2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah zeynep e çoook tatlı bayılıyorum renkli göze ben yaaa eceyide maviş olur diye bekledim ama yeşil olduu
ne güzel işte canım iki dilden birden anne der yakında zeynep sana
karamsar dertetme yaa oluyo öyle şeyler sonuçta buraya kayıtlı olmayanlarda girip okuyabiliyolar belki biz görmeden eşlerimizde okuyodur -tatlicadiarzu- özel şeyleri bende pek yazmam
deryacım pastayı o pastaneden mi verceksiniz hadi inşallh istediğiiz gibi yaparlar

Evet serpilcim senin dediğin pastaneden vereceğiz ama gidip hiç bakmadım daha yaptıkları pastalar nasıl sonra bizim pasta da fiyasko olmasın..
Denizcim ortasına resimden vazgeçtim ben minik bir pasta biblosu almıştım 1 yaş pastasını yiyen erkek bebek onu koyduracağım yanına da winnie,pooh falan hep beraber pasta yiyolarmış havasında kenarlara da süs püs bişeyler yaparlar artık,zaten 1 yaş mumu ve sevdanın mumundan da aldım hepsini koyunca nasıl olcaklar bilmiyorum artık kilosu 18tl demiş bizim vereceğimiz pastane çok iyi yani 2,5 kilo yeter sanırım bize..

Kızlar bu arada az önce magnetlerimiz geldi çok güzel olmuşlar bayıldım yaptırmak isterseniz magnetyap.com hepsi ayrı ayrı hediye paketi ile geldi kutu içinde süs de var,kargoyu da ödemişler çok memnun kaldım ben,tavsiye ederim valla

Aaaa bir de slayt gösterisi yapacağım ya d.gününde eşim işyerinde projeksiyon getirecek ,zaten bizim düğünden kalma slayt perdemiz vardı salonun duvarına yansıtıp seyrettireceğim slaytı..

papyon takma ikri benimde çok hoşuma gitti..
yasemin zeynep çok şeker maşallah yerim ben onu..
deniz turdan ayarlayacağınız tatili fiyatı ve ayrıntılarıyla yazarsan sevinirim.bizde düşünüyoruz..hala bulamadık..yani eşimle barışırsak(3gündür konuşmuyorum)ayarlayacağız bakalım. o zamana kadar kampayalar bitmezse tabi

derya magnetlerin ölçüsü kaç senin..
tam olarak nasıl oluyor anlayamadım.normal resim boyutlarında gönderdiğin zaman onu ölçüye göre büyütüyorlarmı

atikecim selam bugun gittik eşimle jolly tur a ve herşeyi hallettik eşimin daha evvelden gittigi ve memnun kaldıgı bır otel var clup forever diye bodrum merkeze1 km mesafede bı yerde. ben netten gorup begenmiştim neysee kısmetse oraya gidiyoruzzzzzz :)
heyyooo yuffiiiii valla cok mutlu oldum tek derdim ve düşüncem ogluşumdan 1 hafta ayrı kalacak olmam nasıl dayanıcam bılmıyorum......
word kart a %20 bonus a%25 ındırım yapıyorlar 7 gunluk tatıl 1250 cıvarına yada daha az bı fıyata gelıyor o kısımla pek ılgılenmedım :))) hersey dahıl bır otel bu arada..

manzarası harıkaymış eşim oyle dıyor..o bodrumun her yerını hemen hemen bıldıgı ıcın bu konuda ona guvvenıyorum.
sende bı an evvel eşinle barış ve bu guzel yazın tadını cıkarın canım.. tatılı hepımız hakettık.. 8 hazırandan sonra fıyatlar degısıcekmıs aatıkecım haberın olaa.

bu arada jolly tur ıle gıdınce ıstedıgınız odayı bulabılme ımkanınız oluyor ben denız manzaralı balkonu olsun ıstıyorum cunku bu konuda ozel yazı yazdılar.

herşey cok guzel olucak
inşallah........

sağol canım ya çok ayrıntılı yazmışşsın..
bakalım bugün aramız daha iyi..3 gündür çok uzak olduğumuzu özlediğini söyledi,bende hemen yumuşadım..
biz kadınlar iki güzel lafa hemen tav oluyoruz zaten...
şu turu internetten bir araştırayım deniz güzelmiş ama şartları...

