkıyodu ayağa destek kuramadı düştü dışardaydı ağzının içi falan kum çamur herşey oldu afiyetle yedi valla kaydirigubbakcemile3 ama ders oldu şimdi nasıl dikkat ediyo görmelisiniz ayağını daha sağlam basıyo artık bizim küçük kanat yavru kuş opuyorumnanaktan denizcim doğaç hala yürürken elleri havada yürüyo sennkide öylemi uçacak sanırsın düşünce ellerinin üstüne düşüyo tabi öyle güç alıyo sanırsam

evet cnm bazen oyle yuruyorr one dogru uzatarak
bazende ıkı elını bırbırıne kenetlıyor yanı parmaklarını bırbırının arasından gecırerek yuruyor ..
yuruken suyu kafasına dıkılıyor bıgun kacıcak nefes borusuna allah korusun..
bnmkı tam bı canavar oldu ..

bu arada KIZLAR SIZE BIRSEY DANIŞICAM AZ EVVEL EŞIM ARADI 5 TEMMUZ GIBI BIZ TATILE GIDICEZ BUYUK IHTIMALLE ALLAHTAN BIŞEY CIKMAZ ISE...
BEN NASIL ARALI MEMEDEN KESICEM BU ARADA MEMELERIMIN UCU YARIK DURUMDA CATLAK BILE DEIL KAN CIKIYOR AMA ARAL BENI RAHAT BIRAKMIYOR GUNDUZ VERMEMEYE CALISIYORUM .. AMA OLMUYORR .. BECEREMIYORUM
BABAANNESIYLE YALOVAYA 3 GUN YOLLASAM KESILIRMI ACABA??

BENIM MEMELER ŞıŞERMI ACI CEKERMIYIM..
TATILDEN ONCE KESMEM LAZIM

Aysegul sen papyon gomlek aldın mı ben beyaz gomlek lacıvert papyon buldum gıydırdım harıka oldu ..

TÖvbe yarabbım nerdeyse tapıcam ogluma tÖvbee tÖvbeee
cok yakısıyor bence sende tak papyon

Aysegul sen papyon gomlek aldın mı ben beyaz gomlek lacıvert papyon buldum gıydırdım harıka oldu ..

TÖvbe yarabbım nerdeyse tapıcam ogluma tÖvbee tÖvbeee
cok yakısıyor bence sende tak papyon

evet canım papyon takıcam bide askı takıcam ama beyaz gömlek değil gömlekimiz spor olcak lcw den kırmızı gömlek aldım altınada lacivert şort spor ayakkabı giycek bide daha denemedim nasıl oluyo diye önce benimde acil kafamı düzeltmem lazım hala düzelemedim tam olarak

valla batuhan düşünce bende çok kötü oluyorum babamızı hiç sorma bayılacak nerdeyse sabaha kadar susmadan söylenir nasıl düştü ya bişey olduyssa gözleri kayarmı beyin kanaması falan olurmu... tam bi paranoyak yani
ama bunlar yaşanmadan da olmuyo

Yasemincim anlamadım ne demek istedin???
Ayyy aynı bizim babamız beni çıldırtıyor çoğu zaman,zaten tüm tartışmalar Asrın terlemiş,düşmüş,acıkmış vs.. konularda..Keşke kendi baksa da kurtulsam haftasonları yürüyüş için falan bırakıyorum ikisini takılıyolar,alışsın biraz yaa.. Hem çok bilip karışan hem hiç birşey yapamayan bir babamız var malesef..
Ya kızlar papyonu bende aradım bulamdım siz nerden buldunuz?

Scapula (yasemin) Zeynebin d.günü kutlu olsun canım ,Allah nice güzel,özel günlerini yaşatsın sizlere onu çok öpüyoruz..

adaşım doğum gününz kutlu olsun nice güzel sağlıklı ylıllara inş...hepberaber.....

hizlica gecmise göz attim..bunlari yakaladim arada atladiklarim varsa kusura bakmayin saolsun kizlar..
zor ve kötü bir gündü ikindiye kadar net yoktu zaten..anne olmak bu demekki aksama dogru kendimi toparladim bi pasta yaptim mum aldim,giyindim babamizde giyindi 3cümüz kutladik..mumu üfledik..zaten gec olmustu biraz yedik simdi babamiz uyutuyo ben cok yoruldum..insaallah seneye kalabalikla güzel bi kutlama olur..

sevdacim resim ekleyim 1 gün kalsin kaldirayim..hep aklima geliyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…