- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
esra cok gecmıs olsunn.. ayyy cok kötu bısey kuzucukların hastalanması yaa.. onlara bısey olmasın bız cekerız acıyı derdı
ceyranda fln mı kaldı acaba enes? tekrardan gecmıs olsun canım gelışmelerı bıze bıldır.
eşınle ne yaptın nasıl oldunuz duzeldınızmı?
bu arada bende dun cok cok acı cekerek sabahı sabah ettım goguslerım kafam kadar oldu . arala bı kac kez vermeye calıştım ama almadı :S
sabaha karşı aldı cok az bırını cok azda bırını verdım ama cok az yanı hala şışler zorla cektım agzından suyunu verdım ardından emzıgını agzına soktum salladım uyudu gerı ..
gecelerı artık kabusumuz oldu mamalar zıyan oluyor mama almıyor .. emzıgı reddedıyor ..
artık memede yok
Allahım bızlere yardım et nolursun...
ay ece cok tatlı çıkmış serpilcimm maşallahh
off bende kız bebek ıstıyorummm yaaaa bunun yontemlerı varmışş kızlar sız ınanıyormusunuz?
ben ışımı şansa bırakmamak ıcın araştırıyorum o yontemlerı .. dun waıkıkıden kız kıyafetlerıne baktım bıttım resmen ..
ınşallah rabbım gonlume gore verır 2 .sini..
kuzu zuzu geçmiş olsun sanada dijitaller ölçtüğün yere göre değişiyor bazen 0.5 bazen 1 derece fazla gösteriyormuş bizim doktor öyle demişti tekrar çok geçmiş olsun...
kızlar benimde pek keyfim yok dün ecrin çok kötü düştü ve keyfi kaçtı kusma felan yok ama hep mız mız sabah yerinden ağlayarak kalktı kahvaltı yapmadı diğer dişide delinmiş yani çıkmış sanırım o da yapıyor galiba ama düşmesinden çok korkum ateşide var diş yapıyor birazda galiba hep mızz mızz gündüzleri sürekli mız mız olmasına dayanamıyorum çok zor oluyor hep kucağımda ve kucağımdayken bile ağlıyor sürekli...
Yoruldum temeizlik yptım ecrin arkamda bende önde yada bacağıma sarılır vaziyette ağlamarı hiç susmuyor birazdan da misafirm gelecek nasıl olacak bileme durmuyorda....
sibelcim dediğin yer nerde canım
gerçi benim için şu an çok gereksiz ben çalışmayı düşünmüyorum
senin için ideal olabilir okuluna deevam edeceksen
en azından biriki kere katılıp rüyünın psikolojisini gözlemleyebilirsin canım
canım suan oyle bıseye vakıt ayıramam ben .. nasıl bır yer oyun yerımı .. bana msn den yada ozelden bıraz anlatırmısın mrk ettım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?