2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ezgicim tekrar hoşgeldin aramıza,ben seni hatırlıyorum tabiki de buranın müdavimlerinden olarak.. keşke hiç buradan kopmasaydın ,fırsatın olduğunda bişeyler yazsaydın emin ol o sabır gerektiren günlerinde yanında destek aradığında burada daha çok rahatlardın,ben kendi adıma yazayım bir sorunum olduğunda artık ilk yaptığım şey bu topiğe kızlara yazmak oluyor birbirimize çok güzel moral veriyoruz ve destek oluyoruz önümüzdeki günlerde görürsün artık..
Canım neler yaşamışsın yaaa ama neyseki üstesinden gelmesini bilmişsin,Allahım hep güç ve sabırla yanındaymış anladığım kadarıyla yaşadıklarınız kolay şeyler değil gerçekten ama baka ne güzel şu an herşey iyiye gidiyor sanırım..
Canım gebelikte hiç kendini belli etmedimi ya da yapılan testlerde çok şaşırdım?Şu an ne gibi etkileri var Ezelde yani iyi bir eğitimle ne kadar iyiye gidebiliyorsunuz?
O güçlü erkeki öp annesi bak Teo da arkadaşına slm söylüyo burdan..opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

çok doğru söylüyorsun canım keşke hiç kopmasaydım ama aslında bu kopmakta değil ilk zamanlar pc başına oturduğum zaman yaptığım tek şey DS hakkında bilşeyler okumak veya bizim gibi DSli çocuğu olan aileleri bulmak ve çok şükürki bulabilmiştim DOWN SENDROMU BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU paylaşım ortamı bu siteyi bulduğumda çok mutlu olmuştum bana ışık tutacak birileri vardı ki öylede oldu...ama burayı takibi hiç bırakmadım diyebilirim :)
Gebelikte hiçbişey anlaşılmadı testler temizmiş ama dedim ya böyle olması daha iyiymiş gebeyken öğrensem daha zor olabilirdi...iyi bir eğitim çok iyi gidebiliriz açıkçası herşey önce anne ve babada başlıyor ve kurumlarla devam ediyor...şöyle örnek bu sene mezun olan DS üniversite öğrencisi var :)
Teo yu kocaman öp benim için...

oyyyy ezgicim gelmişşş

kıxlar soylemıştım ezgıyle bodrumda buluşuyoruzz bız ılk baştan berı arkadaştk kendısı cok candan sıcacık bırısı
gorunce hıc yabancılık cekmıcem yanı.. bu arada ezelin videoları var izlemelisniz harika cocuk kendisi yaa kurban olsun teyzesi ona

ay resmınıde koymuşşş yerım yerrrr
ınşallah bodrumda yıyıcem onuuu .. maşallahhh

Allah acılarını gostermesın ezgicim .. sen cok şeyler atlattın herkes başaramazdı .. boşverır kenara cekılırdı
ama sen EZEL için bıçılmış kaftansın..
Allah mutlulugunuzu daım etsın

Eeee aşkolsun o zaman sana denissss madem baştan beri görüşüyorsunuz ezgiyle sen deseydin ya topiği bırakma,yanındayız sana destek oluruz diye..lmaz: merak ettim ezelin videolarını nerde?

suus (ismini hatırlayamadım özür) sağol canım bundan sonra daha sık aranızda olucam inş doğru diyorsun kafa dağıtmaya birebir ve hepimizin ihtiyacı olan bişey...

