ay ece cok tatlı çıkmış serpilcimm maşallahh
off bende kız bebek ıstıyorummm yaaaa bunun yontemlerı varmışş kızlar sız ınanıyormusunuz?
ben ışımı şansa bırakmamak ıcın araştırıyorum o yontemlerı .. dun waıkıkıden kız kıyafetlerıne baktım bıttım resmen ..
ınşallah rabbım gonlume gore verır 2 .sini..
Allah kolaylık versin..... ne yapıcaz biz bu yaramaz böcüklerle....
karamsarcım çok geçmiş olsun belki biraz canı acıyordur o yüzden nazlanıyordur annesi hoşgörmek lazım dimi ama...:))
yasemıncım kusura bakma sabah gırdım hemen gorduklerımı yazdım cıktım ..
bak ecrın butun dışlerını bır anda cıkarıyor ard arda o yuzden ne yemek yıyor normal olarak nede mızmızlıgı bıtıyor .. bu gunlerın gecıcek canım arkadaşım azıcık daha kaldı sen atlatıyorsun sıra bıze geldı artık aralda sureklı mızmız gunduzde oyle..
dişler mahfedıyor yavrularımızı..
bak gun gelıcek ecrin seni hiç uzmeden yemegını yıyıcekk goreceksın toparlıcak kendını .. cok uzerıne gıtme yanında ol her defasında.. calgel sür calpol ver canım .. rahatlar azıcıkta olsa..
ben arada baş ve ışaret parmagımla buz tutuyorum parmaklarım donuncaya kadar sonra o parmaklarımı aralın dış etlerıne bastırıyorum uyuşuyor susuyor sende dene cnm ...
cok zorlu bır surecten gecıyorlar bebekler.. hep şevkatımıze ıhtıyacları var..
slm kizlar insaallah herkes iyidir oku oku gecmisi bitiremedim...
bizimde 8.disimiz cikti,11 hazirandan beride yürüyoruz..elinden tutup yürütme calismasi yapamadim ben cünkü parmak ucuna basiyodu kendi kendine yürüdü iyide oldu parmak ucundan vazgecti..
burda havalar soguk 4 gündür yagmur yagiyordu,tuna nehri tasti resmen...sicaklar bunaltmadi bizi sükür uykularimiz rahat..7-8.dislerde patladi simdi büyüyorlar rahatiz yani..
yolculuktan önce alisveris yapayimdedim benim kiziminde en büyük kabusu alisveris magazaya girince bi haller oluyo..sebebini anliyorum aslinda bilmiyorum sizdede varmi ama bizde etiketleri isirma huyu var suan heryerde indirim var kirmizi kirmizi etiletleri görüyor deli oluyor arabasinda..birak beni iniyim onlari isirayim yapiyor..bende internetten yaptim alisverislerimi kacirmadim indirimleri
selam kızlar zeynebi uyuttum hooop soluğu hemen burda aldım :)))))
deryacım okuyunca çok üzüldüm arkadaşım ya senin eşinle sorunların olduğunu hiç tahmin etmiyordum
sanırım tehtiidin işe yaramış aklımızda bulunsun bizimde demi
biz kadınlar biraz alttan almasak inanıyorumki çoğumuz şimdiye kadar boşanmış olurdum
mesela benim eşimde çook kıskançtır
ben onunla tanıştığımda başörtülü değildim açıktım ve çok rahattım istediğim şekilde giyinirdim hiç dert etmezdi
ama evlendikten sonra ilk önce işte kot giyince üzerine kalçanı kapatıcak bişey giyermisin ben rahatsız oluyorum dedi ok dedim
sonra kolu kısa giymesen demeye başladı sonra saçını öle yapma onu giyme makyaj yapma vs vs
aaaaaaaaa dedim ben zaten herzaman ölçüyü bilirim dedim lütfen müdahale etme dedim
baktım herseferinde bu biziim için tartışma konusu oluyor
benimde rabbime şükürler olsun allah inancım sonsuzdur ben kapanmak istiyorum dedim tabi eşim havalara uçtu çünki açık açık sölemesede istedigi bişeydi
ve kapandım şimdidde keşke daha önce yapsaydım diyorum bu şekilde çok mutluyum 2 yıldır kapalıyım
giyim tarzım yine aynı spor giyiniyorum ve eşimde çok mutlu bu halimden
ben doğruyu yaptığımı düşünüyorum inşallah artık namazlarımıda kılmaya başlayıp tam anlamıyla dinimizin emirlerini yerine getirmek istiyorum doğru yol bu kızlar
kızlarr gunaydınnnnnn
ezgıcım bende senı sobelıyorumm canımm ordasın bılıyorumm
ezelımı cok op teyzesı yesın onuuuu hemıııı
yaa ben dun bı bıkını altı aldım kızlar (sıyah) ama şımdı ıçıme sınmedı gıdıp degıştırsem degıştırırlermı ağ kısmındakı naylonu bıle duruyor
ccceee deniz :) çatlakmısın kızım sen geçen msndede yazmışsın biliyorum ordasın diye çok güldüm ya :)
kızlar hepinize selam sizi ve bebişlerinizi mucukluyorum...
