2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşimle şöle böle.... :bbo:

enes cereyanda mı kaldı bilmiyorum ama dişten diye düşünüyorum ağzının içi ateş gibi yanıyordu canım benim.... :çok üzgünüm:
denizcim sana da Allah kolaylık versin göğüsün dolması ve boşalmaması çok acı veriyor biliyorum.. ınşallah en kıa zamanda atlatırsınız... :Saruboceq:

Son düzenleme:

deniz bende çok ama çok istiyorum kız çocuğum olmasını ama ikinciyi de şu günlerde hatta 3-4 yıl istemiyorum.... :1ninca: arayı açarsan soğukluk olur hiç istemezsin diyorlar bilmiyorum

Allah gönlüne göre versin herkesin....

kuzu zuzu geçmiş olsun sanada dijitaller ölçtüğün yere göre değişiyor bazen 0.5 bazen 1 derece fazla gösteriyormuş bizim doktor öyle demişti tekrar çok geçmiş olsun...

sağol canım ben normal bir derece alayım da evde bulunsun....

niye bana cevap yokkkkk ----------------------------------------------------------- YAZILARIMI OKUMADINIZ MIIIIII

:umursamaz::sm_confused:

Son düzenleme:
Yoruldum temeizlik yptım ecrin arkamda bende önde yada bacağıma sarılır vaziyette ağlamarı hiç susmuyor birazdan da misafirm gelecek nasıl olacak bileme durmuyorda....

cnm arada kendi derdimden seni atlamışım kusura bakma geçmiş olsun şuanda nasıl ecrin.....

karamsarcım çok geçmiş olsun belki biraz canı acıyordur o yüzden nazlanıyordur annesi hoşgörmek lazım dimi ama...:))

yasemıncım kusura bakma sabah gırdım hemen gorduklerımı yazdım cıktım ..

bak ecrın butun dışlerını bır anda cıkarıyor ard arda o yuzden ne yemek yıyor normal olarak nede mızmızlıgı bıtıyor .. bu gunlerın gecıcek canım arkadaşım azıcık daha kaldı sen atlatıyorsun sıra bıze geldı artık aralda sureklı mızmız gunduzde oyle..
dişler mahfedıyor yavrularımızı..

bak gun gelıcek ecrin seni hiç uzmeden yemegını yıyıcekk goreceksın toparlıcak kendını .. cok uzerıne gıtme yanında ol her defasında.. calgel sür calpol ver canım .. rahatlar azıcıkta olsa..
ben arada baş ve ışaret parmagımla buz tutuyorum parmaklarım donuncaya kadar sonra o parmaklarımı aralın dış etlerıne bastırıyorum uyuşuyor susuyor sende dene cnm ...
cok zorlu bır surecten gecıyorlar bebekler.. hep şevkatımıze ıhtıyacları var..

Son düzenleme:
ben joyfull house a gitmeye başlıcam cumartesi günü anne bebek 2 saat 40 tl.eylülde de okula başlıcam o yüzden kreş bakıyorum bursalı hanımlara sordum isterseniz birlikte katılalım diye ama nerdeeeee beni duyan yokkkkk deniz hanım...........

slm kizlar insaallah herkes iyidir oku oku gecmisi bitiremedim...
bizimde 8.disimiz cikti,11 hazirandan beride yürüyoruz..elinden tutup yürütme calismasi yapamadim ben cünkü parmak ucuna basiyodu kendi kendine yürüdü iyide oldu parmak ucundan vazgecti..
burda havalar soguk 4 gündür yagmur yagiyordu,tuna nehri tasti resmen...sicaklar bunaltmadi bizi sükür uykularimiz rahat..7-8.dislerde patladi simdi büyüyorlar rahatiz yani..
yolculuktan önce alisveris yapayimdedim benim kiziminde en büyük kabusu alisveris magazaya girince bi haller oluyo..sebebini anliyorum aslinda bilmiyorum sizdede varmi ama bizde etiketleri isirma huyu var suan heryerde indirim var kirmizi kirmizi etiletleri görüyor deli oluyor arabasinda..birak beni iniyim onlari isirayim yapiyor..bende internetten yaptim alisverislerimi kacirmadim indirimleri

canım suan oyle bıseye vakıt ayıramam ben .. nasıl bır yer oyun yerımı .. bana msn den yada ozelden bıraz anlatırmısın mrk ettım ..

yazdiklarinizi okudukca üzülüyorum,özellikle esracim..her insanin bir derdi oluyor hayat böyle ama derdi esi olunca ahh ahh..dualarim seninle arkadasim..
biz dr gittik..baya olmustu gitmeyeli boyumuz 76,kilomuz 9.750..kizimin doktoru her gittigimde burnumdan getiriyo doktor hanim kariyeriniz ne olacak neden bisey yapmiyorsunuz vs vs artik dedim ben alman vatandasi degilim,calisma iznim yok vs..sanriim bir daha üzerime gelmez..aslinda hakli ama elden ne gelir..
denizcim senin sütün bol ilac kullan veya pompayla bosalt öyle olmaz gögsünde mayalanirsa kötü olursun..