çok sağol denizcim burdaki annişlerin hepsi çok candan...inş görüşcez bodrumda ALlah nasip ederse...
Deryacım deniz hep gel diyordu kk ya ama ben pek fırsat bulamıyordum yada okuyup çıkıyordum kısmet bugüneymiş... bu arada ezelin resim ve videoları face te var ezgi özgün veya ezelim hayran sayfasına bakabilirsin mehmet ezel özgün

evet hep dıyordum deryacım ama ezgı genelde yogun oluyordu .. bazende gırıp okuyuo cıkıyordu bugun ıkı satır konustuk ezel bey ızın vermedı o da yavru kuşa gıdıp baktı .. oyle yanı ksımet buguneymış cıdden ..

valal bende burda cok stres atıyorum kızlar her bırınızı cok sevıyorum gorussek yuz yuze cok ıyı olurdu ama nerdeeee.. bır oyle bır org yapsa gelırım ben

ezgicim hatırlamazmıyız sen ilk annelerdendin doğum tarihine göre ............canım biz hep yanındayız keşke hiç kopmasaydın bizden arkadaşlarad zaten en çok bundan stem etmiş okudklarıma göre..ayrıcada maşallah ezelede çooooookkkk tatlı bir bebişin var yerim ben onu.....keşke en başında bahsetseydin belki bir nevi yanında olurduk ..ama sen maşallah üstesinden gelmişsin bir çok şeyin....

ezgicimmmmmm bak tekrara yazıyorum bundan sonra okuyup kaçmak yok...tabi acil işler hariç.....canım affına sığınarak bende soruyoum ama gerçekten hiç mi belirtisi olmamıştı hamileyken yani ooo testleri niye yapıyorlar bize madem kii onu anlamdım....

ezgicim tekrar hoş geldin aramıza
neler yaşamışsın ama üstesinden gelmeyide bilmişsin. yaşadıklarınız kolay şey değil ama Allah hep güç vermiş
çok tatlı maşallah annesi öpüyorum ezeli

kızlar bişey sorcam size..daha önce yazmışımdır belki Asrın mama sandalyesinde yemek yerken hep ileri geri sallanıyor,kendini arkaya atıyor küt küt..babası da takıldı olaya niye vuruyor ,bişey mi var diye? doktorumuza sordum oyun yapmıştır hoşuna gitmiştir bişey olmaz dedi ama eşim illa sor dedi sizinkiler de de var mı böyle sallanan? sallanması neyse dekafasını vuruyor,önden göğsünü mama sandalyesinin tepsisine vuruyor..

bizimkide aynı hep sallanıyo kafasını küt küt vuruyo kayınvalidem de diyo eşimde hep öyle yaparmış babası kılıklı sıpa ne olcek bana da çekseydiya ucunda azıcık :))

iyi yaa var yani böyle örnekler, sadece bizde yok yanii..ohh içimi rahatlattın canım yaa!

deryacım bizimkide aynı sallıyo kafayı.... sağa, sola, öne, arkaya,, nasıl isterse mutluluk ifadesi onun için... :)
enes sinirlenince kulaklarını çekiyor doktora söylücem unuttum gerçi bu aralar bıraktı gibi.....

canım ben bu durumu ilk öğrendiğimde hemen buraya yazmıştım ama doğum yapanlar bölümüne bi çare amaçlı...sizlerde yaşasanız emin olun üstesinden gelirdini Allah yardımcınız oluyor...

o testler sadece risk oranını belirtiyor kesin teşhis için değil bendede risk çıkmamıştı ultrasondada bişey anlaşılmadı zaten...daha öncede dedim ya belirti olmamasıda daha iyiymiş...

derdi veren Allah dermanınıda sabrınıda veriyor...sende bebişini öp benim için

deryacım teo ileri geri sallanmayı keşfetmiştir ki bu dönemlerdeki bebeklerin çoğunda görülen bi durum hoşlarına gidiyor doktorunda dediği gibi oyun yapıyor kendince...babada biraz pinpirik herhalde aman aman :)

hepinizi kocaman günadyın güzel bir gün geçirirsiniz inş..

biz bugün eğitimdeyiz ezel paşayı yormaya gidiyorum biraz :) dışarsıda çok sıcak artık akşam üzeri yürüyüş yapılır....

ezel paşaya kocaman öpücük..... opuyorumnanaktan
anneler biraz arka planda kalıyor :) senide öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…