bende tırsmadım değil canım hem ilk defa hem oğluşumla,hem oğluş huzursuz ağlak ama uslu durdu çok şükür bende az pırrr pırrr yapmadım hani..derya uçağa nasıl bindin kızım yaa
ben binemem diye düşünüyorum
havada boşlukta olma düşüncesi bile pırırrr yaptırıyo bana
ama teleferiğe binebiliyorum korkmadan
çünki onda tellerde gidiyosun nekadarda yüksek olsa
ama uçak çok farklı tutan hiçbirşey yok
öncelikle yerim bu fıstığı çok tatlı olmuş gün geçtikçe çocuk oluyorlar resmen bebeklik yüzleri bile kalmadı ama saçlarınız nerde sevdacım nazlanıyor mu sizin saçlar bizde de tam kız saçı var lüle lüle oldu çok tatlı kıyamıyorum da kestirmeye herkes bayılıyor bandana takıyorum çıkarıyor,önüne geliyor diye toka takıyorum herkes kızıyor kız gibi toka takma diye..(burda dedesi stüdyoya götürecek resim çektireceğiz ank.dönünce de kestiririz artık)selam deryacım
özledim seni sacım ya
helede şu bir hafta çok sıkıcı geçti sen yok deniz yok serpil yok ayşegül zaten yok
2 yasemin ve sibelde girmiyor
estedayla kaldık başbaşa arada kuzumda girdi
teo nasıl canım iyidir artık inşallah
hayırdır seni kim üzdü böyle canım ya
vee antalyada kimin vardı akçayda kimin var
çokmu sordum :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa şoklardayımmm o ayak ne oylee yaa tam yemelık yaa bu varya yakacak yakacak ortalıgııı .. babası yandı vallaaa ama kız evı naz evıdır vermez oylee babalar kolay kolay kızlarınıı :))
maşallahhhh
deryaa haberlerını beklıyorum
ve teonun diş çıkarırken acı cekmesı benı cok uzuyorr( ınşallah daha sorun olmaz bu dışler .. off offf daha sırada bız varızz..
sevdacım bende ılk kez gıttım sende gıt bacım ama turıstlere dıkkat et
şaka şakaaa ama cok rahatlar yaa.. allahtan kıskanc deılım eşımde capkın deıl yoksa sorun cıkardı ..
tekrar aşk tazeledık bız cocuk olmadıgı ıcın cok daha guzeldı ama ılk uç gun agladım durdumm( hep sızladı ıçım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?