- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
ayyyyy serseriler yaaa çok tatlısınızzzzzzz!
valla keşke hepimiz aynı şehirde olsak da sibelin dediği gibi bir yerde yada farklı bi yerde buluşsak,bücürükleri de buluştursak kaynaştırsak yaaaa...
Ne güzel anlaşmışlar resimlerden bile belli valla sizde ne güzel kaynatmışınızdır kimbilir..
Bizim yapmayı düşünüp yapamadığımız şeyleri de yapmışsınız bravoo... (4lü fotoğraf çektirmek ve bebek arbasına ikisini birden oturtmak gibi..:roflol:)
çok şirinsiniz çokkkk..öptük hepinizi!
Eee ama bizede yaz merak ettim yaa...(şimdi olmasa da zamanı gelince bi gün deneriz inşallah)cemrecim özelden yazdım sana yöntemi...
kaydirigubbakcemile3 ayşegül daha gezcek deniizzz çok beklersin derrrmişimm opuyorumnanaktan
bu arada cevap yazamadı ama tüm yazılanları okudu deryaylada çok iyi anlaşmışlar çok sevmiş tekrar görüşmeye çalışcaklar sadece doğaç ın huysuzluğu yoruyo onu yolada perişan olmuşlar bi daha böyle uzak bi yere otobüsle gidemez sanırım sağolsun canımm ya geldi bundan sonra fırsat buldukça görüşürüz kaydirigubbakcemile5
benim kızım da şimdi yollarda akşam eskişehirde olur bakalım bana bu hafta ne kadar zor geçecek koca yok bebişş yokkk vay anam vayy her akşam ortamlar aakıyım bariii kafa dağıtıyım :1ninca:
oyy annesi kuzucuğunu gönderdinmi.. Allah kavuştursun canım ne zordur senin için..(gerçi onun için belki daha da zordur) sen ne zaman gideceksin?ya biz bunlara çok fena alıştık ben haftasonu sınavda bile oğlumu düşündüm durdum ,napıyo,rahatmı,babasını üzdümü diye..
bu arada serpilcim sınav nasıldı? ben çok pis atmasyon yaptım bu sefer çok zorladı beni yaaa sınav mı ağırdı benmi unutmuşum anlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?