2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar tam koşturma içindeyiz . sevgili 2 kuzenim durdular 2 gün arayla evlenmeye karar verdiler. çeyizleri toparlama kına kıyafet hazırlığı derken acayip yoğunuz.

içinizde en yaşlı benim herhaldee geçen gün 30 a girme konuşuluyordu yaş 34 oluyor evlilikte 11 yıl doldu.
kuzenler nikah şekerinden elbiselerinin modeline ve de birçok şeye internetten karar verdiler o zaman dedim evet artık yaşlanıyoru ben....benim düğünümde internet mi vardı diyorum gülüyorlar bana...

evlilikte problemler oluyor maalesef çocuk yokken ilgi alaka birtek eşler birbirine gösterirken çocuktan hatta çocuklardan sonra bölünüyor bölünmek zorunda kalıyoor ama erkekler anlamıyor çoğu zaman ... idare etmek te bize kalıyor...
çünkü biz anneyiz.

canım oglunun dogum gununuu kutluyorummm cok op yerımızee.. sık sık ugra kayboldunuz yaaa

kızlarr goguslerım cok fenaa arala unutturdum sayılır memeyı .. dun ve bugun tum gun vermedım gecede babaannesınde kaldı alt katta.. ama cok fenayım ..
bugun avm ye fln gıttım mısafırlerle orda ıdare ettım ama aral hep bnm kucagımda olmak ıstedıgı ıcın ve kafasıyla elıyle gogsume cok carptıgı ıcın eve donunce cok zorluk cektım sımdı o alt katta kactım resmen
goguslerımede maydonoz haşladım koydum ama yınede agrıyor ..

ınşallah daha fazla şışmezler

deryacım ınşallah tatılın cok ıyı geçer sende cokk bunaldın yalnızdın koca kış nerdeyse..
sanırım bır kac yere gıdıceksın
sefann olur ınşallahhhhh

Sabah kuzucuğum ilk defa ateşlendi....
Sanırım azı dişleri çıkıyor...
Ben çıkarken ateşi bayağı düşmüştü....
Sirkeli su yaptım bağıra çağıra tuttum birazcık...
Kızlar kaç derece ateş tehlikeliydi?
38.1 çıktı ilk ölçtüğümde

geçmiş olsun esra 39,5 tan sonrası tehlikeli diye hatırlıyorum ben inşallah daha da düşer 37.5 a düşse yeterli olur heralde

ben yine berrrrrrrrbat bi gece geçirdim çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkk yorgunum kızım için ben sadece memeyim onunla oyun bile oynayamaz oldum hemen yapışıyo memedememe kızdırıyo beniii inşallah haftaya unutur sabaha kadar halim kalmıyo sanırım bu gece babasıyla yatırıcam yarın sınavım var dinlenmem lazım offfffffffff Allah ım offffffffff

elifnihal oğlunun doğumgünü kutlu olsun

ayrıca son bebişimiz ardanın da doğum günü bugün kutlu olsun ...............

evet canım gittik inş..görüşelim bende çok istiyorum..ecede maşallah büyümüş çok tatlı çıkmış....

denizcim aralda çok tatlı maşallah konuşmalar ilerlemiş sizde de ecrinde bir ara ecrii diyordu unuttu ama bu gün pembe rengi demeyi öğrendi kendi bende üzerine düşmüyorum düşsem ne olacak bilmiyorum...aralaın ayrıca havuz sefasınada diyecek yok.....

