ayşegul doğaç a ne olduuu nerde duştu okumadım o kısmıı.. canım ay kıyamam yaaa..
aralın bı yerı böle olsa ıkı gun aglardım heralde .. manyak oldum ıyıce bu analık konusunda .. duşe kalka buyucek desemde ıkıncı dakka unutuyorum bu sozumu..
cok gecmıs olsun canm bu son olur ınsallah
Aysegul sen papyon gomlek aldın mı ben beyaz gomlek lacıvert papyon buldum gıydırdım harıka oldu ..
TÖvbe yarabbım nerdeyse tapıcam ogluma tÖvbee tÖvbeee
cok yakısıyor bence sende tak papyon
ayşegul doğaç a ne olduuu nerde duştu okumadım o kısmıı.. canım ay kıyamam yaaa..
aralın bı yerı böle olsa ıkı gun aglardım heralde .. manyak oldum ıyıce bu analık konusunda .. duşe kalka buyucek desemde ıkıncı dakka unutuyorum bu sozumu..
cok gecmıs olsun canm bu son olur ınsallah
Yasemincim anlamadım ne demek istedin???kızlar bu gün sayfaya girdiğimde gördüğüm şey karşısında şok oldum ki ben buraya sizinle bazen yaşadığım bir takım kötü olaylarıda bahsediyorum ...eşimin bile belkide bilmesini istemediğim olayları.....
Ayyy aynı bizim babamız beni çıldırtıyor çoğu zaman,zaten tüm tartışmalar Asrın terlemiş,düşmüş,acıkmış vs.. konularda..Keşke kendi baksa da kurtulsam haftasonları yürüyüş için falan bırakıyorum ikisini takılıyolar,alışsın biraz yaa.. Hem çok bilip karışan hem hiç birşey yapamayan bir babamız var malesef..valla batuhan düşünce bende çok kötü oluyorum babamızı hiç sorma bayılacak nerdeyse sabaha kadar susmadan söylenir nasıl düştü ya bişey olduyssa gözleri kayarmı beyin kanaması falan olurmu... tam bi paranoyak yani
ama bunlar yaşanmadan da olmuyo
Ya kızlar papyonu bende aradım bulamdım siz nerden buldunuz?evet canım papyon takıcam bide askı takıcam ama beyaz gömlek değil gömlekimiz spor olcak lcw den kırmızı gömlek aldım altınada lacivert şort spor ayakkabı giycek bide daha denemedim nasıl oluyo diye önce benimde acil kafamı düzeltmem lazım hala düzelemedim tam olarak
Scapula (yasemin) Zeynebin d.günü kutlu olsun canım ,Allah nice güzel,özel günlerini yaşatsın sizlere onu çok öpüyoruz..
zeynebin doğum günü kutlu olsun canım nice yıllara inşallah
partinizide artık annenlerle yaparsınız
ama 3 kişilik bir kutlama yapsanızda ben yinede doğumgünü topiğimize resimlerinizi eklemeni istiyorumcanım
merak ediyorum kızımın adaşını
gerçi eşin izin vermiyordu sanırım nete resim koymana ama sen çaktırma :)))))
adaşım doğum gününz kutlu olsun nice güzel sağlıklı ylıllara inş...hepberaber.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?