serpil ve deryacım sınav stresindende kurtulduzu hadi bakalım hayırlısı inş...umarım iyi olur sonuçlarda....deryacım ayrıca eşinle aranın düzelmesine çok sevindim bizde durumlar hep aynı hiç bir değişiklik yok eşimle mesafede koydum ama eşimin tınladığı yok kii istediği gibi davranıyor hiç yani eni dinleyen yok ...ne yapasamki bu konuda yani....
karamsar bizde de durumlar vahim...
herşey olduğu yere varsın ben artık bıktım....
kızlar benim formül tuttu deneyin,denemesi bedava...ama çok ciddi ve kararlı gözükmeniz lazım! (ben gerçi o gece çok kötü oldum dedim ya resmen sinir krizi geçirdim üzerimdeki tişört paramparça oldu,suratım yara içinde hala geçmedi kendime bunu nasıl yaptım hala bilemiyorum..ama bunlar rol değildi tabi) ayrıca o gece gerçekten bitirmeyi düşünüyordum belki biraz da ondan çok inandı ,neler yapacağımıza dair konuşmaya başladım çocuk bende kalcak,sen istediğin zaman gelir görürsün.vs..ve ertesi gün hiç bozmadım akşama kadar arayıp yalvardı vazgeç bir şans daha ver bize diye yine inatla reddettim davayı aç diye inatlaştım. vs...şimdi gülüyorum ama yaşarken hiç komik olmuyor malesef öyele yada böyle bizimkinin kafasına saksıyı attım sanırım darısı sizinkilerin başına!kötükedihüso
Ezel çok zor günler geçirmiş...Allah ona ve sizlere sabır, güç, kuvvet versin...
Sende Ezel i bizler için öp canım...
evet canım zor günlerdi ama en güçlü ezeldi çok şükür atlattık
Canım ben aylardır kaynatmıyorum yani yaklaşık 6. aydan beri normal veriyorum suyunu,bize doktorumuz suyun içindeki mineralllerin falan kaynatılınca yok olduğunu söyledi yani gereksiz artık dedi sende kaynatma bence,büyüdüler artık..slm arkadaşlar..
yaz geldi tatil planları başladı.biz napcaz bakalım.hala karar veremedik.
bizim azılarımız çıkıyo.üsttekilerden birinin ucu çıkmış.ama alttaki çok fena ya.kocaman kabarmış inanamadım görünce.sanki ilthap var gibiydi hemen dr.a koştum.hiç böyle bişey olmamıştı çünkü.dr. diş çıkıyo sorun yok dedi.ağrı kesici falan verdi işte.azılarla beraber köpek dişleri de çıkıyo.off neden hepsi birden geliyo yaa..mahvoluyo çocuk.yemek yemiyo.iştah gitti hepten.diğer dişler çok sorunsuz çıkmıştı.ne ateş ne huzursuzluk ne iştahsızlık hiçbiri olmamıştı.ama bu dişer mahvetti bizi.çıksada kurtulsa yavrum...
bu arada arkadaşlar siz bebişlerin suyunu kaynatıyo musunuz hala?ben hala kaynatıyorum artık kaynatmadan içirsem mi ne yapsam???
Ezgicim tekrar hoşgeldin aramıza,ben seni hatırlıyorum tabiki de buranın müdavimlerinden olarak.. keşke hiç buradan kopmasaydın ,fırsatın olduğunda bişeyler yazsaydın emin ol o sabır gerektiren günlerinde yanında destek aradığında burada daha çok rahatlardın,ben kendi adıma yazayım bir sorunum olduğunda artık ilk yaptığım şey bu topiğe kızlara yazmak oluyor birbirimize çok güzel moral veriyoruz ve destek oluyoruz önümüzdeki günlerde görürsün artık..Selam kızlar tatlı bebişleri...
Aranızda gebelik döneminde beni hatırlayanınız var ve yoktur bilemiyorum (cemredeniz hariç) ben kısaca kendimi ve Mehmet Ezeli hatırlatayım veya yeniden tanışalım :)
Gebelik süresince iyi kötü bir çok şeyler paylaştık yaşadıklarımız anlattık ağrılarımız kilolarımız bebeklerimizin ilk hareketleri bizi daha karnımızdayken uyutmamaları doktor kontrolü sonrası değerlendirmelerimiz böylece uzar gider eee 9 ay az değil ve ilk tecrübe korkular endişeler
Haziran annesi olucaktım doktor ve takvime göre, öyle olmadı Rabbim anne olacağım bebeğimi kucağıma alacağım günü 18 mayıs olarak belirlemişti ama ben haziran annesiydim çünkü sizlerin arasındaydım :) ısrarla normal doğum istedim hep bunun için dua ettim ama oda olmadı Rabbim nasip etmedi 8 saatlik normal doğum bekleyişinden sonra sezeryan doğum yaptım
9 ay boyunca bende bebeğimde siz ve yavrularınız gibi süreçten geçtik her şey normaldi hiçbir terslik yoktu sabırsızlıkla doğumu bekliyorduk ve işte doğumdan sonra yaşananlar sizlerinde yaşadıklarından farklıydı yani Ezel farklıydı Doğumdan hemen bir gün sonra Ezelimin Down Sendromu olduğunu söylediler Şaşırdık nasıl yani dedik ama biz bunu hiç düşünmemiştik ve eminim sizlerdende hiç düşünmemişsinizdir Peki o nedir eşim ilk bu soruyu sordu bana o gün verebildiğim tek cevep eğitilmesi gereken rahatsızlık demiştim evet o günki cahilliğimle bunu rahatsızlık olarak adlandırmıştım içine girince araştırınca bunun bir rahatsızlık değil bir yaradılış şekli olduğunu öğrendim belki biraz üzüldük şaşırdık ama isyan etmedik Rabbim neylerse güzel eyler dedik ve Allahtan güç dilendik
Taze bir anne olarak ilk zamanlar yaşadığım en büyük duygu endişeydi ben bu durum üstesinden gelebilirmiyim başarabilirmiyim Ezel için yeterli imkanlar sağlayabilirmiyim hiçbir zaman kafamda Ezele vereceğimiz eğitimde onun başarısız olabileceğini düşünmedim o her şeyin üstesinden gelecek biliyorum hatta yapacaklarıyla bizi çok şaşırtacak ama ya ben başarabilcekmiydim? Kısa bir dönem bu endişeyle yaşadım ama çok şükürki atlattım ama bazen gidip geliyorum tabi :)... 3 aylık iken Ezelin kalbinin delik olduğunu öğrendik beni en çok yıkan bu oldu zor bi döneme girmiştik en geç 2 yaşına kadar ameliyat olmalıydı 8 aylıkken Siyami Ersek hatanesinde ameliyat oldu toplam 10 gün hastanede yattı hamdolsun sağlıklı bir şekilde taburcu olduk hemen sonrasında eğitime başladık ayda 8 saat evimizin yakınında rehabilitasyon merkezinde hem fizyoterapi hemde bireysel eğitim alıyoruz şu an her şey çok güzel gidiyor Ezel çok güçlü bir bebek Rabbim iyiki onu bana vermiş
Oooo çok uzun yazmışım başınızı şişirdim ama paylaşmak istedim mazur görün :)
Bebişlerinizi birde Ezel için öpün
Ezgi Özgün
Canım affına sığınarak soruyorum
Allah kimsenin başına vermesin....
Şu anda hal ve hareketlerinde bir kısıtlama varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?