Son düzenleme:
deryacım maşallah teoyaa biizmde boy uzuyor ama okadar değil 77 cm kilo da hiççç ahh ahh bizede kiloooooooooooo

esracım popodan 38 üzeri ateş 39 uçuktan sonrasına dikkat geçmiş olsun canım....

elifcim doğum günüünz kutlu olsun..uğra arada...bakıp kaçma....

denizcim ALLAH KOLAYLIK VERSİN ÇOK ZOR GEÇMİŞ OLSUN CANIM....

kızlar benimde pek keyfim yok dün ecrin çok kötü düştü ve keyfi kaçtı kusma felan yok ama hep mız mız sabah yerinden ağlayarak kalktı kahvaltı yapmadı diğer dişide delinmiş yani çıkmış sanırım o da yapıyor galiba ama düşmesinden çok korkum ateşide var diş yapıyor birazda galiba hep mızz mızz gündüzleri sürekli mız mız olmasına dayanamıyorum çok zor oluyor hep kucağımda ve kucağımdayken bile ağlıyor sürekli...

sağolun kızlar.... 38,4 gördüm bir arada dijital ateş ölçer... bizimkide izin vermiyor... amam düşmüş çok şükür......

kızlarr gunaydınnnnnn

ezgıcım bende senı sobelıyorumm canımm ordasın bılıyorumm
ezelımı cok op teyzesı yesın onuuuu hemıııı

yaa ben dun bı bıkını altı aldım kızlar (sıyah) ama şımdı ıçıme sınmedı gıdıp degıştırsem degıştırırlermı ağ kısmındakı naylonu bıle duruyor

esra cok gecmıs olsunn.. ayyy cok kötu bısey kuzucukların hastalanması yaa.. onlara bısey olmasın bız cekerız acıyı derdı

ceyranda fln mı kaldı acaba enes? tekrardan gecmıs olsun canım gelışmelerı bıze bıldır.

eşınle ne yaptın nasıl oldunuz duzeldınızmı?

bu arada bende dun cok cok acı cekerek sabahı sabah ettım goguslerım kafam kadar oldu . arala bı kac kez vermeye calıştım ama almadı :S
sabaha karşı aldı cok az bırını cok azda bırını verdım ama cok az yanı hala şışler zorla cektım agzından suyunu verdım ardından emzıgını agzına soktum salladım uyudu gerı ..

gecelerı artık kabusumuz oldu mamalar zıyan oluyor mama almıyor .. emzıgı reddedıyor ..
artık memede yok

Allahım bızlere yardım et nolursun...

içleri düğüm düğüm oldu acıyor ama sabaha karşı arala verınce bırazcıkta olsa rahatladım ve uyudum şükür ki..

kollarımı kaldıramıyorum sabaha kadarda sırt ustu yattım ne yana ne baska bır yone donemedım

ay ece cok tatlı çıkmış serpilcimm maşallahh
off bende kız bebek ıstıyorummm yaaaa bunun yontemlerı varmışş kızlar sız ınanıyormusunuz?
ben ışımı şansa bırakmamak ıcın araştırıyorum o yontemlerı .. dun waıkıkıden kız kıyafetlerıne baktım bıttım resmen ..

ınşallah rabbım gonlume gore verır 2 .sini..

günaydın kızlar nasılsınız gerçi öğlen oldu ama..

elifnihal bebişinin doğum günü kutlu olsun sen de bursa danmışsın neresindesin cnm?

denizcim geçmiş yazılarıma baktın mı?cvp bekliyordum küstüm sana((bu arada ben de artık gündüz vermiyorum sadece geceleri kaldı onu da iki üç gün en geç bir haftada kesicem..göğüslerin o kadar doluyorsa bence pompayla boşalt cnm ama sadece ççok acıdığında rahatlayacak kadar yap ki süt ür3etimi azalsıkn giderek allah kolaylık versin ben de o kadar da süt olmuyor rahatım yani..inşallah kız bebeğin olur ben de o yöntemlere bakıyorum ama artık erkek olsun diye çin takvimine baktım :))gerçi inanmıyıorum ama işte....

kuzu zuzu geçmiş olsun sanada dijitaller ölçtüğün yere göre değişiyor bazen 0.5 bazen 1 derece fazla gösteriyormuş bizim doktor öyle demişti tekrar çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…