2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
ezgicim tekrar hoşgeldin aramıza canım
çok zor dönem geçirmişsin canım sen gerçekten çok güçlü bir annesin ama en önemliside ezel çok güçlü bir bebek
ezeli kocaman öpüyorum
senide sık sık burda görmek istiyorum

ezel paşaya kocaman öpücük..... opuyorumnanaktan
anneler biraz arka planda kalıyor :) senide öpüyorum canım opuyorumnanaktan

bence biraz değil baya geri planda kalıyoruz :) telefon açanların bizimle ilgilendiği yok helede babaanne veya anaanneyse torun napıyor kapıdan girenin gözü seni görmez bende burdayım diye uyarırsın ay bu böyle uzar gider...sevgi ve ilgi bekleyen smileeeeyyyyy

ben önce seni sonrada kuzunu mucukluyorum :)

hoşbulduk canım çok sağol
fırsat buldukça yazmaya çalışıcam ....seni ve yavruşunu öpüyorum :)

ezgicim ben seni bilmiyordum ama ara sıra burda girdiğini görüyordum.yaşadıkların çok zor gerçekten allah yardımcın olsun ama anladığım kadarıyla sen ve ezelcim çok güçlüsünüz hem ayrıca allah başka dert vermesin özel eğitim bunlar hep çözümü olan şeyler ki siz zaten olayı aşmışsınız.biraz daha fazla ilgi ve özen göstermek bir anneye hiç ağır gelmeyez onlar bizim canımız çünkü...bu arada anne olarak biz gerçekten hep arka planda kalıyoruz benim de babam yurt dışında geçenlerde geldi benim suratıma bile bakmadan rüyaya koştu çok bozuldum valla ama bişey demedim...

biz de eşimle bir yurtdışı yaptıkdün gece geldik rüya anneannesi teyzesi ve babaannesiyle kaldı vee inanamadım hiç ağlamamış ama bugün bana bir nazlar sormayın çıt desem ağlıyor sinir oldum ya bütün şımarıklığı bana yapıyor delibozuk

ben de bursalı baaayaaanlarla görüşmek istiyom ama hiçbiri yüz vermiyor...cumartesi başlıcam rüya ile kreşe gitmeye bakalım nasıl olacak buraya yazarım izlenimlerimi...

ben de bursalı baaayaaanlarla görüşmek istiyom ama hiçbiri yüz vermiyor...cumartesi başlıcam rüya ile kreşe gitmeye bakalım nasıl olacak buraya yazarım izlenimlerimi...

canım yüz vermeyen senmi bizmiyiz
kaçıncıya söylüyorum buluşalım diye her seferinde bir bahane uyduruyosun :)
birkeresinde bulgaristana gidicem dedin gitmedin
geçen gün yine buluşalım dedim arabam yok çok zor araba almadan buluşamam dedin
eeeeeeee
ben napayım artık benden teklif yok
bu yazdıklarımı kabul etmezsen geçmişten bulup alıntı yaparım ona göre sibelcim :))))))

heyyy nabıyonuzzzzzzzzzzzz

cok sıcak ben reglıyım aralın ayaklarını havuza soktum ben pıştım geldım

kızlar bnm memeler hala şişş ve ıçlerı düğüm düğüm
eczaneye o ılacı sordum 21 tl dedı çüşş .. bende almadım sag dedı ama sagarsam gelmezmı yıne dedım yoka rtık nerdeyse bı hafta olmuş uretmez dedı azcık sagıcaksın acısını alcak dugumler acılıcak sora gelmez sut dedı
aral bugun meme dıye delırdıı
cok zor cokkkkkkkkkkkkkkk

derya endışenelme herşeyoyun onlara gore dr demıştı bıze..
aral bnm kızmalarımı bıle oyun sanıyor :)))

denizcim şimdi regli olmamn ne güzel tatile kadar bitersin...
ben tam tatilde oldum ve çok kötüydü yaa doğru düzgü yüzemedim ((

ehliyet kursuna başladığımdan beri batuhan çok huysuz hep ağlıyo bugün dersten yarım çıktım ağlamaktan mahvolmuş bana çok alışık kimsede durmuyo yaa

cumartesi sınav var ozamana kadar artık evde çalışırım. direksiyon derslerinde napcam bilmiyorum (

deryacım ecrin zaten hep yapıyor birde atına bindiğinden sallanmaktan hoşlanıyor hatta başını felan bilerek gidiyor vuruyor kendide eliyle çook vuruyor..hatta arkasına yaslnırmış gibi yapıp bizi korkutuyor düşüyormuş gibi....

ayyy ayyy sütün çekilmesi ne zormuş yaa deniz seni en iyi ben anlarım göğsün taş gibi işte çok anlamamıştım sadece kolumu kaldıramayodum soyununca baktım damarlar nasıl sert soğuk suyun altına tuttum of yaa kızımıda özledim zaten göğsüm kalbim heryerim sızlıyo

aynene canım baya bii geride kaldık yaa torun diye diye bir hal olmuşlardı şimdilerde de biz youz yai o derecedeler....:umursamaz:

ben de emzirmiyorum rüya yı artık amaara sıra veriyordum pazar eşimle gittiğimizde tam 24 saat vermedim ve dün dönene kadar yolda acayip çektim davul gibi şişti taş gibi oldu ama eve gelince pompayla sağdım.merak etme denizcim sen öyle şiştikçe sağ zaten rahatlayana kadar sağman yeterli tamamen boşaltmadığın zaten de boşaltamayacağın için bebek gibi gittikçe azalıyor..eğer boşaltmazsan allah korusun iltihaplanıyor .benim teyzem anne-bebek hemşiresi ve daha önce hastanelerde gördüğü birşeyi anlatmıştı bana çok fena yani anlatmaya gerek yok sen sen ol öyle dolu dolu bekleme tekrar süt olur diye de endişe etme...

sevcecim haklısın söylediklerin doğru bir lafım yok onlara yalnız ben kreşte buluşalım demiştim ama siz pek oralı olmadınız neyse ben dediğiniz gibi bir yerde buluşmaya da varım ama şu okul işini halledeyim öyle oldu mu tatlım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…