- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
deryaa nerdesın yaaa mrk ettık..
ben daha sadece havlularla bıkınılerımı koydum valıze
oglumdan ayrı olmak dusuncesı benı sımdıden dagıtıyor .. dusunmemeye calısıyorum .. seneye onuda alıcaz yanımıza ınsallahh..
belkı donuşte ızmır e gulşahın yanına ugramayı duşunuyorum ztn sonrada onlar bursaya gelıcekler heralde..
hepınızın selamı uzerımde olsun gıdersem kızlar
derya cık hıcc uzulme seneye gıyersın onuda nolcakk allahım ömur versın yeterkı
bnmde hıc mayom yok hep bıkını hergun bırını gıyıcem :)))
serpıl nerdeler senınkıler bacım .. ne yapcan butun hafta
şu bavul sığdırma olayını bende kara kara düşünüyorum ben normalde kendime kocamannn bi bavul hazırlardım hep ama bu sefer azaltmam gerekecek (şu ayakkabılar,kremler,parfümler vs..)onlar bile bir sürü yer kaplıyor.. ya bir de teonun çamaşırları için deterjan,yumuşatıcı falan koyayım diyorum küçük kaplara ama onlarda yer kaplıycak ,şampuanı,yağı,güneş spreyi,sabunu vs derken offff offf..
Annesi emin ol o senden daha çok zorlanacak...
Ama bu vesileyle memeden kesersin.... ne güzel... işte artık bende keseemi diyorum sonra kıyamıyorum..
kedilerin köpeklerin yavruları annelerin peşinde dolaşır ya benimki de aynı enik gibi peşimde yakaladımı bırakmıyor.....
amannn derya orda alabilceklerini koyma ya bayaa kalcaksınız galiba dimi şampuan deterjan filan bulamazmısın yük olcak onlarda çok yer kaplıyo
bu arada teo da çok tatlıymış ayşegül bayılmış çok güzel bakmışsın fotolardan zaten belli oluyoda birde gören bi ağızdan dinledim :1hug:
yok Serpilcim antalyada 10 gün falan kalacağız,akçayda da 3 hafta falan kalırım en fazla(o belli değil) hadi akçayda alırım da antalya da da artık bizim deterjanlarla yıkıyım bari dimi..
Saolsun ayşegül o onun güzel bakışı..(gerçi oğlumada güzel bakıyorum valla hakkımı yemiyim tüm zamanım onun )bende doğaça bayıldım çok tatlı ya bacaksız ortalıkta pıtır pıtır dolanıyor,taklitler yapıyor (teo dan saklanıp ona ceeee yapıyordu maymun ) çok akıllı maşallah..
Allah korusun meleklerimizi kazalarda belalardan...
Benim geveze böcüğüm anne anne anne anne anne anne anne diye doşaıyor etrafımda bir kaç gündür...
Allahım nasıl sevişiyoruz bir görseniz....
Bir de ne bulursa aç aç aç aç aç aç aç kafamızın etini yiyor eşek sıpası...
Allaha binlerce şükür bizlere böyle bir duyguyu yaşattığı için...
İsteyen, bekleyen herkese nasip etsin.... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?