2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın....
Enesin ateşi devam ediyor
Dişten sanıyorduk ama enfeksiyon kapmış yavrum boğazında aft var... ve kızarıklık varmış
iştahsızlık, huysuzluk, uykusuzluk, had sahada....
doktor salı günün ekadar devam ederse sabah getir dedi... ateşte ara ara devam ediyor yarın sabah tekrar gidicez herhalde doktora...

günaydın kızlarrrrrrrrr
esra canım çok çok geçmiş olsun inşallah iyileşir enes kısa zamanda

ewet kızlar ayşegül geldi çok çok güzel iki gün geçirdik cumartesi akşamı gelip pazar akşamüstü döndüler cumartesi akşamı çocuklar erken uyudular ve uynamadılar bizde rahat rahat çıktık biraz dolaştık sonra oturduk geceyarısına kadar o kdar özlemişim ki geç yatıp o saatlere kadar birileriyle sohbet etmeyi
biz çok iyi anlaştık valla hiç ilk defa karşılaşıyo gibi değildik tabii çocuklar daha da iyi anlaştılar ilk akşam doğaç yolda huysuzlandığı için ecede gündüz çok az uyuduğu için uykuları da var tabii biraz mızıklandılar ama olcak o kadar

bisürü fotoğraf vardı aralarından seçtim koydum
çok güzel anlaşştılar oynadılar ses tonları yaramazlıları konuşmaları hareketlilikleri herşeyleri çok benziyo ikiz gibilerdi masanın altında oynadılar filan evde hiç zorluk çıkarmadılar bize yalnız ece biraz daha cadı doğaç ın elindeki oyuncağı çekip sıkı sıkı tutuyodu bide ecenin tlfnun almış doğaç ece istemiş vermemiş başka bi oyuncak almış al diyomuş doğaça onunla kandrıp tlf alcak elinden çok güldük hallerine yaa ece hep çekiştirdi sarıldı öptü doğaç ecenin ilgisinden sıkıldı kimi yerde ittiriyo eceyi ecede ısrarla öpüyo çocuğu hahahaha çok güzellerdi

çok güzel zaman geçirdik biz bu arada eceyi sanırım baleye vericem kızlar ilerleyen zamanlarda sürekil bale yapıyo kızım sandalyelere tutunup oturup kalkıyo bi avm de bıraktım sandalyelerde geziyodu müzikte çalıyo tabii bi baktım karşı masada oturan abileri buna kaş göz yapıyo gülüyo filan ecede elini bırakmış oynuyo oturuyo kalkıyo elerini poposunu sallıyo ayy dedim kız çocuğu işte sevdiriyo illa kendini
doğaç ta o sırada mama sandalyesinde oturmuş arkada oturan ablalara sarkıyodu kaydirigubbakcemile3

sağol yasemincim.....

ece ve doğaç ikisi de çok tatlılar maaşallah.....
ikisini de yerim ben.....
sizde çok tatlısınız.... ne güzel kaynatmışsınız....
kıskancından çatır çatır çatlayan smyle :)

esracım gecmıs olsun .. aralda aynısı olmustu ama bu cıkamayan dıslerde yapıyor bu durumu .. ates ıltıhap fln yanı .. allah kuzucuklarımıza saglık versın ..

ece ve doğaç harıkasınızzz .. kızlar sızdee cok tatlı cıkmıssınız..
ztn serpıl sende aysegulde cok cana yakın ıkınız bır araya gelınce ıyı anlasmamanız kaynasmamanız mumkun olmazdı yanı..

cok guzel vakıt gecırmıssınız bayıldım

aysegul yuvana dön yeevrımmmm senı ozledıkkk

ımza :kıskanan deniz

bende yavas yavas bavulları cıkardım bıkınılerımı fln topladım atıyorum valızlere yavas yavas alacaklarımızı.. en zevklıde bu olsa gerek.. :))
bu arada hastalandım gıdene kadar bter ve orda oyle bır derdım olmaz.. super..
ınsallah hersey cok guzel olur..

ayyyyy serseriler yaaa çok tatlısınızzzzzzz!
valla keşke hepimiz aynı şehirde olsak da sibelin dediği gibi bir yerde yada farklı bi yerde buluşsak,bücürükleri de buluştursak kaynaştırsak yaaaa...
Ne güzel anlaşmışlar resimlerden bile belli valla sizde ne güzel kaynatmışınızdır kimbilir..
Bizim yapmayı düşünüp yapamadığımız şeyleri de yapmışsınız bravoo... (4lü fotoğraf çektirmek ve bebek arbasına ikisini birden oturtmak gibi..:roflol:)
çok şirinsiniz çokkkk..öptük hepinizi!

