2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yöntemleri varmış ben denedim tuttu :)))
gerçeketn hep diyolardı bende ilk bebeğim erkek olsun istemiştim hep abim yoktu ondan herhalde denedim oldu.
bu yöntemi deneyenlerinde hep istedikleri oldu gerçi Allah bilir yinede herkesin gönlüüne göre versin bende ikinciyi kız istiyorummm... ama daha var :))

ilgin va lakan için sağol arkadaşımmmm :1hug: bende fitil kullanıoyoprum başka hiç bir şurubun yada diş jellerin faydası olmuyor seninde dediğin gibi biraz rahalatıyor....senin işinde zor hem göğüslerin hemde seninde sorunların vardı pskolojik derstek almayı düşündün mü hiç....

dışarı çıkmakta zorlanıyorsunuzdur yağmurdan bizim buralarda havalr iyi ama arad yağmur yağdığıda oluyor ....ecrinde markette her şeyi elleyeyim bakayım öyle yani meraktan her şeyi karıştırma huyu var yani zor oluyor zaten alışveriş yapamıyorum bende...bizimde canım aynene diş zaten herkesin diş sorunu var...7.ve 8. dişlerimiz çıktı 8.hala acısı var yada 9.yolda onu huysuzluğu var....:sm_confused:

bende kapanmayı çok istiyorum ama hala yapamadım yapamıyorumda..benim eşimde aşırı kıskanç işe girmemem için elinden geleni yapıyor bir arad okusak iyi olur ddim iş için imkanlarımız çok kısıtlı demediğini bırakamdı bana...pff şu erkekeler off..makyajı bırakalı çok uzun zman oldum yani aslında zaten yaşadığımız yerde ilçe çok aşırı şey yoktur yai açıklık olsun vs..ona göre giyinirim ama gelde anlat eşine ama beraber gezmelere gittik mi harikadır giydirir istediğimi ama burnumdanada heeeep getirir gezmeyi sevmez mii anlamadım aslında hala bunu......:umursamaz::umursamaz:

ccceee deniz :) çatlakmısın kızım sen geçen msndede yazmışsın biliyorum ordasın diye çok güldüm ya :)
kızlar hepinize selam sizi ve bebişlerinizi mucukluyorum...
kk içinde gezinirken haziran annelerine uğramadan çıkamıyorum e nede olsa hamilelikten alışkanlık farz olmuş benim için ama bişeyler yazmaya pek fırsatım olmuyor...bu arada tüm bebişler yaşını doldurdu tüm yavrularımızın doğumgünü tekrar tekrar kutlu olsun...Allaha emanet olun...

heuheee ya o espırıydı ama burdakını cıddı yazdım bak nasılda çıktı ortaya burda oldugun .. arada geldıgınde sadece okuma yaz elın aşınmaz hayın kadın ..

ztn ezelımın anası oldugun içün bu kadar hörmet edıom laelaelaelaelae

bu arada ben kutlamıştım ezelımın dogum gununu bı kez daha kutlıyayım nıce yıllara ınşallah anası babasıylaa sevdıklerıyle.. ıstedıgı tum guzellıkler onunla olsun allah onların acısını bızlere yaşatmasın (amin)

enişteme selamlar

canım ne mutlu sana ıstedıgın ıcın kapanmıs vede mutlu olmuşşsun..
bende evde yada okumalarda fln başortusu taktıgımda cok yakıştıgını soylerler herkes. eşımde cok yakıştırıyor ama hıc kapan demedı .. ben ztn kapanamam ınsanın ıçınden gelmelı once.. bnm ıcımden gelmıyor ..

sadece eskıden bekarken daha rahat gıyınırdım ama eşım cok kıskanc oldugu ıcın bende baya bır cekı duzen verdım kıyafetlerıme ..
bırde önü bıraz açık bırşey gıyındıgınde onu taşımak cok onemlı oturup kalkarken dıkkat etmelı ınsan..
bnm eşımın aılesı 5 vakıt namazlıdırlar ama hıc bırı kapalı deıl kapanmayada gerek yok dıyorlar o tur konuşmalar aramızda gectıgınde..
eşımse son derece ınanclıdır .
şuan hamıle kalsam asla aldırmaz doguracaksın der allahtan cok korkar..