denizcim seyehat ajansını açtımda şimdi bizim kaldığımız otelde var orda resimlerini görünce bi tuhaf oldum ya delta beach otelde kaldık bizde bodrum yalıkavakta orasıda çok güzeldi balayımızdan başka zaten gördüğümüz göreceğimiz başka bişeyimiz olmamıştı bu sene eşim olmadan bedava tatil yapıcaz malum antalyada bizimkiler oraya gidicez dedesi şimdiden

atikecim orta hallilerin rahatlıkla gideceği yerler var hem kredi kartına taksitle bişey anlamıyosun bedava yapmışsın tatili gibi oluyo yavaş yavaş ödüyosun bizde 3sene önce 4 yıldzlı bu otele 550 lira vermiştik herşey dahildi 5 ayda ödemiştik ama dolu dolu 1 hafta yaşamıştık

derya magnetlerin ölçüsü kaç senin..
tam olarak nasıl oluyor anlayamadım.normal resim boyutlarında gönderdiğin zaman onu ölçüye göre büyütüyorlarmı

Atikecim gelen magnetler 6*8 ebatında ben kolaj bir resim hazırlamıştım o ebatlarda belki d.günü topiğinde görmüşsündür o şekilde basmışlar ama normal ebetlı bir resmi de onlar o boyutta küçültürler senin yapmana da gerek yok.. Eğer daha büyük istersen sitede diğer ebetlar ve fiyatlar yazıyordu..

Denizcim hadi bakalım umarım istediğin özlemini çektiğin balayınızı yaşarsınız dolu dolu şimdiden iyi tatiller.. Bizde balayından beri yazlıklardan başka bir yere gitmedik eşimin sözü var ama Asrın biraz daha büyüsün öyle..

Bugün pasta siparişimizi verdik umarım kötü bir sürprizle karşılaşmayız uzun uzun anlattım şöyle olsun böyle olsun diye not aldılar en son adam demesinmi o pastayı bizim ustamız var o yapacak ona resmi bi gösterelim yapabilirim derse ararız sizi diye..neyse akşam aradılar yaparım demiş ama nasıl yapar artık bilmiyorum,umarım güzel bi şey çıkartır..

Şimde de eşime çok kızdım size sığındım yine :) Kırk yılın başı Teoş erken uyudu bir sürü seyredilmemiş filmler var evde gel beraber film seyredelim dedim ok dedi o ara oğluş uyandı emzirip tekrar uyuttum,döndüğümde ise karşımda horuldayan bir adam vardı uyanmıyor koptu..offff offf nolcak bizim sonumuz!!!

bizde farksızız deryacım biz artık uyumasını beklemiyoruz salıncağına koyup bi yandan sallayıp bi yandan film izliyoruz dün bende sipariş verdim pasta beyaz olucak üstüne inci taneleri ve vişne sosu damla damla konulacak iyiki varsın doğaç efe yazısı olucak bir şeklinde yaptırıyorum içi çikolatalı olcak 30 kişilik olcak pasta bir rakamında mum bulamadım bi mağzada mum buldum ama bir kalmamış çaresizlik içinde bu memlekette malesef olanla yetincem bu arada her pastane 100den aşağı fiyat vermedi pastaya bi yer buldum çok meşhur bi yer değil ama uygun fiyata yapıcak 40 liraya nasıl ama her yer fiyatın nedenini büyük kare yapmak zorunda olduklarını ve bir şekli için kesip geri kalanın ziyan ediceklerini o yüzden masraflı olduğunu söylediler bakalım nasıl yapıcak bu sipariş verdiğim yer süs işi olmadığı için mavi kalpler küçük bebek bibloları aldım bende onları üstüne koyacağım

adaşım kızın çok şekermiş maşallah diyeyim....

denizcim güle güle gidin inş...fiyatı bana göre biraz pahalı .....bize bu kadarı uzuk ne yazıkki....umarım herşey istediğin dilediğin gib geçer canım...
deryacım umarım pastab istediğin gibi olur bende tarif yoluyla yaptırdım ama doğrusu tam kafamda tasarladığımı kaleme yada resim olarak olmadığından örneği tam olarak olmamıştı ama neyseki güzeldi inş.seninki tam olur...kartlarınızda gelmiş ne güzel kaça yaptırmışştın kaç taneydi...

kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...

yasemin canım zeynep çok güzel maşallah
gözlerine bayıldım renkli gözleri çok severim
ayrıca eşinin kızmasına rağmen resim eklediğin için sağol canım
ben hepinizin bebeklerini merak ediyorum ve gelişimlerini görmek istiyorum
ayrıca sizlerioe çok merak ediyorum tek tek
bir görmediğimiz sen ve sibel kaldı ve rüya
yaklaşık 2 yıldır burda konuşuyoruz haliyle merak ediyor insan demi ama sizdede öledir sanıyorum

canım ya ne diyosun ne diceğimi şaşırdım
demekki hayırlısı buymuş
kendini hiç üzme ve dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…