2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben daha önce de yazmıştım ona ek olarak bir de eşimin kuzeni limontuzunu azıcık suyla karıştırıp göğüslerine sürüp vermiş bir iki denemeden sonra almamış garibim..:) Bizde temmuzun ilk haftası tatile çıkacağız inşallah umarım bu yaz hepimizin tim stresini,yükünü alır götürür ruhumuz şarj olup geri döneriz..
Denizcim sen eninde sonunda ablanla barışacaksın o yüzden çok üzme kendini bu geçici bir zaman nihayetinde kardeşsiniz birileri bi şekilde araya girer barışırsınız ama sende barışmıycam diye inat yapma..bende öyle en yakın can dostumla 4yıldır görüşmüyorum halaaaa her gün rüyamda onu görürüm içimde acısı oturuyor resmen ve biliyorum bir gün tekrar görüşeceğiz...

Ayyy kıyamam ben Doğaça yaaaaa,serseri çocuk olmuş iyice saçlar falan bebeklikten tamamen çıkmış yarası da ayrı bir tatlılık vermiş haniii...Ay ne güzel siz şöyle yürüyor böyle yürüyor dedikçe bende bizim tembeli düşünüyorum acep d.günüde yürürmü diye çok korkuyo yaaa halbuki hiç düşmedi de..
Canım yaaaa öykü diyince kanım donuyor resmen canım benim d.günü geçmiştir dimi ilk doğanlardandı sanırım.. Söyleme Denizcim gerçi zaten sürekli aklındadır Gülşahın ama ne biliyim yaaaa...

Evet bende öyle duymuştum canım o yüzden reklamları seyrettirmeyin diyorlar ama yasaklar hep tatlıdırrrr :) Ben bugün gece bahçesi diye bir program var trt çocuk da denk geldiniz mi bilmiyorum biz ona bayılıyoruz (öğlen 13 ve akşam 9 civarı sanırım saati) çok güzel bir program Teo bayılıyor aşağı,yukarı,alt,üst kavramlarını falan anlatıyorlrdı bugün bende mecburen izliyorum tabi..Sizde bakın belki severler..
Canım o son indirdiğim de baby einstein gibi bişey sanırım daha açıp bakmadım ,güzel yorumlar okudum bende indirdim reklam seyretceğine eğitici cd seyretsin..

Kızlarrrr d.günü hazırlıklarımız topiğimiz var görmeyenlere duyurulur ( ben hiç bakmıyorum diğer konulara da benim gibiler varsa hani..) Hadi son hazırlıklar değişik fikirler verin..

deryacım papyona sünnet kıyafetleri satılan yerlere bak canım oralarda vardır bildik mağazalara bakma ben papyon takmıcaktım aslında komşuda varmış lacivert o vercek takıcaz genel ısrarla oldu iyi tamam dedim bende ama dediğim gibi tahminen sünnet kıyafeti satan yerlere bak ha bak şeyde hatırlıyorum ben sincanda merkezde yeraltı çarşısı var orda hem küçük erkek takım elbiseleri falanda satılıyodu bayılmıştım ilk gördüğümde bi bak istersen hem yakın size orası hemde fiyatlarda çok uygun orda

deryacım sunnetlık satan magazlaarda cocuk boy var papyon bırde zeyland varsa sızım yakınınızda orda da rengarenkler var ama lacıvett yok pembe mavı cızgılı acık renklerde var..

ama genelde bazı magazalarda cocuk papyonu dıosun adam papyonu cıkarıyor onune ztn bebeklerın boyunları o kadar cm.. hey allam yaa neyse ben buldum hemde altı beyaz ustunda lacıvert papyon var cok seker bısey..
semnde sunnetlık satan yerlere bak cano

BU ARADA ÖYKÜMÜN DOGUM TARIHI 9 HAZIRAN.

Karamsar yasemın ne oldu canım hayırdır ..
Bırı gırıp konularını mı okumuss ...

pekı tatlım ne olursa olsun canını sıkmaaaa senn hamişşsin artıkkk.. guzel gunler sızı beklıyor ınşallahh... valla aral cok yaramaz bır bebek olmasaydıı bende ıkıncıyla arasını cok uzatmıcaktım amaa yok yapamıcam sanırım.. ama cok ısterım bır kızım olsun ..
Allah ınsallah gonlume gore verır

inş.canım nasip hayırlısı olsun .....

oyyyy yerım maşallah sübhanallahh tü tü tü tam bı laz kızı yaa cok tatlıymışş
aman babası gormesın laz uşaguu kızar soraa :))
dogum gunu kutlu olsunn mutlu olsun senelercee.. nıce yaşlar dılerım

bu arada bı kac sayfa once sana yazdım yasemıncım taşınmanız konusunda umarım okumuşşsundur cnm
yogunsun kaçırmış olabılırsın yazımı

allah mutlulugunuzu daım etsın canım

kızlar ben bugunden baslıyorum memeden kesmeyee bana sans dıleyınn.. haydii bismillah..

neyazikki kacirmisim Denizcim..bi kac gündür kafam okadar yogun ve karisikki..tam zamanina denk geldi hayirlisi insaallah bide artik iyice laptoba düstü zeynep basina gecince elindekileri atip gelip dizlerimde agliyo ben yazayim diye suan oldugu gibi ne okuyabilyorum ne yazabiliyorum..seninde Allah yardimcin olsun..süt konusunda ..ne yazikki uzmanlik alanina girdigi icin herhangi bir ilac bilmiyorum bu konuda ama sanirim senin gögüslerin siser..en iyisi bi eczaciya sorun onlar tüm ilaclari bilir..tabi en iyisi uzman doktoruna sormak ama..
ya bide benim kizim bana mama diyo sanirim dogustan yabanci dil konusuyo ben acikti saniyom ama degil ..anne demiyo hep mama diyo..

ayy yasemincim kızın çok tatlıymış boncuk boncuk gözleri maşallah allah uzun ömür versin zeynepe inş. ev işinizide halledersiniz canım çok zor gurbet biz türkiye içinde deliriyoruz allah sana sabır versin canım benim ya vay zeynebe ne güzel yabancı dile başladı yaramaz demekki siz konuşuyosanız aranızda öğreniyodur muhakkak ne olursa olsun mama da dese anne demek istiyo sonuçta önemli olan ne demek istediği takma kafana biraz büyüsün mamada der annede :)

Teşekkür ederim kızlar dışarı çıkabilirsem bi bakıyım o zaman.. bugün sincan tarafına gitcez zaten pasta siparişi vermek için olmazsa papyona da senin dediği yerden bakarım ayşegülcüm..

ztn bı zaman sonra anneden baska bısey demıcekler :)

kızlar temızlık yapıyorum arada bakıyorum.. bır camım kaldı sadece onuda yarın yada p tesı yapıcam..
bugun eşımle jolly turmu neymış adı oraya gıdıcez tatıl ıcın.

derya pastanız nasıl olucak karar verdın mı .. kac kıslık olcak ya bu seker hamurundan yapılanlar super ama 50 kısılık olanları baya pahalıdır dımı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…