Canım ben daha önce de yazmıştım ona ek olarak bir de eşimin kuzeni limontuzunu azıcık suyla karıştırıp göğüslerine sürüp vermiş bir iki denemeden sonra almamış garibim..:) Bizde temmuzun ilk haftası tatile çıkacağız inşallah umarım bu yaz hepimizin tim stresini,yükünü alır götürür ruhumuz şarj olup geri döneriz..bu arada KIZLAR SIZE BIRSEY DANIŞICAM AZ EVVEL EŞIM ARADI 5 TEMMUZ GIBI BIZ TATILE GIDICEZ BUYUK IHTIMALLE ALLAHTAN BIŞEY CIKMAZ ISE...
BEN NASIL ARALI MEMEDEN KESICEM BU ARADA MEMELERIMIN UCU YARIK DURUMDA CATLAK BILE DEIL KAN CIKIYOR AMA ARAL BENI RAHAT BIRAKMIYOR GUNDUZ VERMEMEYE CALISIYORUM .. AMA OLMUYORR .. BECEREMIYORUM
BABAANNESIYLE YALOVAYA 3 GUN YOLLASAM KESILIRMI ACABA??
BENIM MEMELER ŞıŞERMI ACI CEKERMIYIM..
TATILDEN ONCE KESMEM LAZIM
Ayyy kıyamam ben Doğaça yaaaaa,serseri çocuk olmuş iyice saçlar falan bebeklikten tamamen çıkmış yarası da ayrı bir tatlılık vermiş haniii...Ay ne güzel siz şöyle yürüyor böyle yürüyor dedikçe bende bizim tembeli düşünüyorum acep d.günüde yürürmü diye çok korkuyo yaaa halbuki hiç düşmedi de..yere düştü canım tam kalkıyodu ayağa destek kuramadı düştü dışardaydı ağzının içi falan kum çamur herşey oldu afiyetle yedi valla kaydirigubbakcemile3 ama ders oldu şimdi nasıl dikkat ediyo görmelisiniz ayağını daha sağlam basıyo artık bizim küçük kanat yavru kuş opuyorumnanaktan denizcim doğaç hala yürürken elleri havada yürüyo sennkide öylemi uçacak sanırsın düşünce ellerinin üstüne düşüyo tabi öyle güç alıyo sanırsam
Canım yaaaa öykü diyince kanım donuyor resmen canım benim d.günü geçmiştir dimi ilk doğanlardandı sanırım..KIZLARR SELAMMMMM
ya aral baya baya konusuyorr yaa ne dıyor bılıyormusunuzz öykü.. resmen dudagını uzata uzata öyku dıyorr...
gulşaha soylesem mı soylemesem mıı dıye dusunuyorum ama soylememek en ıyıısı sanırım...
derya bursaya geldıgınde gelırsen bana haber et bacım bızde sıbeller gıbı karı koca gezmeyı cok severızz bakarsın hep beraber bı gezerız.. super olur..
bende ruyayı ve ozellıkle anası olucak bu gezmecı sıbel hatıunbu cok mrk edıyorım kendısı benı gormuş ben addalardaykene ama bız daha goremedıkkk... bılemıyorum yanı bu bı msjdırrrr !!!!!!
hem bız aynı sehırdeyız dımı bıgun bulusalım hakketen sıbelcım yaa sevdayıda alırıız yada bız oraya gıderız sahılde bırer cay ıcerız bebeklerle .. kocalarda belkı tanısır yada gelmeselerde olur...
Evet bende öyle duymuştum canım o yüzden reklamları seyrettirmeyin diyorlar ama yasaklar hep tatlıdırrrr :) Ben bugün gece bahçesi diye bir program var trt çocuk da denk geldiniz mi bilmiyorum biz ona bayılıyoruz (öğlen 13 ve akşam 9 civarı sanırım saati) çok güzel bir program Teo bayılıyor aşağı,yukarı,alt,üst kavramlarını falan anlatıyorlrdı bugün bende mecburen izliyorum tabi..Sizde bakın belki severler..benim bildiğim tvde renkler daha canlı hareketler daha hızlı olduğu için çocukların daha çok ilgisini çektiği ve ordakileri gerçek hayatta var zannettikleri hızlı hareket ettiklerindende kafalarının karıştığı falan filan artık bunlar program program ayrılırmı bilmiyorum ama 2 yaşına kadar mümkün olduğu kadar uzak tutun diyor drlarr onların çocukları hiç mi izlemiyor acaba ya bazen kurtarıcıda olmuyor değil hanii
Canım o son indirdiğim de baby einstein gibi bişey sanırım daha açıp bakmadım ,güzel yorumlar okudum bende indirdim reklam seyretceğine eğitici cd seyretsin..Deryacım denizcim teşekkürederim yazılarınız için...deryacım şuan tam 4dört dörtlük olmasada beslenmeme dikkat ediyorum yani...ecrinden kalan zamanlarımda ama anlarsın yani beni biraz zor oluyor şimdi...aşerme hiç başıma gelmedi şimdide olmuyor...k.valdem konusuna gelince küsmemiş sanıırm dün konuştuk iyiydi yani anlamıştır artık beni....
