2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saranur seni eski nickinle çok iyi hatırlıyorum..... hoşgeldin aramıza
sizler beni hatırlamazsınız büyük bir ihtimalle benim eski nickim de haziranbıdığı idi....

kızlar gunaydın...

derya cok uzuldum ya hakketten cok zor zamanlar gecırmıssın.. ne kadar soguk bır aıle bunlar ya.. hıc samımı ve ıcten gelmedıler bana .. ankaradaykende ztn sana gelen gıden ınsanlar degıllerdı..

nuran senın erkek cok tatlı olmus yaaa masallah canım . yuzunun guzellıgı cıkmıs ortaya

deryacım inan bende çok üzüldüm
yaptıkları gerçekten çok terbiyesizce
insan nasıl torunun sesinden komşular rahatsız olacak diye böyle bişey deme cesaretinde bulunur hiç anlam veremedim
sende tepkini iyi ortaya koymuşsun bende olsam aynı tepkiyi verirdim

gerçekten batuhanın tipi çok değişti annemler bile sanki başka çocuğu seviyoruz diyolar
gerçi benim gözüm alıştı normal geliyoda ilk görenler çok değişmiş diyolar

kaç gündür moral sıfır bende biliyorum yine yüzyüze gelcez ankarada ve ben herşeyi sindirip tekrar konuşmak zorunda kalacağım onlarla valla midem bulanıyor böyle ilişkilerden artık ama oğlum ve eşim için ipleri koparmam lazım biliyorum eşim arada kalıyor,üzülüyor bende buna dayanamıyorum..ben tüm bunları düşünürken onlarda ortamı yumuşatacakları yerine iyice geriyorlar sanki ben onlara bişey yapmışım gibi..offf offf zor bu işler yaaa en iyisi uzak olmak gerçekten sanırım ve evet denizcim ailecek soğuk bunlar ben bir türlü (15 yıldır tanıyorlar beni)aileye giremedim benimseyemediler,bende pes ettim artık bu son olayla kendileri kaybettiler..

varya kızlar çok komik ya eşimle konuştum da benim tepki vermeme bozulmuşlar iyi mi ,o lafı duyup hadi bilet almaya gidiyoruz dedim ya sinirle o lafa!ne bekliyorlarsa lafları yiyip oturmamı sanırım yanlış bir gelin seçmişler kendine..ayyy duydukça iyice kuduruyorum yaaaa

Artık bundan sonra sana karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini anlamışlardır çok ama çok iyi yapmışsın canım davanda son una kadar haklısın öyle söylenir mi böyle aptalca konuşacaklarına bu durumda ne yapmaları gerektiğini düşünselerdi daha makbule geçerdi iyi yapmışsın oh olsun onlara

Batuhan tam erkek olmuş yaaa
erkek bebişleri olan arkadaşlar bence bu sıcak havalarda bebeişlere uzun saçlarla eziyet etmeyin derim ben
kendi saçım bile beni rahatsız ediyor sıcakta
kısaltın gitsin bebişlerin saçını
bakın benim kızım hiçççç terlemiyo :)))))))))

deryacım çok iyi yapmışsın canım
bende olsam durmazdım orda
hem ben çocuk sesinden rahatsız olacak komşu çıkacağınıda sanmıyorum canım
acaba onlar kendileri rahatsız olmuş olabilir mi ?

Valla bir keresind ebenim komşum gece siz çok ayaktaydınız ne yapıyorsunuz diye sordum çocuk rahatsız dedim bu yüzden o çocuk degil sizin sesin izdi dedi e herhade çocuk için ayaktaydık henüz ecrin 9 aylık filan kalkmış beni komşuya şikayet ediyor açtım agzımı yumdum gözümü size ses gelemsin diye ben terlik bi
le giymiyorum evde evdeki yaşantım için size hesap mı verecegim dedim haddinizi bilin ben yalan mı söylüyrum ne yapayım artık tik oldu valla kızlar ayak ucu ile yürü oldum sonra yine aynı şeyi söyleid deidm ki bana bak sen beni ne sanıyorsun keriz mi mal mı işiniz gücünüz yok mu sabahdan akşama kadar bardak dayayıp bizi mi dinliyorsunuz yanlış duymuşsunuz biz ses yapmıyoruz çocuk aglarkende sizi düşünecek halim yok dedim bir gece hususi sessiz sessiz oturdum dinleidm ses benden degil tepemdekinden aşagıya gidiyor yalıtım yapmayı unutmuş müteahhit ne yapayım gece biri makin eçalıştırıyor bana kalkmış aa eet o sen misin diye soruyor terbiyesiz insanlar

