oyyyy ezgicim gelmişşş
kıxlar soylemıştım ezgıyle bodrumda buluşuyoruzz bız ılk baştan berı arkadaştk kendısı cok candan sıcacık bırısı
gorunce hıc yabancılık cekmıcem yanı.. bu arada ezelin videoları var izlemelisniz harika cocuk kendisi yaa kurban olsun teyzesi ona
ezgicim hatırlamazmıyız sen ilk annelerdendin doğum tarihine göre ............canım biz hep yanındayız keşke hiç kopmasaydın bizden arkadaşlarad zaten en çok bundan stem etmiş okudklarıma göre..ayrıcada maşallah ezelede çooooookkkk tatlı bir bebişin var yerim ben onu.....keşke en başında bahsetseydin belki bir nevi yanında olurduk ..ama sen maşallah üstesinden gelmişsin bir çok şeyin....
ezgicimmmmmm bak tekrara yazıyorum bundan sonra okuyup kaçmak yok...tabi acil işler hariç.....canım affına sığınarak bende soruyoum ama gerçekten hiç mi belirtisi olmamıştı hamileyken yani ooo testleri niye yapıyorlar bize madem kii onu anlamdım....
ezgicim tekrar hoş geldin aramıza
neler yaşamışsın ama üstesinden gelmeyide bilmişsin. yaşadıklarınız kolay şey değil ama Allah hep güç vermiş
çok tatlı maşallah annesi öpüyorum ezeli
kızlar bişey sorcam size..daha önce yazmışımdır belki Asrın mama sandalyesinde yemek yerken hep ileri geri sallanıyor,kendini arkaya atıyor küt küt..babası da takıldı olaya niye vuruyor ,bişey mi var diye? doktorumuza sordum oyun yapmıştır hoşuna gitmiştir bişey olmaz dedi ama eşim illa sor dedi sizinkiler de de var mı böyle sallanan? sallanması neyse dekafasını vuruyor,önden göğsünü mama sandalyesinin tepsisine vuruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?