ARAL a hamıle kaldıgımı ogrendıgımde (bılıosunuz evlenır evlenmez kaldım)
kesın bır dılle aldırıcam dedım bana aldırırsan boşanırız demıştı .. cok karşı oyle şeylere ..

ama ben bazen bu dunyaya cok kapılıyorum yaaa... oysa herşey yalan ve gecıtıgmz yol bır sınnav yolu.. unutuyorum kımı zaman..

Son düzenleme:

yasemın calgelıde onerıırım canımtek başına fıtıl basetmeyebılır .. ama calgelı surdugunde masaj yapsr gıbı sureceksın .. hemen uyusturuyor susuyor yavrucaklar.. eczaneden al hıc bır yan etksı zararı fln yok canım..

aneaammmmmmmmmmmm bana ozelden yazzz bacım nasıl bır yontemmış o..
gercı bende sımdı dusunmuyorum amaa gerektıgınde valla uygulayabılırım..

allahımdan once saglıklı hayırlısını dılıyorum ama ıste gonlumden de kız gecıyor delı gıbı :kedi:

allah gönlüne göre versin denizcim...ben de oğlan istiyorum ama daha çooooooooooooook var benim ikinciye gerçi bu işler kısmet ama rüya en az üç yaşına gelmeli sonra inşallah çünkü henüz oturmuş bir düzenim yok okulumu da bitirmek istiyorum bakalım kısmet işte...

tesekkurler estedacım

sıbelcım bende en az 3 yıl ıstemıyorummmmmm cok zor cunku
ard arda oluyra kafamda huni ıle dolaşabılırım :))

aral uyudu cok mızmız yavrum dışlerden sanırım .. bışeyde yemıyor..

bende ev ışı yapıyorum ama ruhum cok bulanık ıkı gundur kızlar hayırlar olsun ınşallah

yazarım anacım sen iste yeter :)
zati ben kimsenin umrunda değilimki herkez ezel diyor ben sadece aracıyım ühüüh nedir bu kaderim ya anne olunca unutulmakmı

kadın aralımı öp benim için sende enişteme selam söyle.

not: yazan araç ezgi

bende tesettürlüyüm..zaten bu yüzden türkiyede okuldan atildim ve burda devam edip bitirdim..ben bilincli örtündügümü düsünüyorum cevrem okul münasebetiyle hic istemedi örtünmemi ama benim icimden geldi ve ertelemek istemedim..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
iyi pazarlar herkese
bu tatil gününde evce erkenden kalkmış durumdayız malesef :))
artık zeynep hiç evde durmuyor kızlar yaa napıcam ben
şuan bile sahile indilir eşimle
hemen ayakkabılığa gidip papalarını alıyo getiriyo giydireyim diye ve kapıyı açmaya çalışıyo
çok alıştı dışarıya hep gezmek istiyo
eşim 3 hafta yaz izninde şimdilik o ilgileniyor dışarısıyla ama izni bitince yandım bennnnn

yasemincim yurtdışında okumak bu yüzden çok avantajlı
malesef müslüman bir ülkede başörtünle okuyamıyosun
ama yabancı bir ülkede başörtüyle çok rahat gidebiliyorsun okula
burdaki kanunlar çok adaletsiz geliyor bana

hatunlar nerdesiniz hepinizmi gezmelere gittiniz :))
serpilcim ayşegül geldimi gününüzün ayrıntılarını merakla bekliyorum inşallah resimde çekinmişsinizdir
deryada yok oda yoksa tatilemi gitti
desenize bi ben kalmışım bugün evde bende akşamüzeri yine kızım ve eşimi gezmeye gönderdim bi güzel heryeri dipköşe temizledim ay eşimin evde olması çok iyi oldu yaa yoksa nerde dipköşe temizlik yapmak
hemen alelacele yapıyorum çoğu zaman

canım bende anca girebildim haftaya kız kardeşimin düğünü var bugün evine çeyizi götürdük
ama ben çok kötüyüm tatil dönüşü dinlemeden kursa devam ettim tabi batuhan olmazsa olmaz düğün içinde kaç gündür çarşı pazardayım daha elbise bulmadım yorgunluktan mafolmuş haldeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…