Yok Betülcüm onlar hala kendilerini haklı görüyor olmalılar son tavırları onu gösteriyordu ama dediğim gibi onlar kaybeder torunlarından uzak kalırlar ve ank.da asla evlerine gitmiycem bundan sonra torun sevmek issteyen gelir sever..

Ahhh kafama taş geldi:)) ama benim oğluşum böyle kıvır kıvır çok şeker yaaaa kıyamıyorum zaten saçtan dolatyı öyle çok terlemiyor biraz dcaha dursun zaten bi kestirince bi daha zor uzatırı herhalde..

ya zaten vijdanı olan insan olan bebek sesinden rahatsız olup şikayette bulunmaz bebek bu ne yapabilirsin ki keyfi ağlamıyodur nihayetinde.. zaten orda da etraftaki duyabilecek tüm komşulara söylediler çocuk hasta diye onlarda çok üzüldüler falan gerisi de rustu onlar kimseye karışmıyordu zaten..
eşimde benden sonra konuştuklarında kızmış zaten ben Teo ilk doğduğunda sabahlara kadar ağladığı oldu evimimi terkettim,çadırmı kurdum sanki kim ne diyebilirki falan demiş ohhh iyi de demiş..zaten çevre için yaşıyor böyle insanlar elalemin söylemediği bi laf yüzünden beni bitirdiler..

eşinde iyi demiş canım
herhalde bebek bunlar ya ne laftan anlarlar ne komşudan keyfine ağlamıyolaryaa

canım bende batuhanın saçını ondan kestirdim çok terliyodu ve gözüne gelişyodu saçları oda çok sinir oluyodu hemen saçını tutup çekiyodu canı yanıncada kıyameti koparıyodu :)))
böyle çok güzel oldu ilk aynadan kendini görünce tanımadı kafasını elliyip gülmeye başladı sıpa:)))

derya bence daha fazla olayın uzerıne gıtme cunku duyacagın her cumle senı uzecek kırılıcaksın ıyıce canım..
bı muddet ıse sıze geleceklerını sanmıyorum..
ben olsam yuzum olmaz gıdemezdım yanı.. hem torunumun sesınden rahatsız olucam komşumu seçıcem hemde bı kac ay sonra gıdıcem yıne ..

ya bazende ınsan haklıyken haksız durumuna duşuyor sesını yukseltmesı ve yanlıs agır cumleler kurmasıyla belkıde senın cumlelerın onlara agır gelmıstır .. yanı onların açısından duşunup soyluyorum oyle oldu demıyorum canım .. sanırım bu şekılde gorduler olayı..

boşver sen goruşme

ay kızlar ben varya hayatımda benı uzen kım olursa olsunnnnn gö -- rüş --- mü --- yo --- rummmmm
çok daha rahatım .. ınanın telım çalmıyor aylardır hıc bırını ıstemıyorum zor atlattım duygularımı en uç noktalarda yaşayan cok hassas ve aşırı duygusal bırıyım bu yuznden de her gun agladım aylarca.. artık bıttı benı aglatan kımseyle goruşmuyorum hayatımda zaman zaman detox yapıyorum .. sızde yapın...

Resımler pc ye atıldı kucultuyorum suanda.. ayrı bır topık açıcam foruma sonradan tatıl donuşu bakmak ısteyen arkadaşlarımda gorsun dıye durun şunları bı halledem de:))

deniz fotoları sabırsızlıkla bekliyorum...

enes saç fakiri... hiç saçı yok... bana çekmiş hep böyle seyrekmi olcak bu kuzucuğun saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…