Deryacım o son indirdiğin ne oluyor konu nasıl yani benzermi değişikmi daha bebek cd sine göre merakettim.......teo ya gelince maşallah diyeyim ben yine yani......
Ayrıca şunu çoooook merakediyorum bas bas bağırıyorlar tv iyi değil diye şimdi bende tabi şu dahi bebek cd leri gibi verimli tv de programlar vear onları şzletşyorum sayı sayıyor renker vs..işte peki bunlardamı aynı yani sonuçta izliyor aynı kefeye koymak doğrumu yoksa bunlar tv değilde program program ayrılıyormu zararlı yararlı diye...bunu anlamış değilim......
pekı tatlım ne olursa olsun canını sıkmaaaa senn hamişşsin artıkkk.. guzel gunler sızı beklıyor ınşallahh... valla aral cok yaramaz bır bebek olmasaydıı bende ıkıncıyla arasını cok uzatmıcaktım amaa yok yapamıcam sanırım.. ama cok ısterım bır kızım olsun ..
Allah ınsallah gonlume gore verır
neyazikki kacirmisim Denizcim..bi kac gündür kafam okadar yogun ve karisikki..tam zamanina denk geldi hayirlisi insaallah bide artik iyice laptoba düstü zeynep basina gecince elindekileri atip gelip dizlerimde agliyo ben yazayim diye suan oldugu gibi ne okuyabilyorum ne yazabiliyorum..seninde Allah yardimcin olsun..süt konusunda ..ne yazikki uzmanlik alanina girdigi icin herhangi bir ilac bilmiyorum bu konuda ama sanirim senin gögüslerin siser..en iyisi bi eczaciya sorun onlar tüm ilaclari bilir..tabi en iyisi uzman doktoruna sormak ama..oyyyy yerım maşallah sübhanallahh tü tü tü tam bı laz kızı yaa cok tatlıymışş
aman babası gormesın laz uşaguu kızar soraa :))
dogum gunu kutlu olsunn mutlu olsun senelercee.. nıce yaşlar dılerım
bu arada bı kac sayfa once sana yazdım yasemıncım taşınmanız konusunda umarım okumuşşsundur cnm
yogunsun kaçırmış olabılırsın yazımı
allah mutlulugunuzu daım etsın canım
deryacım papyona sünnet kıyafetleri satılan yerlere bak canım oralarda vardır bildik mağazalara bakma ben papyon takmıcaktım aslında komşuda varmış lacivert o vercek takıcaz genel ısrarla oldu iyi tamam dedim bende ama dediğim gibi tahminen sünnet kıyafeti satan yerlere bak ha bak şeyde hatırlıyorum ben sincanda merkezde yeraltı çarşısı var orda hem küçük erkek takım elbiseleri falanda satılıyodu bayılmıştım ilk gördüğümde bi bak istersen hem yakın size orası hemde fiyatlarda çok uygun orda
deryacım sunnetlık satan magazlaarda cocuk boy var papyon bırde zeyland varsa sızım yakınınızda orda da rengarenkler var ama lacıvett yok pembe mavı cızgılı acık renklerde var..
ama genelde bazı magazalarda cocuk papyonu dıosun adam papyonu cıkarıyor onune ztn bebeklerın boyunları o kadar cm.. hey allam yaa neyse ben buldum hemde altı beyaz ustunda lacıvert papyon var cok seker bısey..
semnde sunnetlık satan yerlere bak cano
BU ARADA ÖYKÜMÜN DOGUM TARIHI 9 HAZIRAN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?