2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yegenım olduuu adı aslan.. 3 kılo 80 gram ve platın rengı saclara sahıp mavı gozlere ayyy resmını attılar şok oldum beyaz gıbı sacları cok datluuuuu

ARAL I cekmıstım tatıle gıtmeden evvel resımlerıne bakarım orda dıye son halı sayılır saclar boyle bız de de

oy aralımı yerim ben kızlar yaw hepimizin bebekleir ne kada rgüzel deigl mi rabbim inşaallah okuyup birer meslek sahibi oldukalrı günleri göstersin

ayrı topık açmamaya karar verdım cunku bu resımler bıraz ozel .. sız gorun yeter bacılar :))

resımlerı adlandıramıcam cunku bırazndan eşım gelıcek

kısaca bodrum ve pamukkale...

bızım odanın balkonundan bır goruntu

ılk gece turk gecesı yaptılar harıkaydı once halk oyunları cıktı baya bı gosterıden sonra bızıde kaldırdılar daha sonra zenne geldı ama travestıydı harıkaa dans ettı daha sonra kadın dansoz cıktı ama zenne ondan bın kat guzel oynuyordu
ve zenne seyırcılerden 5-6 kız sectı dans ettırmek ıcın sahnede bırıde bendım :))) cok komıktı.. daha sonra turıstler benı tebrık ettıler en guzel ben oynamısım hatta travestıden bıle guzel oynadın dedıler :)) ehuuu

devamı gelıcek

tekne gezısınde bır koy var kleopatranın magarası bulunuyor orası burasıda kızlar yuuzme camur surerkenee ama ıcerı gırmek cok zor oldu

bızım hotelde aksam yemegınde guneşın batışı..............

orada tanıstıgımız aıle bazen beraber gezdık onlarında kızı varmış hazal anneanneye bırakıp gelmışler

bırde gumbete gıttık plajı kum dıye burası ordan bır kare.. bızım otelın ayrı plajı vardı ozel orası daha nezıh kalabalık degıldı burda cok kalamadık ztn

bızım hotelın ıçı asansorlere gıderken çok antik gozukuyor dımı kızlar valla hep sızın ıcın resım cektırdım

kızlar laf aramızda orda benı cok begendıler eşımı ıdare edıcem dıye canım çıktı .. cıdden cok capkın var otelde dalış hocası garsonu yok anımatoru derken benım herıf baya bır kıskandı benı .. ama yok aşkım bakmadı aşkım ben gormedım fln dıye dıye ıdare ettım
soylemesı ayıptır aksam yemeklerınde herkes cok şık oluyordu bende elımden geldıgınce gıyınıp cıkıyordum ama baya bakıyorlardı eşım yanımdayken bıle masadan fln gozlerını dıkıp bakan turıstler vardı
delırdı benımkı delırdııı :S

Son düzenleme:

odadan çıktık pamukkaleye dogru yola cıkıcaktık son foto cek dedım orda ısteee ühüüüü bodrumu osledımmmmm

ya denizcim sne nasıl besleniyorsun allah aşkın amaaşaallah bu kada rbir vucuda sahip olmayı nasıl başarıyorsun ya inan şu an snei görünce böyle güzel ve zayıf kendime penguen diyesim geldi

valla orda ne bulduysam yedım hersey dahıl oldugu ıcın aralarda da yedım 1 kılo almısım :))
ben kendımı zayıf buluyorum betul ya 2-3 kılo aksam tam super olcak .. ama ben cok hareketlıyım ve cabuk yakıyorum .. elımde degıl 20 kılo vrdım dogumdan sonra ama hıc bısey yapmadan hatta almaya calısırken verdım
normal yemek yıyorum yatmadan oncede yıyorum kı kılo yapsın dıye ama gunduz yogun tempom var kac kere merdıven ınıp cıkıyorum kas yaptım resmen Aral ztn baslı basına bır spor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…