kaydirigubbakcemile3 ayşegül daha gezcek deniizzz çok beklersin derrrmişimm opuyorumnanaktan
bu arada cevap yazamadı ama tüm yazılanları okudu deryaylada çok iyi anlaşmışlar çok sevmiş tekrar görüşmeye çalışcaklar sadece doğaç ın huysuzluğu yoruyo onu yolada perişan olmuşlar bi daha böyle uzak bi yere otobüsle gidemez sanırım sağolsun canımm ya geldi bundan sonra fırsat buldukça görüşürüz kaydirigubbakcemile5

benim kızım da şimdi yollarda akşam eskişehirde olur bakalım bana bu hafta ne kadar zor geçecek koca yok bebişş yokkk vay anam vayy her akşam ortamlar aakıyım bariii kafa dağıtıyım :1ninca:

Esracım acil şifalar canım,umarım bi an önce iyileşir kuzucuk..

Denizcim aynı telaş bende de var bizde inşallah bu cumartesi antalyaya gidiyoruz bende bavul falan uğraşıyordum şu an..oğluşun eşyaları çok yaaa (ilaçları,oyuncakları vs..)
bende şu ünlü mayokinimden vazgeçtiim yaaa..yeterince kilo gitmedi ve ordan burdan yağlar fırladı giyince,bende yeni bir mayo aldım sade daha annevari bi şey bu yaz böyle takılcam yine offf..ama seneye kimse beni tutamaz..

annelerde olunca yanımızda şanslıydık o konuda daha rahattık deryacım arabaya da giderken çok güzel oturdular ama ikiside kurtlu sona doğru ece atlamaya kalktı dönüştüde yürüüücez diye tutturdular hadi doğaç kend yürüyo maşallah bıdık bıdık bizimkinin elinden tut belimiz ağrıdı eve zor attık kendimizi şeker filan aldık ama bu sefer de her tarafları yapış yapışş yaptılar ece bide doğaçın sırtına filan sürdü bayaa vukuatlı da oldu aslında

cemrecim özelden yazdım sana yöntemi...
Eee ama bizede yaz merak ettim yaa...(şimdi olmasa da zamanı gelince bi gün deneriz inşallah)

oyy annesi kuzucuğunu gönderdinmi.. Allah kavuştursun canım ne zordur senin için..(gerçi onun için belki daha da zordur) sen ne zaman gideceksin?ya biz bunlara çok fena alıştık ben haftasonu sınavda bile oğlumu düşündüm durdum ,napıyo,rahatmı,babasını üzdümü diye..
bu arada serpilcim sınav nasıldı? ben çok pis atmasyon yaptım bu sefer çok zorladı beni yaaa sınav mı ağırdı benmi unutmuşum anlayamadım..

ayyy bende dün akşam valiz hazırladım eceyle babasının eşyalarını bi küçük valize sığdırdım helal olsun bana yaaa cuma akşamıda ben küçük bi çanta götürcem ama benim hiç bişeyim sığmaz napcaksam

kızlarrr 4 temmuzda yola cıkıyoruz allah ızın verırse.. veeee orda ezgıyle buluşuyoruzzzz..
onlarda 7 sınde orda olucaklarmışş.. ezelımıde gorucem heyyooo cok muytu oldum yaaa

Geçmişi ancak okuyorum okudukça cvp yazayım sevdacım 2-3 gündür sınav telaşından ortalarda yoktum canım ama artık geldim buradayım yani cumartesiye kadar..sonra tatil!
eşimle şu an daha iyiyiz biraz kendiyle başbaşa kalınca hatalrını anladı sanırım daha ilgili,bana daha yardımcı oğluyla bu aralar çok uğraşıyor vs..bana da zaman ayırıyor:teselli: bana da yeter bunlar daha ne isteyim..

çok özledim çokkkkk gündüz geçiyo da akşam nasıl yatarım bilmiyorum aklıma geldik gözlerim doluyo ben birazda memeden kesebilmek için gönderdim inşallah unutur bende vermem kuzum benim yaa sabah işe geçirdiler beni gitmiyo kucaaamdan ayrılamadık burnumun direği sızlıyo :gitme::gitme:

sınav bana kolay geldi derya kaydirigubbakcemile3 hiç bişey bilmediğimden olsa gerek çok güzel bağlamalar yaptığımı düşünüyorum nitekim az önce genel kültür cevaplarını kontrol ettim battığımı gördüm sonuççç rezaletttttttt gerçi tarihi pek hatırlamıyorum ama hatırlasamda değişmez mat ı bile unutmuium yaa çok zaman kaybettirdi bana

eğitim nasıldı pnu hiççç bilmiyorum bakmaya korkuyorum hayırlsıı olsun napalmımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…