kk içinde gezinirken haziran annelerine uğramadan çıkamıyorum e nede olsa hamilelikten alışkanlık farz olmuş benim için ama bişeyler yazmaya pek fırsatım olmuyor...bu arada tüm bebişler yaşını doldurdu tüm yavrularımızın doğumgünü tekrar tekrar kutlu olsun...Allaha emanet olun...
selam kızlar zeynebi uyuttum hooop soluğu hemen burda aldım :)))))
deryacım okuyunca çok üzüldüm arkadaşım ya senin eşinle sorunların olduğunu hiç tahmin etmiyordum
sanırım tehtiidin işe yaramış aklımızda bulunsun bizimde demi
biz kadınlar biraz alttan almasak inanıyorumki çoğumuz şimdiye kadar boşanmış olurdum
mesela benim eşimde çook kıskançtır
ben onunla tanıştığımda başörtülü değildim açıktım ve çok rahattım istediğim şekilde giyinirdim hiç dert etmezdi
ama evlendikten sonra ilk önce işte kot giyince üzerine kalçanı kapatıcak bişey giyermisin ben rahatsız oluyorum dedi ok dedim
sonra kolu kısa giymesen demeye başladı sonra saçını öle yapma onu giyme makyaj yapma vs vs
aaaaaaaaa dedim ben zaten herzaman ölçüyü bilirim dedim lütfen müdahale etme dedim
baktım herseferinde bu biziim için tartışma konusu oluyor
benimde rabbime şükürler olsun allah inancım sonsuzdur ben kapanmak istiyorum dedim tabi eşim havalara uçtu çünki açık açık sölemesede istedigi bişeydi
ve kapandım şimdidde keşke daha önce yapsaydım diyorum bu şekilde çok mutluyum 2 yıldır kapalıyım
giyim tarzım yine aynı spor giyiniyorum ve eşimde çok mutlu bu halimden
ben doğruyu yaptığımı düşünüyorum inşallah artık namazlarımıda kılmaya başlayıp tam anlamıyla dinimizin emirlerini yerine getirmek istiyorum doğru yol bu kızlar
ilgin va lakan için sağol arkadaşımmmm :1hug: bende fitil kullanıoyoprum başka hiç bir şurubun yada diş jellerin faydası olmuyor seninde dediğin gibi biraz rahalatıyor....senin işinde zor hem göğüslerin hemde seninde sorunların vardı pskolojik derstek almayı düşündün mü hiç....
evet canım yöntemleri varmış ben denedim tuttu :)))
gerçeketn hep diyolardı bende ilk bebeğim erkek olsun istemiştim hep abim yoktu ondan herhalde denedim oldu.
bu yöntemi deneyenlerinde hep istedikleri oldu gerçi Allah bilir yinede herkesin gönlüüne göre versin bende ikinciyi kız istiyorummm... ama daha var :))
heuheee ya o espırıydı ama burdakını cıddı yazdım bak nasılda çıktı ortaya burda oldugun .. arada geldıgınde sadece okuma yaz elın aşınmaz hayın kadın ..
ztn ezelımın anası oldugun içün bu kadar hörmet edıom laelaelaelaelae
bu arada ben kutlamıştım ezelımın dogum gununu bı kez daha kutlıyayım nıce yıllara ınşallah anası babasıylaa sevdıklerıyle.. ıstedıgı tum guzellıkler onunla olsun allah onların acısını bızlere yaşatmasın (amin)
enişteme selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?