selam kızlar zeynebi uyuttum hooop soluğu hemen burda aldım :)))))
deryacım okuyunca çok üzüldüm arkadaşım ya senin eşinle sorunların olduğunu hiç tahmin etmiyordum
sanırım tehtiidin işe yaramış aklımızda bulunsun bizimde demi

biz kadınlar biraz alttan almasak inanıyorumki çoğumuz şimdiye kadar boşanmış olurdum
mesela benim eşimde çook kıskançtır
ben onunla tanıştığımda başörtülü değildim açıktım ve çok rahattım istediğim şekilde giyinirdim hiç dert etmezdi
ama evlendikten sonra ilk önce işte kot giyince üzerine kalçanı kapatıcak bişey giyermisin ben rahatsız oluyorum dedi ok dedim
sonra kolu kısa giymesen demeye başladı sonra saçını öle yapma onu giyme makyaj yapma vs vs
aaaaaaaaa dedim ben zaten herzaman ölçüyü bilirim dedim lütfen müdahale etme dedim
baktım herseferinde bu biziim için tartışma konusu oluyor
benimde rabbime şükürler olsun allah inancım sonsuzdur ben kapanmak istiyorum dedim tabi eşim havalara uçtu çünki açık açık sölemesede istedigi bişeydi
ve kapandım şimdidde keşke daha önce yapsaydım diyorum bu şekilde çok mutluyum 2 yıldır kapalıyım
giyim tarzım yine aynı spor giyiniyorum ve eşimde çok mutlu bu halimden
ben doğruyu yaptığımı düşünüyorum inşallah artık namazlarımıda kılmaya başlayıp tam anlamıyla dinimizin emirlerini yerine getirmek istiyorum doğru yol bu kızlar

sibelcim dediğin yer nerde canım
gerçi benim için şu an çok gereksiz ben çalışmayı düşünmüyorum
senin için ideal olabilir okuluna deevam edeceksen
en azından biriki kere katılıp rüyünın psikolojisini gözlemleyebilirsin canım

bahsettiğim yer bademlide canım bademli yoluna girdiğinde hemen başında..haftasonu olayı sadece bir eğlence hem de dediğin gibi rüyanın alışması için gitmek istiyorum..ben zaten gideceğim amahep diyip duruyoz ya tanışalım diye ben o açıdan size de söylemiştim gerçi sana yakın tek minibüse binsen bademli girişinde inip gelebilirsin yani eğer isterseniz öylesine eğlence olsun diye katılabilirsiniz.joyfullbursa.com dan bilgi edinebilirsiniz cnm daha önce de yazmıştım.bu arada bursa haricinde diğer şehirlerde de var bakmak isteyen olursa diye sööliyim dedim:)

bu arada eşin aynı benimki gibiymiş ama benim eşim o söylediklerini daha çıkmaya başladığımızda söylüyordu ama ben kapalı değilim sadece biraz daha dikkatli giyiniyorum dışarıda..kapanmamı belki ister ama ben şuan kendimi hazır hissetmiyorum o da zaten birşey demiyor memnun benden:)))))))her neyse..................

canım suan oyle bıseye vakıt ayıramam ben .. nasıl bır yer oyun yerımı .. bana msn den yada ozelden bıraz anlatırmısın mrk ettım ..

denizcim ben msn kullanmıyorum konuşacağım insanları direk arıyorum derrrmişimmmmmm:))))şaka bir yana msn çok acayipime gidiyor sevemedim bir türlü neyse özelden de msj atamadım ayarları kaçmış:))))ama burda biraz bilgi vereyim...bu yer bademlide bir kreş-anaokulu tarzındadaha doğrusu yetenek geliştirme merkezi olarak anılıyor ama 9-18 ay arası ve 18-36 ay arası çocuklar için de programları var benim bahsettiğim cumartesi günü oluyor sabah saat 10 da gidiyorsun tanışıyorsun öğretmenler eşliğinde yoga yapıyorsun,oyun oynuyorsun,hikaye falan okunuyor,sanat etkinlikleri yapılıyor daha sonra kahvaltı ediyorsun tabi bebişinle birlikte hep bunlar kahvaltıdan sonra gene müzik ve oyunlar ondan sonra bay bay:))2 saatlik birşey zaten ücreti de 40 tl.miş

ben 9-18 aylık programına katılıcam bu yaz okula başlayınca da istediğin saatte istediğin kadar oraya bırakıyorsun bunlar saat hesabı çalışıyorlar yani anladığım kadarıyla...ama benim okuluma çok ters o yüzden siz de bursada iyi bir kreş biliyorsanız yazın lütfen...özellikle kamerayla izlenebilen sınıfları olan bir kreş varsa çok iyi olur yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…