2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam deryacım
özledim seni sacım ya
helede şu bir hafta çok sıkıcı geçti sen yok deniz yok serpil yok ayşegül zaten yok
2 yasemin ve sibelde girmiyor
estedayla kaldık başbaşa arada kuzumda girdi

teo nasıl canım iyidir artık inşallah
hayırdır seni kim üzdü böyle canım ya
vee antalyada kimin vardı akçayda kimin var
çokmu sordum :)

tombalak baya maşallah . benımkı hıuc yemıyor yaa kırz gecırıyorum ust dışının bırı cıkmış dıgerıde kesmek uzere.. cok uzerıne gıtmıyorum ama zayıflıyor gunden gune

derya uçağa nasıl bindin kızım yaa
ben binemem diye düşünüyorum
havada boşlukta olma düşüncesi bile pırırrr yaptırıyo bana

ama teleferiğe binebiliyorum korkmadan
çünki onda tellerde gidiyosun nekadarda yüksek olsa
ama uçak çok farklı tutan hiçbirşey yok

ya bu azılar ne azıymış ya resmen mahvolduk biz aşkitom resmen an geliyor krize giriyor avaz avaz bağırıyor jeller,ağrı kesiciler,soğuk şeyler,meme vs.ç.ancak sakinleşiyor ama o eli ağzında saç baş yolunca bende çok kötü oluyorum..çıksın artık yaaaa..
hastalıktan sonra çok tuhaf oldu değişti resmen..

10 kilo400 gram şu ara hiç değişmiyor kilosu
yemeside fazla yok ama meyve yiyor çok
helede duta bayılıyor
dedemizin tarlası var hergün kızıma taze dalından toplayıp getiriyor dutları
dut çok faydalıymış deniz oralarda bulabilirsen yedir arala
hem kan yapıyormuş hemde kilo aldırıyormuş

valla uçağa ılk 18 yaşlnda londraya gıderken bındım hıc bışey hıssetmedım cunku kafam başka yerdeydı .. aılemden ılk kez uzaga tek başıma gıdıyordum gerçı orda ablam var ama yınede annemden ayrılmam cok koymuştu bana.. ucağa bındım ve gunlugume yazı yazdım ıngılızce calıştım 3,5 saat surmuştu yolculuk .. bı ış adamıyla tanışmıştım ındıgımızde de kapıda bana tercumanlık yapmıştı sagolsun ve ıçerı gırmıştım cunku ıngılızcem cok azdı o zaman..
sonra 4 kere fln daha bındım gıdış donuşlerım oldu turkıyeye.

ama şımdı bınsem artık cok uçak kazası duydugum ve ANNE oldugum ıcın korkarım

Son düzenleme:
aaa dut muu? eşımın amcasının (dogum gunu resımlernde resmı var) zeytınlıgı var gemlıkte orda ıncır dut ve zeytın agacları var dutları harıkaydı en son dogumuma 3-4 gun kala bı tencere yemıştım okusdum o zamanlar :)))))

ben soylıyeyım alalım onlardan ama pazardan aldık aral yemedı yaa hıc bısey yemıyor

amanın kızlar saolun valla hoşbuldum sizlere kavuştum şükür bende ecrinin resimlerini ekleyeyim barim

ya zeynep ın kılosu cok da degılmış ama ırı duruyor resımden mı acep yoksa senmı yanlıs hatırlıyorsun cunku kollar baya bır toombak :))

yav kiloyu ne yapacaksınız ayrıca artık eskisi gibi çok kilo almazlar kızlar haberiniz ola ileride obez mi olsunlar nen

bende tırsmadım değil canım hem ilk defa hem oğluşumla,hem oğluş huzursuz ağlak ama uslu durdu çok şükür bende az pırrr pırrr yapmadım hani..
uçağa 15 kilonun üzerei bavul almıyorlarmış (fazla olursa her kilo başı 4tl ödeniyormuş )o yüzden 3 bavulluk eşyamı 2 bavula indirdim ama hiç tartmadılar bile gıcık oldum

öncelikle yerim bu fıstığı çok tatlı olmuş gün geçtikçe çocuk oluyorlar resmen bebeklik yüzleri bile kalmadı ama saçlarınız nerde sevdacım nazlanıyor mu sizin saçlar bizde de tam kız saçı var lüle lüle oldu çok tatlı kıyamıyorum da kestirmeye herkes bayılıyor bandana takıyorum çıkarıyor,önüne geliyor diye toka takıyorum herkes kızıyor kız gibi toka takma diye..(burda dedesi stüdyoya götürecek resim çektireceğiz ank.dönünce de kestiririz artık)
Sevdacım antalyada babanesi,dedesi ve babasının sülalesi var,akçaydada benim babam ve akrabalarım var yazlıkta ablamla beraber kalıyoruz şimdi 3 kuzen beraber oynuyorlar burası havsıyla suyuyla Asrına da çok iyi geldi deniz hemen karşımızda çok yakın akşama kadar denizde bizim bıcırıklar,antalyada nefes bile alamıyorduk sıcaktan heryeri isilik olmuştu kuzumun şimdi normal kıyafetlerini de giyebiliyor (antalyada ya çıplakta yada en fazla body giyiyordu,1 bavul kıyafet götürdüm sadece body giyince sinir oldum da)

Denizcim şu bir haftada hep seni andım inan..sen Aralsız tatile gittiğin için ne yalan söyleyim ben yapamam falan diyordum ama yapmak lazımmış ben tatilden hiç bişey anlamadım valla..arkadaşlar 2 günlük olimposa gittiler ona bile gidemedik(hastalıktan)anladım ki çocukla tatil olmuyomuş

valla betülcüm zeynep 100 gram bile verse ben çok üzülüyorum canım
çok cılız olmasını istemiyorum ben
hem onlar çok enerci kaybediyolar zaten gün gün zayıflıyorlar
bide kilo aldırmaya çalışmasak hepten tığ gibi kalacaklar canomm

kızlar yaz yaz bitmiyor..ben fırsat buldukça yazıyorum malum yeni geldim bavul yerleştiriyorum falan...
ama çok özlemişim yaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…